The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 18 z 40
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Czekam:P I nie... Ja nie chcę "zaciśnienia" więzów!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
- Spoiler:
Tłumaczenie :
Elena: Co powiesz na małą wspinaczkę po Smoky Mountains?
Alaric: Chcesz wyśledzić watahę wilkołaków podczas pełni księżyca?
Elena: Odejdziemy stamtąd przed pełnią księżyca.
Julie Plec: Elena udaje się na niewielką wyprawę odkrywczą w stylu Nancy Drew podczas której tropi Stefana przez Smoky Mountains, Tennesse. [W tamtym miejscu] on i Klaus poszukują watahy wilkołaków. Wiedząc, że Damon pragnie by [Elena] trzymała się od Stefana tak daleko jak to tylko możliwe, udając się na tę wprawę [dziewczyna] prosi o pomoc Alarika. A nie Damona, co oczywiście doprowadzi do złych rzeczy.
Carol Lockwood: Wiesz, jeśli przyprowadzisz do domu dziewczynę to szkoda, że nie jest wystarczająco taktowna by nie wymykać się jak prostytutka.
Julie Plec: Matka Tylera - bez naszej wiedzy - posunęła się bardzo daleko by wyeliminować Caroline. Gdy powrócimy to zobaczymy gdzie przetrzymuje Caroline. Zadzwoni do kogoś, kogo jeszcze nie poznaliśmy.
Carol Lockwood: Bill, tu Carol Lockwood. Wpakowałam się w sytuację z wampirami.
No i kolejna postać ;>
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Tak jak miało być, sporo nowych postaci nam się ukazuje. Ciekawe kim będzie tajemniczy Bill ;D
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Nie ogarniam już tych wszystkich nowych bohaterów...
Wpadłam na szalony pomysł: cały czas czytam o tym, jak to ten odcinek ma zmienić nasze wyobrażenie na temat Stefana. Czyli Stefan musi zrobić coś naprawdę strasznego... W związku z czym w mojej głowie powstał tak niewiarygodny scenariusz: Elena szuka Klefana a kiedy w końcu ich znajduje, Stefan jest w jakimś wampirycznym szale i... ją atakuje! Oczywiście w porę się opamiętuje i nic jej nie robi, ale mimo wszystko - niesmak pozostał, że tak powiem;)
Sama w to nie wierzę, ale jak zastanawiam się nad sytuacją, która NAPRAWDĘ ma sprawić, że przestanę myśleć o Stefanie jak o potulnym baranku z problemami, to tylko zaatakowanie Eleny przychodzi mi do głowy;)
Wpadłam na szalony pomysł: cały czas czytam o tym, jak to ten odcinek ma zmienić nasze wyobrażenie na temat Stefana. Czyli Stefan musi zrobić coś naprawdę strasznego... W związku z czym w mojej głowie powstał tak niewiarygodny scenariusz: Elena szuka Klefana a kiedy w końcu ich znajduje, Stefan jest w jakimś wampirycznym szale i... ją atakuje! Oczywiście w porę się opamiętuje i nic jej nie robi, ale mimo wszystko - niesmak pozostał, że tak powiem;)
Sama w to nie wierzę, ale jak zastanawiam się nad sytuacją, która NAPRAWDĘ ma sprawić, że przestanę myśleć o Stefanie jak o potulnym baranku z problemami, to tylko zaatakowanie Eleny przychodzi mi do głowy;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Jeśli nawet nie zaatakuje Eleny, to ona przynajmniej powinna to widzieć. Ale Twoja opcja Karolina nie jest taka zła
Obejrzałam nowy odcinek.
- Spoiler:
- Stefan... Co do niego, to był przebłysk dobroci. Uratował Damona:) I ciesze się. A ten Bill. WTF:P Ojciec Caroline? Nie ogarniam. I Tylor oraz jego przemiana przy matce. Jakie to słodkie:D Co tam jeszcze było... O! Wrzucenie do wody Eleny. Jaka akcja:P No i oczywiście ostatnia rozmowa Deleny. Jedyne co mi wtedy przszło do głowy to "OOOOoooo..." Fajny odcinek ogólnie.
Ok, moje refleksje:
Reasumując, moje uczucia co do tego odcinka: zachwyt, euforia, SZOK!
- Spoiler:
- Po pierwsze: Matt, Jeremy i ich małe tete a tete - to lubię! Po drugie: Tyler! Kocham tego faceta! Nie dość, że wygląda nieziemsko, to jeszcze jak uroczo troszczy się o Caroline! Świetna byłą ta scena, gdy kłóci się ze swoją matką, a potem jak prowadzi ją do lochów, by odkryć przed nią swój sekret. A ta ostatnia scena z Caroline? Miałam oczy jak pięciozłotówki. Wszystkiego bym się spodziewała, WSZYSTKIEGO, ale nie tego, że pogromca wampirów okaże się ojcem Caroline...
No to teraz Elena i bracia S. Stefan jak zwykle wygląda świetnie, Damon to samo, a wszystkie ich sceny były rewelacyjne. Nie muszę chyba nadmieniać, że scena, w której Damon rozmawia z Eleną w jej pokoju wprawiła mnie w stan niemal euforyczny;) Myślę, że sezon 4 może się skupić właśnie na wyborze Eleny pomiędzy nimi dwoma, bo widać, że wokół Deleny dzieje się coś więcej niż przyjaźń...
Alaric powinien trochę przypakować na siłce (może Jer poleci mu jakieś sterydy?), bo jego 'klata' wygląda żałośnie nieimponująco... W ogóle niechże ten facet coś ze sobą zrobi! Mógłby wyglądać świetnie, a póki co prezentuje się jak jakiś kloszard...
Nie rozumiem jednej sceny: Damon (bardzo niedelikatnie, nawiasem mówiąc) wrzuca Elenę do sadzawki, no ok. Ale po co Rick przez moment celował do niej z jakiejś kuszy?
A no i zapomniałabym o najważniejszym! Klaus jest samym seksem. Klefan is totally ON!!!
Reasumując, moje uczucia co do tego odcinka: zachwyt, euforia, SZOK!
- Spoiler:
- Ja też jestem w pełni zachwytu!
Po pierwsze SZMATT BEZ KOSZULKI, YEAAH! <3
Po drugie, te hybrydy, naprawdę interesujące. Damon super. Zwłaszcza to jak wrzucił Elenę do wody i scena w jej pokoju. Stefan też super. Elena również. Normalnie wszystko mi się podoba.
Jedyne co mnie wkurzyło to Carol. Niech się lepiej postara i zrobi coś żeby uratować Caroline! I w ogóle WTF, jej ojciec? W życiu bym na coś takiego nie wpadła, że Bill będzie jej ojcem. Oj, niech się Carol postara. Tyler też znakomicie, jakby nawet wyglądał co raz lepiej.
Ahhh, doskonałe ;D
Ale Rick chyba celował w Damona? Czy może coś przegapiłam
Cudo!
- Spoiler:
- Ola napisał:
Cudo!
Wiesz co, nie wiem naprawdę, po prostu jakoś tak mi to dziwnie wyglądało. W ogóle cała ta sadzawka, ogólnie scena bardzo fajna, tylko, że bezsensowna;) No bo co Damonowi dało wrzucenie Eleny do sadzawki? Mógł ją normalnie zatrzymać, przecież nie uciekłaby wampirowi...
W ogóle to zastanawiam się, co oni robią, żeby Ian był tyle wyższy od Niny, podstawiają mu jakieś skrzynki, czy co?
Karolina napisał:
- Spoiler:
Ola napisał:
Cudo!
Wiesz co, nie wiem naprawdę, po prostu jakoś tak mi to dziwnie wyglądało. W ogóle cała ta sadzawka, ogólnie scena bardzo fajna, tylko, że bezsensowna;) No bo co Damonowi dało wrzucenie Eleny do sadzawki? Mógł ją normalnie zatrzymać, przecież nie uciekłaby wampirowi...
W ogóle to zastanawiam się, co oni robią, żeby Ian był tyle wyższy od Niny, podstawiają mu jakieś skrzynki, czy co?
- Spoiler:
- Myślę, ze skrzynki to moze nie, ale po prostu tak ta sadzawka była "zrobiona", że od brzegu jest coraz nizej, albo pod Eleną dołek wykopali:P
W ogóle wszyscy przystojni aktorzy w serialach, które oglądam, są karłami xD Oczywiście tylko dla moich 172-3 cm ;D
- Spoiler:
- Scena w sadzawce może i była bezsensowna, ale przynajmniej śmieszna, gdy Damon pojawił się nagle znikąd
- Spoiler:
- To prawda. Ja się przestraszyłam jak ją zepchnął. A tu; a ku ku! niespodzianka! Damon:P A scena... bezsensowa moze, ale zabawna:)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Obczajcie notkę, Klefan Theme Song
Klefan <3
Obczajcie notkę, Klefan Theme Song
Klefan <3
Obejrzałam odcinek wczoraj wieczorem, jest świetny. Kopiuję to co napisałam na filmjebie
- Spoiler:
- W końcu udało mi się obejrzeć. Ten odcinek w niczym mnie nie zawiódł (może poza brakiem Tyroline, ale to chyba oczywiste, że w tym odcinku ich zabraknie, a poza tym wątek z Caroline jest moim zdaniem bardzo udany, więc nie mam o to żalu ).
Po kolei: Klefan. Ojeeeju, jakież to słodkie, że Klaus też potrafi się smucić Czekałam aż Stefan podejdzie go przytulić, serio Szkoda, że Klaus nie zdołał zrobić swojej armii, no ale w Klefanie siła, wierzę, że im się uda. Lockwoodowa mnie zdenerwowała, najpierw celuje w najsłodszą żeńską postać w VD, a potem płacze :p Ciekawe co daddy Bill wymyśli... Jeremy i Szmatt przez nudni, ale Vicky vs Anna bardzo ciekawe Riczek ma plusa, że wziął swoje torby i wrócił na kanapę Elenki. No i Delena - w przeciwieństwie do 3x01, drugi odcinek był jak najbardziej ich:D Elena, może nie do końca, ale chociaż trochę, przejrzała na gały. A Damon był bardzo Damonowaty - jak wrzucił Elenę do jeziorka to myślałam, że padnę. Ich dialogi zapewne będę oglądała po dziesiąt razy. No i scena w pokoju Elenki, gdy mówi, że się o niego martwi - chyba wiadomo jaką mi to scenę przypomniało
Miłością 3x02 jest teraz Damon
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
- Spoiler:
- Beauty napisał:W końcu udało mi się obejrzeć. Ten odcinek w niczym mnie nie zawiódł (może poza brakiem Tyroline, ale to chyba oczywiste, że w tym odcinku ich zabraknie, a poza tym wątek z Caroline jest moim zdaniem bardzo udany, więc nie mam o to żalu ).
Po kolei: Klefan. Ojeeeju, jakież to słodkie, że Klaus też potrafi się smucić Czekałam aż Stefan podejdzie go przytulić, serio Szkoda, że Klaus nie zdołał zrobić swojej armii, no ale w Klefanie siła, wierzę, że im się uda. Lockwoodowa mnie zdenerwowała, najpierw celuje w najsłodszą żeńską postać w VD, a potem płacze :p Ciekawe co daddy Bill wymyśli... Jeremy i Szmatt przez nudni, ale Vicky vs Anna bardzo ciekawe Riczek ma plusa, że wziął swoje torby i wrócił na kanapę Elenki. No i Delena - w przeciwieństwie do 3x01, drugi odcinek był jak najbardziej ich:D Elena, może nie do końca, ale chociaż trochę, przejrzała na gały. A Damon był bardzo Damonowaty - jak wrzucił Elenę do jeziorka to myślałam, że padnę. Ich dialogi zapewne będę oglądała po dziesiąt razy. No i scena w pokoju Elenki, gdy mówi, że się o niego martwi - chyba wiadomo jaką mi to scenę przypomniało
Miłością 3x02 jest teraz Damon
Właśnie, zapomniałam o Vicky i Annie! Co prawda nie podoba mi się ich powrót, bo Anny nie lubię A Vicky wprost nie znoszę, ale muszę powiedzieć, że po tym odcinku ich wątek stał się cholernie ciekawy...
Riczek ma jeszcze większego plusa, bo nie wrócił kochana na kanapkę, tylko ruszył tłuste (no może nie tłuste, ale jak już mówiłam - mógłby zainwestować w karnet na siłownię...) dupsko na górę, więc pewnie zajmie pokój Jenny albo rodziców Eleny i Jeremy'ego;)
Ta Carol też mnie zdenerwowała... Myśli, że jest taka zajebista jak załatwi wszystko bez wiedzy Tylera, tylko biedna nie pomyślała, że jej ukochany synuś też może być 'potworem'. W ogóle to zauważcie jej hipokryzję: zadzwoniła do Billa dopiero po tym, jak upewniła się, że Tyler nie jest wampirem, a gdyby nim był, to co? Zaakceptowałaby to. Jej synek może być kim chce, ale już Caroline to trzeba zamordować...
No i Damon jak to Damon - wzbudza we mnie bezwarunkowy zachwyt;)
A jeśli chodzi o jego wzrost - nie chodzi mi tylko o scenę z sadzawką. W wielu scenach jest wyższy od Eleny przynajmniej te 10 cm, buty na lekkim podwyższeniu raczej nie załatwiają sprawy całkowicie;)
Na obcasach:P Nie no żart.
- Spoiler:
- A ta Lockwood mnie straaasznie zdenerwowała. Już od początku tej serii jej nie lubię. Ciekawe jak tam było oglądać przemianę swojego synusia. btw. Tylor powie coś o tym wujku?
Lise napisał:Na obcasach:P Nie no żart.
- Spoiler:
A ta Lockwood mnie straaasznie zdenerwowała. Już od początku tej serii jej nie lubię. Ciekawe jak tam było oglądać przemianę swojego synusia. btw. Tylor powie coś o tym wujku?
O jakim wujku? O Masonie przecież już powiedział Ja się zastanawiam, czy Tyler i Carol dowiedzą się kiedyś, że ich szanowany ojciec i mąż też był wilkołakiem. Czy Tyler już wie? Nie pamiętam...
Darowałam sobie już ten spoiler, bo tylko mnie to irytuje, a i tak wszyscy wszystko czytają
To prawda:P Ja wszystko czytam:) Tyler powiedział matce o Masonie, ze go wampiry zabiły a nie wyjechał?
Lise napisał:To prawda:P Ja wszystko czytam:) Tyler powiedział matce o Masonie, ze go wampiry zabiły a nie wyjechał?
A o to ci chodzi... Myślałam, że miałaś na myśli to, czy powiedział jej, że Mason też był wilkołakiem. O jego śmierci chyba nie mówił.
Spoko:) No ale mnie ciekawi, czy Tylor wyjawi wszystkie sekrety. No, powiedzmy, że część
ahh, i znowu oczekiwać. Co do Vicky i Anny, obu oczywiście nie lubię, ale ciekawa jest ta ich walka. może rozwiną jakoś przyzwoicie ten wątek. ;>
Ja nie kumam o co chodziło Annie jak powiedziałą, aby nie słuchali Vicky...
No chyba logiczne, ze 'nie kumasz' bo tego jeszcze nie wiemy...
Obejrzalam wlasnie odcinek, nie zawiodl ponownie
Jedynie scena z wrzuceniem Eleny do wody byla jak dla mnie bezsensowna..
Napisalabym jakies glebsze refleksje ale jestem w szale przeprowadzki
Klaus na pewno jest bardzo samotny
Obejrzalam wlasnie odcinek, nie zawiodl ponownie
Jedynie scena z wrzuceniem Eleny do wody byla jak dla mnie bezsensowna..
Napisalabym jakies glebsze refleksje ale jestem w szale przeprowadzki
Klaus na pewno jest bardzo samotny
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ale ja uwielbiam ten moment, jak ktoś z tego stada coś tam mówi, chyba "Klaus", a on na to; "O słyszałaś/eś o mnie. Fantastic"
trzeci sezon zaczął się naprawdę świetnie...podoba mi się to jak skrócili Alarica do Ricka... w drugim odcinku Elena jednak przyznała ,że jest coś na rzeczy między nią a Damonem mówiąc "nie,nie wiem" gdy została zapytana przez Ricka czy wiedzą co robią?......Stefan dobrze,że gdzieś tam jeszcze jest tym "dobrym" bratem...nie wiem jak to możliwe ale zrobiło mi się żal Klausa gdy się okazało,że wszyscy umarli...że nie mógł ich przemienić...wyglądał na zdesperowanego...hmm...ciekawe ile odcinków zajmie na sprowadzenie Stefana spowrotem ?...
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 18 z 40
Pozwolenia na tym forum: