The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 10 z 40
Strona 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
bulma201 napisał:15 września.
Czyli przed GG. Będziemy musiały bardzo dokładnie go omówić i podzielić się wrażeniami tutaj;)
Kasiu, bardzo mi miło:)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina, tak szczerze to ja też uwielbiam Twoje komentarze Oj, trzeba będzie
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Dzięki;)
W ogóle to jesteśmy chyba najaktywniejszym tematem serialowym na tym forum;)
W ogóle to jesteśmy chyba najaktywniejszym tematem serialowym na tym forum;)
Załóżmy jeszcze działający Fun Club Karoliny
Pewnie dlatego jesteśmy najaktywniejsze, że dobrego forum o tym serialu nie ma i trzeba się gdzieś wygadać
Pewnie dlatego jesteśmy najaktywniejsze, że dobrego forum o tym serialu nie ma i trzeba się gdzieś wygadać
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Załóżcie to może nawet się poświęcę i wyślę wam swoje zdjęcie z autografem;]
Ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy są dobre fora danych seriali, czy nie, bo średnio się tym interesuję. Na forum GG na filmwebie zaczęłam udzielać się przypadkiem, z niego trafiłam tu i tak oto jestem:) Inaczej pewnie bym raczej nie szukała sama.
Ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy są dobre fora danych seriali, czy nie, bo średnio się tym interesuję. Na forum GG na filmwebie zaczęłam udzielać się przypadkiem, z niego trafiłam tu i tak oto jestem:) Inaczej pewnie bym raczej nie szukała sama.
W sumie to była moja subiektywna opinia, ja nie znalazłam takiego na którym bym się dobrze czuła
Wow, będzie 'Team Karolina'
Wow, będzie 'Team Karolina'
Kasia- Dan & Klaine
Haha, to trzeba sobie wstawić do odznak, np zamiast Team Dan Autograf, kuszące :>
Ja nie wiem czy w ogóle są jakieś fora, nie interesuję się Szkoda, że tak mało osób ogląda TVD tylko, bo można by to jeszcze bardziej rozkręcić
Ja nie wiem czy w ogóle są jakieś fora, nie interesuję się Szkoda, że tak mało osób ogląda TVD tylko, bo można by to jeszcze bardziej rozkręcić
Mało osób? Chyba żartujesz Na filmwebie znajdziesz mnóstwo zwolenników TVD, no i oczywiście samego Damona Ja oczywiście też oglądam i nie moge doczekać się już 3 sezonu i nieobliczalnego Stefana Świetny serial, zawsze coś się dzieje i nigdy nie wiele nudą.
M&M's- Chair & Gossip Girl
- Liczba postów : 1743
Chodzi mi o to forum, bo mało się udziela
Ola napisał:Chodzi mi o to forum, bo mało się udziela
Nie liczy się ilość, ale jakość moja droga!
O to prawda oczywiście, inne seriale mogą się schować..
Ale mimo wszystko przydałoby się więcej osób do dyskusji
Ale mimo wszystko przydałoby się więcej osób do dyskusji
Ja napewno dołączę, ale dopiero we wrześniu bo muszę obejrzeć pierwszy sezon ;P
Tak teraz myślę ile będzie tych nowych postaci.. 8 pierwotnych, jakiś łowca, wilkołak, czarownica, była Stefana.. sezonu im zabraknie Oo Są jakieś nowe spoilery, ale nic nie wnoszą, dalsze pitu pitu o Annie i Vicky -.- i zarys scenariusza 3 odcinka - Hybryda.
Kasia- Dan & Klaine
Wrzesień się zaczął, więc już całkiem blisko, oj nie mogę się doczekać, bo ekipa wzięła na siebie naprawdę dużo. Tyle nowych postaci i ich historii.
W zasadzie nie jest to raczej spoiler.
- Spoiler:
- Czas na ostatnią rundę Television Without Pity Tubey Awards! Portal TWOP ogłosił nowe nominacje, wsród których znajduje się także Vampire Diaries. Niestety, wygrana w kategoriach z cyklu "najgorszych" - w których także serial został obsadzony - wcale nie będzie zaszczytem. Na głosowanie jest czas przez tydzień do poniedziałku 5. września. Wyniki poznamy 12. września.
Najlepszy powracający serial (Best Returning Show): The Vampire Diaries
Najmniej lubiany aktor (Least Favorite Actor): Ian Somerhalder
Najbardziej peszący moment (Most Cringeworthy Moment): Damon mówi Elenie, że z przyjemnością zabije dla niej każdego, ponieważ on zawsze będzie należał do niej, a ona przyjmuje to w ciszy.
Najlepsza serialowa scena śmierci (Best On-Screen Death Scene):
- Jenna
- Rose
Najgorszy zwrot (Worst Payoff): Jenna w końcu dowiaduje się o wampirach, staje się jednym z nich i zostaje zabita.
Ulubiona postać (Favorite Character): Damon Salvatore
Najmniej lubiana postać (Least Favorite Character): Bonnie Bennett
Najlepszy drugopanowy "złodziej" scen (Best Scene-Stealing Supporting Character): Caroline
- Spoiler:
- Czy było już o tym, że nie będzie się pojawiać Katherine? Bo przeczytałam taki spoiler, i jakoś wydaje mi się nieprawdziwy.
- Spoiler:
- NOWY PORZĄDEK - Klaus wprawia w ruch plan dzięki któremu uzyska jeszcze większą władzę, lecz nawet z wymuszoną współpracą wilkołaka Raya Suttona nic nie układa się dokładnie po jego myśli. Damon oraz Alaric niechętnie zgadzają się na nową strategię Eleny związaną ze znalezieniem Stefana. [Taktyka] prowadzi Damona do niebezpiecznej walki z nieoczekiwanym wrogiem. Jeremy zwraca się do Matta z prośbą o pomoc, gdy próbuje zrozumieć co chcą od niego duchy z jego przeszłości. Nieświadom tego, że Caroline potrzebuje jego pomocy, Tyler mierzy się z emocjonalnym starciem ze swoją matką. Plany Klausa nie wychodzą, ciekawe
- Spoiler:
- Kayla Ewell (Vicki) udzieliła wywiadu niemieckiemu portalowi myFanbase i opowiedziała m.in. o pracy nad serialem, kolegach z planu i ulubionych postaciach.
Jak to jest zostać dostrzeżonym przez łowcę talentów na zajęciach z aktorstwa w wieku 14 lat?
Granie to coś, co chciałam robić od lat. Wiele zawdzięczam mojej mamie, która codziennie woziła mnie na przesłuchania. Bez niej nie byłabym tym, kim teraz jestem. [Świetnie] opanowała sposób bycia wspierającą [mamą] i nie stała się tylko "matką aktorki". Moi rodzice są naprawdę niesamowici i w międzyczasie dodają mi otuchy, co czyni [aktorstwo] jeszcze lepszą zabawą!
Czy rola w "Freaks and Greeks" [Luzaki i kujony] była twoim pierwszym telewizyjnym występem? Jak to było pracować z Juddem Apatow'em?
"Freaks and Greeks" jest bardzo ironicznym serialem i jestem dumna mogąc powiedzieć, że to była moja pierwsza praca. Judd Apatow jest wspaniały. Kręciliśmy scenę, gdzie jedliśmy żeberka i nie powolił nam jeść przed zdjęciami z obawy, że nie będziemy jeść w trakcie kręcenia sceny. Pamiętam, że myślałam wtedy: "Co on robi?", ale w końcu miał rację. Skończyliśmy z fantastyczną scenę pokazującą nasze usta pełne żeberek. To były tłuste, zimne żebrka, ale byliśmy tak głodni, że nie obchodziło nas to!
Jak dotąd wystąpiłaś w ponad 100 odcinkach "The Bold and The Beautiful" [Moda na sukces]. Jak bardzo różni się praca nad codzienną operą mydlaną od cotygodniowego serialu telewizyjnego?
Rzeczą, którą najbardziej pamiętam z grania w operze mydlanej "The Bold and The Beautiful" są fani, oni są niesamowici. Myślę, że to dlatego, że serial emitowany jest codziennie, więc stajemy się częścią ich codziennej rutyny. Pamiętam również uczenie się ton dialogów. Czasami 25-30 stron dziennie. To było jak obóz karny.
Śmierć twojej postaci, Vicki, w 1 sezonie "The Vampire Diaries" była wielkim szokiem dla fanów. A później Ian Somerhalder wciąż tajemniczo pisał na Twitterze o twojej obecności na planie. Czy to miało sprawić, żeby widzowie zaczęli się nad tym zastanawaić?
Vicki jest jedną z moich ulubionych postaci, którą gram. Ludzie podchodzą do mnie na ulicy i mówią jak bardzo kochają Vicki. Uwielbiam to! To pokazuje jak widzowie są w to zaangażowani i wiem, że świetnie wykonałam moją pracę. Ian stale pisał na Tweeterze o obecności Vicki na planie by drażnić się z widzami oraz by mi pomóc i mnie wesprzeć. Umarłam jako pierwsza i to było trudne dla wszystkich aktorów z serialu. Ian naprawdę pomógł mi przez to przejść, ponieważ doświadczył czegoś podobnego na planie serialu "Lost" [Zagubieni]. Ale teraz Vicki wróciła do akcji i bardzo się cieszymy, że możemy znów ze sobą pracować.
Oglądanie Jeremy'ego cierpiącego [po śmierci Vicki] łąmało nam serce. Steven R. McQueen często pojawia się na ekranie. Jak się z nim pracuje?
Steven R. McQueen z codziennego kręcenia [scen] robi przygodę. Nigdy nie wiesz, czego możesz się po nim spodziewać. Zawsze opowiada dowcipy i robi bardzo zabawnie. Jest cudownym facetem, ale także traktuje swoją karierę bardzo poważnie. Podziwiam go za to, że tak ciężko pracuje. Jest również bardzo przystojny, więc dla koleżanek z planu nie ma nic lepszego od [pracy] z nim.
Kiedy dowiedziałaś się, że Vicki wróci? Wiedziałaś w jaki sposób staniesz się integralną [częścią] opowieści?
Gdy odebrałam telefon o powrocie do serialu myślałam, że to żart. [Wiadomość] dostałam w Prima Aprilis, więc sądziłam, że mój agent i manager robią okrutny kawał. Gdy zdałam sobie sprawę, że to prawda, to nie mogłam przestać śmiać się i skakać [z radości]. Ze wszystkich seriali, w których grałam, ten kocham najbardziej. To szalone powrócić w tak wielkim wątku. Teraz czuję jakbym w ogóle nie odeszła [z serialu].
Czego możemy się spodziewać po wątku [dotyczącym] Vicki w 3 sezonie? Będziesz miała sceny z Mattem i Tylerem, czy tylko z Jeremym?
3 sezon jest wypełniony dużą ilością [scen] akcji i romansów, a Vicki jest w samym środku tego wszystkiego. Twórcy naprawdę zaczęli rozwijać relację brat-siostra między Vicki i Mattem. To będą [relacje] jednocześnie emocjonujące i chłodne. Fani będą bardzo zadowoleni z niespodziewanych zwrotów i obrotu [spraw].
Którą postać w serialu lubisz najbardziej i dlaczego?
Moją ulubioną postacią jest Caroline. Ma sposób żeby jedną kwestią nas rozśmieszyć i zmusić do płaczu. Coś takiego jest trudniejsze niż się wydaje. Uwielbiam dialogi, które [twórcy] jej dają. Rozśmiesza nas i świetnie jej to wychodzi.
Proszę, opowiedz nam coś z planu [zdjęciowego]. Z [filmików zawierających] wpadki z planu widać, że wszyscy się dobrze bawią.
Na planie, w Mystic Grill, jest tablica i każdy z nas na niej rysuje i podpisuje się. Pozostała nietknięta od pierwszego dnia. To nasz taki mały żart. Jeżeli oglądasz odcinki [serialu], to będziesz w stanie to zobaczyć.
Wiele postaci umiera w "The Vampire Diaries". Gdyby to zależało od ciebie, to kogo chciałabyś sprowadzić spowrotem i dlaczego?
Gdyby to zależało ode mnie, to chciałabym przywócić ciocię Jennę [graną przez] Sarę Canning. Poieważ była bardzo niedoceniona. Uwielbiam tą dziewczynę. Szczerze za nią tęsknię.
Jakie było twoje najlepsze doświadczenie, do tej pory, jako aktorka?
Moim najlepszym doświadczeniem jako aktorka jest podróżowanie po świecie i spotykanie tak wielu wspaniałych ludzi związanych z różnymi zawodami. Kocham moją pracę.
Gdybyś mogła spędzić jeden dzień z jakąkolwiek żywą i zmarłą osobą, to kto by to był i co chciałabyś robić?
Sprowadziłabym spowrotem mojego dziadka. Nigdy go nie poznałam, ale słyszałam jak niezwykłym był człowiekiem. Moglibyśmy wynająć łódź i udać się na ryby nad odosobnione, piękne jezioro i cieszyć się tym nadrabiając stracony czas.
myFanbase jest stroną internetową poświęconą amerykańskim serialom telewizyjnym. Masz swój ulubiony serial?
Zdecydowanie moim ulubionym serialem telewizyjnym są "Friends" [Przyjaciele]. Mogłabym oglądać każdy odcinek milion razy i nigdy bym się nie znudziła. Kilka tygodni temu spotkałam Jenifer Aniston i to była najzabawniejsza noc. Jest taka sympatyczna i piękna. [Jenifer] mnie inspiruje!
Kasia- Dan & Klaine
kasia_ napisał:To specjalnie dla Karoliny wywiad z Vicky Nic nowe pzoa tym, ze zszokowała mnie informacja, o tym że grała w Modzie na Sukces
- Spoiler:
Kayla Ewell (Vicki) udzieliła wywiadu niemieckiemu portalowi myFanbase i opowiedziała m.in. o pracy nad serialem, kolegach z planu i ulubionych postaciach.
Jak to jest zostać dostrzeżonym przez łowcę talentów na zajęciach z aktorstwa w wieku 14 lat?
Granie to coś, co chciałam robić od lat. Wiele zawdzięczam mojej mamie, która codziennie woziła mnie na przesłuchania. Bez niej nie byłabym tym, kim teraz jestem. [Świetnie] opanowała sposób bycia wspierającą [mamą] i nie stała się tylko "matką aktorki". Moi rodzice są naprawdę niesamowici i w międzyczasie dodają mi otuchy, co czyni [aktorstwo] jeszcze lepszą zabawą!
Czy rola w "Freaks and Greeks" [Luzaki i kujony] była twoim pierwszym telewizyjnym występem? Jak to było pracować z Juddem Apatow'em?
"Freaks and Greeks" jest bardzo ironicznym serialem i jestem dumna mogąc powiedzieć, że to była moja pierwsza praca. Judd Apatow jest wspaniały. Kręciliśmy scenę, gdzie jedliśmy żeberka i nie powolił nam jeść przed zdjęciami z obawy, że nie będziemy jeść w trakcie kręcenia sceny. Pamiętam, że myślałam wtedy: "Co on robi?", ale w końcu miał rację. Skończyliśmy z fantastyczną scenę pokazującą nasze usta pełne żeberek. To były tłuste, zimne żebrka, ale byliśmy tak głodni, że nie obchodziło nas to!
Jak dotąd wystąpiłaś w ponad 100 odcinkach "The Bold and The Beautiful" [Moda na sukces]. Jak bardzo różni się praca nad codzienną operą mydlaną od cotygodniowego serialu telewizyjnego?
Rzeczą, którą najbardziej pamiętam z grania w operze mydlanej "The Bold and The Beautiful" są fani, oni są niesamowici. Myślę, że to dlatego, że serial emitowany jest codziennie, więc stajemy się częścią ich codziennej rutyny. Pamiętam również uczenie się ton dialogów. Czasami 25-30 stron dziennie. To było jak obóz karny.
Śmierć twojej postaci, Vicki, w 1 sezonie "The Vampire Diaries" była wielkim szokiem dla fanów. A później Ian Somerhalder wciąż tajemniczo pisał na Twitterze o twojej obecności na planie. Czy to miało sprawić, żeby widzowie zaczęli się nad tym zastanawaić?
Vicki jest jedną z moich ulubionych postaci, którą gram. Ludzie podchodzą do mnie na ulicy i mówią jak bardzo kochają Vicki. Uwielbiam to! To pokazuje jak widzowie są w to zaangażowani i wiem, że świetnie wykonałam moją pracę. Ian stale pisał na Tweeterze o obecności Vicki na planie by drażnić się z widzami oraz by mi pomóc i mnie wesprzeć. Umarłam jako pierwsza i to było trudne dla wszystkich aktorów z serialu. Ian naprawdę pomógł mi przez to przejść, ponieważ doświadczył czegoś podobnego na planie serialu "Lost" [Zagubieni]. Ale teraz Vicki wróciła do akcji i bardzo się cieszymy, że możemy znów ze sobą pracować.
Oglądanie Jeremy'ego cierpiącego [po śmierci Vicki] łąmało nam serce. Steven R. McQueen często pojawia się na ekranie. Jak się z nim pracuje?
Steven R. McQueen z codziennego kręcenia [scen] robi przygodę. Nigdy nie wiesz, czego możesz się po nim spodziewać. Zawsze opowiada dowcipy i robi bardzo zabawnie. Jest cudownym facetem, ale także traktuje swoją karierę bardzo poważnie. Podziwiam go za to, że tak ciężko pracuje. Jest również bardzo przystojny, więc dla koleżanek z planu nie ma nic lepszego od [pracy] z nim.
Kiedy dowiedziałaś się, że Vicki wróci? Wiedziałaś w jaki sposób staniesz się integralną [częścią] opowieści?
Gdy odebrałam telefon o powrocie do serialu myślałam, że to żart. [Wiadomość] dostałam w Prima Aprilis, więc sądziłam, że mój agent i manager robią okrutny kawał. Gdy zdałam sobie sprawę, że to prawda, to nie mogłam przestać śmiać się i skakać [z radości]. Ze wszystkich seriali, w których grałam, ten kocham najbardziej. To szalone powrócić w tak wielkim wątku. Teraz czuję jakbym w ogóle nie odeszła [z serialu].
Czego możemy się spodziewać po wątku [dotyczącym] Vicki w 3 sezonie? Będziesz miała sceny z Mattem i Tylerem, czy tylko z Jeremym?
3 sezon jest wypełniony dużą ilością [scen] akcji i romansów, a Vicki jest w samym środku tego wszystkiego. Twórcy naprawdę zaczęli rozwijać relację brat-siostra między Vicki i Mattem. To będą [relacje] jednocześnie emocjonujące i chłodne. Fani będą bardzo zadowoleni z niespodziewanych zwrotów i obrotu [spraw].
Którą postać w serialu lubisz najbardziej i dlaczego?
Moją ulubioną postacią jest Caroline. Ma sposób żeby jedną kwestią nas rozśmieszyć i zmusić do płaczu. Coś takiego jest trudniejsze niż się wydaje. Uwielbiam dialogi, które [twórcy] jej dają. Rozśmiesza nas i świetnie jej to wychodzi.
Proszę, opowiedz nam coś z planu [zdjęciowego]. Z [filmików zawierających] wpadki z planu widać, że wszyscy się dobrze bawią.
Na planie, w Mystic Grill, jest tablica i każdy z nas na niej rysuje i podpisuje się. Pozostała nietknięta od pierwszego dnia. To nasz taki mały żart. Jeżeli oglądasz odcinki [serialu], to będziesz w stanie to zobaczyć.
Wiele postaci umiera w "The Vampire Diaries". Gdyby to zależało od ciebie, to kogo chciałabyś sprowadzić spowrotem i dlaczego?
Gdyby to zależało ode mnie, to chciałabym przywócić ciocię Jennę [graną przez] Sarę Canning. Poieważ była bardzo niedoceniona. Uwielbiam tą dziewczynę. Szczerze za nią tęsknię.
Jakie było twoje najlepsze doświadczenie, do tej pory, jako aktorka?
Moim najlepszym doświadczeniem jako aktorka jest podróżowanie po świecie i spotykanie tak wielu wspaniałych ludzi związanych z różnymi zawodami. Kocham moją pracę.
Gdybyś mogła spędzić jeden dzień z jakąkolwiek żywą i zmarłą osobą, to kto by to był i co chciałabyś robić?
Sprowadziłabym spowrotem mojego dziadka. Nigdy go nie poznałam, ale słyszałam jak niezwykłym był człowiekiem. Moglibyśmy wynająć łódź i udać się na ryby nad odosobnione, piękne jezioro i cieszyć się tym nadrabiając stracony czas.
myFanbase jest stroną internetową poświęconą amerykańskim serialom telewizyjnym. Masz swój ulubiony serial?
Zdecydowanie moim ulubionym serialem telewizyjnym są "Friends" [Przyjaciele]. Mogłabym oglądać każdy odcinek milion razy i nigdy bym się nie znudziła. Kilka tygodni temu spotkałam Jenifer Aniston i to była najzabawniejsza noc. Jest taka sympatyczna i piękna. [Jenifer] mnie inspiruje!
Pogrubionego nie rozumiem i nie ogarniam
Wow, do długiej listy zalet i wszelakich plusów tej cudownej aktorki muszę dopisać jeszcze udział w 'Modzie na sukces'...
- Spoiler:
- Gdy zdałam sobie sprawę, że to prawda, to nie mogłam przestać śmiać się i skakać [z radości]. Ze wszystkich seriali, w których grałam, ten kocham najbardziej. To szalone powrócić w tak wielkim wątku. Teraz czuję jakbym w ogóle nie odeszła [z serialu].
- Spoiler:
- Ludzie podchodzą do mnie na ulicy i mówią jak bardzo kochają Vicki.
- Spoiler:
- Twórcy naprawdę zaczęli rozwijać relację brat-siostra między Vicki i Mattem. To będą [relacje] jednocześnie emocjonujące i chłodne.
Nie rozumiem tego... To albo na niej rysują, albo została nietknięta, jedno z dwojga.
Na planie, w Mystic Grill, jest tablica i każdy z nas na niej rysuje i podpisuje się. Pozostała nietknięta od pierwszego dnia.
Przekomiczny.To nasz taki mały żart.
Karolina, zachwyciły Cię te same partie wywiadu co mnie - zaiste, musi coś być w jej sławie. Teraz zaczynam otwierać oczy i rozumieć.
- Spoiler:
- Podczas wywiadu z portalem collider.com aktor Ian Somerhalder rozmawiał o tym, jak jego postać, Damon Salvatore, zmieni się w tym sezonie, o przyciąganiu i odpychaniu się [dwóch osobowości Damona] - jaki jest naprawdę i jakim inni chcieliby, aby był, a także o efektach pocałunku Damona i Eleny z finału 2 sezonu oraz o relacjach Damona z Bonnie (Katerina Graham) i Jeremym (Steven R. McQueen).
Skoro Stefan wyjechał, to jaką rolę w 3 sezonie będzie miał Damon? Jak [bardzo] się zmieni?
Szczerze mówiąc, to jest serial telewizyjny i te postacie się rozwijają. Wolałbym raczej pozostać dupkiem, dostać wszystkie najlepsze kwestie i odrywać ludziom głowy. To właśnie bym wolał. Wiem, że to brzmi trochę sadystycznie, ale to lepsze dla tej postaci. Chociaż nie uważam, że jest to [odpowiedni] sposób życia. Kevin Williamson posadził mnie i powiedział: "Zamknij się i słuchaj. Życie nie jest jednowymiarowe. Zmieniamy się." To jest [właśnie] to odpychanie i przyciąganie. [Damon] walczy z tym, czym naprawdę jest i to czyni opowieść dramatyczną. Jest anty-bohaterem. Nie wie jak ma to robić, więc myślę, że będzie przechodził przez pewne próby i męki.
Ostatecznie nie jest szczęśliwy z takiego obrotu spraw. Przez dwa sezony próbował nakłonić brata by robił, to, co robi teraz, bo taki właśnie jest. On po prostu chce, by jedli i niszczyli wszystko na ich drodze. A teraz Stefan biega w około z innym facetem, którego Damon nienawidzi i próbuje zabić. [Prawda jest taka], że zostawił go w mieście z młodszą o 150 lat dziewczyną, w której jest zakochany, ale której nie może mieć, ponieważ ona go nie chce i jest dziewczyną jego brata. [Damon] po prostu siedzi tam i myśli sobie: "To jest do bani!". Ale myślę, że on wykorzysta okazję. Będzie miał na twarzy ten sam szeroki uśmiech, jak gdyby odrywał ci głowę lub ratował kociaka. On czuje to samo w przypadku obu tych sytuacji.
Jak interpretujesz pocałunek Damona i Eleny?
Ciągle słyszę o tym "namiętnym pocałunku". Nie wiem, czy ktokolwiek to widział, ale [Damon] był blady, obficie się pocił i krwawił. Nie było w tym nic namiętnego, więc nie wiem, jak powinienem to odczytać, chociaż wiem, że on to pamięta. Wspomina o tym szturchając Elenę, ale przedstawiając to zdecydowanie to pamięta. Nie pozostało to niezauważone. [Elena] dostaje od Damona rzeczy, jakich nie dostaje od Stefana. Szturchają się nawzajem i zabawnie przekomarzają. On sprawia, że ona się uśmiecha, mimo że on zabił jej brata i praktycznie zniszczył jej życie na wiele sposobów. Właśnie w takiej sytuacji jest [Damon]. Nie jest z tego powodu szczęśliwy, ale kocha i musi chronić tą dziewczynę. Wie, że jego brat wpakował się w ten bajzel by go ratować. Stefan jest teraz imigrantem na bezpłatnej służbie, kto wie na jak długo - na dziesięciolecia czy na stulecia.
Przez książki wielu fanów chciałoby zobaczyć razem Damona i Bonnie. A co ty o tym sądzisz? Też chciałbyś zobaczyć [taki obrót spraw]?
Bonnie jest seksowna! Przespanie się z czarownicą mogłoby być naprawdę interesujące. Tak słyszałem i rozumiem to. Damon i Bonnie, w pewnym sensie, są ulepieni z tej samej gliny. Mają fajną dynamikę. Razem są całkiem zabawni. Pamiętam, gdy kręciliśmy scenę, gdy razem tańczą i pamiętam, [że ktoś powiedział]: "Wow, to naprawdę może się udać!". Wiem, że w książkach to miało miejsce. To coś takiego, gdy nienawidzisz kogoś, a później się w nim zakochujesz. Ale Damon jest zajęty Eleną. Możesz sobie wyobrazić Jeremy'ego przychodzącego do Damona i mówiącego mu coś w stylu: "Trzymaj się z daleka od mojej dziewczyny!" i strzelającego mu w klatkę piersiową, a Damon siedzi i mówi: "Serio? Dzieciaku, raz się spiknęliśmy. Było fajnie. [A teraz] zostaw mnie w spokoju." Ale, kto wie [co się wydarzy]?
Damon zawsze popycha Jeremy'ego do bardziej męskiego zachowania w sytuacjach [kryzysowych]. Będziecie mieć więcej wspólnych scen w tym sezonie?
Prawdopodobnie tak, teraz Damon utknął w Mystic Falls. Razem z Alarikiem (Matthew Davis) jest zobowiązany opiekować się nim i Eleną. Damon musi dbać o mały tyłek Jeremy'ego, a to ostatnia rzecz, na jaką ma ochotę. Myślę, że Jeremy mógłby się nauczyć od Damona sporo rzeczy, których naprawdę nie musi wiedzieć. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, co się wydarzy.
Jesteś skoncentrowany na Damonie utrzymującym się na krawędzi?
Właśnie o tym rozmawiałem z Kevinem [Williamsonem]. To jak alkoholik w barze. To trudne. Ludzie chcą [Damona] jako bohatera, ale on nie będzie wiedział, jak być bohaterem. Cały czas będzie się potykał i zabijał ludzi - przypadkowo lub nie. I będzie się pogrążał w [zastanawianiu się nad tym]: "Czemu to się dzieje?". Sposób, w jaki zachowujesz trzeźwość umysłu łączy dany wątek [twojego] życia z tym tekstem. Ostatecznie i tak czerpiesz coś z twoich przeszłych, teraźniejszych i przyszłych doświadczeń. Odkąd od połowy kwietnia aż do teraz byłem pochłonięty [pracą], jestem całkowicie inną osobą i ty także. Musimy się starać, by każdy dzień był wspaniały, świetny, lub po prostu przez niego przejść jakkolwiek by było.
Jest granica w utrzymywaniu trzeźwości [umysłu] i rzeczy w życiu tak, że właściwie mógłbym połączyć je z tym tekstem. Jedynym sposobem na to, że będę w stanie naprawdę i szczerze żyć chwilą, to jeżeli to będzie coś dla mnie znaczyło. Nie możesz się tylko pokazywać i wypowiadać [danych] słów. Nawet przez sekundę nie myśl, że [życie] zawsze [jest słodkie] jak wata cukrowa. Czasami naprawdę rani. Według mnie, jako jednostki, wiele rzeczy, przez które przechodzi Damon jest super-oczyszczających i nie zawsze jest to w porządku. Cały czas coś mieszasz. Czerpiesz [doświadczenie] ze wszystkich rzeczy w swoim życiu, a które niekoniecznie są dobre. To tak, jak otrzymywać zapłatę za terapię. Zamiast kłamać [siedząc] na czyjejś kanapie i opowiadać o tym jak się czujesz, wewnętrznie czerpiesz z tego [coś dobrego].
Pracuję z pewną kobietą, która jest tak bardzo oddana swojej pracy. Nazywa się Ivana Chubbuck. Jest chyba najsławniejszą nauczycielką aktorstwa chodzącą po tym świecie, która wciąż pracuje. Sposób, w jaki uczy i jej zdolność do wyciągania z twojego życia [pewnych rzeczy] oraz splatania ich z [daną] kwestią formuje [zewnętrzny] płaszcz i to właśnie widzisz. Pod spodem nie widzisz tych wszystkich szwów ani niczego. To, co widzisz na zewnątrz, to to, co sobą prezentujesz, co jest prawdziwe, ale nie łatwe. Ta kobieta wie więcej o wielu ludziach w Hollywood, niż ktokolwiek inny i to są naprawdę poważne, będące głęboko w tobie, wkurzające rzeczy. Dla mnie tym właśnie jest aktorstwo. To robię, każdego dnia. To naprawdę dziwne.
Kasia- Dan & Klaine
Bonnie+Damon - powód, dla którego mogłabym przestać oglądać The Vampire Diaries.
Kiedyś nawet się wciągnęlam i oglądałam na tvn ,ale jak zawiesili emisję jakoś przestałam oglądać, może kiedyś wrócę , kto wie?
kaasiaa- Liczba postów : 32
Ciągle słyszę o tym "namiętnym pocałunku". Nie wiem, czy ktokolwiek to widział, ale [Damon] był blady, obficie się pocił i krwawił. Nie było w tym nic namiętnego,
OTÓŻ TO! Ten pocałunek był obleśny, DAMON był wtedy OBLEŚNY...
Zgadzam się z Olą - w momencie, w którym Bonnie ośmieli się tknąć Damona, wyłączę telewizor, czy stronę w internecie, na której będę oglądała serial, i już więcej jej nie włączę.
Strasznie długi ten wywiad, a w sumie niewiele nowego wnosi. Czekam na te pierwsze odcinki, chcę zobaczyć te przekomarzania i szturchanki Eleny i Damona, choć nie ukrywam, że najwięcej emocji wzbudza we mnie wątek trójkąta: Matt + Szmata + Jeremy.
Kurde, czytając te wywiady i wasze wypowiedzi mam zamiar ogladnąć 3 sezon. I może wcześniej spróbuję pozostałe 2.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Strona 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 10 z 40
Pozwolenia na tym forum: