The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 2 z 40
Strona 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
haha, Polska coraz bardziej znana! Dorota, Paul:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Oho, nie miałam pojęcia, że on tak potrafi mówić. Chyba zacznę go lubić, haha bo jakoś serialowy Stefan nie przypadł mi do gustu. Ale te "pierogi", naprawdę słodkie
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Hehe. Czemu oni wszyscy o pierogach? W GG takze:P
Pierogi to chyba nasze danie eksportowe nr 1.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Delena Delena Delena. Nie mogę się doczekać aż ujrzę ich razem na ekranie.
Kilmeny- Chair & Dan
- Liczba postów : 164
O, ja też czekam:P Damon najlepszy:P A Elenka... To tak jakby Serena:P
Ja ją lubię, aczkolwiek czasami taka mdła mi się wydaje. ;D
Kilmeny- Chair & Dan
- Liczba postów : 164
Gdzie Elenie do Sereny, litości ;p
Elena to nie jest jakaś niezdecydowana mamałyga, nie przesadzajmy xD
To ogarnięta i fajna dziewucha, ale z problemami
Elena to nie jest jakaś niezdecydowana mamałyga, nie przesadzajmy xD
To ogarnięta i fajna dziewucha, ale z problemami
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
filmik z fragmentów 1 i 2 sezonu ukazujący na czym się skupią w sezonie 3
nie wiem czemu ale wzruszyłam się jak Boni mówi 'Please help me, I love him' .. ;p
Kasia- Dan & Klaine
Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć duet Damon&Elena. Elena faktycznie bywa mdła, ale nigdy nie porównałabym jej do Sereny.
Ostatnio zmieniony przez showbiz dnia Czw Sie 04, 2011 4:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Spoiler zrobiłaś i to taki, że hohoh ;p
- Spoiler:
- ja na całym odcinku The sun also rises czułam mega napięcie, a śmierć Jenny wyzwoliła powódź łez ;p aż moja mama przyszła zapytać co się stało ;p uwielbiałam ta postać :<
Kasia- Dan & Klaine
o prawda, nawet nie pomyślałam o tym ; o
- Spoiler:
- Mi też potwornie było szkoda Jenny, a jeszcze bardziej Alarica, bo teraz został sam. Nawet śmierć ojca Eleny (jak on ma na imię? John?) mnie zasmuciła, mimo, że do pozytywnych bohaterów nie należał.
hej, a ta ostatnia scena z filmiku to ta jedna scena z 3. sezonu, która została ujawniona? Coś o tym czytałam, ale nie bardzo się orientuję o co chodzi. Wiem tylko, że Damon ma być całkiem nagi i fanki szaleją
dobra, póki co usunęłam tamto. następnym razem będę się pilnować i wstawię takie rzeczy jako spoiler. a ta scena, to prawdopodobnie z 3 sezonu, ale ja prawdę mówiąc nic o tym nie czytałam.
Tak, ta końcowa scena to jest ta sama scena którą wstawiłam na początku tego tematu
- Spoiler:
- Mi akurat Johna nie było szkoda, ale dobrze że umarł w taki sposób, odzyskał honor na koniec ;p No i właśnie, biedny Rick.. W ogóle 2x21 bardziej mi się podobał niż 2x22, straszne emocje wzbudził we mnie, jak chyba jeszcze żaden odcinek serialu telewizyjnego ;p
Kasia- Dan & Klaine
chyba muszę sobie to jeszcze raz wszystko obejrzeć, bo trochę pozapominałam. oglądanie serialu tak jak wychodzą odcinki jest bardzo męczące, ciągłe oczekiwanie w niepokoju na to co się wydarzy w następnym odcinku ;P
kasia_ napisał:Tak, ta końcowa scena to jest ta sama scena którą wstawiłam na początku tego tematu
- Spoiler:
Mi akurat Johna nie było szkoda, ale dobrze że umarł w taki sposób, odzyskał honor na koniec ;p No i właśnie, biedny Rick.. W ogóle 2x21 bardziej mi się podobał niż 2x22, straszne emocje wzbudził we mnie, jak chyba jeszcze żaden odcinek serialu telewizyjnego ;p
A przepraszam, jakoś tak wyszło, że nie włączyłam tego filmiku z początku tematu, musiałam chyba przeoczyć
Zawsze jak czytam, jak piszecie dziewczyny o poszczególnych odcinkach to zastanawiam się, jak wy to wszystko zapamiętujecie... Ja ledwo pamiętam, co było w których sezonie, a już na pewno nie pamiętam, co się działo w poszczególnych odcinkach;) Jak ktoś np. pisze, że lubi odcinek ten i ten z tego i z tego sezonu to ja totalnie nie wiem, o co chodzi;D
mam dokładnie tak samo, ja ewentualnie rozróżniam jeszcze co, w którym sezonie było ale podziwiam tych, którzy potrafią opowiedzieć cos o każdym odcinku
Pamiętniki -moje kolejne uzależnienie. Mogę oglądać sto razy ten sam odcinek i nic mi to nie przeszkadza. Jakoś nie wiem czemu ludzie chcą Damona i Elenę... Wg mnie nie pasują do siebie...
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
obejrzałam dwa pierwsze odcinki wczoraj GO Stefek "pierogi" Salvatore A ta Elena to sztywna coś w sensie aktorka kaleczy postać bez emocji nic
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
mam takie same odczucia... Ale chyba Elena ma taka być właśnie po tym co przeżyła itp... Nie wiem. Już doszukuję się czegoś wszędzie gdzie tego nie ma
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Ja np. uważam, że Nina świetnie sprawdza się w graniu dwóch ról, Eleny i Katherine, zapominam wręcz, że to ta sama aktorka
Kasia- Dan & Klaine
Ona tak gra, jakby komuś łaskę robiła.
Ja na Ninę nie narzekam. Jest nudna w roli Eleny, ale to chyba raczej wina postaci, nie aktorki. Natomiast jako Katherine jest świetna, tylko trochę komicznie chodzi na obcasach:)
No jako KAtherine najlepsza... Może i to wina Eleny:(
Strona 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 2 z 40
Pozwolenia na tym forum: