Alison DiLaurentis
+69
hazelnut
zivAh
vEdderka1
cherry_crush
ania920
drlov
Weroncia130
Sioru
lalalalalalala
gaabrysiaaa
ravishmered
paula91
just262
martitka03
MoNiKa_DT
BlueberryNights
mb198
olkutka
Monaliza
blondie13
eltont
Avalon Valmont
anekk
oskarr
aska2525
pll155
halanna
paula014
amelka99
bihacz
lisek897
weronika159
uszanowankopll666
pinkaa5
Susannah_dg
lunka01
madziiuulami
kar0linkka
VienneK
pink_rose
lewitacja
unnormaly
mini6222
pagille
desertrose
Merigold
Miyu
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
Secret_Dreamer
agnieszka89
nieomal
Luna_Amelia
Karola_96
nana88
hiphiphooray
Madalicious
rose22
VivianDarkbloom
kellerka
PLL
juka13
Asia__
agasiaga5
ksp
lubi.natalia
MarleneFan
alltid
73 posters
Strona 5 z 5
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Alison DiLaurentis
W życiu nie chciałabym takiej przyjaciółki, ma trochę nie równo pod sufitem, te jej manipulacje itd. A tak w ogóle to ona z Ianem i Ezrą jednocześnie się spotykała, czy to było jakieś podzielone w czasie?
paula91- Liczba postów : 41
Wygląda na to, że Ali tamtego lata spotykała się jednocześnie z Ezrą, Ianem i Wildenem
weronika159- Liczba postów : 109
Ucieka przez połowę stanu, a i tak ma piękne, zawsze pokręcone włosy, pełen makijaż i pomalowane paznokcie... tak bardzo realne...
ravishmered- Liczba postów : 39
Co by się nie działo, nie można powiedzieć, że Ali brzydko wygląda. Podoba mi się jej styl
Ale charakter ma okropny, w życiu nie chciałabym poznać kogoś jak ona, a co dopiero się przyjaźnić!
Ale charakter ma okropny, w życiu nie chciałabym poznać kogoś jak ona, a co dopiero się przyjaźnić!
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
Też nie chciałabym mieć takiej przyjaciółki, zresztą ciężko nazwać przyjaciółką kogoś kto działa na szkodę "przyjaciół".
lalalalalalala- Liczba postów : 32
Była okropna dla dziewczyn;/ A one dalej są dla niej przyjaciółkami, dziwne
Sioru- Liczba postów : 39
Sądzę, że Alison wykorzystuje dziewczyny, nie wiem do czego, ale wykorzystuje. Była naprawdę wredna i ciężko mi jest uwierzyć w jej przemianę...
Weroncia130- Liczba postów : 33
weronika159 napisał:Wygląda na to, że Ali tamtego lata spotykała się jednocześnie z Ezrą, Ianem i Wildenem
Ona w tą noc chyba połowę Rosewood obeszła. Wszyscy zadają sobie pytanie kogo Ali spotkała tamtej nocy, a powinno być kogo Ali NIE spotkała
drlov- Liczba postów : 64
A ja tez ja uwielbiam ;p lubie takie ciekawe postacie
ania920- Liczba postów : 24
Nie lubię Alison, okropna z niej manipulatorka, chociaż muszę przyznać, że Sasha bardzo przekonywująco wypada w tej roli!
cherry_crush- Liczba postów : 29
Nie cierpię tej dziwuchy. Jest zla i mam nadzieję ze nie będą próbowali dokupić jej win w 5 sezonie
vEdderka1- Liczba postów : 45
Sasha - piękna dziewczyna. Mogę na nią patrzeć cały czas
Ale Ali nie lubię. Nie chciałabym mieć nigdy doczynienia z takim kimś. Bezwzględna manipulatorka , która posunie się do wszystkiego aby osiągnąć swój cel. To co ją spotkało wydaje mi się słuszną karą za jej zachowanie. Po za tym nie wierze w jej nawrócenie.
Ale Ali nie lubię. Nie chciałabym mieć nigdy doczynienia z takim kimś. Bezwzględna manipulatorka , która posunie się do wszystkiego aby osiągnąć swój cel. To co ją spotkało wydaje mi się słuszną karą za jej zachowanie. Po za tym nie wierze w jej nawrócenie.
zivAh- Liczba postów : 42
A ja nie lubię ani Sashy ani Ali, obie działają mi na nerwy ;c Mogli trzymać się już tego, że nie żyje, było by znacznie lepiej ;/
hazelnut- Liczba postów : 29
Ali to najlepsza osoba z tego serialu! Uwielbiam ją za jej charakter, wygląd i wszystko!! <3
Nienawidze spencer akyshh!!!!
Nienawidze spencer akyshh!!!!
rose22- Liczba postów : 45
Sasha jest przepiękna, a Ali mimo, że manipuluje dziewczynami, jest wredna to coś do niej przyciąga
Karola_96- Liczba postów : 40
A co powiecie o takiej koncepcji:
Alison Ma prześladowcę. Na wakacjach poznaję Ezre. Zachodzi z nim w ciążę ale boi się wrócić do Rosewood ze względu na A. Razem z Ezrą pozorują morderstwo Alison. Ezra zamieszkuje w Rosewood po to by odkryć kim jest A. Najbardziej podejrzewa Arię dlatego się do niej zbliża. Kurde, poniosło mnie
Alison Ma prześladowcę. Na wakacjach poznaję Ezre. Zachodzi z nim w ciążę ale boi się wrócić do Rosewood ze względu na A. Razem z Ezrą pozorują morderstwo Alison. Ezra zamieszkuje w Rosewood po to by odkryć kim jest A. Najbardziej podejrzewa Arię dlatego się do niej zbliża. Kurde, poniosło mnie
No byłoby ciekawie Ale raczej aż tak ich nie poniesie. Chociaż chciałabym żeby kłamczucha była A. Czujecie ten szok jak się okazuje że to Emily hahaha nie no żart. Ale Spenc czy Arię chętnie bym zobaczyła na tym miejscuvEdderka1 napisał:A co powiecie o takiej koncepcji:
A jeśli Alison cały czas pogrywa sobie z dziewczynami i współdziała z tym całym prześladowcą? Od jej 'zaginięcia' minęło już przeszło 2 lata, przecież musi jakoś żyć, egzystować, nie jest jeszcze pełnoletnia. Normalnie to by sobie nie poradziła przecież... No ale tak w tym serialu wszystko się może zdarzyć
Monaliza- Liczba postów : 48
Chyba że niby jej znajomi jej podsyłali kasę .. albo jej matka , może jason wie i jej pomaga? Pewnie coś wymyślą takiego . Bo raczej nie dorabiała w mcDonaldzie
No właśnie, ciekawe co ona robiła przez te dwa lata? Ukrywała się w takim malym mieście? :/
Nie no z tego co kojarzę to Alison ukrywała i nadal ukrywa się gdzieś daleko poza miastem. Może tak naprawdę mieszka gdzieś z Jasonem, który rzekomo jest na odwyku..vEdderka1 napisał:No właśnie, ciekawe co ona robiła przez te dwa lata? Ukrywała się w takim malym mieście? :/
Monaliza- Liczba postów : 48
Ja sądzę że Alison aktualnie jest blisko Rosewood ponieważ chce odebrać pieniądze od Emily.
Julka151- Liczba postów : 39
Zapominacie, ża Alison, tak samo jak A, jest wszędzie i nigdzie
wredota- Liczba postów : 39
Dąży do celu po trupach, ale jestem ciekawa czy w relacjach z kłamczuchami też była fałszywa
eyens- Liczba postów : 20
Fałszywa częściowo była, często były przebitki z informacjami o tym, jak bawiła się dziewczynami...
Yavanna- Liczba postów : 26
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5
Pozwolenia na tym forum: