Teorie na temat A
+83
Julka151
ania920
Weroncia130
chile91
kaest15
Sioru
lalalalalalala
Catmouse
ravishmered
gaabrysiaaa
Damian91
martitka03
Vella
monster7
MoNiKa_DT
weronika159
drlov
monisiaaa33
olkutka
AsiaSSS
Carrot
imagin
Monaliza
lisek897
blondie13
eltont
zivAh
cyganka
oskarr
aska2525
holly10
pinkaa5
nieomal
sm1990
Cynicznie
anekk
Smile737
stelline
laceyl
bihacz
adamk86
madziiuulami
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
delenateam
Eqoore
lewitacja
unnormaly
mini6222
pagille
Merigold
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
kellerka
rose22
Miyu
VivianDarkbloom
Luna_Amelia
Karola_96
agnieszka89
nana88
chicane
Madalicious
hiphiphooray
PLL
juka13
ksp
herooinee
dg90
patty632
lubi.natalia
alltid
pamily
MarleneFan
kajasqpol
lysiolchang
missINblack
agasiaga5
Gigi
87 posters
Strona 3 z 8
Strona 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Teorie na temat A
agos3009 napisał:może nie jest głównym A (chociaż w sumie nie zdziwiłoby mnie to wcale ) ale na pewno wie więcej niż inne Kłamczuchy
Zgadzam się, Aria na pewno wie więcej od dziewczyn, zważywszy na to że Ezra ma powiązania z A
kellerka- Liczba postów : 39
Ciekawa teoria, ale musieliby być nieźle stuknięci, aby robić swoim dzieciom takie rzeczy. To nie wygląda jak zabawa, choćby potrącenie Hanny, więc jak dla mnie rodzice odpadają.
Chyba, że Jessica jest psychicznie chora...D:
Moim zdaniem Ravenswood to totalna klapa, jak kocham fantastykę, to nie potrafię tego oglądać.
Chyba, że Jessica jest psychicznie chora...D:
Moim zdaniem Ravenswood to totalna klapa, jak kocham fantastykę, to nie potrafię tego oglądać.
Miyu- Liczba postów : 39
Może po prostu była oszczędzana ze względu na to, że jej relacja z Ali była zdecydowanie "słabsza" albo dlatego, że jest z Ezrą. Liczę na to, że nie zepsują wątku ze "złym Ezrą". :<
Miyu- Liczba postów : 39
agnieszka89 napisał:Madalicious napisał:lubi.natalia napisał:Jak dla mnie to nie zdziwiłabym się gdyby dziewczyny rozwikłały zagadkę A, i potem jakaś np. Spencer budzi się w tej stodole rozgląda się a tam i Ali i dziewczyny śpią! Wolałabym żeby to jednak było naprawdę, ale z PLL nigdy nic nie wiadomo!
To całkiem niezły pomysł na zakończenie:) ale chyba też bym wolała, żeby to było naprawdę.
Moim zdaniem A to mama Ali :)Straszna dziwaczka z niej.. choć to mogłoby być za proste.
Ale czemu Jessica miała by byc taka podła dla dziewczyn? i nie zapominajmy że to właśnie Ali dostawała smsy jako pierwsza? Myślicie że matka mogła je jej wysyłać?
Ja też jestem za tym, że to mama Ali A jest podła dla dziewczyn np. dlatego, że kłamczuchy nie pomogły Ali, gdy miała kłopoty z jakimś starszym facetem, podejrzewała ciążę itp. No i po prostu może być lekko chora psychicznie
Wszystko jest takie pokręcone w tym serialu, że w sumie nie zdziwię się, jak się okaże, że dziewczyny tak naprawdę są w szpitalu psychiatrycznym i razem sobie wymyśliły taką historię Albo, że Aria pisze książkę i końcowa scena: siedzi w pokoju z resztą dziewczyn i czyta ostatni dialog, który widzieliśmy przed chwilą i pyta, jak im się podoba taka historia i czy sądzą, że jakiś wydawca to kupi One pytają, ale kto jest Big A? A Aria odpowiada, że pozostawia otwarte zakończenie i tyle, nie dowiemy się
Merigold- Liczba postów : 35
Miyu miałam to samo napisać Wydaje mi się, że Aria najmniej obrywała, bo może Ezra ją na prawdę kocha? Nie mogła nie dostawać wcale, bo to byłoby podejrzane. A co do Ari jako "A"...nie, zdecydowanie nie.
pagille- Liczba postów : 24
ciekawy pomysł na wątek. może w kolejnych sezonach po śmierci Erzy, Aria zostanie A :p
mini6222- Liczba postów : 4
Ja myślę że A mogą pokazać dopiero w ostatnim odcinku, takie tu podejrzenia na każdego a się okaże że A będzie osoba na którą nigdy nie padły podejrzenia
unnormaly- Liczba postów : 29
Tak jak napisałam już gdzieś wcześniej - Spenser pasuje mi jak ulał na główne A
lewitacja- Liczba postów : 20
Z odcinka na odcinek scenarzyści mi bardziej mieszają w głowie, i coraz trudniej mi zgadnąć kto jest A...
Eqoore- Liczba postów : 5
też o tym myślałam co będzie jak Ravenswood skasują to czy Caleb powróci. myslę że są duże szanse !
delenateam- Liczba postów : 21
Czemu mają skasować Ravenswood? Dopiero sie zaczeło i mi się bardzo podoba..na pewno znajdzie się też mnóstwo fanów w usa. A Caleb mnie wkurzył, niech już nie wraca XD
uszanowankopll666- Liczba postów : 39
gdzieś czytałam na forum, że chyba Caleb nie wróci już do PLL ale nie jestem pewna...
pink_rose- Liczba postów : 43
śmieszne, żeby na siłę rozkręcać nowy serial kosztem drugiego ;(
kar0linkka- Liczba postów : 29
Obstawiam , że to babka jakaś jest albo ktoś kogo nie znamy czyli Lady in Black albo Jessica, Melissa.
madziiuulami- Liczba postów : 40
Ja obstawiam Jessice D z nią jest coś nie tak od początku. W ogóle ktoś wie co się stało z ojcem Ali?
adamk86- Liczba postów : 44
Ravenswood podobno ma za niską oglądalność dlatego mają to skasować
adamk86- Liczba postów : 44
adamk86 napisał:Ja obstawiam Jessice D z nią jest coś nie tak od początku. W ogóle ktoś wie co się stało z ojcem Ali?
Zgadzam się z Tobą, możliwe , że ojciec Ali też dzięki niej magicznie zniknął ;D Urwali jego wątek i tyle... może doczekamy się ciekawego wyjaśnienia
Madalicious- Liczba postów : 10
Hmm Jessica rzeczywiście jest podejrzana, ale żeby gnebiła własną córke? nie wydaje mi się . choć kto wie, w pll wszystko mozliwe.
predzej bym powiedziala, że aria jest. duzo teorii ktore czytalam na necie wydaje się pasować
predzej bym powiedziala, że aria jest. duzo teorii ktore czytalam na necie wydaje się pasować
bihacz- Liczba postów : 48
A może Ali wcale nie jest biologiczną córką Jessici
Dobra.. wymyślam już Ale w PLL wszystko może się zdarzyć
Dobra.. wymyślam już Ale w PLL wszystko może się zdarzyć
Madalicious- Liczba postów : 10
Moja nowa teoria - Paige jest A i to ona umrze, co myślicie? Jak Spencer mówiła o tym Em to ta pozostała niewzruszona...
VivianDarkbloom- Liczba postów : 47
umrze Jason, a równie dobrze to ja mogę być A, bo na każdego teraz można znaleźc dowód..
unnormaly- Liczba postów : 29
Mi by się podobało, gdyby A była któraś z dziewczyn, bo one mogły mieć między sobą jakieś scysje itp. Ali wszystkie dociskała i krzywdziła, więc jak dla mnie każda ma motyw.
Rodzice, moim zdaniem, wszyscy odpadają, bo nie widzę motywu, żeby zabijać czternastoletnią córkę sąsiadów tylko dlatego, że myślała, że jej wszystko wolno - to w rzeczywistości dalej dzieciak, który nic nie może i ogarnięci ludzie (jakimi wydają się być rodzice wszystkich dziewczyn) nie widzieli by w niej zagrożenia.
Jeśli okaże się, że to pani Di, to będzie to pewnie uzasadnione jakąś chorobą psychiczną, urojeniami, że miała dwie córki i Ali zabiła swoją siostrę, która tak naprawdę istniała tylko w głowie matki albo coś równie absurdalnego. Tylko to by tłumaczyło, czemu gnębiła Alison, a dziewczyn już nie.
Całe pokolenie Melissy, czyli Jason, Wren, Shana, Jenna, Cece, Wilden, Ian i Ezra są równie mało prawdopodobni jako Big A, bo żeby Alison im realnie zagrażała, musiałaby być świadkiem jakiegoś, przez nich popełnionego morderstwa lub podobnej zbrodni, mieć jakieś dowody itp. Bo w przeciwnym razie nie musieliby ścigać jakiejś dziewuszki, która na uzasadnienie swojej teorii ma tylko słowa. Nie mieliby problemu, żeby się wykpić z jej oskarżeń.
Obawiam się, że A scenarzyści wybiorą tak jak Dana w Gossip Girl i będą próbowali naciągnąć najważniejsze wątki pod to.
Rodzice, moim zdaniem, wszyscy odpadają, bo nie widzę motywu, żeby zabijać czternastoletnią córkę sąsiadów tylko dlatego, że myślała, że jej wszystko wolno - to w rzeczywistości dalej dzieciak, który nic nie może i ogarnięci ludzie (jakimi wydają się być rodzice wszystkich dziewczyn) nie widzieli by w niej zagrożenia.
Jeśli okaże się, że to pani Di, to będzie to pewnie uzasadnione jakąś chorobą psychiczną, urojeniami, że miała dwie córki i Ali zabiła swoją siostrę, która tak naprawdę istniała tylko w głowie matki albo coś równie absurdalnego. Tylko to by tłumaczyło, czemu gnębiła Alison, a dziewczyn już nie.
Całe pokolenie Melissy, czyli Jason, Wren, Shana, Jenna, Cece, Wilden, Ian i Ezra są równie mało prawdopodobni jako Big A, bo żeby Alison im realnie zagrażała, musiałaby być świadkiem jakiegoś, przez nich popełnionego morderstwa lub podobnej zbrodni, mieć jakieś dowody itp. Bo w przeciwnym razie nie musieliby ścigać jakiejś dziewuszki, która na uzasadnienie swojej teorii ma tylko słowa. Nie mieliby problemu, żeby się wykpić z jej oskarżeń.
Obawiam się, że A scenarzyści wybiorą tak jak Dana w Gossip Girl i będą próbowali naciągnąć najważniejsze wątki pod to.
laceyl- Liczba postów : 6
Strona 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Oficjalne informacje na temat sezonu 5
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» Zanim założysz nowy temat
» Oficjalne informacje na temat sezonu 6
» Zanim założysz nowy temat
Strona 3 z 8
Pozwolenia na tym forum: