The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 22 z 40
Strona 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Ja dopiero teraz się skapłam, ze to ona:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Nie wiem, może już wiecie, ale dla mnie to jest toatalna ciekawostka:
"Serwis The Vampire Diaries: Blood Falls opublikował nowy plakat promujący trzeci sezon serialu, na którym widnieje napis:
"Petrova powraca"
"W tle plakatu można zobaczyć Elenę u boku Damona oraz Katherine ze Stefanem i Klausem. Czyżby kobieta na pierwszym planie była Charlotte Petrovą, pierwszą z rodu, która nałożyła klątwę na jedyną w serialu hybrydę?"
co o tym sądzicie?[You must be registered and logged in to see this image.]
"Serwis The Vampire Diaries: Blood Falls opublikował nowy plakat promujący trzeci sezon serialu, na którym widnieje napis:
"Petrova powraca"
"W tle plakatu można zobaczyć Elenę u boku Damona oraz Katherine ze Stefanem i Klausem. Czyżby kobieta na pierwszym planie była Charlotte Petrovą, pierwszą z rodu, która nałożyła klątwę na jedyną w serialu hybrydę?"
co o tym sądzicie?[You must be registered and logged in to see this image.]
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
Szczerze? Zupełnie nie pamiętam żadnej innej Petrovy poza Katherine... W ogóle to nie pamiętam też historii założenia tej klątwy. Jeśli ktoś byłby tak miły i mi ją w skrócie przybliżył to byłabym szalenie wdzięczna;)
P.S. Jeśli scenarzyści dadzą nam kolejną postać graną przez Ninę to będzie to niezła zabawa - odgadywać, kogo akurat widzimy na ekranie:) A Nina chyba niedługo zacznie się czuć jak człowiek ze schizofrenią
P.S. Jeśli scenarzyści dadzą nam kolejną postać graną przez Ninę to będzie to niezła zabawa - odgadywać, kogo akurat widzimy na ekranie:) A Nina chyba niedługo zacznie się czuć jak człowiek ze schizofrenią
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:Szczerze? Zupełnie nie pamiętam żadnej innej Petrovy poza Katherine... W ogóle to nie pamiętam też historii założenia tej klątwy. Jeśli ktoś byłby tak miły i mi ją w skrócie przybliżył to byłabym szalenie wdzięczna;)
Karolina, nie musisz na razie pamietac zadnej innej Petrovy, bo oprocz Katheriny na razie zadna inna nie byla nam przedstawiona; dopiero w tej serii scenarzysci beda chcieli wprowadzic kolejna Petrove - Charlotte Petrove, ktora jest pierwsza z rodu i ktora wlasnie nalozyla klatwe na hybryde - do niej nalezy naszyjnik, o ktory jest ostatnio cala afera i z nia chcial skontaktowac sie Klaus z pytaniem, dlaczego nie moze stworzyc wiecej hybryd; jej historie bedziemy dopiero poznawac, chyba, bo sa to oczywiscie spekulacje;
takze zapowiada sie ciekawie 3 postacie grane przez Nine Dobrev, bedzie miala okazje sie naprawde popisac, wydaje mi sie, ze dla aktora idealna rola, pokazac sie z roznych stron; trzeba przyznac, ze Katherine w jej wykonaniu jest niesamowita - seksowna, zadziorna, charakterna; Elena jest faktycznie troszke nudnawa, jak to juz niektorzy zauwazyli i mowia, jasne, ze w porownaniu z Katerina kazda dobra istota moze wydac sie nudna, ale mimo wszystko moznaby zagrac bardziej wyraziscie ta role; ciekawie w jaka strone pojdzie z Charlotta...?
Ten plakat to jest robota jednego z fanów.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
fanka159 napisał:Ten plakat to jest robota jednego z fanów.
nie sadze, bo znaleziony na stronach CVW, poza tym to jest plakat promujacy 3 sezon; ale z reszta sami zobaczymy, generalnie bardzo fajny pomysl
Dzięki za odpowiedź
Nie wiem, mi jakoś nie pasuje ta cała historia... Petrova to nazwisko Katherine, a (o ile się nie mylę) Katherine pochodziła za zwykłej niewampirzej rodziny... Sama nie wiem co o tym myśleć, wszystko mi się już miesza:)
Nie wiem, mi jakoś nie pasuje ta cała historia... Petrova to nazwisko Katherine, a (o ile się nie mylę) Katherine pochodziła za zwykłej niewampirzej rodziny... Sama nie wiem co o tym myśleć, wszystko mi się już miesza:)
A napis 'Petrova is back' sugeruje, że chodzi o jedyną Petrovą, którą my - widzowie - mieliśmy już szansę poznać, czyli Katherine.
Ten plakat jest dostępny już od miesiąca, i najpierw pojawiła się informacja że to oficjalny plakat, a potem wszystkie źródła przepraszały za podanie nie prawidłowej informacji i pisano, że to jest fanmade. Ale oczywiście mogę się mylić.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Ja również czytałam, że to jest fanmade. Pojawił się już dawno temu i został zdementowany Także nie ma co się napalać
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja też widziałam ten plakat jakiś miesiąc temu... I nie wiem co o tym myśleć, czy to fanmade czy coś Ale ja bym chętnie zobaczyła 2 Petrovę.
btw. Widział ktoś scenę z przyszłego odcinka? Ciekawe co tam jest w tym bagażniku...
Jak coś to tutaj link do atrykułu:
[You must be registered and logged in to see this link.]
btw. Widział ktoś scenę z przyszłego odcinka? Ciekawe co tam jest w tym bagażniku...
Jak coś to tutaj link do atrykułu:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Nie wchodzi mi twój link Lise, przekierowuje mnie na główną stronę naszego forum:)
o, sorry:) Tutaj juz wstawię ten filmik:)
Co do fragmentu:
- Spoiler:
- Słyszałam, ze w bagażniku jest Jeremy
Kasia- Dan & Klaine
Dzięki;)
Uwielbiam Damona i jego teksty: 'przerwa od seksualnego napięcia' - mistrzostwo:D
Też jestem ciekawa, co jest w tym bagażniku, że aż tak bardzo zszokowało naszego biednego Damona... Już niedługo się dowiemy:)
Uwielbiam Damona i jego teksty: 'przerwa od seksualnego napięcia' - mistrzostwo:D
Też jestem ciekawa, co jest w tym bagażniku, że aż tak bardzo zszokowało naszego biednego Damona... Już niedługo się dowiemy:)
kasia_ napisał:Co do fragmentu:
- Spoiler:
Słyszałam, ze w bagażniku jest Jeremy
ŻE CO?! No to by mnie naprawdę zaskoczyło.
Karolina napisał:kasia_ napisał:Co do fragmentu:
- Spoiler:
Słyszałam, ze w bagażniku jest Jeremy
ŻE CO?! No to by mnie naprawdę zaskoczyło.
Na serio? Jeju, te pamietniki caly czas zaskakuja;
swoja droga ciekawa jestem
- Spoiler:
tego pocalunku Damona i Katherine, co on oznacza, czy wplynie jakos na bohaterow czy tak po prostu?!
No właśnie też słyszałam, że to podobno Jeremy, bo on ma kontakt z tymi duchami, a oni chcą, aby ta Vicky i Anna pogadały bodajże z czarownicą.
Nie dawałam tego w spoilerze, bo i tak większość to czyta:D
Nie dawałam tego w spoilerze, bo i tak większość to czyta:D
Większość, ale nie każdy, więc wypadałoby dać.
- Spoiler:
- Karolina, czytałam, że ma to związek z tym, że Katherine wpadła na ten plan tuż po rozmowie z Bonnie, a było też wcześniej w spoilerach, że jego umiejętność porozumiewania się z duchami ma pomóc Elenie pokonać Klausa. Taka z niego tajna broń ale oczywiście to nie jest nic pewnego.
Kasia- Dan & Klaine
kasia_ napisał:Większość, ale nie każdy, więc wypadałoby dać.
- Spoiler:
Karolina, czytałam, że ma to związek z tym, że Katherine wpadła na ten plan tuż po rozmowie z Bonnie, a było też wcześniej w spoilerach, że jego umiejętność porozumiewania się z duchami ma pomóc Elenie pokonać Klausa. Taka z niego tajna broń ale oczywiście to nie jest nic pewnego.
cos w tym jest, bo przeciez chyba
- Spoiler:
- Damona nie bedzie w tym czasie w Mystic Falls, wiec ktos poza nim chyba pomoze Elenie i Stefciowi
- Spoiler:
- Podobno, Rebecca będzie chciała życia Caroline. Czyli jej planem będzie pewnie rozkochanie w sobie Tylera itd. Klaus znajdzie Elenę, i będzie ją "torturował", bo nie jest pewny czy trzeba ja zabijać. Związek Caroline i Tylera napotka jakieś przeszkody, które na zawsze coś zmienią. Matt na zawsze się zmieni. Ukochana para Bonnie i Jeremy też napotka przeszkody i także cos sie zmieni na zawsze. Następny odcinek zmieni wszystko. Już mi się podoba:D
Lise napisał:
- Spoiler:
Podobno, Rebecca będzie chciała życia Caroline. Czyli jej planem będzie pewnie rozkochanie w sobie Tylera itd. Klaus znajdzie Elenę, i będzie ją "torturował", bo nie jest pewny czy trzeba ja zabijać. Związek Caroline i Tylera napotka jakieś przeszkody, które na zawsze coś zmienią. Matt na zawsze się zmieni. Ukochana para Bonnie i Jeremy też napotka przeszkody i także cos sie zmieni na zawsze. Następny odcinek zmieni wszystko. Już mi się podoba:D
Lise, swietny spoiler, jeszcze bardziej spowodowalas, ze nie moge sie doczekac kolejnego odcinka!!
- Spoiler:
- nie rozumiem za bardzo dlaczego Rebecca bedzie chciala zycia Caroline w sensie, ze bedzie chciala ja zabic, byc nia, czy co??
Biedna Elena, nigdy nie moze miec spokoju Nie, nie, nie chce by Tylera i Car. cos podzielio, uwielbiam ich zwiazek, ta chemia, strasznie mi pasuja do siebie! Bonnie i Jeremy + przeszkody, z tego to sie ciesze akurat, bo nie wiem dlaczego, ale Bonnie mi sie jakos znudzila, tutaj mogliby cos namieszac, fakt, jezeli chodzi o czarownice, to strasznie Gloria mi sie spodobala, szkoda, ze ja Katherine ciachenla; Matt sie zmieni - tez dobrze, bo jakos w tym sezonie na razie nie zaistnial; chcialabym, zeby Alaric mial jakas znaczaca role, bo strasznie go lubiee i Klaus tez miesza ile sie da, bo, jak w tamtym sezonie nie bylam jakos zachwycona Klausem, to w tym sezonie strasznie doceniam jego role, zwlaszcza to trio z Klausem na czele, Becca i Stefciem - loveee it !!
Spoko. Ja teraz cał czas wchodzę na strony o tym serialu:D
- Spoiler:
- I ja też niezbyt rozumiem o co chodzi Becce, i dlaczego w ogóle Klaus się na to zgodził. Ale juz niedługo się tego dowiemy, bo jutro będzie z napisami:)
Lise napisał:Spoko. Ja teraz cał czas wchodzę na strony o tym serialu:D
- Spoiler:
I ja też niezbyt rozumiem o co chodzi Becce, i dlaczego w ogóle Klaus się na to zgodził. Ale juz niedługo się tego dowiemy, bo jutro będzie z napisami:)
no i sypiesz newsami, jak z rekawa, ale to swietnie, bo uwielbiam ten serial i po kazdym odcinku mam tak, ze to juz koniec, nieeee !! szybko czas leci, nawet nie wiem kiedy,tu juz koniec odcinka, taki niedosyt pozostaje, hehe
Hehe:) Obejrzałam odcinek, niestety bez napisów, ale co tam:D
- Spoiler:
- Po pierwsze... TYLER HYBRYDĄ!!! AAAA! Szok normalnie:P Ale od początku. Coś mi się wydaję, że Matt będzie kręcił z Bonny. I wreszcie widzi tą Vicky. Już mnie to wkurzało, że on nie mógł jej widzieć. No i sprawdziły się przypuszczenia, ze w aucie był Jeremy. Ach, ci fani:P Podobało mi się zachowanie Damona z Katheriną, że ją całuje a potem odpycha. Albo jak Elena była w szpitalu(potem napiszę) to nie wypił jej krwi, bo biedaczka by umarła. Następna rzecz, to ten durny Matt i jego skoczenie do basenu. On myśli? Chyba nie. No i oczywiście nasz Stefcio... Widać, że jeszcze coś czuje do Eleny, bo inaczej by ją zabił a tak to cały czas walczył z sobą. Rebecca coraz bardziej mi się podoba:) Klaus też spoko. Co tam jeszcze? Aaa, dobrze, że Caroline i Tyler dalej są razem:) A i scenka ze szpitala... Trochę to niemożliwe, że od tak Damon sobie wyniósł Elenę ze szpitala. No ale cóż... to serial. I ostatnia scena, aż się przestraszyłam:D Kto to za facet? Czyżby Michael (czy jakoś tak)?
Strona 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 22 z 40
Pozwolenia na tym forum: