The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 9 z 40
Strona 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
To prawda, facetów mają niezłych. Z dziewczynami bywa gorzej, zdarza im się słabo wybierać xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:To prawda, facetów mają niezłych. Z dziewczynami bywa gorzej, zdarza im się słabo wybierać xD
No trochę... Rybousta Vicky to porażka. Anna też nie zachwyca urodą. Bonnie podobnie, nie jest źle, ale do wyjątkowych piękności też nie należy.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
No mi się w 2 sezonie podobał w Klausie tylko głos, ale po tym co na tym zdjęciu widzę podpisuję się pod 'niezłą dupą' Nie ma chyba drugiego takiego serialu gdzie byłoby aż tylu TAKICH facetów..
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
- Spoiler:
- Stacja CW opublikowała wszystkie zdjęcia promocyjne premierowego odcinka 3 sezonu "The Birthday". Całą akcję będziecie mogli zobaczyć dopiero 15 września. Jeśli jednak nie możecie się doczekać tego, co nas czeka, kontynuujcie czytanie. (To było oficjalne ostrzeżenie o spoilerach.)
Tak, na dwóch zdjęciach jest Simon Camden z "Siódmego nieba". David Gallagher ma jednak dni Camden za sobą i zostanie przedstawiony fanom TVD jako Ray - wilkołak, którego Klaus i Stefan spotykają w Tennessee. Ray będzie w pobliżu przez dwa epizody i zostanie wciągnięty w misję Klausa, by stworzyć więcej hybryd. Klaus zamierza stworzyć sobie rodzinę, lecz lojalność wobec niej może być zgubą dla Ray'a.
Cieszymy się, że Morgan nie będzie jedynie gościnnie występującą gwiazdą w tym sezonie. "Z biegiem czasu dowiemy dlaczego Klaus zabrał ze sobą Stefana. To nie była jedynie jego zachcianka. Ma on cel i plan," powiedział nam Morgan. Powiedzmy, że Stefan był na radarze Klausa od bardzo długiego czasu. Klaus specjalne plany wobec niego miał jeszcze przed tym, zanim Stefan poznał Elenę.
W międzyczasie, z powrotem w Wirginii, Caroline planuje imprezę z okazji 18-astych urodzin Eleny w domu Salvatorów.. i patrząc na jedno ze zdjęć widzimy, że Tyler jej w tym pomaga. Tych dwoje spędziło lato spotykając się ze sobą (w platonicznym sensie), lecz ich silne hormony i potworze popędy będą się nasilać. "Myślę, że będzie on pochopny przez to całe wilkołactwo," mówi Trevino o swojej postaci. "Będzie czegoś chciał. Możecie pomyśleć, że wampiry mają podobne pragnienia. Będzie to więc interesujące."
Tak dla ścisłości na zdjęciu z urodzinowego przyjęcia (pierwsze oficjalne zdjęcie z premierowego odcinka) Damon i Elena nie trzymają się za ręce. Elena ma dłoń na biodrze, a Damon w swojej trzyma prawie pustą szklankę z bourbonem.
Uh oh... Na kolejnym zdjęciu widzimy, że Damon i Alaric mają małą pogawędkę bez Eleny. Tak... sprawy w Mystic Falls nie uległy zmianie i wciąż jest tu sporo sekretów. Powiedzmy, że Damon i Alaric nie ujawnią wszystkich faktów Elenie. A mówiąc o Alaricu... popatrzcie na jego brodę! Nasz ulubiony nauczyciel historii miał ciężki okres po śmierci Jenny i widocznie golenie się spadło na dalszy plan.
Damon nie jest zainteresowany poszukiwaniami Stefana, lecz nie oznacza to, że nie szuka on informacji o swoim bracie. W jakiś sposób wampir, który na początku był czarnym charakterem, teraz stał się facetem, którego głównym celem jest ochrona Eleny i całego Mystic Falls. Nie jest on z tego zadowolony. Ma nawet problemy ze swoją szlachetną stroną, w szczególności teraz, kiedy nie ma Stefana.
MATT! (Tak dobrze to zabrzmiało. W końcu minęło już trochę czasu.) Kiedy ostatni raz widzieliśmy Matt'a, zerwał on z Caroline. Nie widzieli się oni przez całe lato (nie licząc kilku spotkań w Grill'u) i zdecydowanie nie rozmawiają ze sobą. To nie oznacza jednak, że Matt nie zauważył ile czasu Caroline spędza z Tylerem. Kiedy on jest skupiony na swojej byłej, Caroline wydaje się być rozkojarzoną... obserwując Tylera z jego partnerką na imprezie.
Fani Matt'a, wiemy, że nie było wiele informacji na jego temat, jednak będzie on włączony w nadprzyrodzone wątki na początku tego sezonu. W końcu. Jeremy wciąż widzi duchy Anny i Vicki, jednak nie prosi swojej dziewczyny, Bonnie, o radę. Zamiast tego, potrzebuje Matta by się z tym uporać.
Kiedy poznaliśmy Caroline w odcinku pilotażowym, była ona miłą dziewczyną, która stała z boku i przypatrywała się jak któraś z innych dziewczyn zdobywa faceta. Caroline... już nie jest typem takiej dziewczyny.
I tak... wiemy. Też tęsknimy za Bonnie i Jeremy'm. Nie martwcie się - wiemy, że na pewno pojawią się oni w premierowym odcinku. Nikt nie ma wakacji.
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Fani Matt'a, wiemy, że nie było wiele informacji na jego temat, jednak będzie on włączony w nadprzyrodzone wątki na początku tego sezonu.
Bardzo mnie zainteresowało to, że Klaus od dawna 'upatrzył sobie' Stefana. Ciekawe dlaczego właśnie jego...
'Fani Matta'? Że niby kto?
Karolina napisał:
Poległam jak to przeczytałam :D:D:D:D
Kasia- Dan & Klaine
Też mnie to właśnie zastanawia
Ale z tym Klausem to dziwne, jakoś nie dał po sobie poznać, że już wcześniej myślał o Stefanie
Ale z tym Klausem to dziwne, jakoś nie dał po sobie poznać, że już wcześniej myślał o Stefanie
Ola napisał:Też mnie to właśnie zastanawia
Umarłam Od razu wyobraziłam sobie Klausa wpatrującego się maślanymi oczyma w zdjęcie Stefana, a potem cmokającego to zdjęcie i chowającego je do kieszeni przy sercu
Widziałam gdzieś nawet 'Team Klefan' XD i na youtube są filmiki obrazujące ich jako parę..
Kasia- Dan & Klaine
Ale mnie Karolina rozbawiłaś xD Bo też sobie to przez Ciebie wyobraziłam
Woow, Team Klefan... Nie wiem nawet jak to skomentować. xD
Woow, Team Klefan... Nie wiem nawet jak to skomentować. xD
Też jestem ciekawa jak Klaus wypatrzył Stefana i w ogóle jak to dalej będzie z tym wątkiem poza trailerami staram się nie czytać spoilerów, chcę żeby ten sezon był dla mnie niespodzianką (zupełnie nie trzymam się tego w przypadku GG )
Coś dla fanów Team Klefan
[You must be registered and logged in to see this image.]
Coś dla fanów Team Klefan
[You must be registered and logged in to see this image.]
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Hhahahahahahah nieeeeeeee, nie chciałam tego widzieć xD Zwłaszcza tego na dole xD
Kasia- Dan & Klaine
Stefan Klaus hahahah, niesamowite xD
Zdecydowanie jestem Team Klefan
Ten drugi gif jest nieziemski;D
Ten drugi gif jest nieziemski;D
W sumie to nie było chyba żadnego gejowskiego wątku w TVD...
Jestem teraz Team Klefan i zacznę oglądać serial. Te gify mnie przekonały.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Brawo Lise
Wiecie, jak tylko spojrzę na team Klefan, to od razu przewracam się ze śmiechu
Pokazałam to nawet mamie, ale ona chyba nie jest za team Klefan :<
Wiecie, jak tylko spojrzę na team Klefan, to od razu przewracam się ze śmiechu
Pokazałam to nawet mamie, ale ona chyba nie jest za team Klefan :<
Ostatnio zmieniony przez Ola dnia Pią Sie 26, 2011 10:51 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : błąd :>)
Te gify - mistrzostwo . ♥
Ale Klefan, czemu nie ? Może wreszcie byłaby Delena ? ♥
Ale Klefan, czemu nie ? Może wreszcie byłaby Delena ? ♥
gossip_- Blair & Dan
- Liczba postów : 180
- Spoiler:
- Portal Zap2it opublikował artykuł o postaci Alarica w nadchodzącym sezonie. Poniżej prezentujemy wam informacje zawarte we wcześniej wspomnianej publikacji:
- Kiedy producent wykonawczy Kevin Williamson powiedział E!, że "[Alaric] będzie szedł naprzód w sam środek wszystkiego", nie żartował.
- Jedną z osób, które są zadowolone z kierunku, w jakim zmierza postać Alarica w tym sezonie jest sam Matt Davis.
- Alaric będzie w dalszym ciągu wspierał dzieci Gilbertów, choć jest im bardziej jak starszy brat niż ojciec.
- Ric wciąż rozpacza po śmierci Jenny (stąd też jego broda) i mimo, że nadal będzie on polegał na stale obecnej butelce bourbona, to jego postać włączy się w aktywne poszukiwania Stefana. Kiedy nikt inny nie będzie chciał pomóc Elenie, znajdzie ona niespodziewanego sojusznika w nauczycielu historii. (Tak, w końcu dzieci wracają do szkoły. Niestety, oznacza to, że Klaus dokładnie wie, gdzie ich szukać.)
- Bromance Damona i Alarica zajmie kilka głównych odsłon w tym sezonie ... dosłownie. Źródła mówią, że ci dwaj spowodują zamieszki.
- Jest wiele zabitych osób w tym serialu, więc jeśli obawiacie się, że Alaric będzie następny, możemy powiedzieć, że dostanie on pierścionek wujka Johna z powrotem - nie zrobi on [pierścionek] wiele dobrego będąc w szufladzie Eleny i czekając na następcę. Możemy również potwierdzić, że Alaricowi będzie on potrzebny.
Ponadto producentka wykonawcza Julie Plec powiedziała TVGuide: "Elena i Alaric odkryją nowe powody, by niepokoić się zachowaniem Jeremy'ego."
- Spoiler:
- Premierowy odcinek nadchodzącego sezonu ("The Birthday") koncentruje się na imprezie urodzinowej Eleny. "CW lubi opierać epizody na dużych imprezach," mówi Kevin Williamson. "To stało się świetnym sposobem, by mieć wszystkie postacie, komunikujące się ze sobą, przed piątym aktem." A w tym roku ci mieszkańcy Mystic Falls mają sporo rzeczy do omówienia. Z tego powodu zapytaliśmy Williamsona, czego możemy oczekiwać w sezonie 3.
Po przejściu postaci Paula Wesleya na ciemną stronę, walka o duszę Stefana Salvatore (lub cokolwiek innego, co sprawiało, że był taki potulny w pierwszych dwóch sezonach) będzie siłą napędową nowego sezonu. "On po prostu szaleje w tym sezonie. Jest to narastająca zmiana. To nie tylko rozpruwacz - to cały łuk, przez który musimy przejść. To jednak wszystko zmieni. Zabawnie będzie oglądać Stefana podążającego tą intensywną i krwawą drogą. Bardzo krwawą," ujawnia Williamson.
Okazuje się, że fani w pewnym sensie muszą podziękować Ianowi Somerhalderowi za stworzenie wizerunku rozpruwacza. "Przez cztery odcinki pierwszego sezonu, Paul Wesley pytał: 'A więc jestem roztargnionym dobrym wampirem?' Czuł się jakby Damon dostawał całą zabawę," mówi Williamson. "I on zasmakował trochę tej zabawy, kiedy Stefan ponownie zaczął pić ludzką krew. Więc powiedzieliśmy mu, by czekał, ponieważ przez cały czas planowaliśmy powrót Stefana rozpruwacza." Według Williamsona warto było czekać. "Paul znakomicie się bawi - można to po prostu wyczytać z jego twarzy. A zabawne jest to, że rozpruwacz jest trochę lżejszą wersją Stefana. Mam na myśli, że trzeba być trochę beztroskim, by rozpruwać ludzi."
W przeszłym roku, fani poznali pierwotnych braci Klausa i Elijaha, z których jeden jest (jak na razie) "nieobecny". Jednak jeśli dobrze się bawiliście poznawając tych dwoje, poczekajcie aż reszta rodziny pierwotnych przybędzie do Mystic Falls. "Kocham mitologię, którą skrywa rodzina pierwotnych," mówi Williamson. "Podoba mi się, że jest osiem członków [rodziny] - mąż, matka.. ktoś z nich zdradził i narodziła się hybryda. Klaus jest nieślubnym dzieckiem tej całej rodziny, której jeszcze nie poznaliśmy. Więc tak długo, jak serial będzie się rozwijać, poznamy każdego z pierwotnych!"
Casting był zawsze jedną z silnych stron Williamsona, ale skompletowanie zespołu The Vampire Diaries szczególnie mu się udało. "Mamy aktorów, którzy są bardzo dobrzy w tak wielu rzeczach," mówi. "Ale musimy znaleźć tą jedną rzecz, w której są oni szczególnie dobrzy, pisać o tym, pozwolić im się dostać do komfortowej strefy, a następnie całkowicie ich z niej wyprzeć. Wtedy pojawia się świetna historia".
Doskonałym tego przykładem była Caroline, przemieniona w wampira na początku drugiego sezonu. Rozwój tej postaci pokazał nam, że Candice Accola jest absolutnie zdumiewającą aktorką. I brzmi to jakbyśmy mieli zobaczyć wiele scen z panną Forbes w tym roku. "Fabuła Caroline jest naprawdę świetna w tym sezonie i Candice po raz kolejny przeniesie ją na inny poziom."
A gdy Caroline próbuje uporać się z miłosnym trójkątem, jeden z punktów [trójkąta], Matt, ma wiele innych spraw na głowie. "Matt jest jedną z pierwszych osób, które dowiedzą się, że Vicki jest z powrotem," mówi Williamson o byłych dziewczynach Jeremy'ego, które nawiedziły młodego Gilberta w finale sezonu 2. "Mieliśmy ten pomysł już długi czas, ale nie wiedzieliśmy jak to będzie pasować do naszego wszechświata. Gdy jednak uczepiliśmy się tego, by przywrócić Vicki i Annę z powrotem w sposób, który ma sens, wtedy to zaczęło wydawać się logiczne. A kiedy serial w końcu dotrze do sedna tej sprawy (około października), pokochacie to."
Skupiając całą uwagę na Elenie w premierowym odcinku możemy zapomnieć o Katherine, która pozornie zniknęła po byciu świadkiem pocałunku Deleny. Czy zamierza ona wrócić? Kevin pozostaje skromny: "Z biegiem czasu się okaże, czy Katherine się pojawi."
Chociaż serial nigdy nie potrzebował gościnnie występujących sławnych gwiazd, w tym roku w obsadzie zobaczymy znajome twarze. Po pierwsze znany z "Siódmego nieba" David Gallagher, który wcieli się w rolę Ray'a - wilkołaka, którego spotkają Stefan i Klaus. Później zobaczymy Jacka Colemana ("Herosi") i Sebastiana Roche ("Nie z tego świata") odpowiednio jako: agenta F.B.I. i łowcę wampirów.
Niby nic nowego, ale jak usłyszałam, że
- Spoiler:
- jest aż 8 pierwotnych..
Kasia- Dan & Klaine
Nie miałam pojęcia, że broda jest oznaką rozpaczy. To chyba taka współczesna żałoba: Nie noś czerni: zapuść brodę!Ric wciąż rozpacza po śmierci Jenny (stąd też jego broda)
Podoba mi się określenie Stefan Rozpruwacz;)
Co do Pierwotnych - zobaczymy jak to rozegrają. Ja trochę się zastanawiam (i obawiam), jak oni chcą pomieścić tylu nowych bohaterów w jednym sezonie. Tylu Pierwotnych+całe mnóstwo innych guest stars. A przecież mamy całkiem pokaźną liczbę bohaterów w głównej obsadzie. No, zobaczymy...
Dużo tych pierwotnych, i wszystkich pokażą. Trzeba czekać, na szczęście już niedługo
Wyjdę na ignorantkę ale i tak zapytam: kiedy pierwszy odcinek?
Karolina napisał:Nie miałam pojęcia, że broda jest oznaką rozpaczy. To chyba taka współczesna żałoba: Nie noś czerni: zapuść brodę!Ric wciąż rozpacza po śmierci Jenny (stąd też jego broda)
Kocham Twoje komentarze
Co do Pierwotnych - zobaczymy jak to rozegrają. Ja trochę się zastanawiam (i obawiam), jak oni chcą pomieścić tylu nowych bohaterów w jednym sezonie. Tylu Pierwotnych+całe mnóstwo innych guest stars. A przecież mamy całkiem pokaźną liczbę bohaterów w głównej obsadzie. No, zobaczymy...
No dlatego tez mi się to nie podoba, za dużo tych postaci będzie, jak oni to w jednej sezon wcisną.
Kasia- Dan & Klaine
Strona 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 9 z 40
Pozwolenia na tym forum: