The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 16 z 40
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Jeszcze trochę na dobranoc:
[You must be registered and logged in to see this image.]
STEFAN: Seriously, Klaus. You want to have a threesome with this guy? No, no, no. Let's call Damon for a threesome.
KLAUS: Will you stop with the Damon talk. We all know you love him, but you're MINE now.
STEFAN: Seriously, Klaus. You want to have a threesome with this guy? No, no, no. Let's call Damon for a threesome.
KLAUS: Will you stop with the Damon talk. We all know you love him, but you're MINE now.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
O jejuuu, ja naprawdę jestem zakochana w Klefanie.
Bonnie + Jeremiego = Jonnie albo jakoś tak;)
Na forum film webu zaczyna się rozprawianie na temat napięcie seksualnego Damona i Matta xD
Bonnie + Jeremiego = Jonnie albo jakoś tak;)
Na forum film webu zaczyna się rozprawianie na temat napięcie seksualnego Damona i Matta xD
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Beauty, ładny avatar
Klefan is on, a jak najbardziej tę opcję popieram
Bonnie, oczywiście niech nie wraca, zniosę jej telefoniczne kontakty, ale niech zostanie tam gdzie jest
Klefan is on, a jak najbardziej tę opcję popieram
Bonnie, oczywiście niech nie wraca, zniosę jej telefoniczne kontakty, ale niech zostanie tam gdzie jest
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Pewnie widziałyście, ale wstawiam zwiastun 2 odcinka
Aha, i co do tej werbeny działającej na wilkołaki, po prostu błąd tłumacza, nikt tam nie wypowiada słowa werbena. To chyba miał być tojad, ale nie pamiętam dobrze, bo to dawno temu było
Dzięki Ola;)
Zwiastun 3x02 widziałam i najbardziej czekam na Delenową scenę w jeziorku, nowe rzeźnie Klefana i wilczki w lesie.
Zwiastun 3x02 widziałam i najbardziej czekam na Delenową scenę w jeziorku, nowe rzeźnie Klefana i wilczki w lesie.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
"Piesku" - uwielbiam ten moment:)
A obrazki - mistrzostwo! Gdzie ich wy szykacie? JA kiedyś szukałam i były tylko te co wy dałyście:(
PS: Może to nie Klefan, ale śmieszne:P
Stefan - mistrz:P
A obrazki - mistrzostwo! Gdzie ich wy szykacie? JA kiedyś szukałam i były tylko te co wy dałyście:(
PS: Może to nie Klefan, ale śmieszne:P
Stefan - mistrz:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
maleńki spoiler pro Delena
- Spoiler:
- Damon i Elena z The Vampire Diaries: Po kłótni Damona i Eleny w premierowym odcinku pewnie myślicie, że romans pomiędzy nimi jest teraz wykluczony. Przeciwnie, mówi Nina Dobrev! "Elena jest teraz naprawdę zła na Damona, jednak on nie pozwoli jej się gniewać zbyt długo. Na pewno postara się wkupić w jej łaski."
Kasia- Dan & Klaine
Lubię słowo 'gniewać' w kontekście rozmów o parze frenemies;) Zawsze kojarzy mi się z tymi słodkimi przeprosinami i przekomarzaniem;)
Ten obrazek z Damonem, Edwardem i Stefanem jest prześwietny, dopiero teraz go zobaczyłam;) 'You can't just ask people why they sparkle!'
Ten obrazek z Damonem, Edwardem i Stefanem jest prześwietny, dopiero teraz go zobaczyłam;) 'You can't just ask people why they sparkle!'
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Haha, czyli może będzie jakiś romans Nie jestem do końca do Deleny przekonana ciągle, ale niech się Damon pocieszy trochę
Pewnie, okaże się że to wkupienie to szukanie Stefana xD
Kasia- Dan & Klaine
Po tych przemiłych słowach jakie powiedział Elenie po spotkaniu ze Stefkiem mam nadzieję, że to nie będzie szło w tę stronę
I po tym jak Stefek zabił Andy. Ale myślmy POZYTYWNIE!
A ten obrazek z Edziem - uwielbiam go:P I jeszcze znalazłam takie z postaciami z HP:D
A ten obrazek z Edziem - uwielbiam go:P I jeszcze znalazłam takie z postaciami z HP:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No to dawaj;)
Uuu... Stefan nam się zdenerwował!:
Uuu... Stefan nam się zdenerwował!:
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Hahahah, słodziachny Stefaan
Do twarzy mu z taką miną xDD
Co do sparkling Edwarda jeszcze, naprawdę dobre Dawaj Lise te HP
Do twarzy mu z taką miną xDD
Co do sparkling Edwarda jeszcze, naprawdę dobre Dawaj Lise te HP
[You must be registered and logged in to see this image.] Damon też
Kasia- Dan & Klaine
Mimo wszystko Damon wygląda lepiej
Zapomniałam o tym wspomnieć... Strasznie mi brakuje Jenny :<
Jeszcze jedno
Jaki słodki
Zapomniałam o tym wspomnieć... Strasznie mi brakuje Jenny :<
Jeszcze jedno
Jaki słodki
Jak Rick w 3x1 wziął do ręki to zdjęcie ich dwojga razem to aż mnie coś ścisnęło.. Czy oni nie mogli zabić np. Szmatta? Akurat ciocia Jenna
Kasia- Dan & Klaine
To był wielki błąd scenarzystów, Jenna była świetną postacią, wzbudzała tyle sympatii. A scena ze zdjęciem - bardzo smutna :<
Jeszcze będą się zastanawiać jakby tu ją przywrócić ;[ !
Kasia- Dan & Klaine
Od nieocenionej Kristin:
Czekam na Kath z niecierpliwością :D
- Spoiler:
- Kristin Dos Santos z E!online uzyskała spoilery dotyczące powrotu Katherine i związku Stefana i Eleny oraz Bonnie i Jeremy'ego.
ChicaNikkil46: Gdy nie mam żadnych wiadomości o Katherine z TVD to jestem jak wampir bez krwi. Możecie mi pomóc? Proszę.
Kevin Williamson mówi nam: "Katherine (Nina Dobrev) nie pojawi się teraz. [Wywiozła gdzieś] swój tyłek." Jednakże, Katherine nie pozostanie nieobecna zbyt długo. "Katherine jest zbyt wyśmienita, by pozostać zbyt długo bez oglądania jej". Więc czego możemy się spodziewać od naszej stałej złej wampirzycy, która kocha tylko samą siebie? Powiedzmy, że gdy jeden z braci wyjechał, Katherine będzie grać [w swoje gierki]. Tak wiemy, jak my możemy [mówić wam to wszystko] tak ogólnikowo? Ale i tak weźmiecie to, co wam damy i polubicie to! (Lub po prostu wyślecie nam tweety z zażaleniami. Cokolwiek wolicie.)
Sunchick116: Jakiś dobre informacje na temat Stefana i Eleny? Lub może powinniśmy się przygotować na płakanie przed snem przez cały sezon?
Przepraszam twoje przewody łzowe, ale jak powiedzieliśmy w weszłym tygodniu, Stefan (Paul Wesley) przez pierwszą połowę sezonu jest nieobecny, więc nie wróżymy dobrze naszej stałej parze z The Vampire Diaries. Jeśli chodzi o serialową nie-do-końca-parę-ale-zasadniczo-to-już-parę Damona (Ian Somerhalder) i Elenę, to słyszałam, że [Damon] wkrótce da jej Wielkie "U". Wielki "U" będące ultimatum, oczywiście.
Too_Cool_2012: [Jakieś] spoilery o Vampire Diaries, proszę! Czy duchy Vicki i Anny będą miały wpływ na związek Jeremy'ego i Bonnie? Mam nadzieję, że nie.
Dobre pytanie. Właściwie zadaliśmy to zamo pytanie Kat Graham, na którą spadliśmy na CW Party. A przez "wpadliśmy" mamy na myśli to, że ona [chodziła] po dywanie, a my mieliśmy kamerę, więc wiesz jak wyglądają wywiady. Tak czy inaczej, [Kat] powiedziała nam, że Bonnie będzie pomagać Jeremy'emu (Steven R. McQueen) zarówno z jego małymi problemami jak i ze zmaganiem się z nimi. "Zdecydowanie próbują odkryć wszytskie strony tego [problemu]: jej, będącej osobą współczującą, tak jak jej postać. A później będzie odkrywać naturalną kobiecą zazdrość," mówi Graham. "Coś w stylu: 'Dlaczego rozmawiasz ze swoimi byłymi?' One nawet nie są jego byłymi dziewczynami! One nie żyją - to nawet gorsze!" Przed tą dwójką jest wyboista droga, co nie?
Czekam na Kath z niecierpliwością :D
- Spoiler:
- Jak wynika z informacji opublikowanej na twitterze Stephena Martinesa (Fredericka) już niedługo ponownie zobaczymy wampira, który torturował Stefana w 17 odcinku 1 sezonu (Let the Right One In)!
16 września aktor zdradził:
@StephenMartines: To oficjalne.. "Frederick" powraca do #TVD #TVDFamily #TVDs3 !!! Podekscytownay!!
W dniu dzisiejszym gwiazdor zjawił się natomiast w Atlancie, gdzie kręcony jest serial:
@StephenMartines: Witaj, Atlanto!
Powrotu Fredericka można oczekiwać w obecnie kręconym 7 odcinku 3 sezonu. Jak myślicie - w jakie formie ukaże nam się poległy wampir? Ducha, człowieka czy też wampira? A może to właśnie w 7 epizodzie ujrzymy kolejne retrospekcje?
Ostatnio zmieniony przez kasia_ dnia Wto Wrz 20, 2011 1:11 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- W odcinku z tego czwartku Klaus oraz Stefan natrafią na watahę Raya i Klaus zrobi wszystko co w jego mocy by przemienić [wilki] w hybrydy. Niestety (dzięki wskazówce ze strony Tylera) Elena i Damon będą deptać im po piętach.
Wycieczka Klausa i Stefana jednak na tym etapie się nie skończy.
CW wypuściło zdjęcia z nadchodzącego odcinka, które wyjawiają, że Stefan powróci do swojego ulubionego miejsca w Chicago. Gloria (seksowna wiedźma roztaczająca urok podobny do Etty James) jest właścicielką pierwotnie nielegalnego baru w którym Stefan dobrze się bawił w latach 20.
Powiemy tyle: Klausa również łączy historia z tym miejscem.
Z Mystic Falls, przez Pensacolę, Memphis i Chicago.. Te wampiry zdecydowanie mają cel, prawda? Fani Stefana: nie obawiajcie się jednak. Nasz chłopak niedługo powróci do Mystic Falls.
Nie podamy dokładnego numeru odcinka (gdzie w tym zabawa?), ale obiecujemy, że powróci przed Świętem Dziękczynienia (24 listopada 2011 - przyp. tłum.).
Nie świętujcie jednak ze zbytnim entuzjazmem. Wierzcie mi lub też nie, ale [Stefan] będzie jeszcze bardziej przerażający niż w stacji telewizyjnej Andie. Jego powrót nie będzie pomyślną wiadomością dla paru mieszkańców Mystic Falls. Może on być momentem przełomowym dla Eleny o którym opowiedzieli Nina Dobrev oraz Ian Somerhalder w ostatnim wywiadzie.
Jak już jesteśmy przy Somerhalderze - jak ujrzeliśmy w odcinku premierowym, Damon w rzeczywistości nie radzi sobie z odejściem brata w sposób zdrowy oraz dojrzały. Na chwilę obecną bardziej prezentuje postawę w stylu "zniszczyć wszystkiego jego rzeczy"! Wiecznie zawieszone w próżni relacje z Eleną również nie pomagają jego sytuacji. Tak jak wyjawiło E!Online może on postawić jej ultimatu.
Jeśli ultimatum nie zostanie rozwiązane po myśli Damona, [sytuacja] może go skłonić do wyruszenia w podróż.. z nietypowym kompanem.
Coś czuję, że tym kompanem będzie Szmatt.. xD
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Mrau
Kasia- Dan & Klaine
Ahh Stefan, czekam niecierpliwie
Co to za wyrażenie xDnie-do-końca-parę-ale-zasadniczo-to-już-parę Damona (Ian Somerhalder) i Elenę
- Spoiler:
- Czy na tym świecie tylko ja lubiłam Andy i bardzo jestem wkurzona na Stefana, że przez niego ona nie żyje? Damon też ją lubił, co było wyraźnie widać, bo chyba inaczej nie wściekałby się aż tak... Tak, lubił ją! <mówi do siebie>
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 16 z 40
Pozwolenia na tym forum: