czy Twoj serial jest bezpieczny?
+42
poisongirl177
Justyna
kicksforchicks
xoxo-Anja
karolla
netka
antiba
amant
Diana
CallMeLady
Jen
Serena
Blair Waldorf
turtle
frejabeha
Ewa
zielonygroszek83
Layla
Blake
hearther
dzika
gggosiulka
Ilona
Karolina
lana
Kasia
brulion
Lise
Ania_
Ola
Gigi
Lewandowska
xLaura
xAaliyahxx
jeanne
alaa15
Żuri
lalitaaa
Magda
skyscraper
fusiatko44
mmoneya
46 posters
Strona 8 z 8
Strona 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: czy Twoj serial jest bezpieczny?
CW jak zwykle, mistrzowie decyzji podejmowanych z dnia na dzień. Pewnie przesądzą o przedłużeniu/anulowaniu seriali w okolicach maja/czerwca. Grupy wykwalifikowanych scenarzystów siądą do wytężonej pracy, machną scenariusze na kolanie w ciągu tygodnia a my otrzymamy we wrześniu kolejne sezony na najwyższym poziomie;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
lulz cw xD albo albo. ale wow Fringe ;( pamiętam, że kiedyś oglądałam :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
to będzie 9 sezon SPN? myślałam, że 8 to koniec. i HoD, dopiero zaczęłam oglądać, mam nadzieję, że nie zdejmą xD CW zatrudnia takich specjalistów, że mogą podać decyzje w maju a oni i tak sobie poradzą, bezładny i nielogiczny dialog umie napisać każdy
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Szczerze powiedziawszy, boję się trochę 9 sezonu SPN, nie wiem co oni jeszcze mogą wymyślić, chociaż z drugiej strony dla samych wpadek z planu, mogliby zrobić jeszcze z 13 serii
Mam nadzieje, że nie zdejmą jeszcze HoD, no chyba że ładnie by skończyli ten sezon, no ale i tak to jednak trochę za mało, tak lubię ten serial.
Fajnie, że Modern Family i NG są bezpieczne, no i nie podoba mi się, że chcą zrobić kolejny sezon himym ;/
Mam nadzieje, że nie zdejmą jeszcze HoD, no chyba że ładnie by skończyli ten sezon, no ale i tak to jednak trochę za mało, tak lubię ten serial.
Fajnie, że Modern Family i NG są bezpieczne, no i nie podoba mi się, że chcą zrobić kolejny sezon himym ;/
Go??- Gość
Ja już na początku gdzieś słyszałam, że HoD jest przewidywany na dwa sezony i jak dla mnie to spoko, bo tam nie ma za bardzo możliwości wymyślania nie wiadomo jakich napędzających akcję wątków, a trójkąty miłosne nie mogą się ciągnąc w nieskończoność. Lepiej, żeby skończyło się teraz i zostawiło miłe odczucia i happy end, chociaż raz
Najważniejsze dla mnie, że Glee pewny
Najważniejsze dla mnie, że Glee pewny
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
HIMYM mogliby już skończyć
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
jeśli będzie następny sezon HIMYM to nie wiem kto to będzie oglądał...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No z HIMYM to chyba pewniak, bo ktoś wrzucał link w temacie o serialu
ja na pewno będę oglądać, ale nie mam pojęcia co w tym serialu jeszcze się może wydarzyć bo choć ostatnie odcinki były świetne, to reszta już słabo wygląda, jest tylko sentyment do postaci.
ja na pewno będę oglądać, ale nie mam pojęcia co w tym serialu jeszcze się może wydarzyć bo choć ostatnie odcinki były świetne, to reszta już słabo wygląda, jest tylko sentyment do postaci.
będzie jeszcze jeden sezon, bo muszą zatrudnić Penna. przecież jest matką.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
no tak Gigi, nie wzięłam tego pod uwagę ale szkoda, że znamy zakończenie, jakkolwiek dobre by ono nie było xD
ja tam mogę oglądać HIMYM nadal chcą, niech robią jeszcze jeden sezon, przyznam że poprzedni sezon zaczął mnie już nudzić, początek tego też ale ostatnie odcinki były już wporzo i podobały mi się, nie oglądam już z jakimś większym zapałem jak kiedyś, ale z braku laku mogę obejrzeć, tragedii jeszcze nie ma
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Osobiście żałowałam, że zdecydowali się nakręcić 5 sezon - moim zdaniem kiepsko im wyszedł, ale zrekompensowali go szóstym i ładnym zakończeniem całości.
Kawa i skarpetki.- Liczba postów : 30
Strona 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8
Pozwolenia na tym forum: