Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

czy Twoj serial jest bezpieczny?

+42
poisongirl177
Justyna
kicksforchicks
xoxo-Anja
karolla
netka
antiba
amant
Diana
CallMeLady
Jen
Serena
Blair Waldorf
turtle
frejabeha
Ewa
zielonygroszek83
Layla
Blake
hearther
dzika
gggosiulka
Ilona
Karolina
lana
Kasia
brulion
Lise
Ania_
Ola
Gigi
Lewandowska
xLaura
xAaliyahxx
jeanne
alaa15
Żuri
lalitaaa
Magda
skyscraper
fusiatko44
mmoneya
46 posters

Strona 8 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

czy Twoj serial jest bezpieczny? - Page 8 Empty Re: czy Twoj serial jest bezpieczny?

Pisanie by Karolina Wto Sty 08, 2013 7:54 pm

CW jak zwykle, mistrzowie decyzji podejmowanych z dnia na dzień. Pewnie przesądzą o przedłużeniu/anulowaniu seriali w okolicach maja/czerwca. Grupy wykwalifikowanych scenarzystów siądą do wytężonej pracy, machną scenariusze na kolanie w ciągu tygodnia a my otrzymamy we wrześniu kolejne sezony na najwyższym poziomie;)
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

czy Twoj serial jest bezpieczny? - Page 8 Empty Re: czy Twoj serial jest bezpieczny?

Pisanie by Gigi Wto Sty 08, 2013 10:29 pm

lulz cw xD albo albo. ale wow Fringe ;( pamiętam, że kiedyś oglądałam :>
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Sro Sty 09, 2013 12:22 am

to będzie 9 sezon SPN? myślałam, że 8 to koniec. i HoD, dopiero zaczęłam oglądać, mam nadzieję, że nie zdejmą xD CW zatrudnia takich specjalistów, że mogą podać decyzje w maju a oni i tak sobie poradzą, bezładny i nielogiczny dialog umie napisać każdy Very Happy
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Liczba postów : 2853

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Sty 09, 2013 12:33 am

Szczerze powiedziawszy, boję się trochę 9 sezonu SPN, nie wiem co oni jeszcze mogą wymyślić, chociaż z drugiej strony dla samych wpadek z planu, mogliby zrobić jeszcze z 13 serii Laughing
Mam nadzieje, że nie zdejmą jeszcze HoD, no chyba że ładnie by skończyli ten sezon, no ale i tak to jednak trochę za mało, tak lubię ten serial.
Fajnie, że Modern Family i NG są bezpieczne, no i nie podoba mi się, że chcą zrobić kolejny sezon himym ;/

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Sro Sty 09, 2013 11:48 am

Ja już na początku gdzieś słyszałam, że HoD jest przewidywany na dwa sezony i jak dla mnie to spoko, bo tam nie ma za bardzo możliwości wymyślania nie wiadomo jakich napędzających akcję wątków, a trójkąty miłosne nie mogą się ciągnąc w nieskończoność. Lepiej, żeby skończyło się teraz i zostawiło miłe odczucia i happy end, chociaż raz Wink

Najważniejsze dla mnie, że Glee pewny Very Happy
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sro Sty 09, 2013 3:45 pm

HIMYM mogliby już skończyć Neutral
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sro Sty 09, 2013 5:15 pm

jeśli będzie następny sezon HIMYM to nie wiem kto to będzie oglądał...
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Sro Sty 09, 2013 7:49 pm

No z HIMYM to chyba pewniak, bo ktoś wrzucał link w temacie o serialu Wink
ja na pewno będę oglądać, ale nie mam pojęcia co w tym serialu jeszcze się może wydarzyć Neutral bo choć ostatnie odcinki były świetne, to reszta już słabo wygląda, jest tylko sentyment do postaci.
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Sro Sty 09, 2013 7:58 pm

będzie jeszcze jeden sezon, bo muszą zatrudnić Penna. przecież jest matką.
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Sro Sty 09, 2013 8:25 pm

no tak Gigi, nie wzięłam tego pod uwagę Very Happy ale szkoda, że znamy zakończenie, jakkolwiek dobre by ono nie było xD
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Powrót do góry Go down

Pisanie by karolla Czw Sty 10, 2013 5:19 pm

ja tam mogę oglądać HIMYM nadal Wink chcą, niech robią jeszcze jeden sezon, przyznam że poprzedni sezon zaczął mnie już nudzić, początek tego też ale ostatnie odcinki były już wporzo i podobały mi się, nie oglądam już z jakimś większym zapałem jak kiedyś, ale z braku laku mogę obejrzeć, tragedii jeszcze nie ma Razz
karolla
karolla
Carter & Dorota
Carter & Dorota

Liczba postów : 644

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kawa i skarpetki. Pią Sty 31, 2014 12:38 am

Osobiście żałowałam, że zdecydowali się nakręcić 5 sezon - moim zdaniem kiepsko im wyszedł, ale zrekompensowali go szóstym i ładnym zakończeniem całości.
Kawa i skarpetki.
Kawa i skarpetki.

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 8 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: