The Tudors
+3
wredota
delenateam
desertrose
7 posters
Strona 1 z 1
The Tudors
[You must be registered and logged in to see this image.]
Oto zupełnie nowe spojrzenie na życie jednego z najsłynniejszych władców w historii Anglii! Nominowany do nagrody Emmy, laureat Złotego Globu Jonathan Rhys Meyers ("Elvis - Zanim został królem", "Mission: Impossible III") jako Król Henryk VIII uwodzi urokiem, żądzą władzy i pasją, tworząc "najgorętszy portret Henryka VIII w historii". Spragniony władzy i miłosnych uniesień monarcha, rządzi swym królestwem tak jak żyje - z bezwzględną żywiołowością i zapamiętaniem. Dynastia Tudorów - sezon pierwszy to odważny, szokujący i znakomicie zagrany serial, ukazujący nieopowiedzianą dotychczas historię tyrana, który rządził swym królestwem przy pomocy intryg, zbrodni i zdrad! W tym "pasjonującym i wyzywającym" obrazie znakomite kreacje tworzą także Sam Neill, Natalie Dormer, Jeremy Northam i Gabrielle Anwar.
Ogląda ktoś? Obejrzałam dopiero trzy odcinki, ale już mi się podoba. Jeśli chcesz umilić sobie czas oczekiwania na nowy sezon Gry o Tron - dobrze trafiłeś. Nie jestem zaznajomiona z historią Henryka VIII, więc jak spoilerujecie, uprzedzajcie. Jonathan Rhys Meyers, odtwórca głównej roli, nie jest typowym przystojniakiem, ale jego spojrzenie jest hipnotyzujące <3
Re: The Tudors
Dla głównego bohatera oglądam teraz Draculę Bardzo mi sie też podobała aktorka grająca Anne
wredota- Liczba postów : 39
Obejrzałam wszystkie odcinki, jeden z moich ulubionych seriali, mam do niego sentyment i często wracam do poszczególnych odcinków, zwłaszcza pierwszej i drugiej serii - czarująca Anna Boleyn!
Bardzo ciekawy, jeśli ktoś z Was lubi seriale historyczne, to na pewno musi znaleźć się na Waszej liście.
Fanek hipnotyzującego spojrzenia Jonathana raczej nie muszę zachęcać, wspomnę tylko, że rola Henryka VIII to jedna z jego najlepszych!
Bardzo ciekawy, jeśli ktoś z Was lubi seriale historyczne, to na pewno musi znaleźć się na Waszej liście.
Fanek hipnotyzującego spojrzenia Jonathana raczej nie muszę zachęcać, wspomnę tylko, że rola Henryka VIII to jedna z jego najlepszych!
Skąd ja to znam?wredota napisał:Dla głównego bohatera oglądam teraz Draculę
cherry_crush- Liczba postów : 29
Serial niesamowity pod każdym względem. Masz wszystkie odcinki na DVD i również wracam do poszczególnych odcinków...
To właśnie dla Jonathana oglądałam The Tudors, teraz oglądam Dracule. To przez niego wciągnęłam się Dary Anioła. Jest tak przystojnym mężczyzną, że śni mi się po nocach
To właśnie dla Jonathana oglądałam The Tudors, teraz oglądam Dracule. To przez niego wciągnęłam się Dary Anioła. Jest tak przystojnym mężczyzną, że śni mi się po nocach
imfi- Liczba postów : 41
Serial świetny serdecznie polecam. Głos Jonathana jest meeeeeega sexy. Myślę że spodoba się wszystkim którzy lubią seriale kostiumowe
klaudia5xo- Liczba postów : 44
cherry_crush napisał:Skąd ja to znam?wredota napisał:Dla głównego bohatera oglądam teraz Draculę
Jednak śmiem twierdzić, że jako Henryk VIII był bardziej władczy, tzn. jakoś bardziej działał na wyobraźnię W Drakuli, to działa mi na nerwy jego niewiasta ;(
wredota- Liczba postów : 39
Moim zdaniem świetna kreacja króla. Bezwzględny, ironiczny i straszny hipokryta - strasznie polubiłem tego aktora, choć w Drakuli już nie wypadł tak dobrze. Co do Tudorów - jeden z lepszych serialów kostiumowych, jakie było mi dane oglądać.
Doktor Robert- Liczba postów : 7
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: