Revenge
+30
iwona300789
dredkot
Maxxxim
killing_joke
blondie13
genevievee
adamk86
Eqoore
bihacz
najsys
Asia__
Susannah_dg
kajasqpol
April
Ania_
TheBlairBitchProject
Ola
desertrose
Justyna
KiNiaczek
Vivien
CallMeLady
shiva89
amant
magdakowzan
LanaLang
Lewandowska
Magda
Lise
Gigi
34 posters
Strona 13 z 16
Strona 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Revenge
Buu uwielbiałam Emily i Aidena razem, mam nadzieje że jeszcze do siebie wrócą
Scene Emily-Daniel- Victoria- bezbłędna
Scene Emily-Daniel- Victoria- bezbłędna
Susannah_dg- Liczba postów : 41
Cóż, facet ^^
Stara miłość nie zdążyła zardzewieć, więc Emily mimowolnie zeszła na drugi plan. Jestem bardzo ciekawa, jaki zamysł mają producenci, bo jak na razie kierunek jest interesujący. A ostatnio bywało nudniej, więc w końcu idealna pora na trochę akcji i intryg.
Stara miłość nie zdążyła zardzewieć, więc Emily mimowolnie zeszła na drugi plan. Jestem bardzo ciekawa, jaki zamysł mają producenci, bo jak na razie kierunek jest interesujący. A ostatnio bywało nudniej, więc w końcu idealna pora na trochę akcji i intryg.
kajasqpol- Liczba postów : 47
Nie podoba mi się to co dzieje się w serialu......mam dość aluzji, że Jack i Emily są dla siebie stworzeni a z Aidena robienia dupka. Wiadomo, że teraz Ems musi być z nudnym Jackiem bo On ma dziecko a ona nie może mieć więc idealnie się uzupełnią i będą prawdziwą rodziną kiedyś bleee. Tyle dobrze, że Ems wróciła na właściwe tory, cudowna była scena z Vici i Dannym, który jest w tym momencie moją znienawidzoną postacią, pomyśleć, że kiedyś shippowałam go z Ems
Po promo widać, że następny odcinek będzie mega ciekawy, oby Ems dała popalić Sarze, której też nie trawię tak jak Daniela.
Po promo widać, że następny odcinek będzie mega ciekawy, oby Ems dała popalić Sarze, której też nie trawię tak jak Daniela.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Justyna, zgodzę się ze wszystkim co napisałaś. Pewnie czeka nas więcej 'słodkich' scen Jacka i Emily :(Niezbyt mi się to podoba.
Też kiedyś shippowałam Ems i Daniela. Wydawało mi się nawet, że ona zaczyna coś do niego czuć. O ile dobrze pamiętam miała sen erotyczny z Aidenem, który niespodziewanie przemienił się w Daniela. Jednak dała sobie z nim spokój, gdy Daniel ukrył prawdę o Davidzie i bronił Graysonów.
PS Może jestem troche przewrażliwiona, ale dziwi mnie fakt, że tak nagle, w ciągu jednego dnia powstało z 8 kont. Dodatkowo użytkownik/użytkownicy bezsensu nabijają posty. Denerwuje mnie to, bo nie wiem co o tym myśleć.
Też kiedyś shippowałam Ems i Daniela. Wydawało mi się nawet, że ona zaczyna coś do niego czuć. O ile dobrze pamiętam miała sen erotyczny z Aidenem, który niespodziewanie przemienił się w Daniela. Jednak dała sobie z nim spokój, gdy Daniel ukrył prawdę o Davidzie i bronił Graysonów.
PS Może jestem troche przewrażliwiona, ale dziwi mnie fakt, że tak nagle, w ciągu jednego dnia powstało z 8 kont. Dodatkowo użytkownik/użytkownicy bezsensu nabijają posty. Denerwuje mnie to, bo nie wiem co o tym myśleć.
Odbiegając od tematu Revenge też jestem zdezorientowana taką nagłą popularnością naszego forum, co nie wejdę nowe tematy i posty we wszystkich już obecnych
Justyna- Derena & Eden
ahahah, laski spoko xD mamy po prostu nowe spoilery na temat PLL i poszło w świat.
co do Revenge to chodzą ploty, że
- Spoiler:
- Josh nie chce już grać Daniela. i chce odejść z serialu. jestem za. niech go zabiją
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał:co do Revenge to chodzą ploty, że
- Spoiler:
Josh nie chce już grać Daniela. i chce odejść z serialu. jestem za. niech go zabiją
To zbyt piękne, by mogło być prawdziwe
Gigi napisał:
- Spoiler:
Josh nie chce już grać Daniela. i chce odejść z serialu. jestem za. niech go zabiją
Bardzo mi przykro, ze to pisze, ale tez mam na to nadzieje, Josh sie bardzo meczy.
Widzialam na razie tylko trailer ostatniego odcinka, ale Daniel przegina
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Już jakiś czas temu czytałam o "pragnieniu" Josha Ja tam nic przeciwko nie mam
Jestem do tyłu z odc 12 i 13 ale widziałam zapowiedzi, będzie ciekawie
Co do Aimily to może nie wszystko stracone ale kto ich tam wie ;D
Dla niewtajemniczonych odcinek 14 dopiero 9 marca
PS. Ja też przeżyłam szok logując się dzisiaj na forum.... czerwono, wszędzie czerwono!
Jestem do tyłu z odc 12 i 13 ale widziałam zapowiedzi, będzie ciekawie
Co do Aimily to może nie wszystko stracone ale kto ich tam wie ;D
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dla niewtajemniczonych odcinek 14 dopiero 9 marca
PS. Ja też przeżyłam szok logując się dzisiaj na forum.... czerwono, wszędzie czerwono!
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
z tym Joshem to chyba było tak, że chciał, żeby go zabili ALBO zrobili z niego czarny charakter. ponieważ uhonorowano jego prośbę (bad Danny), to nie liczyłabym, że jego postać zostanie uśmiercona
najsys- Liczba postów : 30
w sumie jakby go uśmiercili w inny sposób niż rękami ems to jej zemsta straciła by sens
bihacz- Liczba postów : 48
CallMeLady napisał:Gigi napisał:
- Spoiler:
Bardzo mi przykro, ze to pisze, ale tez mam na to nadzieje, Josh sie bardzo meczy.
Widzialam na razie tylko trailer ostatniego odcinka, ale Daniel przegina
hahaha jeżeli mówi to była fanka nr 1 Dannyego to rzeczywiście zszedł na psy xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Mam nadzieję, że Danny zniknie z serialu, już mnie irytuje i ta relacja z Sarą.. Masakra!
Szkoda, że nowy odcinek dopiero w marcu... Jestem ciekawy tej first Grayson, i wgl... Irytuje mnie ta relacja między Em-Aidenem i tą dziewczyną.
Szkoda, że nowy odcinek dopiero w marcu... Jestem ciekawy tej first Grayson, i wgl... Irytuje mnie ta relacja między Em-Aidenem i tą dziewczyną.
Eqoore- Liczba postów : 5
Ja w ogóle podejrzewam, że to Ems sprowadziła oryginalną Panią G. to HamptonsEqoore napisał:Mam nadzieję, że Danny zniknie z serialu, już mnie irytuje i ta relacja z Sarą.. Masakra!
A Sary już chyba więcej nie zobaczymy imo
najsys- Liczba postów : 30
Mam nadzieję, że już nie zobaczymy Sary, strasznie jest irytująca. CO do Konrada i Emili to wydaje mi się, że on ją teraz będzie szantażować a tak na prawdę nic pomiędzy nimi się nie wydarzyło
adamk86- Liczba postów : 44
już bym wolala żeby predzej jackowi się odchcialo grać. bardziej mnie drażni niż danny.
bihacz- Liczba postów : 48
OMG o co kaman z Ems i Condziem? Czy to są jej wizje jakieś czy to się naprawdę dzieje? Oby nie bo w ogóle nie podoba mi się ten scenariusz Jakże się cieszę, że Sara odeszła...biedny Danny stracił miłość swojego życia, jakby nie stał się takim dupkiem kryjącym przekręty rodziców to by mu może Ems oszczędziła a tak niestety, staczaj się Danny dalej.
Niko uważam za postać zbędną i wychodzi na to, że będzie chciała się pozbyć Aidena więc tym bardziej mi się nie widzi jej osoba. No i wisienka na torcie czyli pierwsza pani Greyson, mam nadzieję, że namiesza w życiu Condzia i Vicki
Niko uważam za postać zbędną i wychodzi na to, że będzie chciała się pozbyć Aidena więc tym bardziej mi się nie widzi jej osoba. No i wisienka na torcie czyli pierwsza pani Greyson, mam nadzieję, że namiesza w życiu Condzia i Vicki
Justyna- Derena & Eden
Nadrobiłam.
Scena z Danielem, Victorią i Ems była zajebista Szkoda mi tej dziewczyny, widać, że ostatnie wydarzenia odbiły się na jej psychice i zaczyna świrować. Szkoda mi Nolana bo kolejna jego wielka miłość go zdradziła. Na samym początku Sara wydawała mi się taką fajną dziewczyną a tu proszę jaka zmiana na gorsze. Do piachu z nią i Danielem, który stał się najzwyczajniej w świecie obrzydliwy i odrażający.
Oh, a Jack i Margo... tak, tak, tak ! Niech Jack kupi dom z ogródkiem... bardzo, bardzo, bardzo daleko
Wydaje mi się, że to Emily podłożyła katanę Takedy pod łóżko Aidena. Przecież kiedy ona i Nolan znaleźli Takedę martwego jego katana leżała obok. Wątpię żeby Aiden wrócił się po nią do loftu, więc pewnie Ems ją zabrała... zobaczymy co z tego wyniknie. Oj, panienka Nikota będzie chciała się zemścić, tylko ciekawe na kim, bo albo od razu pomyśli, że to Aiden zabił jej ojca albo może pomyśli, że Aiden kryje Ems.
I błagam aby okazało się, że Emily nie spała z Condziem bo tego nie przeżyję
A 9 marca to taka odległa data ;D
Scena z Danielem, Victorią i Ems była zajebista Szkoda mi tej dziewczyny, widać, że ostatnie wydarzenia odbiły się na jej psychice i zaczyna świrować. Szkoda mi Nolana bo kolejna jego wielka miłość go zdradziła. Na samym początku Sara wydawała mi się taką fajną dziewczyną a tu proszę jaka zmiana na gorsze. Do piachu z nią i Danielem, który stał się najzwyczajniej w świecie obrzydliwy i odrażający.
Oh, a Jack i Margo... tak, tak, tak ! Niech Jack kupi dom z ogródkiem... bardzo, bardzo, bardzo daleko
Wydaje mi się, że to Emily podłożyła katanę Takedy pod łóżko Aidena. Przecież kiedy ona i Nolan znaleźli Takedę martwego jego katana leżała obok. Wątpię żeby Aiden wrócił się po nią do loftu, więc pewnie Ems ją zabrała... zobaczymy co z tego wyniknie. Oj, panienka Nikota będzie chciała się zemścić, tylko ciekawe na kim, bo albo od razu pomyśli, że to Aiden zabił jej ojca albo może pomyśli, że Aiden kryje Ems.
I błagam aby okazało się, że Emily nie spała z Condziem bo tego nie przeżyję
A 9 marca to taka odległa data ;D
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Przy okazji natłoku zaliczeń nadrobiłam sobie Revenge i tak szczerze, to nie podoba mi się gdzie to wszystko zmierza xD
Przede wszystkim Ems i Conrad, oby tam nic między nimi się nie wydarzyło, bo to by było obrzydliwe xD
Niko polująca na Aidena zupełnie mi się nie podoba, a niestety wydaje mi się, że to była jej pierwsza myśl, i będzie chciała go zabić :<
Sara niech nie wraca, na początku wydawała się być spoko, ale chwila kontaktu z Greysonami i od razu straciła zdrowy rozsądek. Daniela nie lubiłam nigdy, ale teraz już kompletnie przesadza. Strzelił Ems w brzuch i to on jest najbardziej poszkodowany OKEJ xD
Poza tym trochę szkoda Vicky, szkoda Nolana. A Jack i Margo niech wyjadą razem na koniec świata i nigdy nie wracają, bo niestety ta wizja Ems+Jack+Carl wydaje się być bardzo prawdopodobna, znając scenarzystów xD
I znowu do marca czekać, ehhh :<
Przede wszystkim Ems i Conrad, oby tam nic między nimi się nie wydarzyło, bo to by było obrzydliwe xD
Niko polująca na Aidena zupełnie mi się nie podoba, a niestety wydaje mi się, że to była jej pierwsza myśl, i będzie chciała go zabić :<
Sara niech nie wraca, na początku wydawała się być spoko, ale chwila kontaktu z Greysonami i od razu straciła zdrowy rozsądek. Daniela nie lubiłam nigdy, ale teraz już kompletnie przesadza. Strzelił Ems w brzuch i to on jest najbardziej poszkodowany OKEJ xD
Poza tym trochę szkoda Vicky, szkoda Nolana. A Jack i Margo niech wyjadą razem na koniec świata i nigdy nie wracają, bo niestety ta wizja Ems+Jack+Carl wydaje się być bardzo prawdopodobna, znając scenarzystów xD
I znowu do marca czekać, ehhh :<
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Skończyłam na początku drugiego sezonu. Warto oglądać dalej? Bo szczerze powiedziawszy serial nie robi już takiego wrażenia jak początkowe odcinki.
genevievee- Liczba postów : 30
to zależy, chociaż moim zdaniem sezon 2 ma najlepszy finał <3
nadrobiłam odcinki i nie ogarniam :O wszystkie wątki są all over the place. dziwnie to mówić, ale nie mam nic do Margo i z Jackiem tworzą fajną normalną parę w tym chorym miasteczku.
Aiden i Emily. nie wiem o co chodzi. myślicie, że Vik wkręca Emily z tym doktorkiem i tak naprawdę może mieć dzieci? nie czuję już Amily, zaręczyny z dupy i w ogóle ble :(plus mam wrażenie, że Aiden zginie w finale, co przedłuży ofc motywacje Ems do wkręcania Graysonów.
ten cały wątek z Patrickiem i ojcem też z dupy. chociaż trochę tłumaczy zachowanie Vik.
Daniel? holy fuck, bez komentarza. niech go już uśmiercą, bo nie mogę na niego patrzeć. co za typ.
nadrobiłam odcinki i nie ogarniam :O wszystkie wątki są all over the place. dziwnie to mówić, ale nie mam nic do Margo i z Jackiem tworzą fajną normalną parę w tym chorym miasteczku.
Aiden i Emily. nie wiem o co chodzi. myślicie, że Vik wkręca Emily z tym doktorkiem i tak naprawdę może mieć dzieci? nie czuję już Amily, zaręczyny z dupy i w ogóle ble :(plus mam wrażenie, że Aiden zginie w finale, co przedłuży ofc motywacje Ems do wkręcania Graysonów.
ten cały wątek z Patrickiem i ojcem też z dupy. chociaż trochę tłumaczy zachowanie Vik.
Daniel? holy fuck, bez komentarza. niech go już uśmiercą, bo nie mogę na niego patrzeć. co za typ.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Czasami niektóre odcinki mnie nudziły,przyznaję-ale serial naprawdę bardzo dobry z dawką intrygi..I te finały..
blondie13- Liczba postów : 41
dziwne się to wszystko porobiło. dużo zwrotów akcji, ale chyba kończą im się pomysły. mimo całej sympatii jaką darzę ten serial, twórcy powinni zakończyć wszystko na tym sezonie.
killing_joke- Liczba postów : 21
Strona 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Strona 13 z 16
Pozwolenia na tym forum: