Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Revenge

+30
iwona300789
dredkot
Maxxxim
killing_joke
blondie13
genevievee
adamk86
Eqoore
bihacz
najsys
Asia__
Susannah_dg
kajasqpol
April
Ania_
TheBlairBitchProject
Ola
desertrose
Justyna
KiNiaczek
Vivien
CallMeLady
shiva89
amant
magdakowzan
LanaLang
Lewandowska
Magda
Lise
Gigi
34 posters

Strona 13 z 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Revenge - Page 13 Empty Re: Revenge

Pisanie by Susannah_dg Sob Sty 18, 2014 9:37 pm

Buu uwielbiałam Emily i Aidena razem, mam nadzieje że jeszcze do siebie wrócą Sad
Scene Emily-Daniel- Victoria- bezbłędna Smile

Susannah_dg

Liczba postów : 41

Powrót do góry Go down

Pisanie by kajasqpol Sob Sty 18, 2014 10:28 pm

Cóż, facet ^^
Stara miłość nie zdążyła zardzewieć, więc Emily mimowolnie zeszła na drugi plan. Jestem bardzo ciekawa, jaki zamysł mają producenci, bo jak na razie kierunek jest interesujący. A ostatnio bywało nudniej, więc w końcu idealna pora na trochę akcji i intryg.
kajasqpol
kajasqpol

Liczba postów : 47

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sob Sty 18, 2014 11:22 pm

Nie podoba mi się to co dzieje się w serialu......mam dość aluzji, że Jack i Emily są dla siebie stworzeni a z Aidena robienia dupka. Wiadomo, że teraz Ems musi być z nudnym Jackiem bo On ma dziecko a ona nie może mieć więc idealnie się uzupełnią i będą prawdziwą rodziną kiedyś bleee. Tyle dobrze, że Ems wróciła na właściwe tory, cudowna była scena z Vici i Dannym, który jest w tym momencie moją znienawidzoną postacią, pomyśleć, że kiedyś shippowałam go z Ems Razz 
Po promo widać, że następny odcinek będzie mega ciekawy, oby Ems dała popalić Sarze, której też nie trawię tak jak Daniela.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Sty 19, 2014 12:44 am

Justyna, zgodzę się ze wszystkim co napisałaś. Pewnie czeka nas więcej 'słodkich' scen Jacka i Emily :(Niezbyt mi się to podoba.
Też kiedyś shippowałam Ems i Daniela. Wydawało mi się nawet, że ona zaczyna coś do niego czuć. O ile dobrze pamiętam miała sen erotyczny z Aidenem, który niespodziewanie przemienił się w Daniela. Jednak dała sobie z nim spokój, gdy Daniel ukrył prawdę o Davidzie i bronił Graysonów.

PS Może jestem troche przewrażliwiona, ale dziwi mnie fakt, że tak nagle, w ciągu jednego dnia powstało z 8 kont. Dodatkowo użytkownik/użytkownicy bezsensu nabijają posty. Denerwuje mnie to, bo nie wiem co o tym myśleć.
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Nie Sty 19, 2014 2:05 am

Odbiegając od tematu Revenge też jestem zdezorientowana taką nagłą popularnością naszego forum, co nie wejdę nowe tematy i posty we wszystkich już obecnych  scratch
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Nie Sty 19, 2014 11:02 am

ahahah, laski spoko xD mamy po prostu nowe spoilery na temat PLL i poszło w świat.

co do Revenge to chodzą ploty, że

Spoiler:
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Nie Sty 19, 2014 1:09 pm

Gigi napisał:co do Revenge to chodzą ploty, że

Spoiler:

To zbyt piękne, by mogło być prawdziwe Razz
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Asia__ Nie Sty 19, 2014 9:53 pm

Ooo tak niech go zabiją proszę  Very Happy 

Asia__

Liczba postów : 34

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Pon Sty 20, 2014 1:38 pm

Gigi napisał:

Spoiler:

Bardzo mi przykro, ze to pisze, ale tez mam na to nadzieje, Josh sie bardzo meczy.

Widzialam na razie tylko trailer ostatniego odcinka, ale Daniel przegina  Evil or Very Mad   No 
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Pon Sty 20, 2014 3:53 pm

Już jakiś czas temu czytałam o "pragnieniu" Josha Very Happy Very Happy  Ja tam nic przeciwko nie mam Very Happy

Jestem do tyłu z odc 12 i 13 ale widziałam zapowiedzi, będzie ciekawie Smile 

Co do Aimily to może nie wszystko stracone ale kto ich tam wie ;D
Spoiler:

Dla niewtajemniczonych odcinek 14 dopiero 9 marca Smile

PS. Ja też przeżyłam szok logując się dzisiaj na forum.... czerwono, wszędzie czerwono! Very Happy
Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Liczba postów : 1913

Powrót do góry Go down

Pisanie by najsys Wto Sty 21, 2014 7:49 pm

z tym Joshem to chyba było tak, że chciał, żeby go zabili ALBO zrobili z niego czarny charakter. ponieważ uhonorowano jego prośbę (bad Danny), to nie liczyłabym, że jego postać zostanie uśmiercona

najsys

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Pisanie by bihacz Wto Sty 21, 2014 9:27 pm

w sumie jakby go uśmiercili w inny sposób niż rękami ems to jej zemsta straciła by sens Smile

bihacz

Liczba postów : 48

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Wto Sty 21, 2014 10:24 pm

CallMeLady napisał:
Gigi napisał:

Spoiler:

Bardzo mi przykro, ze to pisze, ale tez mam na to nadzieje, Josh sie bardzo meczy.

Widzialam na razie tylko trailer ostatniego odcinka, ale Daniel przegina  Evil or Very Mad   No 

hahaha jeżeli mówi to była fanka nr 1 Dannyego to rzeczywiście zszedł na psy xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Eqoore Sro Sty 22, 2014 4:38 pm

Mam nadzieję, że Danny zniknie z serialu, już mnie irytuje i ta relacja z Sarą.. Masakra!
Szkoda, że nowy odcinek dopiero w marcu... Jestem ciekawy tej first Grayson, i wgl... Irytuje mnie ta relacja między Em-Aidenem i tą dziewczyną.

Eqoore

Liczba postów : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Sro Sty 22, 2014 8:26 pm

Emili i Kondzio? Wtf?
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by najsys Czw Sty 23, 2014 9:47 am

Eqoore napisał:Mam nadzieję, że Danny zniknie z serialu, już mnie irytuje i ta relacja z Sarą.. Masakra!
Szkoda, że nowy odcinek dopiero w marcu... Jestem ciekawy tej first Grayson, i wgl... Irytuje mnie ta relacja między Em-Aidenem i tą dziewczyną.
Ja w ogóle podejrzewam, że to Ems sprowadziła oryginalną Panią G. to Hamptons

A Sary już chyba więcej nie zobaczymy imo

najsys

Powrót do góry Go down

Pisanie by adamk86 Czw Sty 23, 2014 12:23 pm

Mam nadzieję, że już nie zobaczymy Sary, strasznie jest irytująca. CO do Konrada i Emili to wydaje mi się, że on ją teraz będzie szantażować a tak na prawdę nic pomiędzy nimi się nie wydarzyło

adamk86

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

Pisanie by bihacz Czw Sty 23, 2014 3:00 pm

już bym wolala żeby predzej jackowi się odchcialo grać. bardziej mnie drażni niż danny.

bihacz

Liczba postów : 48

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Sty 23, 2014 10:57 pm

OMG o co kaman z Ems i Condziem? Czy to są jej wizje jakieś czy to się naprawdę dzieje? Oby nie bo w ogóle nie podoba mi się ten scenariusz Neutral Jakże się cieszę, że Sara odeszła...biedny Danny stracił miłość swojego życia, jakby nie stał się takim dupkiem kryjącym przekręty rodziców to by mu może Ems oszczędziła a tak niestety, staczaj się Danny dalej.
Niko uważam za postać zbędną i wychodzi na to, że będzie chciała się pozbyć Aidena więc tym bardziej  mi się nie widzi jej osoba. No i wisienka na torcie czyli pierwsza pani Greyson, mam nadzieję, że namiesza w życiu Condzia i Vicki Very Happy  Very Happy
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Sob Sty 25, 2014 6:22 am

Nadrobiłam.
Scena z Danielem, Victorią i Ems  była zajebista Very Happy Szkoda mi tej dziewczyny, widać, że ostatnie wydarzenia odbiły się na jej psychice i zaczyna świrować. Szkoda mi Nolana bo kolejna jego wielka miłość go zdradziła. Na samym początku Sara wydawała mi się taką fajną dziewczyną a tu proszę jaka zmiana na gorsze. Do piachu z nią i Danielem, który stał się najzwyczajniej w świecie obrzydliwy i odrażający.
Oh, a Jack i Margo... tak, tak, tak ! Niech Jack kupi dom z ogródkiem... bardzo, bardzo, bardzo daleko Wink
Wydaje mi się, że to Emily podłożyła katanę Takedy pod łóżko Aidena. Przecież kiedy ona i Nolan znaleźli Takedę martwego jego katana leżała obok. Wątpię żeby Aiden wrócił się po nią do loftu, więc pewnie Ems ją zabrała... zobaczymy co z tego wyniknie. Oj, panienka Nikota będzie chciała się zemścić, tylko ciekawe na kim, bo albo od razu pomyśli, że to Aiden zabił jej ojca albo może pomyśli, że Aiden kryje Ems.
I błagam aby okazało się, że Emily nie spała z Condziem bo tego nie przeżyję Razz
A 9 marca to taka odległa data ;D
Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Liczba postów : 1913

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Nie Sty 26, 2014 1:28 pm

Przy okazji natłoku zaliczeń nadrobiłam sobie Revenge i tak szczerze, to nie podoba mi się gdzie to wszystko zmierza xD
Przede wszystkim Ems i Conrad, oby tam nic między nimi się nie wydarzyło, bo to by było obrzydliwe xD
Niko polująca na Aidena zupełnie mi się nie podoba, a niestety wydaje mi się, że to była jej pierwsza myśl, i będzie chciała go zabić :<
Sara niech nie wraca, na początku wydawała się być spoko, ale chwila kontaktu z Greysonami i od razu straciła zdrowy rozsądek. Daniela nie lubiłam nigdy, ale teraz już kompletnie przesadza. Strzelił Ems w brzuch i to on jest najbardziej poszkodowany OKEJ xD
Poza tym trochę szkoda Vicky, szkoda Nolana. A Jack i Margo niech wyjadą razem na koniec świata i nigdy nie wracają, bo niestety ta wizja Ems+Jack+Carl wydaje się być bardzo prawdopodobna, znając scenarzystów xD

I znowu do marca czekać, ehhh :<
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Liczba postów : 2853

Powrót do góry Go down

Pisanie by genevievee Pon Sty 27, 2014 1:59 pm

Skończyłam na początku drugiego sezonu. Warto oglądać dalej? Bo szczerze powiedziawszy serial nie robi już takiego wrażenia jak początkowe odcinki.

genevievee

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Wto Sty 28, 2014 12:07 am

to zależy, chociaż moim zdaniem sezon 2 ma najlepszy finał <3

nadrobiłam odcinki i nie ogarniam :O wszystkie wątki są all over the place. dziwnie to mówić, ale nie mam nic do Margo i z Jackiem tworzą fajną normalną parę w tym chorym miasteczku.

Aiden i Emily. nie wiem o co chodzi. myślicie, że Vik wkręca Emily z tym doktorkiem i tak naprawdę może mieć dzieci? nie czuję już Amily, zaręczyny z dupy i w ogóle ble :(plus mam wrażenie, że Aiden zginie w finale, co przedłuży ofc motywacje Ems do wkręcania Graysonów.

ten cały wątek z Patrickiem i ojcem też z dupy. chociaż trochę tłumaczy zachowanie Vik.

Daniel? holy fuck, bez komentarza. niech go już uśmiercą, bo nie mogę na niego patrzeć. co za typ.
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by blondie13 Czw Sty 30, 2014 8:27 pm

Czasami niektóre odcinki mnie nudziły,przyznaję-ale serial naprawdę bardzo dobry z dawką intrygi..I te finały..

blondie13

Liczba postów : 41

Powrót do góry Go down

Pisanie by killing_joke Nie Lut 02, 2014 5:09 pm

dziwne się to wszystko porobiło. dużo zwrotów akcji, ale chyba kończą im się pomysły. mimo całej sympatii jaką darzę ten serial, twórcy powinni zakończyć wszystko na tym sezonie.

killing_joke

Liczba postów : 21

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 13 z 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: