The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 27 z 40
Strona 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Marta napisał:Jestem już po obejrzeniu 7 odcinka, a więc dobrze mi idzie:) Serial naprawdę wciąga, bardzo polubiłam obu braci, Stefan jest przystojniejszy, ale Damon jest zabawny
W 100% się nie zgadzam
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Marta napisał:Jestem już po obejrzeniu 7 odcinka, a więc dobrze mi idzie:) Serial naprawdę wciąga, bardzo polubiłam obu braci, Stefan jest przystojniejszy, ale Damon jest zabawny
W 100% się nie zgadzam
hahaha A powinnaś, akurat my powinnyśmy być zgodne, jako jedna drużyna
Ian też jest przystojny, ma genialne OCZY, ale chyba Paul też, przynajmniej dla mnie;) Chociaż, ani jednym ani drugim bym nie pogardziła hahaha
Go??- Gość
ważne, że w innych sprawach się zgadzam
no dziewczyny, zaraz rozpoczynam maraton, od 3 do 7 odcinka w końcu obejrzę
no dziewczyny, zaraz rozpoczynam maraton, od 3 do 7 odcinka w końcu obejrzę
Nie martw się Marta, ja Cię za to w 100% popieram
Ja jeszcze o dziwo nie widziałam odcinka, jakoś nie mam dziś motywacji bo podobno najgorszy z tego sezonu, ale okaże się, nie zapeszam
Ja jeszcze o dziwo nie widziałam odcinka, jakoś nie mam dziś motywacji bo podobno najgorszy z tego sezonu, ale okaże się, nie zapeszam
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Obejrzałam najnowszy odcinek. Po prostu, WOW:P
- Spoiler:
- Po pierwsze - duchy. To był ich odcinek. Mason spoko, dobrze, że chce pomóc Tylerowi... Właśnie, brakowało mi Tylerka:( Anna to Anna. Tak na prawdę nic bardziej emocjonującego prócz sceny jak Elena zobaczyła buziaczek jej i Jeremego oraz ostatnia, wzruszająca jak dla mnie scena z matką. I Lexi. Je, dobrze, że wróciła, szkoda, ze tak szybko znikła:( I pomogła Elenie z Stefankiem. Dobra z niej dziewczyna:) Kto tam jeszcze był... A, ten ciemny:D Ta scena na przyjęciu z tym trupem, przestraszyłam się Bonnie... Ach ta Bonnie. Obojętna mi jest. Ale ta ostatnia scena z naszyjnikiem. Śmiać mi się chciało, jak się okazało, że ten naszyjnik "odrodził się". To chyba tyle...
Aha! Biedy Jeremy:(
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Obejrzane 3 i 4 :> Ale za długo by pisać, bardzo mi się podobało. Scenarzyści naprawdę dają radę z tym obmyślaniem poszczególnych wątków Reszta w następnych dniach, muszę sobie to stopniować
Ola napisał:Marta napisał:Jestem już po obejrzeniu 7 odcinka, a więc dobrze mi idzie:) Serial naprawdę wciąga, bardzo polubiłam obu braci, Stefan jest przystojniejszy, ale Damon jest zabawny
W 100% się nie zgadzam
A ja się w 100% zgadzam;) Paul jest naprawdę piękny, Ian jest pociągający, ale to chyba raczej kwestia tego nieuchwytnego 'czegoś' niż urody jako takiej. Nasz drogi rodak ma natomiast bardzo ładne rysy i świetną sylwetkę
(no ale oczywiście żaden z nich nie dorównuje Szmattowi - żeby to było jasne!)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Właściwie Stefan w ogóle mi się nie podobał przez pierwsze dwa sezony, wcale nie był dla mnie przystojny Dopiero teraz w trzecim pojawiła się moja sympatia do niego
No i jestem po;) Nie wiem, dlaczego wielu fanów uznało ten odcinek za gorszy od reszty 3. sezonu - jak dla mnie jest genialny;) Ale od początku:
Także podsumowując: trochę to dla mnie smutne, że na odcinki TVD czekam z zapartym tchem i po każdym kolejnym epizodzie żałuję, że jestem coraz bliżej końca sezonu, a w przypadku GG nieraz muszę zmuszać się do obejrzenia i bardziej to dla mnie kwestia przyzwyczajenia niż przyjemność...
- Spoiler:
- Nie byłam przekonana co do tego powrotu duchów, ale okazało się to świetnym pomysłem. Rewelacyjna postawa Masona ratującego Tylera i zapominającego urazę do Damona; Anna, może i troszeczkę przynudzała, ale jednak fajny wątek wyszedł z tego trójkąta Bonnie-Jer-Anna. No i ostatnia scena z matką - jak dla mnie bardzo wzruszająca i pozytywna. W ogóle sceny znikania tych duchów po zniszczeniu naszyjnika były perfekcyjnie napisane i świetnie skomponowane z muzyką.
Lexi, Elena i Stefan... Wg mnie GENIALNE. Lexi jako idealna przyjaciółka, Elena patrząca na cierpienie Stefana no i Stefan - Boże, on jest naprawdę piękny:) I nie wiem, jak można po tym odcinku wciąż być fanem/fanką Deleny - przecież S i E są dla siebie stworzeni. Ich rozmowa na koniec, Elena pochylająca się nad Stefanem (nie ugryzł jej, mimo, że był taki głodny!) - coś pięknego. Jedyne, czego się boję to, że Stefan po powrocie do człowieczeństwa znów zrobi się nudny jak flaki z olejem... Tak czy siak - uważam, że znakomita z nich para, szkoda mi tylko biednego Damona, bo dobry z niego chłopak;( Aaa... pragnę zauważyć, że Stefan nawet brudny i spocony wygląda zniewalająco i gdyby Elena pocałowała go w ostatniej scenie nie byłoby to nic a nic odpychające (tak jak w przypadku Damona).
I na koniec: Dalaric - oni są bezbłędni:) Oglądając 'przeprosiny' Damona miałam wrażenie, że patrzę na godzących się kochanków a nie dwóch przyjaciół Te uśmieszki, starania Damona, żarciki przebaczającego Alarica... No po prostu FLIRT!
A i mam jeszcze pytanie co do naszyjnika: czy to nie Katherine powinna go mieć? Wydawało mi się, że ona go zabrała Elenie przed tym, jak spotkała się z Damonem, żeby odnaleźć Mikaela. Ale nie wiem, pewnie coś pomyliłam...
Także podsumowując: trochę to dla mnie smutne, że na odcinki TVD czekam z zapartym tchem i po każdym kolejnym epizodzie żałuję, że jestem coraz bliżej końca sezonu, a w przypadku GG nieraz muszę zmuszać się do obejrzenia i bardziej to dla mnie kwestia przyzwyczajenia niż przyjemność...
Pooglądałam właśnie ...i...rzeczywiście nie było tak źle....bardzo fajny odcinkek....zgadzam się ze wszystkim z Karoliną co do odcinka...
przecież na końcu odcinka 3x05 miał go Damon (zawalił go Katerinie, ale my tego nie widzieliśmy ;P ) i chciał go oddać Elenie...ale na go nie wzieła...scena "I promise you I'll never leave you again"
A i mam jeszcze pytanie co do naszyjnika: czy to nie Katherine powinna go mieć? Wydawało mi się, że ona go zabrała Elenie przed tym, jak spotkała się z Damonem, żeby odnaleźć Mikaela. Ale nie wiem, pewnie coś pomyliłam...
przecież na końcu odcinka 3x05 miał go Damon (zawalił go Katerinie, ale my tego nie widzieliśmy ;P ) i chciał go oddać Elenie...ale na go nie wzieła...scena "I promise you I'll never leave you again"
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Karolina napisał:No i jestem po;) Nie wiem, dlaczego wielu fanów uznało ten odcinek za gorszy od reszty 3. sezonu - jak dla mnie jest genialny;) Ale od początku:
też tak mam .....
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Obejrzałam, wybaczcie mi moje słowa jakoby miałby to być gorszy odcinek !
- Spoiler:
Na początek duchy:
Mason, wcześniej go nie lubiłam, ale teraz aż pożałowałam, że nie zostanie dłużej, on i Damon mogliby tworzyć ciekawy duet. Cały czas w sumie czekałam na jakąś pułapkę z jego strony, a tu takie szlachetne zachowanie.
Lexi, bardzo żałuję, że nigdy nie zagościła w serialu na dłużej, cieszę się, że Elena otrzymała jakieś wskazówki.
Anna, nie dziwię się trochę Jeremy'emu, w końcu on nigdy z Anną nie zerwał, ona umarła. Sceny całkiem spoko, ta ostatnia z jej matką i ta, gdy Anna mówi jaka jest samotna, bardzo wzruszające.
Babcia Bonnie, mimo iż samej Bonni nie trawię babcia jest naprawdę super
Dalej, sceny Stefana i Eleny, niesamowite, ta rozmowa na końcu, Elena jeszcze osiągnie swój cel, co za zuch dziewczyna Z jednej strony czekałam na nagłą przemianę Stefana, a z drugiej wiedziałam, że za szybko na to. No i zgadzam się z Karoliną, Paul jest mega :D
Dalarick, MINA DAMONA JAK PRZEPRASZAŁ.. myślałam, że padnę taka zalotna
Do tego supergirl Caroline i odcinek świetny
Ciekawa jestem co się dzieje z Katherine i tym całym Mikaelem.
Za Klausem i Rebekah nie tęsknię, stanowczo.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ania_ napisał:A i mam jeszcze pytanie co do naszyjnika: czy to nie Katherine powinna go mieć? Wydawało mi się, że ona go zabrała Elenie przed tym, jak spotkała się z Damonem, żeby odnaleźć Mikaela. Ale nie wiem, pewnie coś pomyliłam...
Dzięki za odpowiedź, w ogóle tego nie pamiętam, zaraz sobie przypomnę;P
Widzę, że wszystkim się podoba. I zapomniałam o scenie Steleny... Jak mogłam! Ale coś wtedy czułam, że Stefcio coś poczuł... Ogólnie od bodajze 35 minuty prawie płakałam:( A potem śmiech z Dalarickiem:P
[You must be registered and logged in to see this image.]
Znalazłam też to (już nie Alaric;)):
Zdjęcie Niny z Mattem jest świetne;)
Znalazłam też to (już nie Alaric;)):
Zdjęcie Niny z Mattem jest świetne;)
Ile tych par w TVD:D
Delena, Stelena, Tyraline czy jakoś tak, Dalarick, Klefan.... Nie nadążam:D
Delena, Stelena, Tyraline czy jakoś tak, Dalarick, Klefan.... Nie nadążam:D
Widzę, że nie tylko ja jestem na tyle szalona, że oglądając nowy odcinek TVD stwierdziłam, że w Alaricu i Damonie jest to coś i pasują mi bardziej na parę niż Elena i Damon, czy ktoś tam inny :D
Postaram się nie spoilerować, ale postaram się nie znaczy, że będę, wtedy wcisnę magiczny przycisk "spoiler"
Co jest z tym serialem, że każdy odcinek jest lepszy niż poprzedni? Dawno żaden serial nie wywołał u mnie tyle sprzecznych reakcji od śmiechu po prawie płacz. Było bardzo ciekawie i intrygująco.
Entertainment Weekly is reporting that the Nov. 10th episode of The Vampire Diaries, Homecoming (EP309), will be the last new episode of 2011.
Uuuu. Szkoda, ale przeżyłam tamten rok i poprzednią przerwę, więc dam radę z tym
Postaram się nie spoilerować, ale postaram się nie znaczy, że będę, wtedy wcisnę magiczny przycisk "spoiler"
Co jest z tym serialem, że każdy odcinek jest lepszy niż poprzedni? Dawno żaden serial nie wywołał u mnie tyle sprzecznych reakcji od śmiechu po prawie płacz. Było bardzo ciekawie i intrygująco.
- Spoiler:
- Chciałabym aby duchy zostały na dłużej, ale niestety nie można mieć wszystkiego. Liczyłam na to, że pojawi się Jenna, ale może nie pojawiła się dlatego, że jednak po tej drugiej stronie jest jej dobrze... Strasznie ciekawi mnie ta jaskinia, bo aż otworzyłam buzię ze zdziwienia widząc to wszystko co tam było. Nie mogę się doczekać następnego odcinka i retrospekcji.
Entertainment Weekly is reporting that the Nov. 10th episode of The Vampire Diaries, Homecoming (EP309), will be the last new episode of 2011.
Uuuu. Szkoda, ale przeżyłam tamten rok i poprzednią przerwę, więc dam radę z tym
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Ja zeszłorocznej przerwy nie musiałam przeżywać, bo zaczęłam oglądać dopiero później i właściwie tylko ostatnie kilka odcinków 2. sezonu oglądałam na bieżąco;) A poza tym uważam, że sezon 3. jest dużo ciekawszy niż dwa poprzednie więc to będzie niezła katorga czekać tyle czasu na następny odcinek...
o nie, już przerwa? whyy??? ja rok temu obejrzałam wszystko przed przerwą. Ale jakoś przeżyłam, więc chyba teraz też mi się uda. Choć zdecydowanie ten sezon jest najlepszy :>
przepraszam za offtop, ale nie wiem gdzie o to spytać xD Jak Ci się studiuje Kasiu? :>
Widział ktoś zwiastuny następnego odcinka?
Chyba do piątku będzie mnie dręczyło jedno pytanie...
Z kim Damon(jeżeli to on) tańczy na tym stole czy barze?!
btw. Czytałam trochę spekulacji. W opisie następnego odcinka było coś, ze Damon wykona lekkomyślny plan, aby Stefcio coś poczuł. Ktoś napisał, że Damon pocałuje na oczach Stefana Elenę. Co o tym sądzicie?
Chyba do piątku będzie mnie dręczyło jedno pytanie...
Z kim Damon(jeżeli to on) tańczy na tym stole czy barze?!
btw. Czytałam trochę spekulacji. W opisie następnego odcinka było coś, ze Damon wykona lekkomyślny plan, aby Stefcio coś poczuł. Ktoś napisał, że Damon pocałuje na oczach Stefana Elenę. Co o tym sądzicie?
Nie widziałam promo, jak możesz to wstaw;)
A co do ewentualnego pocałunku Deleny - ja jestem bardzo za, byłoby ciekawie i jestem pewna, że reakcja Stefana byłaby niesamowicie emocjonalna;) No a on zawsze tak pięknie wygląda jak się smuci!
A co do ewentualnego pocałunku Deleny - ja jestem bardzo za, byłoby ciekawie i jestem pewna, że reakcja Stefana byłaby niesamowicie emocjonalna;) No a on zawsze tak pięknie wygląda jak się smuci!
Karolina napisał:Nie widziałam promo, jak możesz to wstaw;)
Musze się z tym zgodzić!!
Ostatnio nawet w 9 odcinku, tak świetnie wyglądał, jak był smutny <3 hahah;)
Go??- Gość
Oto ono:
Czwartek...
Elena: Co to jest?
Alaric: Imiona napisane pismem Wikingów.
Elena: Czy to imiona członków rodziny Pierwotnej?
Niektóre rodzinne sekrety...
Alaric: Te obrazki opowiadają historię.
Elena: Musimy jedynie dowiedzieć się, co one oznaczają.
Stefan: Po co to robisz?
Elena: Klaus ma kontrolę nad tobą. Musimy to powstrzymać!
...powinny pozostać ukryte
Rebekah: Zamknij się! Po prostu się zamknij!
Damon: Nie dotarłem jeszcze do najlepszej części.
Jeszcze jest drugie, ale jest to samo prawie.
Czwartek...
Elena: Co to jest?
Alaric: Imiona napisane pismem Wikingów.
Elena: Czy to imiona członków rodziny Pierwotnej?
Niektóre rodzinne sekrety...
Alaric: Te obrazki opowiadają historię.
Elena: Musimy jedynie dowiedzieć się, co one oznaczają.
Stefan: Po co to robisz?
Elena: Klaus ma kontrolę nad tobą. Musimy to powstrzymać!
...powinny pozostać ukryte
Rebekah: Zamknij się! Po prostu się zamknij!
Damon: Nie dotarłem jeszcze do najlepszej części.
Jeszcze jest drugie, ale jest to samo prawie.
Przeglądałam dzisiaj wasze wcześniejsze komentarze, wywiady z Paulem i natrafiłam na ten, pewnie już go widziałyście, ale mnie on osobiście rozbroił
Bardzo też spodobał mi się gif ze Stefanem i tym 2 wampirem, chyba Klausem?? No i pamiętnik, który kiedyś wstawiła Karolina! Mistrzostwo!!;D
Aż żałuję, że dopiero teraz zaczęłam oglądać ten serial
Bardzo też spodobał mi się gif ze Stefanem i tym 2 wampirem, chyba Klausem?? No i pamiętnik, który kiedyś wstawiła Karolina! Mistrzostwo!!;D
Aż żałuję, że dopiero teraz zaczęłam oglądać ten serial
Ostatnio zmieniony przez Marta dnia Sob Paź 29, 2011 10:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Go??- Gość
Strona 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 27 z 40
Pozwolenia na tym forum: