The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 17 z 40
Strona 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Rozbrajają mnie te ich określenia Deleny:P
A oto z HP:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rozbrajające:P
A oto z HP:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rozbrajające:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Świetne!
Tylko to nie jest temat świecącego Edwarda, ani HP
&
Zapomniałam o Caroline i Tylerze!
Tylko to nie jest temat świecącego Edwarda, ani HP
&
Zapomniałam o Caroline i Tylerze!
- Spoiler:
- Od dawna wiedziałam, że wolę ich bardziej niż Matta i Carol. Od poczatku odcinka wiedziałam, że coś się między nimi stanie. Ciekawa jestem co będzie dalej między nimi. Ostatnia scena mnie zaskoczyła. Skąd Loockwoodowa wiedziała o tym, że Carol jest wampajerem?!
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Nie wiem czy czytałaś np moje wypowiedzi,
- Spoiler:
- ale mi naprawdę szkoda Andie, bardzo już lubiłam. Matta i Caroline nie lubię (Szmatt jest moją jedyną dopuszczalną opcją) a Tyroline jestem zaa
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
W takim razie nie czytałam
W ogóle miałam taki cudowny plan, że najpierw obejrzę wszystkie odcinki z 2 sezonów, a dopiero później zabiorę się za ten pierwszy odcinek trzeciego. Okazało się, że dotrwałam do 11 odcinka 2 sezonu. A później stwierdziłam, że mam to gdzieś i resztę obejrzałam maksymalnie przewijając. I skończyło się na tym, że godzina 23, a Natalia siedzi i ogląda TVD
W ogóle miałam taki cudowny plan, że najpierw obejrzę wszystkie odcinki z 2 sezonów, a dopiero później zabiorę się za ten pierwszy odcinek trzeciego. Okazało się, że dotrwałam do 11 odcinka 2 sezonu. A później stwierdziłam, że mam to gdzieś i resztę obejrzałam maksymalnie przewijając. I skończyło się na tym, że godzina 23, a Natalia siedzi i ogląda TVD
- Spoiler:
- Andie była spoko, ale po prostu jasne jest że 'poduszki' Damona szybko kończą, ona i tak długo pociągnęła, czytałam że dzięki sympatii widzów daję jako spoiler bo nie każdy wie, ze zginęła
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Citizen- wiem, ale mnie dziewczyny "prosiły" więc umieściłam:)
I polecam obejrzeć 2 sezon cały, bo jest super:)
I polecam obejrzeć 2 sezon cały, bo jest super:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
[You must be registered and logged in to see this link.] kwejk dziś raduje moje serduszko
Kasia- Dan & Klaine
Lise, spokojnie ja 2 sezon już oglądałam 2 razy, więc nic mnie nie ominęło
Czy tylko moja mama jest tak pokręcona, że ogląda razem ze mną TVD i inne moje seriale, czy któraś z was ma podobnie?
Czy tylko moja mama jest tak pokręcona, że ogląda razem ze mną TVD i inne moje seriale, czy któraś z was ma podobnie?
Moja mama też ogląda TVD. Jak się ucieszy jak jej powiem, że nie jest jedyną matką oglądającą to wraz z córką I jest zakochana w Ianie. Nie ukrywam, że dałam jej kiedyś w prezencie plakat TVD... xD A ona na złość tacie i moim braciom powiesiła go w kuchni Przy śniadaniu mam Damona, Stefana i Elenę
Moja uwielbia Paula, a jak powiedziałam jej, że jest polakiem to jak tylko widzi jego zdjęcie czy coś to mówi coś w stylu "nie mogę uwierzyć, że to Paweł Wasilewski" itp itd.
Moja mama aby podziwiać plakaty to może przychodzić do mnie, bo mam całą serialową ścianę
Ostatnio namawia mnie do kupienia bluzki z C&A ale nie wiem jak inni, ale ja raczej nie założyłabym niczego z zdjęciem typowo plakatowym, bo o ile pamięć mnie nie myli to takie to zdjęcie tam jest. Ale moja rodzicielka i owszem, założyłaby taką. (chyba mam dla niej prezent )
Moja mama aby podziwiać plakaty to może przychodzić do mnie, bo mam całą serialową ścianę
Ostatnio namawia mnie do kupienia bluzki z C&A ale nie wiem jak inni, ale ja raczej nie założyłabym niczego z zdjęciem typowo plakatowym, bo o ile pamięć mnie nie myli to takie to zdjęcie tam jest. Ale moja rodzicielka i owszem, założyłaby taką. (chyba mam dla niej prezent )
w takiej bluzce moja mama z chęcią by pochodziła ale ja raczej bym nie założyła
Jako osoba przeciwna sygnaturkom, nie mogłam się oprzeć potędze Klefana
super, teraz będziemy go widziały częsciej <3
Kasia- Dan & Klaine
Citizen Erased napisał:Moja uwielbia Paula, a jak powiedziałam jej, że jest polakiem to jak tylko widzi jego zdjęcie czy coś to mówi coś w stylu "nie mogę uwierzyć, że to Paweł Wasilewski" itp itd.
Uwielbiam twoją mamę!
Ja oglądam seriale w internecie, czego moja mama 'nie uznaje', ale widuję ją czasem przed telewizorem, jak lecą stare odcinki GG;) Za to uwielbia Zmierzch... Mam na myśli książki, przeczytała wszystkie;D
A co do spoilerów to szczerze mówiąc, czytałam nieuważnie, bo już mi się to wszystko miesza... W każdym bądź razie szkoda mi Andie, Jenny, nie chcę Vicky i Anny i chcę dużo seksu Tyroline!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Sneak Peek z 3x02 VD.
Damon nie wygląda źle. Elena za to jest niesamowita po prostu. Rozwalił mnie ten dialog:
- "Stefan zabił Andie.
- "Dzwonił."
Masakra.
Damon nie wygląda źle. Elena za to jest niesamowita po prostu. Rozwalił mnie ten dialog:
- "Stefan zabił Andie.
- "Dzwonił."
Masakra.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
No cóż, albo z Eleny się niezłe ziółko robi, albo sprawa ze Stefanem zawładnęła jej sercem i umysłem na tyle, że nie liczy się z przyjaźnią z Damonem.
Jeżeli to drugie to ją właściwie rozumiem, ja bym oszalała z rozpaczy jakby coś takiego działo się z moim ukochanym i miałabym gdzieś wszystko inne.
A jeżeli to pierwsze to mam nadzieję, że to tylko jakaś niekonsekwencja scenarzystów, bo nie taką Elenę chcę oglądać
btw. obiecałam sobie, że nie będę oglądać sneak peekow..
Jeżeli to drugie to ją właściwie rozumiem, ja bym oszalała z rozpaczy jakby coś takiego działo się z moim ukochanym i miałabym gdzieś wszystko inne.
A jeżeli to pierwsze to mam nadzieję, że to tylko jakaś niekonsekwencja scenarzystów, bo nie taką Elenę chcę oglądać
btw. obiecałam sobie, że nie będę oglądać sneak peekow..
Kasia- Dan & Klaine
lubię to, niecierpliwie czekam na nowy odcinek
Moja mama jest fanką Zmierzchu, zarówno książki jak i filmu. Kocha Pattinsona. Pokazałam jej oczywiście wywiady z Paulem, i też była zachwycona. W ogóle to fajne, że mamy takiego Polaka
Moja mama jest fanką Zmierzchu, zarówno książki jak i filmu. Kocha Pattinsona. Pokazałam jej oczywiście wywiady z Paulem, i też była zachwycona. W ogóle to fajne, że mamy takiego Polaka
- Spoiler:
- Natalie Abrams z TVGuide wyjawiła, jak kontakt ze zmarłymi wpłynie na Jeremy'ego i co on będzie miał wspólnego z Matt'em.
Jak Jeremy poradzi sobie z tym całym widzeniem-zmarłych-dziewczyn w The Vampire Diaries? -Grace
NATALIE: Nowo odkryte zdolności mogą zaoferować Jeremy'emu trochę nadziei. "Stracił on wszystkich, których kochał i to było dla niego znacznym ciężarem, więc być może kontakt ze zmarłymi zniesie z niego ten ciężar i napełni go ciekawością, a nie strachem," mówi Steven R. McQueen. Jednak jak Bonnie zareaguje na tą widmową niewierność? "Pod koniec dnia będą oni troszczyć się o siebie," mówi. Tymczasem, Jeremy nawiąże silniejszą więź z Mattem, który również zacznie widzieć zmarłych!
Nie uważacie, ze to trochę bzdura? (Końcówka spoilera ze Szmattem)
Kasia- Dan & Klaine
No mi też to troszkę nie pasuje, bo jest raczej nierealne Zobaczymy
Strona 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 17 z 40
Pozwolenia na tym forum: