The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 15 z 40
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Dobra, obejrzałam:)
- Spoiler:
- Odcinek REWELACJA! Normalnie, czasami aż płakałam ;( Zacznę od końca:P CO TA LOCKWOOD(czy jakoś tam) ZROBIŁA CAROLINE?! CO ONA SOBIE WYOBRAŻA! Mam nadzięję, że nasz bohaterski Tyler coś zrobi:P I głupia matka Caroline, że wygadała innym. Ale czy ona wiedziała, ze ugryzienie wilkołaka moze zabić wampira? Czemu więc matka T. chciała zabić C? Nie rozumiem tego... Następna rzecz; telefon Stefana do Eleny. Ja oczywiście w ryk:P Ale ja nie rozumiem czegoś, skąd Elena wiedziała, że to Stefek? Przecież to równie dobrze mógł być ktoś, kto robić sobe z niej jaja. Next. Andie; szkoda mi jej;( I Biedny Damon. Niczego mu w życiu nie wolno? Jakielkolwiek miłości (przynajmniej z jednej strony)? Ale przynajmnie było widać, że jednak coś czuł do Andie. Może nie jakąś szaleńczą miłość, ale jednak coś... Potem fryzura Alarica- koszmar! Co to jest? Fryzura Jeremy'ego - jak najbardziej tak:) I trochę mu współczuję, że go od tak ex "nawiedzają"... No ale, taki jego żywiot:P I Bonnie jak najbardziej podobała mi się w telefonie. Może ta nowa czarownica ją tak uwięzi, jak ktoś napisał? Co tam jeszcze... IMPREZA! Spoko. Nawet, uwaga, podobała mi się sukienka Eleny, ale te buty... Jakoś nie:( I jeszcze nasz SAMON z 7 heven! Nawet moze być seryjnym mordercą, ale zawsze będzie dla mnie Samonem z 7heven:P Zapomniłam o czymś? Chyba nie. To tyle.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:Dobra, obejrzałam:)
- Spoiler:
Odcinek REWELACJA! Normalnie, czasami aż płakałam ;( Zacznę od końca:P CO TA LOCKWOOD(czy jakoś tam) ZROBIŁA CAROLINE?! CO ONA SOBIE WYOBRAŻA! Mam nadzięję, że nasz bohaterski Tyler coś zrobi:P I głupia matka Caroline, że wygadała innym. Ale czy ona wiedziała, ze ugryzienie wilkołaka moze zabić wampira? Czemu więc matka T. chciała zabić C? Nie rozumiem tego...
Pani Lockwood zapewne chce chronić swojego syna przed istotami nadprzyrodzonymi, bo z tego co wiem to nie ma pojęcia czym jest Tyler. A co takiego 'głupia matka Caroline wygadała'? Z tego co zauważyłam z tym odcinku to szeryf na + bo pomagała w akcji poszukiwawczej Stefana i zdaje się akceptować życie córki.
Lise napisał:
- Spoiler:
Następna rzecz; telefon Stefana do Eleny. Ja oczywiście w ryk:P Ale ja nie rozumiem czegoś, skąd Elena wiedziała, że to Stefek? Przecież to równie dobrze mógł być ktoś, kto robić sobe z niej jaja.
Elena nie wiedziała, ona to czuła.
Miłość, czy jak to tam zwą
Lise napisał:
- Spoiler:
Next. Andie; szkoda mi jej;( I Biedny Damon. Niczego mu w życiu nie wolno? Jakielkolwiek miłości (przynajmniej z jednej strony)? Ale przynajmnie było widać, że jednak coś czuł do Andie. Może nie jakąś szaleńczą miłość, ale jednak coś...
Ani Damon nie kochał Andie ani ona jego, była zauroczona. Poza tym Damon znajdzie sobie nową jak będzie chciał, mimo że ta była fajna
Lise napisał:
- Spoiler:
Potem fryzura Alarica- koszmar! Co to jest? Fryzura Jeremy'ego - jak najbardziej tak:) I trochę mu współczuję, że go od tak ex "nawiedzają"... No ale, taki jego żywiot:P I Bonnie jak najbardziej podobała mi się w telefonie. Może ta nowa czarownica ją tak uwięzi, jak ktoś napisał?
To był żart i to bardzo, bardzo nieprawdopodobny, więc wątpię, żeby ktoś, jakakolwiek czarownica miała drugą czarownicę zamykać w telefonie..
Polecam oglądać trochę dokładniej
Ola edit, trochę Ci przyspoilerowałam te cytaty, dla tych którzy nie oglądali
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Wiem, że to był żart, ale fajnie by było:P No ale jednak gdyby Andie nie obchodziła Damona, to by sobie po prostu poszedł. I Stefan by jej nie zauroczył by się zabiła.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja nie napisałam, że Andie go nie obchodziła, ale że tam nie było żadnej miłości. Była w jakiś sposób ważna dla niego co można stwierdzić po samym fakcje, że tak długo pożyła
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Mnie Andie było bardzo szkoda, choć nie grała dużej roli, była fajną babką, która przez dość długi czas była z Damonem. Stefcio mógłby jej nie zabijać, bo myślę, że chociaż trochę zasmuciło to Damona. WIEDZIAŁAM, że temat Jeremyego i Matta sprowadzi się tutaj do seksu
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
- Spoiler:
- Ola napisał:Mnie Andie było bardzo szkoda, choć nie grała dużej roli, była fajną babką, która przez dość długi czas była z Damonem. Stefcio mógłby jej nie zabijać, bo myślę, że chociaż trochę zasmuciło to Damona. WIEDZIAŁAM, że temat Jeremyego i Matta sprowadzi się tutaj do seksu
Naprawdę jesteśmy (jestem?) aż tak monotematyczne?
Andie była dobrym elementem życia Damona, w pewien sposób stanowiła dla niego jakieś tam pocieszenie. Wiadomo, że jej nie kochał, ale myślę, że ją lubił i to wystarczyło, żeby zasmuciła go jej śmierć. Zaskoczyło mnie to trochę, że Stefan sam 'zgłosił się' do oddalenia Damona i zabił tę Andie. Szkoda.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Dzięki Ola, nie pomyślałam o spoilerach.
- Spoiler:
- Ja myślę, że on się zgłosił, żeby ich ochronić. Musiał dać Damonowi bardzo wyraźnie do zrozumienia, żeby dali sobie spokój, bo inaczej Klaus by ich załatwił. Gdyby to on miał powstrzymać Damona to nic by z niego nie zostało..
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Po prostu ja też miałam takie monotematyczne skojarzenie jak zobaczyłam ich dwóch razem Teraz czekajmy na odpowiedź Szmaty, w sumie dla niej lepiej jak dostanie obydwu Stefan postąpił zdecydowanie pozytywnie samemu przyjeżdżając do Damona. Tu skończyło się "tylko" na zabiciu Andie, Klaus mógłby się zachować gorzej.
Jak będzie się nazywał Team Jeremy + Szmatt?
Kasia- Dan & Klaine
Szmattemy? Myślałam nad Szmaremy, ale wtedy opacznie ktoś mógłby odczytać to jako Szmata + Jeremy (Szma od samej Szmaty a nie Szmaty + Matta), więc dodałam tt - jako coś charakterystycznego dla samego Matta. Symboliczne jest także to, że w takim wypadku w nazwie znajduje się pełne imię Matta (i to w środku), a Matt stanowi w końcu ośrodek tego trójkąta i jego główną postać, więc wyróżnienie go, wydaje mi się uzasadnione.
A może Szmatteremy?
Pięknie wyjaśniłaś Karolino <oklaski>
Pięknie wyjaśniłaś Karolino <oklaski>
Kasia- Dan & Klaine
Możnaby to sobie ustawić jako odznaki
A tak swoją drogą jest jakaś nazwa np. dla Teamu Bonnie + Jeremy?
Tez mi się zachciało drązyć temat ;p
Tez mi się zachciało drązyć temat ;p
Kasia- Dan & Klaine
Ja bym ich chyba nazwała Jeronnie albo Bomy, ale nie wiem jaka jest 'oficjalna' nazwa;)
Właśnie wpadłam na genialny związek!
Szmatt i Bonnie!
Ona i jej krwawiący nos + Matt i jego ściera, idealne połączenie
Wycierałby jej nosek tak romantycznie..
Szmatt i Bonnie!
Ona i jej krwawiący nos + Matt i jego ściera, idealne połączenie
Wycierałby jej nosek tak romantycznie..
Kasia- Dan & Klaine
Nie wiem, czy Szmata byłaby zachwycona takim obrotem sprawy...
W ogóle co za opcja,
- Spoiler:
- Bonnie nie przyjeżdża na urodziny najlepszej przyjaciółki?
W sumie racja, trochę to dziwne, ale jakoś mnie to nie martwi specjalnie;)
Ale z niej szmatta
Na poprawę nastroju nasi ulubieńcy:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Na poprawę nastroju nasi ulubieńcy:
Kasia- Dan & Klaine
Z innej beczki, znalazłam taką wypowiedź na temat odcinka: With his call, Stefan granted Elena's wish.
She wanted to know if he was alive.
And he called her, even though he didn't know about the wish.
Ah, moje serduszko naprawdę się raduje
She wanted to know if he was alive.
And he called her, even though he didn't know about the wish.
Ah, moje serduszko naprawdę się raduje
Kasia- Dan & Klaine
Racja. W życiu bym o tym nie pomyślała;) Chyba zacznę tu zaraz być zagorzałą fanką Steleny;)
Z serii romantyczne początki..
A to mnie rozbroiło:
A to mnie rozbroiło:
Kasia- Dan & Klaine
O tak... Matt ma rękę w okolicach krocza Jeremy'ego. Przypadek? Nie sądzę...
- Spoiler:
- Sandra Gonzalez z EW wyjawiła, co czeka Stefana w nadchodzących odcinkach.
The Vampire Diaries absolutnie zawładnęło moim światem wczorajszej nocy! PROSZĘ, potrzebuję informacji o Stefanie i Elenie. Ta rozmowa przez telefon! Jak długo jeszcze będą oni oddaleni od siebie?! ? Erika
Po pierwsze, nawet mi nie mówcie o tej rozmowie telefonicznej. Całkowicie druzgocąca. A teraz przykra wiadomość: wygląda na to, że będą [oni] osobno przez jakiś czas. Paul Wesley powiedział o tym na imrezie CW. "Stefan jest z dala od wszystkich. Przez jakiś czas będzie [on] w innym miejscu i kompletnie innej przestrzeni," mówi. "On i Elena nie będą już tacy sami jak kiedyś." Jednak czy przyjdzie taki moment, kiedy Stefan całkowicie zapomni o Elenie? "Stefan uważa, że musi o niej zapomnieć. Okoliczności zmuszą go do tego."
Uszczęśliwiłyby mnie jakieś wieści o Vampire Diaries!! PROSZĘ! ? Dani
Paul Wesley nie może się doczekać aż zobaczycie nadchodzący odcinek, który "ujawni stronę Stefana, której przedtem nie widzieliśmy." Myślę, że właśnie tą scenę było najzabawniej kręcić," powiedział. "To scena, w której praktycznie żegnam się z dawnym sobą."
Zaczynam być niezdrowo podekscytowana tym serialem
Kasia- Dan & Klaine
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 15 z 40
Pozwolenia na tym forum: