Jak poznałem Waszą matkę
Strona 19 z 21 • Share •
Strona 19 z 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
Mam wielką nadzieję, że ten policzek będzie naprawdę spektakularny
Bo jest to jeden z moich ulubionych wątków 
A te strony są świetne, fajnie że coś takiego można znaleźć w internecie :>

A te strony są świetne, fajnie że coś takiego można znaleźć w internecie :>
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Jeżeli jeszcze jeden odcinek będzie o tym...
- Spoiler:
- że Ted coś czuje do Robin i ogólnie to przeżywa to się wkurzę
ile można?! Rozumiem, że to najważniejsza miłość Teda itd., ale po co
wątek z ojcem trochę moim zdaniem zmarnowany, niby był, ale jakby go nie było, Lily i Marshall zieeew.
Jedyne co mi się podobało to, że W KOŃCU co nieco o matce się dowiedzieliśmynic nowego, bo wiadome było że zagra na ślubie, ale przynajmniej ją zobaczyłyśmy
no i Kaylee Ajwi haha
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
- Spoiler:
- Tylko teraz ciekawe, skoro oni planują 9 sezon, to czy 9 sezon będzie już z matką, czy będą tak przeciągać czas przed ślubem tak długo xD Bo skoro za 4 miesiące wesele, to matkę powinniśmy poznać na finał. Więc co z 9 sezonem? :>
Ogólnie odcinek spoko, parę zabawnych momentów, szkoda mi Teda, ale już niedługo <3
I w ogóle co za zestawienie Kaylee i Rachel, dwie aktorki których tak mocno nie lubię xDD
- Spoiler:
- Nie zdziwię się jak Ted "pozna" matkę w ostatnim odcinku tego sezonu, ale my dopiero ją zobaczymy w ostatnim odcinku sezonu 9. haha xD Coś pójdzie nie tak i będzie ją cały sezon szukał czy coś.
Ale jak planują robić 9 sezon z matką to jest dość ryzykowne, bo przez tyle sezonów budowało się nasze oczekiwania, że jaka to by ona nie była, a tu dadzą jakąś kiepską aktorkęmi by chyba wystarczyło samo jej poznanie.
April- Elijah & ParksRec
Tak, gra dziewczynę współlokatorki Matki. Już pojawiła się raz, chyba w 5. sezonie.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
a właśnie chciałam się spytać, czy one przypadkiem już kiedyś nie były w HIMYM 

- Spoiler:
- Znając życie i scenarzystów, będzie tak jak mówisz Vivien.
Ja właściwie też wolałabym tylko dowiedzieć się kto jest matką, a nie żeby była bohaterką ostatniego sezonu. No ale zobaczymy
[You must be registered and logged in to see this link.]
Muszę być nieźle w tyle, bo dopiero teraz ten spoiler przeczytałam -.-
Muszę być nieźle w tyle, bo dopiero teraz ten spoiler przeczytałam -.-
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Proszę proszę, żeby się jednak jego siostrą nie okazałateoria, że matką jest siostra Barneya zawsze chyba mi się najbardziej podobała
mimo, że nie byłaby zaskoczeniem. No nic, pozostaje mi czekać na odcinek xD
April- Elijah & ParksRec
No to mamy faktycznie siostrę Barneya. Co do odcinka, szału nie było, parę śmiesznych scen, bardziej pod koniec, bo początek nudny.
Odcinek lepszy od poprzedniego. Moim mistrzem jest Robin jako Bilbo Baggins xD
Ahh, zapomniałam napisać, że akurat nawiązania do HP i Hobbita mi się podobały ;p
oh baby, we'll be old
and think of all the stories that we could have told
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Jak na standardy tego sezonu, odcinek był bardzo dobry. Wzbudzili uśmiech na mojej twarzy (ale nie śmiech do łez jak w poprzednich sezonach), więc oby tak dalej.
Kocham Robin Sparkles.
Kocham Robin Sparkles.
Totalne odświeżenie tematu, ale Bro-Mitzvah była świetna
W ogóle ostatnie odcinki co raz bardziej mi się podobają :>

A mnie właśnie Bro-Mitzvah rozczarowała. Nawet się nie uśmiechnęłam, a cały fortel nie zrobił na mnie wrażenia. Wydaje mi się, że scenarzyści chcieli powtórzyć sukces odcinka zaręczynowego, ale tu im jednak nie wyszło.
Jak dla mnie od 8x19 znowu mają gorsze odcinki.
Finał tuż, tuż. Czy w końcu poznamy Matkę?
Jak dla mnie od 8x19 znowu mają gorsze odcinki.
Finał tuż, tuż. Czy w końcu poznamy Matkę?
Ja jednak zawsze będę ich uwielbiać xD Fajne wpadki, i do tego scena kiedy sprzątaczki oglądają z Barneyem nagranie Lily i Marshalla
Ja jednak zawsze będę ich uwielbiać xD Fajne wpadki, i do tego scena kiedy sprzątaczki oglądają z Barneyem nagranie Lily i Marshalla

Ojej te wpadki są świetne !!
uwielbiam jak rozśmieszają siebie nawzajem 
Co do 8x23........ spoilery poniżej
OMG czemu oni to nam robią
Cieszę się z Barneya i Robin jako pary, ale zawsze jak pokazują takie sceny między Tedem i Robin to mi się płakać z tego chce jak oni są fajni razem. Nie wiem co szykują scenarzyści, ale nie zniosłabym Teda i Robin jako pary, a potem znowu jej powrotu do Barneya -.- Miałam nadzieję, że jakimś cudem Barney się dowiedział o tym co zakopała i pod koniec się z tym pokaże no ale cóż.. Chociaż fajnie, że się z jej ojcem dogadywał
Może to jakiś znak xd
Poza tym cały odcinek był super, z jednej strony zabawny, z drugiej smutny. Jeden z lepszych w tym sezonie imo

Co do 8x23........ spoilery poniżej

OMG czemu oni to nam robią

Poza tym cały odcinek był super, z jednej strony zabawny, z drugiej smutny. Jeden z lepszych w tym sezonie imo

April- Elijah & ParksRec
Nie oglądałam jeszcze, nie czytam, ale to na serio był ostatni odcinek tego sezonu?! o.o Tak szybko zleciał ten sezon >.<
Jeszcze będzie jeden, 8x24
ale nie wiem czego się po nim spodziewać, trochę się obawiam:P

April- Elijah & ParksRec
Moje serce 
Nigdy się chyba nie przekonam do Robin i Barney'a jako pary, a tylu ludzi ich uwielbia. Dla mnie najlepszą parą jest Robin i Ted, od samego początku i tak mnie boli, że i tak nie będę razem. Oj będę na koniec płakać, coś czuję. Ale no kurcze, oni są tacy cudowni razem, tyle cudownych momentów: scena ze światełkami na święta, scena w limuzynie, jeszcze ta dzisiejsza, matkoo
I to tylko te które były niedawno, a ile ich było na samym początku, eh
Idę obejrzeć wszystkie dostępne filmiki na yt i obrazki na tumblrze xD

Nigdy się chyba nie przekonam do Robin i Barney'a jako pary, a tylu ludzi ich uwielbia. Dla mnie najlepszą parą jest Robin i Ted, od samego początku i tak mnie boli, że i tak nie będę razem. Oj będę na koniec płakać, coś czuję. Ale no kurcze, oni są tacy cudowni razem, tyle cudownych momentów: scena ze światełkami na święta, scena w limuzynie, jeszcze ta dzisiejsza, matkoo

I to tylko te które były niedawno, a ile ich było na samym początku, eh
Idę obejrzeć wszystkie dostępne filmiki na yt i obrazki na tumblrze xD
Go??- Gość
Hmm czemu taki średni finał
Chociaż gdzie teraz nie wejdę to wszędzie spoilery (z wiadomych względów haha), dobrze że obejrzałam rano 

- Spoiler:
- Niewiele mnie w tym odcinku rzeczy zaciekawiło. Jakoś mało śmieszny był, nieciekawy, nie czuło się, że ogląda się finał sezonu.. Fajnie, że chociaż się dowiedzieliśmy co się stało z łańcuszkiem Robin. Ofc Ted go miał cały czas przy sobie...
Niech już dadzą im spokój.
Czyżbyśmy poznali matkę ??!! ;o wiadomo, że jest zawód, to miała być osoba, na którą się czekało kilka sezonów, więc spodziewałam się fajerwerków właściwie. Pewnie zawsze byłby zawód, nawet jak się kiedyś plotki pojawiały, że mogą wybrać na matkę jakąś sławną aktorkę. Dziewczyna jest taka... nijaka, może będzie przynajmniej sympatyczna[You must be registered and logged in to see this image.]Wiem, że jestem śmieszna, ale dalej mam nadzieję, że nas tylko wkręcają i to nie będzie np. jedyna dziewczyna z gitarą na weselu i np. później się okaże, żeby pożyczyła swojej koleżance parasolkęChciałabym, żeby scenarzyści jeszcze nas czymś NAPRAWDĘ zaskoczyli.
April- Elijah & ParksRec
- Spoiler:
- Właśnie ja też zawsze myślałam, że skoro tak "ukrywają" tą matkę, to będzie ona grana przez kogoś naprawdę znanego i trochę się zawiodłam. Brzydka nie jest, ale mogli wybrać lepiej
Co do samego odcinka, to był dobry, ale na pewno nie na finał. Oprócz poznania matki nic właściwie się w nim nie wydarzyło. Ted jęczący o Robin i gadający o niej z Lili - żadna nowość, ale przynajmniej był w tym słodki. Wątek Marshalla jakoś w ogóle mnie nie zaciekawił. Najbardziej podobały mi się sceny Barney'a i Robin, bo przypomniałam sobie, za co ich pokochałam, ale jednak na finał sezonu to zdecydowanie za słabo, nawet oni nie byli w stanie tego uratować.
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
- Spoiler:
- Największy plus odcinka to Barney i Robin, zawsze będę uważać, że są świetni razem
Tylko nie wiem po co serwują nam dalej zakochanego Teda, który magicznym sposobem cały czas miał przy sobie poszukiwany wisiorek. Ta nadzieja w jego oczach bardzo mi się nie podobała.
A co do samej matki. Wygląda na całkiem sympatyczną. Mi się akurat podobało, że nie było żadnych mega fajerwerków przy jej pokazaniu, bo jednak myślę, że to onaNiech w końcu Ted ją pozna i się zakocha, bo mi szkoda chłopaka :>
Strona 19 z 21 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21
Strona 19 z 21