Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

czy Twoj serial jest bezpieczny?

+42
poisongirl177
Justyna
kicksforchicks
xoxo-Anja
karolla
netka
antiba
amant
Diana
CallMeLady
Jen
Serena
Blair Waldorf
turtle
frejabeha
Ewa
zielonygroszek83
Layla
Blake
hearther
dzika
gggosiulka
Ilona
Karolina
lana
Kasia
brulion
Lise
Ania_
Ola
Gigi
Lewandowska
xLaura
xAaliyahxx
jeanne
alaa15
Żuri
lalitaaa
Magda
skyscraper
fusiatko44
mmoneya
46 posters

Strona 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

czy Twoj serial jest bezpieczny? - Page 2 Empty Re: czy Twoj serial jest bezpieczny?

Pisanie by Żuri Sro Gru 07, 2011 8:14 pm

Someonelikeyou napisał:Z moich znajomych, którzy są/byli fanami tego serialu, tylko jedna osoba oglądała finał na żywo w US, niski procent Wink

Za to u nas padł chyba rekord forum oglądania na żywo. Very Happy
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

czy Twoj serial jest bezpieczny? - Page 2 Empty Re: czy Twoj serial jest bezpieczny?

Pisanie by Magda Czw Sty 05, 2012 4:05 pm

Niezbyt dobra wiadomość dla GG, ponieważ ABC Family postanowiło umieścić w tym samym slocie czasowym powracające Pretty Little Liars. Serial, który ma o wiele lepszą oglądalność od GG.

Biorąc pod uwagę to, że w drugiej części sezonu drugiego oglądalność zawsze spada, to niektórzy przewidują nawet mniej niż milion widzów w następnych odcinkach.
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Liczba postów : 3659

https://twojeseriale.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Czw Sty 05, 2012 4:23 pm

To niezbyt dobra wiadomość dla GG.
Czytałam ostatnio, że pierwszy odcinek po przerwie (PLL) ogladało ok. 3,5 mln.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Sty 05, 2012 4:28 pm

Mam nadzieję, że twórcy pójdą po rozum do głowy i skończą Plotkarę w jakiś sensowny sposób na tym sezonie. Wydaje mi się, że GG nie ma szans z PLL, ja bym miała niezły dylemat, co oglądać, bo oglądam oba seriale.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Czw Sty 05, 2012 4:49 pm

Ja bym niestety wybrała PLL, które powróciło z bardzo dobrym odcinkiem.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Czw Sty 05, 2012 4:55 pm

brulion napisał:Mam nadzieję, że twórcy pójdą po rozum do głowy i skończą Plotkarę w jakiś sensowny sposób na tym sezonie. Wydaje mi się, że GG nie ma szans z PLL, ja bym miała niezły dylemat, co oglądać, bo oglądam oba seriale.

Myślę, że nie skończą. Blake, Leighton, a teraz także Penn, który wyraźnie się wybija, są żywą reklamą serialu.

Uważam, że setny odcinek może trochę pomoc, chociaż promocja nie jest najlepsza. Serialem CW numer jeden jest teraz przede wszystkim VD.
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Czw Sty 05, 2012 10:34 pm

Wow, nie wiedziałam, że PLL AŻ TAK dobrze sobie radzi. Nie dziwię się, druga połowa 2 sezonu zapowiada się świetnie, czego nie można powiedzieć o 5 sezonie GG. Zdecydowanie jestem za zakończeniem GG na 5 sezonie.

Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by lana Czw Sty 05, 2012 11:03 pm

Ja tam nie rozumiem fascynacji Pretty Little Liars, widziałam parę odcinków 1 seri w tv i na nich skończyłam w ogóle nie wciągnął mnie ten serial... Chodź do Plotkary to się nie dziwie że oglądalność spada (moja mam też przestała oglądać Razz ) Robi sie coraz nudniej a Ci którzy nie są wielkimi fanami tego serialu wolą obejrzeć coś nowego Sad Ja w sumie GG oglądam przede wszystkim dla Blair i Chucka, reszta mnie mniej interesuje, no i do ciekawych stylizacji dzięki temu serialowi wiem co u nas będzie niedługo modne Very Happy
lana
lana
Blair & Chuck
Blair & Chuck

Liczba postów : 328

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Sty 06, 2012 12:29 am

Ja zaczęłam PLL w przerwie między świętami a Sylwestrem, a w tej chwili jestem już na bieżąco więc mogę z własnego doświadczenia powiedzieć, że zdecydowanie można się w to wciągnąćWink
A Plotkara jak to Plotkara, 'jaka jest, każdy widzi'Wink
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Sty 06, 2012 12:35 am

Pamiętajcie tylko, że PLL nie było przez pół roku, to pierwszy odcinek po przerwie więc to chyba naturalne, że miało sporą oglądalność. Wszystko teraz zależy od tego, jak potoczą się historie w obu serialach, chociaż z tego, co wiem, to w PLL ma być coraz goręcej ;/
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Sty 06, 2012 2:17 pm

Zgadzam się z brulion. W PLL są coraz bliżej rozwiązania tajemnicy, która nurtuje od pierwszego odcinka. A GG? Wjechanie autem w scianę w lesie.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ilona Pon Sty 16, 2012 2:46 pm

Racja. Uwielbiam ten serial i tak dziwnie będzie bez niego, ale najlepszym rozwiązaniem będzie zakończenie serialu po 5 sezonie. Szkoda byłoby żeby z tak fajnego serialu dla młodzieży zrobiło się coś beznadziejnego i nudnego.

Ilona

Liczba postów : 11

Powrót do góry Go down

Pisanie by gggosiulka Wto Sty 17, 2012 3:30 pm

Ilona napisał:Racja. Uwielbiam ten serial i tak dziwnie będzie bez niego, ale najlepszym rozwiązaniem będzie zakończenie serialu po 5 sezonie. Szkoda byłoby żeby z tak fajnego serialu dla młodzieży zrobiło się coś beznadziejnego i nudnego.

Popieram Very Happy

gggosiulka

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Sro Sty 18, 2012 12:41 am

Marny powrót GG. Serial oglądało 1,29M widzów i demo tragiczne 0.6 (najniższe w serii). W porównaniu do innych seriali z godziny 20:

CBS How I Met Your Mother 4.4 10.122m
FOX Alcatraz (premiere, 8-10p) 3.3 9.968m
NBC Betty White's 90th Birthday (8-9:30p) 2.7 13.855m
ABC The Bachelor (8-10p) 2.4 7.356m
CW Gossip Girl 0.6 1.299m
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Sty 18, 2012 1:31 pm

Że też chce im się dalej ciągnąć serial, skoro HIMYM ogląda 10 razy więcej osób ;oo nawet głupi The Bachelor stoi wyżej. A z ciekawości zapytam, jak "poszło" Pretty Little Liars?

a i pytanie, co to jest demo?
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Sro Sty 18, 2012 8:42 pm

brulion napisał:Że też chce im się dalej ciągnąć serial, skoro HIMYM ogląda 10 razy więcej osób ;oo nawet głupi The Bachelor stoi wyżej. A z ciekawości zapytam, jak "poszło" Pretty Little Liars?

Someonelikeyou napisał:
Żuri napisał:Aż dziwne, bo wydawało mi się, że dużo ludzi będzie chciało zobaczyć wypadek.

Co to jest demo?

Ludzie mają do wyboru HIMYM, a 2 Broke Girls o 20.30, do tego football i czasami baseball, nie dziwię się tym wynikom.

Osoby w wieku od 18 do 49 lat. Niby jest to grupa docelowa GG obok kobiet lat 18-39 czy coś w tych okolicach.
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by dzika Czw Sty 19, 2012 9:45 pm

A wiecie może, jaka była oglądalność w poprzednich sezonach? jest gdzieś o tym wspomniane na forum ? Smile

dzika
Chair & Georgie
Chair & Georgie

Liczba postów : 107

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Czw Sty 19, 2012 10:25 pm

sezon 1 średnia 2,6, 2 - 2,8, 3 - 2,0, 4 - 1,6
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Pią Sty 20, 2012 9:02 pm

Żuri napisał:
brulion napisał:Że też chce im się dalej ciągnąć serial, skoro HIMYM ogląda 10 razy więcej osób ;oo nawet głupi The Bachelor stoi wyżej. A z ciekawości zapytam, jak "poszło" Pretty Little Liars?

Someonelikeyou napisał:
Żuri napisał:Aż dziwne, bo wydawało mi się, że dużo ludzi będzie chciało zobaczyć wypadek.

Co to jest demo?

Ludzie mają do wyboru HIMYM, a 2 Broke Girls o 20.30, do tego football i czasami baseball, nie dziwię się tym wynikom.

Osoby w wieku od 18 do 49 lat. Niby jest to grupa docelowa GG obok kobiet lat 18-39 czy coś w tych okolicach.

PLL o ile dobrze pamiętam 2.8M widzów i 1.1 demo.

W tej chwili GG jest serialem pierwszym do odstrzału w CW. Nie wiem czy to się stanie, ale myślę, że nigdy nie można mówić nigdy Wink
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Pią Sty 20, 2012 9:44 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Mam nadzieję, że Hart of Dixie przetrwa.
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Pią Sty 20, 2012 9:50 pm

Beauty napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]

Mam nadzieję, że Hart of Dixie przetrwa.

Myślę, że HoD spokojnie. Poleci Nikita raczej, nie wiem ja GG, bo CW wzięło kilka nowych seriali, a nawet bardziej teleturniejów, w tym ostatnio podpisało kontrakt na pilota z SITC prequel i Beauty and the Beast.

Ostatnio zmieniony przez Someonelikeyou dnia Pią Sty 20, 2012 9:58 pm, w całości zmieniany 1 raz
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Sty 20, 2012 9:57 pm

och nie, odwołali Pan Am jednak? ;x

jak tak dalej pójdzie, to w ogóle nie będę miała co oglądać. Szkoda, że nie ma w tym zestawieniu Shameless i PLL, chociaż PLL już jest przedłużone na następny sezon.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by xAaliyahxx Sob Sty 21, 2012 7:10 pm

Czy to oznacza, że jednak może nie być 6 sezonu?
Naprawdę chciałabym, żeby już dali spokój i zakończyli na 5
xAaliyahxx
xAaliyahxx
Blair & Georgie
Blair & Georgie

Liczba postów : 898

http://www.youtube.pl/xAaliyahxx

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Sro Sty 25, 2012 12:35 am

5x12: demo bez zmian. Za to liczba widzów najniższa w historii serialu, 1.1M. Tym razem koszykówka zrobiła swoje, bo zanim wzięto pod uwagę osoby w IL, które wybrały mecz Bulls, oglądalność była na poziomie 1.59M.

HoD również dramatyczny spadek. No, ale jeżeli średnio ponad 50 milionów ludzi w US ogląda zmagania np. o Super Bowl, to nie można się dziwić takim wynikom Wink
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sro Sty 25, 2012 9:08 am

Dzięki za info Magda Smile
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: