The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 26 z 40
Strona 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Większości można było się domyślić po tym odcinku, ale:
No i promo:
Zapowiada się jak zawsze ciekawie
- Spoiler:
- Portal Zap2it opublikował artykuł, z którego możemy się dowiedzieć coś więcej o przyszłości Tylera i jego związku z Caroline.
Fani Vampire Diaries, nasz ulubiony wilkołak jest wampirem i sprawy się trochę komplikują. Poprzedni odcinek był pełen niespodzianek - od Matta popełniającego tak-jakby-samobójstwo, do Stefana zauroczonego przez Klausa - ale nikt nie zmienił się tak nieodwracalnie jak Tylerem który stał się pierwszą udaną hybrydą.
Zadzwoniliśmy do Michaela Trevino, by dowiedzieć się czegoś o najnowszej transformacji Tylera oraz co to oznacza dla jego związku z Caroline.
Po pierwsze, Trevino przyznaje, że był tak samo zaskoczony jak my, gdy Tyler "zmienił się"... ponownie. "Poprzednio dając mi scenariusz nic mi nie powiedziano - ani Kevin, ani Julie", mówi. "W [scenariuszu do] odcinka, który widzieliście tydzień temu przeczytałem: 'Klaus skręca Tylerowi kark' i zareagowałem: 'Co?'. Zazwyczaj, jakieś 4 odcinki wcześniej przez telefon dostajesz wiadomość, że umrzesz! Nie wiedziałem czy zrobiłem coś złego czy co. Julie nigdy by mi tego nie zrobiła. A później, oczywiście, w [jeszcze] wcześniejszym odcinku, wszystkie hybrydy Klausa umarły, więc przerzucam strony z myślą: 'To działa, prawda? To [będzie] sukces, tak?'"
W ostatnim sezonie transformacja Tylera w wilkołaka była zasadniczym tematem przez cały rok i Trevino znów oczekuje na zupełnie nową stronę Tylera. "Jestem bardzo podekscytowany tym, że jestem pierwszą hybrydą", mówi. "a z tym wiąże się duża odpowiedzialność. Cieszę się, że mnie wybrali."
W dzisiejszym odcinku, Tyler zaczyna sie przystosowywać do życia jak hybryda... i w pewnym sensie podoba mu się to. Fani serii książek L.J.Smith, na których oparty jest serial, będą pamiętać, że w książkach Klaus i Tyler poniekąd byli sojusznikami. Czy powinniśmy się martwić o Tylera przechodzącego na ciemną stronę?
"Zdecydowanie powinniśmy się o niego martwić", zdradza Trevino. "Teraz Tyler jest podekscytowany. Czuje się silny; w pewnym sensie dostał nową stronę swojej osobowości".
Tyler również postrzega nowy status hybrydy jako błogosławieństwo, ponieważ jak wiemy z finału 2 sezonu - hybrydy nie są ograniczane przez pełnię księżyca. "Już nigdy więcej nie ma nad sobą klątwy księżyca. Może się zmieniać, gdy będzie chciał lub w ogóle się nie zmieniać, co go bardzo cieszy", mówi Trevino. "Dodatkowo, będą wampirem ma zupełnie nową broń. Ma nowe zabawki, którymi może się bawić. I zamierza się dobrze bawić".
Chociaż do pokochania Tylera dojrzewaliśmy cały poprzedni rok, to odkąd zobaczyliśmy go po raz pierwszy w 1 sezonie w jego postaci była [wyraźnie] zaznaczona arogancja. Gdy osoba przemienia się w wampira, to jej wrodzone cechy osobowości wzmacniają się. "Zobaczymy tą trochę zarozumiałą stronę Tylera, która trochę wróci", mówi Trevino. "To inna pewność siebie, inna zarozumiałość. Caroline nie będzie z tego zadowolona".
Kolejna rzecz, z której Caroline nie jest zadowolona? Rebeckah nie opuściła miasta z Klausem. Nasza najnowsza gorąca blond wampirzyca przenika królestwo Caroline w Mystic High School oraz, co jeszcze pogarsza sprawę, została poproszona przez Klausa, by mieć oko na Tylera.
"To nie jest trójkąt miłosny", śmieje się Trevino. "Mamy ich już wystraczająco w naszym serialu. Powiem, że [Rebeckah] jest tutaj by namieszać oraz lubi drażnić Caroline. Macie dwie seksowne blond wampirzyce i Rebeckah jest nowa w mieści. Chce zaznaczyć swoją obecność w Mystic Falls i uwielbia zachodzić Caroline za skórę."
Dla Tylera i Caroline sprawy zdecydowanie się skomplikują, gdy on juz nacieszy sie swoim nowym życiem jako hybryda. Możemy się spodziewać, że Tyler będzie się zachowywał bardzo nieprzewidywalnie, co będzie testem dla jego wciąż nowego związku. "Także lubię ich razem", zapewnia nas Trevino. "To, co mogę powiedzieć, to że chociaż powinienem się trochę martwić, to Tyler słucha Caroline. W 1 sezonie Tyler nie dbał o to, co ktokolwiek powiedział, ale teraz słucha i zdaje sobie sprawę, gdzie się myli. Przyznaje się do tego".
Chociaż nie bądźcie tacy pewni, fani Tylera. "The Vampire Diaries" nie obawia się zabijania naszych ulubieńców - i zaczynamy być trochę niespokojni, że Tyler-pies-roku jest nominowany... i nie jesteśmy jedyni. "teraz, w tym momencie jestem trochę zdenerwowany", przyznaje Trevino. "Gdy po raz pierwszy przeczytałem scenariusz, to byłem taki podekscytowany graniem hybrydy, ale teraz kręcimy odcinek 9, dosięgamy już prawię drugiego rozdziału naszego sezonu. Jestem bardzo ciekaw i zastanawiam się, jak to będzie wyglądało w następnym scenariuszu.
Ostatni odcinek był pełen wydarzeń, więc wydaje się niemożliwym by to kontynuować z kolejną porcja [atrakcji], ale nie doceniacie tego serialu. Trevino ostrzega nas, że finałowy moment tego odcinka jest naprawdę szokujący. "Zawsze mamy cliffhangery", mówi. :Ale ten odcinek jest naprawdę świetny. [Pewne] rzeczy zmienią się dla wszystkich.
Cóż. To pociesza.
No i promo:
Zapowiada się jak zawsze ciekawie
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
- Spoiler:
- Jak donosi serwis Spoilersguide do obsady The Vampire Diaries dołączyła właśnie Danielle Panabaker. Jest to aktorka znana przede wszystkim z serialu Shark, ale pojawiała się także gościnnie w takich produkcjach jak Medium, Eli Stone, Memphis Beat czy Necessary Roughness.
Danielle wcieli się w postać o imieniu Veronica, która jest czarownicą przemienioną w wampira. Nie wiadomo jeszcze, w którym odcinku zobaczymy aktorkę po raz pierwszy, należy jednak domyślać się, że nie wcześniej niż w dziesiątym odcinku trzeciego sezonu.
Jest to pierwszy raz gdy będziemy mogli zobaczyć tego typu hybrydę, wampoczarownicę. Jak sądzicie, czy istnieje szansa, że pierwotna czarownica jednak żyje i jest nią właśnie Veronica?
Za dużo ich, kolejna postać..
Kasia- Dan & Klaine
Właśnie... Jeszcze ta Abby i Mary, czy jakoś tak... Nie nadążam:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
A gat jeszcze niech zrobią hybrydę wilkołak-wampir-czarownica
A propo Kateriny to nie wiem czy się cieszyć czy nie....
A propo Kateriny to nie wiem czy się cieszyć czy nie....
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Ale cieszyć/nie cieszyć w związku z czym?
Kasia- Dan & Klaine
Że Mikael ją zagryzł?
Jeżeli tak, to mam nadzieję, że Katherina "przeżyje". Nie z takich opresji wychodziła cało.
Jeżeli tak, to mam nadzieję, że Katherina "przeżyje". Nie z takich opresji wychodziła cało.
Na pewno Katherine przeżyje, nie wierze, że scenarzyści zabiją tak ważną i lubianą postać ot tak, na początku sezonu i w to w sumie w bardzo mało imponującej, trwającej kilka sekund scenie;D
Kasia jak zwykle zasypuje nas spoilerami
Nie chcę na razie kolejnych bohaterów i nie chcę kolejnych hybryd, zaraz pojawi się łowca, który jest czarownikiem, wampirem, wilkołakiem i żółwiem błotnym w jednym:D
Kasia jak zwykle zasypuje nas spoilerami
Nie chcę na razie kolejnych bohaterów i nie chcę kolejnych hybryd, zaraz pojawi się łowca, który jest czarownikiem, wampirem, wilkołakiem i żółwiem błotnym w jednym:D
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Katherine na pewno przeżyje. Szkoda, że z Taylera zrobili hybrydę, bo bardzo lubiłam tą postać taką jaka była...
Domi- Liczba postów : 23
Karolina, Ty ironiczna paskudo, uwielbiam Cię
Katherine musi żyć i basta.
;D
Katherine musi żyć i basta.
;D
Kasia- Dan & Klaine
Mi się podoba Stefan zły charakterek. ;D
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
Karolina - jesteś bezbłędna:D Ale tak naprawdę, to moze być wampiro-wilko-czarownica. Hybryda czarownica.
Jestem po obejrzeniu 2 odcinka 1 sezonu Serial dobry, może na razie mnie nie powala, ale czytając wasze niektóre wypowiedzi, pewnie potem nie będę mogła się doczekać kolejnego odcinka
Obejrzałam już wszystkie odcinki "Przyjaciół" i czułam pustkę, więc musiałam zacząć kolejny serial
Obejrzałam już wszystkie odcinki "Przyjaciół" i czułam pustkę, więc musiałam zacząć kolejny serial
Go??- Gość
I dobrze, Marta! A ja ciągle mam za sobą 2 odcinki... U mnie w domu, co się okazało, zepsuły się głośniki... haha, i dopiero w ten weekend nadrobię xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Marta, daj sobie szansę na pokochanie tego serialu gdzieś do 10 odcinka, wtedy zniknie to echo Zmierzchu xD ;D
Kasia- Dan & Klaine
Dam sobie szansę
W weekend mam nadzieję, że trochę nadrobię, więc potem podzielę się z Wami moimi wrażeniami
A takie pytanie; kto jest waszą ulubioną postacią?? Pytam na razie tylko o te z 1 sezonu:D
W weekend mam nadzieję, że trochę nadrobię, więc potem podzielę się z Wami moimi wrażeniami
A takie pytanie; kto jest waszą ulubioną postacią?? Pytam na razie tylko o te z 1 sezonu:D
Go??- Gość
No chyba jednak Damon, bo jak go nie kochać..
Ale tak naprawdę to Matt.
Ale tak naprawdę to Matt.
Ostatnio zmieniony przez Ola dnia Czw Paź 27, 2011 6:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam nie przepadam za Mattem, bo knuł za plecami Caroline z jej matką... A najbardziej lubię Kath i Damona
Domi- Liczba postów : 23
Domi napisał:Ja tam nie przepadam za Mattem, bo knuł za plecami Caroline z jej matką... A najbardziej lubię Kath i Damona
Niemożliwe, Szmatta kochają wszyscy, spytaj Karoliny! :>
Znowu będzie nowa postać....
btw. Mary to lekarka. Pochodzi z Mistic Falls i prawdopodobnie coś tam wie o wampirach, wilkołakach i innych codziennych sprawach:D
I nowa postać o której pisałam, to John. Prawdopodobnie jakiś wilkołak czy wampir. Będzie pacjentem Mary i szybko wyzdrowieje. Jakimś cudem zna Damona. Pojawi się w 10 odcinku, czyli wtedy co matka Bonnie i inne osoby:)
btw. Mary to lekarka. Pochodzi z Mistic Falls i prawdopodobnie coś tam wie o wampirach, wilkołakach i innych codziennych sprawach:D
I nowa postać o której pisałam, to John. Prawdopodobnie jakiś wilkołak czy wampir. Będzie pacjentem Mary i szybko wyzdrowieje. Jakimś cudem zna Damona. Pojawi się w 10 odcinku, czyli wtedy co matka Bonnie i inne osoby:)
Ja w 1 sezonie najbardziej lubiłam Stefana, a w drugim Caroline i Katherine
Ja jestem team Szmatt, nie wiem jak Ty Ola
A co do spoileru.. nawet nie chce mi się tego czytać ;p
Ja jestem team Szmatt, nie wiem jak Ty Ola
A co do spoileru.. nawet nie chce mi się tego czytać ;p
Kasia- Dan & Klaine
Tak, moim ulubieńcem jest zdecydowanie Szmatt. Wrodzona charyzma, niezaprzeczalny seksapil, nieprzeciętna inteligencja i cięty język - to cechy, które wyróżniają go na tle pozostałych, mało wyrazistych, rzekłabym wręcz NUDNYCH postaci TVD. Jego perypetie uczuciowe (czy może powinnam napisać: erotyczne?) z nieodłączną towarzyszką jego życia (czytaj: Szmatą) sprawiają, że z napięciem oczekuję każdego kolejnego odcinka w nadziei na zobaczenie gorących scen tych dwojga. Nagłe pojawienie się Jeremy'ego u boku rozchwytywanej Szmaty i stworzenie tego swoistego trójkąta miłosnego, dodaje tylko pikanterii temu wątkowi. Także, cóż mogę rzec? GO SZMATT!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Cięty język, mrau, ta postać emanuje niezaprzeczalnym, wręcz zwierzęcym erotyzmem ;>
Kasia- Dan & Klaine
Karolina napisał:Tak, moim ulubieńcem jest zdecydowanie Szmatt. Wrodzona charyzma, niezaprzeczalny seksapil, nieprzeciętna inteligencja i cięty język - to cechy, które wyróżniają go na tle pozostałych, mało wyrazistych, rzekłabym wręcz NUDNYCH postaci TVD. Jego perypetie uczuciowe (czy może powinnam napisać: erotyczne?) z nieodłączną towarzyszką jego życia (czytaj: Szmatą) sprawiają, że z napięciem oczekuję każdego kolejnego odcinka w nadziei na zobaczenie gorących scen tych dwojga. Nagłe pojawienie się Jeremy'ego u boku rozchwytywanej Szmaty i stworzenie tego swoistego trójkąta miłosnego, dodaje tylko pikanterii temu wątkowi. Także, cóż mogę rzec? GO SZMATT!
kasia_ napisał:Cięty język, mrau, ta postać emanuje niezaprzeczalnym, wręcz zwierzęcym erotyzmem ;>
Dziękuję, bardzo miło było mi to przeczytać praktycznie tuż przed nieciekawą statystyką Będę miała o kim myśleć na ćwiczeniach
Każda z nas lubi o nim pofantazjować w wolnym czasie
Kasia- Dan & Klaine
Jestem już po obejrzeniu 7 odcinka, a więc dobrze mi idzie:) Serial naprawdę wciąga, bardzo polubiłam obu braci, Stefan jest przystojniejszy, ale Damon jest zabawny
Go??- Gość
Strona 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 26 z 40
Pozwolenia na tym forum: