Matura 2013
+8
April
Ola
desertrose
Ania_
Layla
Gosiek
Kasia
Joanna
12 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Matura 2013
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wszystkim forumowym maturzystom życze połamania pióra na maturach pisemnych i połamania języka na maturach ustnych
Trzymam kciuki za wszystkich
POWODZENIA!
Wszystkim forumowym maturzystom życze połamania pióra na maturach pisemnych i połamania języka na maturach ustnych
Trzymam kciuki za wszystkich
POWODZENIA!
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Re: Matura 2013
Ja również życzę powodzenia na maturach! Będzie dobrze
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Nie dziękuję Najgorsze jest to, że w ogóle się nie stresuję, co w moim przypadku oznacza, że cały stres spadnie na mnie jutro i pewnie będę się trząść jak galareta xD
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Nie dziękuję :* Ja także się nie stresuję. Gorzej będzie przed maturą ustną, a teraz jestem wyluzowana. Zawsze mamy 5 lat żeby tą maturę poprawić - to mnie trzyma na duchu.
Layla, z czego piszesz?
Layla, z czego piszesz?
Ja się nie stresowałam przed żadną maturą xD
Ale się dołączam, trzymam kciuki :>
Ale się dołączam, trzymam kciuki :>
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Powodzenia! Nie stresujcie się, bo często bywa tak, że wyniki z matury nijak się mają do późniejszej pracy i dalszych osiągnięć.
Ważne jest, by wybrać odpowiedni kierunek by potem specjalnie nie żałować, że się na niego poszło;)
Aa no i jeśli ktoś się wybiera na jakieś techniczne studia, to radzę zastanowić się 3 razy zanim się tam wybierze, mówię z własnego doświadczenia
A to na poprawę humoru
autentyk, z mojego kierunku chyba nawet xD
Napiszcie jutro jak Wam poszło;)
Ważne jest, by wybrać odpowiedni kierunek by potem specjalnie nie żałować, że się na niego poszło;)
Aa no i jeśli ktoś się wybiera na jakieś techniczne studia, to radzę zastanowić się 3 razy zanim się tam wybierze, mówię z własnego doświadczenia
A to na poprawę humoru
autentyk, z mojego kierunku chyba nawet xD
Napiszcie jutro jak Wam poszło;)
Go??- Gość
Dołączam się POWODZENIA ! May the force be with you xD
Pamiętam jak się nieźle stresowałam, a zupełnie nie było czym. Albo jak cały dzień przed maturą z polskiego spędziłam na szukaniu w internecie przecieków........... żal, no ale tonący brzytwy się chwyta haha Teraz mam "maturę" co pół roku, ustne, pisemne do wyboru do koloru, przyzwyczaja się człowiek do stresu haha
Pamiętam jak się nieźle stresowałam, a zupełnie nie było czym. Albo jak cały dzień przed maturą z polskiego spędziłam na szukaniu w internecie przecieków........... żal, no ale tonący brzytwy się chwyta haha Teraz mam "maturę" co pół roku, ustne, pisemne do wyboru do koloru, przyzwyczaja się człowiek do stresu haha
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Dodatkowo wzięłam tylko angielski rozszerzony i WOS A Ty?desertrose napisał:Layla, z czego piszesz?
Layla- Chair & Hyckie
Ja również życzę powodzenia! Pamiętajcie matura to bzdura!
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
witam wszystkich, dawno mnie tu nie było akurat temat dla mnie, więc się troszeczkę wypowiem co sądzicie o dzisiejszym polskim? jak dla mnie wypracowanie odnośnie przedwiośnia całkiem spoko, ale ten tekst? jak sie go w miare dobrze czytało, to pytania zdecydowanie raczej na wiedzę i przenikliwość a nie zrozumienie...
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Z "Przedwiośnia" się w sumie ucieszyłam, bo to jedna z niewielu lektur, które dosyć dobrze pamiętałam A i temat był w miarę fajny. Z czytaniem już trochę gorzej, bo musiałam się trochę bardziej skupić, żeby go ogarnąć, a kiedy już mi się to udało, to przewróciłam stronę na tą z pytaniami i myślałam, że tam wybuchnę śmiechem
Layla- Chair & Hyckie
Jak Wasze samopoczucie po matematyce? Sprawdziłam odpowiedzi do zadań zamkniętych i uzyskałam 19 punktów. Zdałam!
Desertrose jesli nie wybierasz sie na kierunki matematyczne to najważniejsze ze zdałąs trudna była matematyka ?
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Byłam przekonana, że mi poszło lepiej, podczas pisania stwierdziłam nawet, że te zadania są banalne, ale jak sprawdziłam w internecie odpowiedzi, to okazało się, że jednak nie Ale też zdałam, a do szczęścia więcej mi nie potrzeba
Layla- Chair & Hyckie
Z tego, co sprawdzałam, to u mnie będzie co najmniej 85%, chociaż przyznam, że liczę na więcej Ale trochę się boję, co będzie z rozszerzeniem, bo niby nie było trudne, ale po 16. trudno mi było się już skupić
Layla- Chair & Hyckie
Nie dziwię się, że trudno było Ci się skupić. Pisanie dwóch matur jednego dnia musi być wykańczające. Jeszcze w tym tygodniu muszę zacząć pisać pracę na polski, a nie ukrywam, że mi się nie chce. Jest taka ładna pogoda itp.
Rozszerzone matury tak późno to rzeczywiście porażka xD Pamiętam jak na słuchaniu z angielskiego tak późno trochę mi się zakręciło w głowie i dosłownie nie widziałam arkusza xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
matematyka podst. wg mnie byla naprawde latwa, zahacze nawet o jakies 90% a jestem na humanie xDDD angielski rozsz tez nie byl zly, chociaz zrobilam pare naprawde durnych bledow, minimum 85% ale licze na wiecej. za to polski rozszerzony - WTF ?! dali nam Iliade Homera + Esej Herberta ; drugi temat Imie Rozy i Ziele na kraterze [podobno latwiejszy, ale na nieszczescie nic o tych ksiazkach nie wiedzialam i musialam meczyc pierwszy, ktory byl jakims kosmosem ] w ogole to nikt z nas nie spodziewal sie, ze bedzie cos ze starozytnosci i do tego jeszcze esej a nie wiersz
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Herbert... Auć. Nie zazdroszczę. Ze wszystkich poetów, pisarzy, twórców, on jedyny nigdy do mnie nie trafiał, a analiza jego twórczości była moim najgorszym przeżyciem w całej mojej edukacji z zakresu literatury.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Cieszę się, że jednak się nie zdecydowałam na polski rozszerzony
Layla- Chair & Hyckie
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Oscary 2013
» Kochanki 2013
» Piosenka 2013: FINAŁ
» Oscary 2013: Wyniki typowania
» Święta, śnieg, mikołaj, koniec świata i 2013!
» Kochanki 2013
» Piosenka 2013: FINAŁ
» Oscary 2013: Wyniki typowania
» Święta, śnieg, mikołaj, koniec świata i 2013!
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: