The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 5 z 40
Strona 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Dokładnie filmiki oczywiście skonstruowane tak, że nie pokazują niczego, czego byśmy nie wiedzieli.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Mam pytanie - kogo wolicie z charakteru i wyglądu Nine czy Leighton, Elene czy Blair?
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Wow... Ciężkie pytanie, szczególnie to pierwsze. Myślę, że w przypadku figury lepiej wypada Nina, ale z twarzy bardziej podoba mi się uroda Leighton. A jeżeli chodzi o charakter to wolę zdecydowanie Blair, ale z pominięciem jej 'królowania' w Constance. Gdybym miała brać pod uwagę Blair tylko z 1 i 2 sezonu to już chyba wolę nudną i melodramatyczną Elenę
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ja powiem tak - Nina jest dla mnie naprawdę piękną dziewczyną, ale to raczej Leighton bardziej zwraca uwagę. I ostatecznie to ją uważam za ładniejszą, ale może to tylko dlatego, że ją uwielbiam, a Ninę nie za bardzo.
Charakter zdecydowanie Blair, Elena jest dla mnie zbyt mięczakowata. Sorry za to określenie
Charakter zdecydowanie Blair, Elena jest dla mnie zbyt mięczakowata. Sorry za to określenie
Wg mnie Leighton ma ciekawsze rysy twarzy, uroda Niny jest banalna (może dziwnie to brzmi, ale nie potrafię znaleźć lepszego słowa).
Elena chyba mięczakowata nie jest... W końcu wiele już przeszła, ja na jej miejscu dawno wylądowałabym w psychiatryku;) Ale jest po prostu strasznie nudna i przewidywalna, a miłość jej i Stefana jest tak wyidealizowana, że chyba prędzej byłabym w stanie uwierzyć w istnienie wampirów, niż w tak perfekcyjny związek;)
Elena chyba mięczakowata nie jest... W końcu wiele już przeszła, ja na jej miejscu dawno wylądowałabym w psychiatryku;) Ale jest po prostu strasznie nudna i przewidywalna, a miłość jej i Stefana jest tak wyidealizowana, że chyba prędzej byłabym w stanie uwierzyć w istnienie wampirów, niż w tak perfekcyjny związek;)
Ja z urody wole Leighton, bo jak to określiła moja siostra ma urody jak ,,porcelanowa laleczka'' i wole B. z charakteru
s- Blair & Chair
Wiesz Karolina dokładnie to miałam na myśli pisząc mięczakowata Nie wiem dlaczego, ale jakoś mi to pasowało Katherine już zdecydowanie taka nie jest.
Ale ciągle wygrywa Blair Nawet z Katherine
reds2 napisał:A Katherine czy Blair ?
Obie lubię, choć z zupełnie innych powodów. Ciężko mi je trochę porównać bo Blair od 4 sezonów jest główną postacią w 'Plotkarze', a Katherine wciąż pojawia się od czasu do czasu. Main character buduje się zupełnie inaczej niż guest star, więc naprawdę nie wiem, jak je porównać. Lubię obie, obie są ciekawe i obie robią zamieszanie;)
Ola napisał:Wiesz Karolina dokładnie to miałam na myśli pisząc mięczakowata Nie wiem dlaczego, ale jakoś mi to pasowało Katherine już zdecydowanie taka nie jest.
Właściwie to tak myślałam, że nie miałaś na myśli tego znaczenia słowa 'mięczakowata', bo to chyba ostatnie co można powiedzieć o Elenie, mimo tego, że jest taka monotonna, trzeba przyznać, że silna z niej dziewczyna;)
O to, że wiele przeszła to prawda. Podziwiam ją w sumie za to wszystko, to jak sobie radzi ze światem fantastycznym
To chyba racja, że nie ma co z bardzo porównywać Katherine z Blair, bo to zupełnie dwa światy. I każda ma coś w sobie.
To chyba racja, że nie ma co z bardzo porównywać Katherine z Blair, bo to zupełnie dwa światy. I każda ma coś w sobie.
Blair jest śliczna, ale ma ciężki charakter, chyba tylko Chuck da jej rade XD
s- Blair & Chair
Jeśli chodzi o Blair to myślę, że była naprawdę ciężka do zniesienia na początku serialu, ale się zmieniła i myślę, że łatwiej ją lubić teraz niż w 1 sezonie. Ale to chyba nie ten temat na rozmowy o Blair;)
O tak A wracając do VD kogo najbardziej lubicie bo ja Elene, co jak co ale jest bardzo przyjemną postacią, taką pozytywną
s- Blair & Chair
Ja chyba wolę Katherine, bo potrafi namieszać. Chociaż liczę na zmianę w Elenie, bo skoro póki co skończył się ten jej super idealny związek ze Stefanem, może trochę zaszaleje dziewczyna. Poza tym bardzo lubiłam Jennę i Alarica, tak jak już wcześniej pisałam.
Nie wspominam o Damonie, którego kocham
Nie wspominam o Damonie, którego kocham
Damon, Alaric, Jenna, Katherine, Caroline, Stefan;) Lubię chyba wszystkich. Elena jest nudna, ale też nic do niej nie mam, Bonnie mnie trochę irytuje, ale to raczej wina aktorki. No i Vicky - ta to mnie denerwowała a teraz jeszcze wraca;/
A mnie zaczął coraz mniej interesować, wolałam go z 1 sezonu ;p
s- Blair & Chair
Co do Bonnie, jak dla mnie ma trochę zbyt wysokie mniemanie o sobie, uważa się ostatnio za największą czarownicę. Ale to też wina Graham, bo marną aktorką jest Za to Caroline bardzo lubię, Candice jakoś wzbudza moją sympatię. Ah, nie przepadam za Tylerem i Mattem, w sumie nie wiem sama dlaczego.
Lecę spać, dobranoc
Lecę spać, dobranoc
Uwielbiam , uwielbiam ten serial z niecierpliwością czekam na 3 sezon. Ciekawa jestem jak potoczy się sprawa ze Stefanem ; D
Vinova- Chuck & Dorota
- Liczba postów : 6
No ciekawe, co z naszym Stefanem. Odkąd dowiedziałam się o tym, że mówi po polsku nawet go polubiłam ;D
- Spoiler:
- Niecały miesiąc dzieli nas od premiery 3 sezonu The Vampire Diaries. Pierwszy epizod, "Urodziny", rozpoczyna się 18-ymi urodzinami Eleny. Trudno jest jednak jej świętować, gdy Stefan zaspokaja swoje "potrzeby" na terenie całego kraju.
Nowy zwiastun jest pozytywnie zakręcony (Caroline wskakująca do łóżka z Tylerem) i oddaje kilka soczystych momentów z pierwszego odcinka. Widzimy w nim Damona mówiącego Elenie "Stefan odszedł, Eleno. Zapomnij o nim. On nie wróci."
Czy Damon zrezygnował ze Stefana? Rozmawialiśmy z Ianem Somerhalderem, aby uzyskać więcej informacji na ten temat.
"Damon zna ten cykl ze swoim bratem" mówi nam Somerhalder. "Widział go przedtem. Mówi on Elenie: "Stefan nie wróci. Nie w twoim życiu." Mam na myśli to, że jest ona młoda, a ludzkie istoty żyją może z osiemdziesiąt lat. Dla Stefana i Damona to jest nic. Jeśli Klaus nie wyrwie im serc, będą oni żyć przez następne tysiąc lat."
Damon wciąż ma nadzieję, że Stefan ostatecznie będzie dawnym Stefanem. W międzyczasie jednak śledzi postępy swojego brata czytając wycinki z gazet. Z nich dowiaduje się, że Stefan i Klaus sieją spustoszenie. Jednakże na początku nowego sezonu Damon nie będzie aktywnie szukał swojego brata.
"Nie sądzę, by Damon koncentrował się na znalezieniu Stefana. On rozumie, że jeśli Stefan nie chce być znalezionym, to nie będzie. Z jakiegoś dziwnego powodu Damon to szanuje. On też całkiem niedawno taki był," mówi.
Pomimo wszystkiego, Somerhalder mówi, że Damon nie zabiega agresywnie o Elenę w czasie nieobecności swojego brata. "On chce by Elena była szczęśliwa i bezpieczna," wyjaśnia, "a ona będzie próbowała wszystkiego (nawet szalonych rzeczy), by znaleźć Stefana. Szuka on więc dla niej."
Sądząc po zwiastunie, Damon i Stefan nie będą się ściskać, kiedy w końcu się spotkają. "Och, nie pomylcie się, Damon jest wkurzony na Stefana," śmieje się Somerhalder. "Przez dwa sezony starał się by Stefan robił dokładnie to, co robi teraz (aby pił krew z Damonem). W chwili obecnej robi on to, ale z pewnym dupkiem, którego Damon nie znosi. Facetem, który próbował zabić Damona i wszystkich, o których się troszczą."
Czy Damon czuje się choć trochę zazdrosny o Klausa? "Stefan zostawił Damona tu, w Mystic Falls. Teraz ma on na celu ochronę dziewczyny, którą kocha, ale której nie może mieć, gdyż jest to dziewczyna jego brata. Mimo że jest to Damon, jednak nie może on tego zrobić własnemu bratu," mówi Somerhalder. "A nawet gdyby mógł, ona i tak go nie kocha. Ona chce jego brata. Więc kiedy w końcu spotyka Stefana, mówi: "Próbowałem przez dwa sezony uczynić cię takim, jakim jesteś obecnie, a ty biegasz za tym idiotą." Wszystko, czego chciał Damon w 1 sezonie, to to, by jego brat biegał z nim i chrupał dziewczyny z kółka studenckiego. Jednak Stefan powiedział nie. Teraz zostawił Damona zdanego tylko na siebie i chciał, aby ochraniał on dziewczynę, która jest o 150 lat młodsza od niego. Nie jest on z tego zadowolony. "
W pewnym sensie Stefana cieszy nowy styl życia. Musiał ciężko pracować, aby być szlachetnym i dobrym. Poddając się teraz swojej naturze, czuje się jakby zrzucał ciężar ze swoich ramion. Jak zobaczycie w kilku pierwszych odcinkach - Stefan nie planuje wracać dla Eleny. On myśli, że jest jej lepiej bez niego... i kiedy jest w takim stanie, pewnie rację.
Ostatecznie role się odwróciły. Trzeba jednak przyznać, że szaleństwa Stefana są o wiele bardziej krwawe niż zabójstwa Damona, które widzieliśmy w sezonie 1. Zastanawiamy się więc: czy Somerhalder tęskni za dniami, kiedy Damon był krwiożerczy, lekkomyślny i trochę stuknięty.
"Tęsknię, nawet bardzo, ale zdaję sobie sprawę, że są upadki i wzloty," mówi. "On nie może być jednowymiarowy. Obawiałem się, że Damon stanie się bohaterem, a Kevin [Williamson] powiedział: "Nie, on nie jest bohaterem. On potrzebuje nim być, ale jest anty-bohaterem. Nie powinien ranić ludzi, lecz to nie jest w jego naturze." Więc poźlizguje się on, a jego odpowiedzią na to jest: "Pieprzyć to." Teraz myślę, że ta walka (która jest siłą napędową dla Damona) jest tym, co uczyni ten sezon interesującym dla mnie jako aktora i dla Damona jako postaci. Nie chcę stracić tej "złej" strony Damona."
Zatrzymuje się, a następnie dodaje, "Zaufajcie mi, nie zobaczycie płaczącego Damona w tym sezonie."
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Pierwsze co pomyślałam, czytając ten spoiler to: 'Jakie to cudownie romantyczne' Rozdarty Damon, zdesperowana by ratować Stefana Elena i sam Stefan, który zostawia ją dla jej dobra.
Scenarzyści naprawdę zaszaleją, jeżeli Stefan ma być gorszy od Damona...
Scenarzyści naprawdę zaszaleją, jeżeli Stefan ma być gorszy od Damona...
A pierwsze co ja pomyślałam 'hura, może nie będzie Deleny' xD tylko mnie nie bijcie
Kasia- Dan & Klaine
kasia_ napisał:A pierwsze co ja pomyślałam 'hura, może nie będzie Deleny' xD tylko mnie nie bijcie
Nie zależy mi aż tak bardzo na zobaczeniu Deleny, żeby cię bić jak już wielokrotnie pisałam - mam mieszane uczucia co do tej pary;)
Ty może nie, ale już miałam takie sytuacje, na filmweb, haha
Kasia- Dan & Klaine
Strona 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 5 z 40
Pozwolenia na tym forum: