czy Twoj serial jest bezpieczny?
+42
poisongirl177
Justyna
kicksforchicks
xoxo-Anja
karolla
netka
antiba
amant
Diana
CallMeLady
Jen
Serena
Blair Waldorf
turtle
frejabeha
Ewa
zielonygroszek83
Layla
Blake
hearther
dzika
gggosiulka
Ilona
Karolina
lana
Kasia
brulion
Lise
Ania_
Ola
Gigi
Lewandowska
xLaura
xAaliyahxx
jeanne
alaa15
Żuri
lalitaaa
Magda
skyscraper
fusiatko44
mmoneya
46 posters
Strona 2 z 8
Strona 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: czy Twoj serial jest bezpieczny?
Someonelikeyou napisał:Z moich znajomych, którzy są/byli fanami tego serialu, tylko jedna osoba oglądała finał na żywo w US, niski procent
Za to u nas padł chyba rekord forum oglądania na żywo.
Niezbyt dobra wiadomość dla GG, ponieważ ABC Family postanowiło umieścić w tym samym slocie czasowym powracające Pretty Little Liars. Serial, który ma o wiele lepszą oglądalność od GG.
Biorąc pod uwagę to, że w drugiej części sezonu drugiego oglądalność zawsze spada, to niektórzy przewidują nawet mniej niż milion widzów w następnych odcinkach.
Biorąc pod uwagę to, że w drugiej części sezonu drugiego oglądalność zawsze spada, to niektórzy przewidują nawet mniej niż milion widzów w następnych odcinkach.
To niezbyt dobra wiadomość dla GG.
Czytałam ostatnio, że pierwszy odcinek po przerwie (PLL) ogladało ok. 3,5 mln.
Czytałam ostatnio, że pierwszy odcinek po przerwie (PLL) ogladało ok. 3,5 mln.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Mam nadzieję, że twórcy pójdą po rozum do głowy i skończą Plotkarę w jakiś sensowny sposób na tym sezonie. Wydaje mi się, że GG nie ma szans z PLL, ja bym miała niezły dylemat, co oglądać, bo oglądam oba seriale.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Ja bym niestety wybrała PLL, które powróciło z bardzo dobrym odcinkiem.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
brulion napisał:Mam nadzieję, że twórcy pójdą po rozum do głowy i skończą Plotkarę w jakiś sensowny sposób na tym sezonie. Wydaje mi się, że GG nie ma szans z PLL, ja bym miała niezły dylemat, co oglądać, bo oglądam oba seriale.
Myślę, że nie skończą. Blake, Leighton, a teraz także Penn, który wyraźnie się wybija, są żywą reklamą serialu.
Uważam, że setny odcinek może trochę pomoc, chociaż promocja nie jest najlepsza. Serialem CW numer jeden jest teraz przede wszystkim VD.
Wow, nie wiedziałam, że PLL AŻ TAK dobrze sobie radzi. Nie dziwię się, druga połowa 2 sezonu zapowiada się świetnie, czego nie można powiedzieć o 5 sezonie GG. Zdecydowanie jestem za zakończeniem GG na 5 sezonie.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ja tam nie rozumiem fascynacji Pretty Little Liars, widziałam parę odcinków 1 seri w tv i na nich skończyłam w ogóle nie wciągnął mnie ten serial... Chodź do Plotkary to się nie dziwie że oglądalność spada (moja mam też przestała oglądać ) Robi sie coraz nudniej a Ci którzy nie są wielkimi fanami tego serialu wolą obejrzeć coś nowego Ja w sumie GG oglądam przede wszystkim dla Blair i Chucka, reszta mnie mniej interesuje, no i do ciekawych stylizacji dzięki temu serialowi wiem co u nas będzie niedługo modne
lana- Blair & Chuck
- Liczba postów : 328
Ja zaczęłam PLL w przerwie między świętami a Sylwestrem, a w tej chwili jestem już na bieżąco więc mogę z własnego doświadczenia powiedzieć, że zdecydowanie można się w to wciągnąć
A Plotkara jak to Plotkara, 'jaka jest, każdy widzi'
A Plotkara jak to Plotkara, 'jaka jest, każdy widzi'
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Pamiętajcie tylko, że PLL nie było przez pół roku, to pierwszy odcinek po przerwie więc to chyba naturalne, że miało sporą oglądalność. Wszystko teraz zależy od tego, jak potoczą się historie w obu serialach, chociaż z tego, co wiem, to w PLL ma być coraz goręcej ;/
Zgadzam się z brulion. W PLL są coraz bliżej rozwiązania tajemnicy, która nurtuje od pierwszego odcinka. A GG? Wjechanie autem w scianę w lesie.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Racja. Uwielbiam ten serial i tak dziwnie będzie bez niego, ale najlepszym rozwiązaniem będzie zakończenie serialu po 5 sezonie. Szkoda byłoby żeby z tak fajnego serialu dla młodzieży zrobiło się coś beznadziejnego i nudnego.
Ilona- Liczba postów : 11
Ilona napisał:Racja. Uwielbiam ten serial i tak dziwnie będzie bez niego, ale najlepszym rozwiązaniem będzie zakończenie serialu po 5 sezonie. Szkoda byłoby żeby z tak fajnego serialu dla młodzieży zrobiło się coś beznadziejnego i nudnego.
Popieram
gggosiulka- Liczba postów : 3
Marny powrót GG. Serial oglądało 1,29M widzów i demo tragiczne 0.6 (najniższe w serii). W porównaniu do innych seriali z godziny 20:
CBS How I Met Your Mother 4.4 10.122m
FOX Alcatraz (premiere, 8-10p) 3.3 9.968m
NBC Betty White's 90th Birthday (8-9:30p) 2.7 13.855m
ABC The Bachelor (8-10p) 2.4 7.356m
CW Gossip Girl 0.6 1.299m
Że też chce im się dalej ciągnąć serial, skoro HIMYM ogląda 10 razy więcej osób ;oo nawet głupi The Bachelor stoi wyżej. A z ciekawości zapytam, jak "poszło" Pretty Little Liars?
a i pytanie, co to jest demo?
brulion napisał:Że też chce im się dalej ciągnąć serial, skoro HIMYM ogląda 10 razy więcej osób ;oo nawet głupi The Bachelor stoi wyżej. A z ciekawości zapytam, jak "poszło" Pretty Little Liars?
Someonelikeyou napisał:Żuri napisał:Aż dziwne, bo wydawało mi się, że dużo ludzi będzie chciało zobaczyć wypadek.
Co to jest demo?
Ludzie mają do wyboru HIMYM, a 2 Broke Girls o 20.30, do tego football i czasami baseball, nie dziwię się tym wynikom.
Osoby w wieku od 18 do 49 lat. Niby jest to grupa docelowa GG obok kobiet lat 18-39 czy coś w tych okolicach.
A wiecie może, jaka była oglądalność w poprzednich sezonach? jest gdzieś o tym wspomniane na forum ?
dzika- Chair & Georgie
- Liczba postów : 107
sezon 1 średnia 2,6, 2 - 2,8, 3 - 2,0, 4 - 1,6
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Żuri napisał:brulion napisał:Że też chce im się dalej ciągnąć serial, skoro HIMYM ogląda 10 razy więcej osób ;oo nawet głupi The Bachelor stoi wyżej. A z ciekawości zapytam, jak "poszło" Pretty Little Liars?
a i pytanie, co to jest demo?Someonelikeyou napisał:Żuri napisał:Aż dziwne, bo wydawało mi się, że dużo ludzi będzie chciało zobaczyć wypadek.
Co to jest demo?
Ludzie mają do wyboru HIMYM, a 2 Broke Girls o 20.30, do tego football i czasami baseball, nie dziwię się tym wynikom.
Osoby w wieku od 18 do 49 lat. Niby jest to grupa docelowa GG obok kobiet lat 18-39 czy coś w tych okolicach.
PLL o ile dobrze pamiętam 2.8M widzów i 1.1 demo.
W tej chwili GG jest serialem pierwszym do odstrzału w CW. Nie wiem czy to się stanie, ale myślę, że nigdy nie można mówić nigdy
Beauty napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
Mam nadzieję, że Hart of Dixie przetrwa.
Myślę, że HoD spokojnie. Poleci Nikita raczej, nie wiem ja GG, bo CW wzięło kilka nowych seriali, a nawet bardziej teleturniejów, w tym ostatnio podpisało kontrakt na pilota z SITC prequel i Beauty and the Beast.
Ostatnio zmieniony przez Someonelikeyou dnia Pią Sty 20, 2012 9:58 pm, w całości zmieniany 1 raz
och nie, odwołali Pan Am jednak? ;x
jak tak dalej pójdzie, to w ogóle nie będę miała co oglądać. Szkoda, że nie ma w tym zestawieniu Shameless i PLL, chociaż PLL już jest przedłużone na następny sezon.
jak tak dalej pójdzie, to w ogóle nie będę miała co oglądać. Szkoda, że nie ma w tym zestawieniu Shameless i PLL, chociaż PLL już jest przedłużone na następny sezon.
Czy to oznacza, że jednak może nie być 6 sezonu?
Naprawdę chciałabym, żeby już dali spokój i zakończyli na 5
Naprawdę chciałabym, żeby już dali spokój i zakończyli na 5
5x12: demo bez zmian. Za to liczba widzów najniższa w historii serialu, 1.1M. Tym razem koszykówka zrobiła swoje, bo zanim wzięto pod uwagę osoby w IL, które wybrały mecz Bulls, oglądalność była na poziomie 1.59M.
HoD również dramatyczny spadek. No, ale jeżeli średnio ponad 50 milionów ludzi w US ogląda zmagania np. o Super Bowl, to nie można się dziwić takim wynikom
HoD również dramatyczny spadek. No, ale jeżeli średnio ponad 50 milionów ludzi w US ogląda zmagania np. o Super Bowl, to nie można się dziwić takim wynikom
Strona 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 2 z 8
Pozwolenia na tym forum: