The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 11 z 40
Strona 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
No nie radzę ci zabierać się do 3 sezonu bez znajomości dwóch pierwszych. Ja bym się pogubiła.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
O nie, trzeba zacząć od początku.
Karolina, dziękuję! Na każdą wzmiankę o trójkącie Matt-Szmata-Jeremy uśmiecham sie automatycznie, a dziś po niezbyt fajnym dniu mogłam się roześmiać
Pocałunek Eleny i Damona był okropny, nie widzę nic namiętnego w tej całej sytuacji
Karolina, dziękuję! Na każdą wzmiankę o trójkącie Matt-Szmata-Jeremy uśmiecham sie automatycznie, a dziś po niezbyt fajnym dniu mogłam się roześmiać
Pocałunek Eleny i Damona był okropny, nie widzę nic namiętnego w tej całej sytuacji
Ostatnio zmieniony przez Ola dnia Wto Wrz 06, 2011 9:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ja z ciekawości oglądnęłam go i... pierwsza moja myśl; "Oooo, bleee!"
I jeszcze zobaczyłam ostatnią scene s. 2... Hahaha:P Rozśmieszyło mnie to:
Anna? Vicky?
I jeszcze zobaczyłam ostatnią scene s. 2... Hahaha:P Rozśmieszyło mnie to:
Anna? Vicky?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Po prostu obejrzyj od początku, wtedy to nabierze jakiegoś sensu. Chyba w tym serialu naprawdę nie ma co oglądać od środka.
Ola napisał:O nie, trzeba zacząć od początku. ;0
Nie ma za co, też miałam dziś kiepski dzień, a myśl o związku Szmaty i Matta podnosi mnie na duchu;)
Powtórzę się: ten pocałunek byłby piękny, gdyby nie to, że Damon leżał tam cały spocony i półprzytomny. Oglądając tę scenę cały czas się krzywiłam i powtarzałam w myślach do Eleny: 'nie dotykaj tej jego spoconej twarzy, nie dotykaj tego obrzydliwego potu!'. Było tyle okazji do pocałowania wymuskanego, pięknego Damona, a Elena musiała wybrać akurat moment, w którym D był taki okropny
I tak, oglądanie PW od środka to zdecydowanie nie jest dobry pomysł. Fabuła jest teraz tak zagmatwana (a ze spoilerów wynika, że będzie jeszcze gorzej), że ciężko ogarnąć, o co chodzi czasami (ze wszystkimi tymi Pierwotnymi, czarownicami, wampirami, wilkołakami, mieszańcami itd.) osobie, która jest na bieżąco, a co dopiero 'nowicjuszowi', więc jeżeli masz zacząć oglądać od 3. sezonu Lise, to lepiej w ogóle nie oglądaj, bo tylko się zniechęcisz...
No dobra... Zacznę od początku, a raczej od sezonu 2, bo jakoś tam pierwszy oglądałam na TVN:)
Nareszcie, myślałam że nie istnieją ludzie, którzy uważają ten pocałunek za coś paskudnego! Piękne słowa I like you now. Just the way you are. i ja anty Delenowa ulegam magii chwili, gdy nagle FUJ BOŻE ELENA NIE DOTYKAJ GO ON JEST CAŁY SPOCONY xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Nie mogę się już doczekać ;P
Kasia- Dan & Klaine
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ktoś tu nieźle przypakował... To będzie ostra walka o względy Szmaty, bo widać, że Jeremy nie odpuszcza!
Ciekawe, co to za scena;)
Ktoś tu nieźle przypakował... To będzie ostra walka o względy Szmaty, bo widać, że Jeremy nie odpuszcza!
Ciekawe, co to za scena;)
Nie wiemy co robił Stefan, nie wiemy co robiła Elena, nie wiemy co robił Damon, ale przynajmniej wiemy co robił Jeremy, pakował na siłce
Kasia- Dan & Klaine
Elenie zachciało się kąpieli, gdyż była załamana zalotami Jeremyego do Szmaty (pewnie dla niej przypakował)
Sądzę, że to spotkanie w sadzawce to idealny moment na pocałunek Deleny, ale nie, głupia Elena musiała na niego polecieć, kiedy był spoconym oblechem...
naprawdę nie można na to patrzeć...
Uhhhhh, oglądałam dzisiaj Lost na AXN, tam Ian był najpiękniejszy To wyżej to normalnie jakieś nieporozumienie.
Kasia- Dan & Klaine
Why "Szmata", czy ja jestem odosobniona w lubieniu Bonnie? Wiadomo, miała swoje gorsze i lepsze dni, ale i tak ją lubię i strasznie podoba mi się, kiedy jest z Jeremym. (to samo mam z Vanessą, lubię ją mimo wszystko )
I nie lubię DELENY! Yeah! W nich nie ma w ogóle nic romantycznego, jak jeszcze widzimy jakąś chemię między Stefkiem a Eleną, to w przypadku drugiej pary nie ma nic, prócz potu Damona
I nie lubię DELENY! Yeah! W nich nie ma w ogóle nic romantycznego, jak jeszcze widzimy jakąś chemię między Stefkiem a Eleną, to w przypadku drugiej pary nie ma nic, prócz potu Damona
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Ależ przecież Szmata to nie Bonnie! Szmata to po prostu szmata, ścierka;]
Ja oglądnęłam 5 odcinków 2 serii i już coś zauważyłam:
Bonnie mnie wkurza,
Stelena mnie wkurza i jest troche nudnawa
Katherine - YEAH! Super:)
Damon - spoko
Ta wilkołaki - dobijają mnie...
Bonnie mnie wkurza,
Stelena mnie wkurza i jest troche nudnawa
Katherine - YEAH! Super:)
Damon - spoko
Ta wilkołaki - dobijają mnie...
Szmata to ścierka Matta w Grillu xD Szmatta tak zwana xDCitizen Erased napisał:Why "Szmata", czy ja jestem odosobniona w lubieniu Bonnie?
Dokładnie pot Damona okazał się bardzo nietrafionym pomysłemCitizen Erased napisał: Wiadomo, miała swoje gorsze i lepsze dni, ale i tak ją lubię i strasznie podoba mi się, kiedy jest z Jeremym. (to samo mam z Vanessą, lubię ją mimo wszystko )
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Jak widać w drugim odcinku rozpocznie się walka o szmatę, na urodzinach Eleny sobie odpuszczą
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
- Spoiler:
- Serwis Vampire-Diaries.net opublikował oficjalny opis 3 odcinka 3 sezonu zatytułowanego The End of the Affair (Koniec romansu). Scenariusz epizodu napisała Caroline Dries (m.in. Miss Mystic Falls, Memory Lane), a za reżyserię odpowiadał Chris Grismer.
SZALONE LATA 20. - Klaus i Stefan zjawiają się w Chicago, gdzie Stefan (po latach braku kontaktu) spotyka wampirzycę, która po kilku dekadach nadal jest nim zainteresowana. W retrospekcji do Chicago z lat 20. Stefan mierzy się z szokującym rozdziałem jego szalonej przeszłości. Po tym jak Damon z niespodziewanego źródła otrzymuje informację na temat miejsca pobytu Stefana i Klausa, on oraz Elena idą tropem tych wampirów. W Mystic Falls Tyler martwi się o Caroline i zwraca się do szeryf Forbes z prośbą o pomoc.
Kasia- Dan & Klaine
Opisy odcinków nie są jak dla mnie jakieś super zachęcające... Ale wierzę, że będzie się działo :>
Lise, nie oglądaj tego od połowy! Bo w drugim sezonie naprawdę można się pogubić, zwłaszcza nie znając pierwszego!
Lise, nie oglądaj tego od połowy! Bo w drugim sezonie naprawdę można się pogubić, zwłaszcza nie znając pierwszego!
Walka o Szmatę, na to czekałam, a zdjęcia zdecydowanie to właśnie sugerują!
A mnie tam opisy odcinków zachęcają, podobnie jak fotosy. Może bez histerii, ale jednak czuję się zachęcona;)
P.S. Sądzę, że tytuł odcinka może sugerować koniec romansu Jeremy'ego ze Szmatą. Trochę to rozczarowujące, że walka o jej szmacie serce rozegra się w tak szybkim tempie...
A mnie tam opisy odcinków zachęcają, podobnie jak fotosy. Może bez histerii, ale jednak czuję się zachęcona;)
P.S. Sądzę, że tytuł odcinka może sugerować koniec romansu Jeremy'ego ze Szmatą. Trochę to rozczarowujące, że walka o jej szmacie serce rozegra się w tak szybkim tempie...
A jeśli okaże się, że Szmata zdradziła? Bo jakoś Matt i Jeremy dziwnie się na coś patrzą... hmmm...
Strona 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 11 z 40
Pozwolenia na tym forum: