The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 19 z 40
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
No i widziałam kolejny. Moje wrażenia:
- Spoiler:
- Brak Bonnie i Szmatta wielki plus. Wątek Caroline i jej matki, świetny Ale ten ojczulek to masakra po prostu. Retrospekcje były genialne, Kath w peruce Niewiele jej było, ale ona tylko się pojawi, a już coś namiesza Żarty Damona jak zawsze bezbłędne Jestem bardzo ciekawa przed kim ucieka Klaus? i czy obudzą pozostałych pierwotnych. Czy ta laska Stefana nie grała w PLL Samarę przypadkiem? ;P Sceny Eleny i Stefana - zamarłam. Było mi tak szkoda Eleny.. Nie potrafię na razie nawet wysnuć żadnego głębszego wniosku o tym wszystkim, czekam po prostu jak ta historia się potoczy
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Obejrzałam 3x03 i znów kopiuję to co napisałam na filmjebie
- Spoiler:
- Świetny odcinek. Najlepszy z 3 sezonu według mnie.
Retrospekcje były największym plusem, a Rebecca jest mega interesująca. Jakie to słodkie, że Klaus i Stefan byli kiedyś przyjaciółmi. W końcu na przyjaźni się buduje związek Na plus jeszcze brak Szmatta i Bonnie. Szkoda tylko, że nie było wątku z duchami, bo mnie on bardzo ciekawi. Gloria jest chyba najlepszą czarownicą w VD, da się ją lubić, a nie jak te inne umiejące robić czary mary. Tylko dlaczego nie pokazali Alaricka? Brakowało mi Dalaricka, bo ten duet DamoniElenanaposzukiwaniachStefana mnie denerwuje - powód jest prosty: Elena jest głupia. Damon był świetny w tym odcinku. Szczerze mówiąc to myślałam, że wątek z Caroline i jej tatusiem będzie jakiś ciekawszy, ale może coś jeszcze z tym będzie. Szkoda mi jej bardzo Powrót Kath! Yeah! Jeszcze tylko Elijah i będzie komplecik No i najważniejsze: DAMON ODZYSKAŁ SWOJĄ FRYZURĘ!
Mam dylemat kto był najlepszy w tym odcinku: Damon czy Stefan Rippah z lat 20. Rippah jednak wygrywa:D
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Beauty zgadzam sie w 100% w twoja wypowiedzią ;D
Fani Steleny nie bić mnie xD - Ale Stefan z Rebecca tak ślicznie razem wyglądali! Normalnie juz ich sobie upatrzyłam razem <3
A Cały wątek Klaus - Stefan genialny!
A pytanie: Czemu oni na niego Nick mówili?
Fani Steleny nie bić mnie xD - Ale Stefan z Rebecca tak ślicznie razem wyglądali! Normalnie juz ich sobie upatrzyłam razem <3
A Cały wątek Klaus - Stefan genialny!
A pytanie: Czemu oni na niego Nick mówili?
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
- Spoiler:
- Nick - Niklaus czy coś takiego:)
A odcinek REWELACJA:)
Najbardziej chyba podobały mi się te retrospekcje. I ja bym chętnie zobaczyła Rebeccę i Stefcia. Ładnie razem wyglądają. I przed kim ucieka Klaus? Przed tą matką pierworodnych która ma sie niedługo pojawić? I Kath wróciła:) Ale muszę niestety przyznać, ze w tych krótkich włosach dla mnie wygladała okropnie. Następny plus to brak Bonny, ale podobno ma w next odcinku być I nie w telefonie...
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Denerwuje mnie to pisanie w spoilerach, ale ok, niech już będzie:
Ocena 10/10;)
- Spoiler:
- Przede wszystkim to odcinek naprawdę genialny! Że też GG nie może trzymać takiego poziomu. Retrospekcje - bezbłędne. Postać Rebecki jest świetna, ale nie podoba mi się wybór aktorki. Cały czas widzę w niej tę dziewczynkę z H2O a nie seksowną wampirzycę;/
Boże, kocham Stefana z tym sezonie! Jak zobaczyłam tę scenę w jego starym mieszkaniu, gdy spotyka Elenę, i te ich spojrzenia, pomyślałam: 'Pieprzyć Delenę!' A ten wątek jego przyjaźni z Klausem/Nickiem? Rewelacja! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie lepszego rozwinięcia ich historii;)
Gloria jest super, już ją lubię i zgadzam się, że to najlepsza do tej pory czarownica z TVD. Brak Szmatta i Bonnie - na plus.
No i Caroline - szkoda, że było jej jednak trochę mało, bo ten wątek jest naprawdę bardzo ciekawy. Ten jej ojczulek jest jakiś popieprzony. Pierwsza scena, w której otwiera to okno wyglądała jak z jakiegoś horroru;) Tyler - kolejna (po Stefanie) moja miłość tego sezonu;) Scena, w której leżą razem w łóżku i Caroline płacze z powodu ojca była piękna, miałam łzy w oczach...
No i żarty Damona również wielki plus.
Na minus sukienka Eleny - porażka jakaś. W ogóle to w tej scenie, w której Stefan wykłóca się z Damonem, a potem jest zwrot kamery na nią, wyglądała jak jakaś sierotka Marysia. Ale ogólnie to bardziej podoba mi się jej postać w tym sezonie, niż wcześniej, jest jakaś taka bardziej rozgarnięta i mniej melodramatyczna.
Ocena 10/10;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Jestem przerażona ale zaczynam lubić Stefana xDD Wreszcie jest jakiś ciekawy, z mojego punktu widzenia, ma jakiś charakter.
Widzie że nie tylko ja nie przepadam za Bonnie ;P
Widzie że nie tylko ja nie przepadam za Bonnie ;P
alkamb- Chair & Chuck
Obejrzałam dla lat dwudziestych i wciągnęło mnie!
Zgadzam się z tym, że Stefan jest bardziej do lubienia, liczę na ognisty romans z siostrzyczką. Co do Eleny... może nareszcie coś do niej dotrze.
I mam jedno głupie pytanie (tak to jest, jak się ogląda od końca) Stefan i Elena spali ze sobą?
Zgadzam się z tym, że Stefan jest bardziej do lubienia, liczę na ognisty romans z siostrzyczką. Co do Eleny... może nareszcie coś do niej dotrze.
I mam jedno głupie pytanie (tak to jest, jak się ogląda od końca) Stefan i Elena spali ze sobą?
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
Tak, w 1x10
Piękna scena
Karolina, a co do tej sukienki w ogóle to jak Damon kazał jej się przebrac to myslałam, że ona idzie do tego baru też czy coś, a tak to po co? dla Stefana? xD dziwaczne ;p
Na scenie Tyroline też miałam łzy w oczach, pomyśleć jak pięknie się rozwijają te dwie postacie w 1 sezonie zupełnie ich nie trawiłam
Piękna scena
Karolina, a co do tej sukienki w ogóle to jak Damon kazał jej się przebrac to myslałam, że ona idzie do tego baru też czy coś, a tak to po co? dla Stefana? xD dziwaczne ;p
Na scenie Tyroline też miałam łzy w oczach, pomyśleć jak pięknie się rozwijają te dwie postacie w 1 sezonie zupełnie ich nie trawiłam
Kasia- Dan & Klaine
Tak, była taka scena jak w łóżko leżą. Przynajmniej dla mnie to było oczywiste, choć może tylko się 'przytulali' xDdislike napisał:
Ja też liczę na romans S z Rebecca ;DD
I nie jest mi szkoda Eleny, denerwuje mnie, nie dopuszcza do siebie informacji ze Stefan był kiedyś zły i że znów jest. Przy czym wcale taki zły nie jest xD
alkamb- Chair & Chuck
Ha, to muszę to nadrobić
Fakt, Elena tłumaczy Stefana, a już Damonowi tej szansy nie daje, co jest przykre.
Fakt, Elena tłumaczy Stefana, a już Damonowi tej szansy nie daje, co jest przykre.
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
dislike napisał:
Ogólnie dziwie się ze Elene jakoś obeszło to co Stefan zrobił z Andie.
alkamb- Chair & Chuck
Hehe, tutaj wszyscy kochaja Bonnie:) I Stefcia coraz bardziej trawię, tak samo Elenę
Bonnie naprawdę w pierwszym sezonie była w porządku, od śmierci babci jej się poprzestawiało. Czytałam gdzieś, że w następnym odcinku ma wrócić taka jak kiedyś, ale nie wiem czy to coś potwierdzonego, oby
Kasia- Dan & Klaine
Ja tylko widziałam zwiastun, gdzie Jeremy powitał z otwartymi ramionami Bonnie...
Przeczytałam również, że Jeremy może widzieć wszystkich zmarłych, a nie tylko Annę i Vicky, to mi dało nadzieję na Jennę
Kasia- Dan & Klaine
Tak? Ja bym bardzo chciała powrót Jenny:)
o matko, nie-przeczytanie waszych spoilerów to katorga ;o a obejrzę dopiero w okolicach 22 października, wszystkie zaległe odcinki :<
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:o matko, nie-przeczytanie waszych spoilerów to katorga ;o a obejrzę dopiero w okolicach 22 października, wszystkie zaległe odcinki :<
Dlaczego obejrzysz wszystkie zaległe odcinki dopiero w okolicach moich urodzin?
Karolina napisał:
Przepraszam, że się wtrącę, ale też jesteś z października?? Mogę się spytać kiedy dokładnie??
Go??- Gość
Marta napisał:Karolina napisał:
Przepraszam, że się wtrącę, ale też jesteś z października?? Mogę się spytać kiedy dokładnie??
No właśnie dokładnie 22;) a ty?
Karolina napisał:
Aaa, no proszę A ja 4 październik
Go??- Gość
Marta napisał:Karolina napisał:
Aaa, no proszę A ja 4 październik
Czyli jutro? Wszystkiego najlepszego i wspaniałego wejścia w dorosłość! (na wypadek gdybym zapomniała jutro złożyć życzeń). I będziesz mogła już głosować, ja w tym roku się nie załapię;(
Karolina napisał:
Czyli jutro? Wszystkiego najlepszego i wspaniałego wejścia w dorosłość! (na wypadek gdybym zapomniała jutro złożyć życzeń). I będziesz mogła już głosować, ja w tym roku się nie załapię;(
Dziękuję bardzo! :* Co do wyborów, to cieszę się, że się załapię, chociaż mam jeszcze drobny problem na kogo głosować Ale może nie będę tu już spamować na forum serialu
Go??- Gość
bo mam tu w Gda internet z limitem, i to nie mój własny tylko współlokatorki i słabo z oglądaniem xD będę świętować i Twoje urodziny i nowe odcinki a wtedy wracam do domu po raz pierwszy
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
A ja mam urodziny 29 stycznia:D Więc poczekam jeszcze trochę
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 19 z 40
Pozwolenia na tym forum: