The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 28 z 40
Strona 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Marta, moja sygnaturka przedstawia parę numer 1 całego serialu Team Klefan
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Marta, moja sygnaturka przedstawia parę numer 1 całego serialu Team Klefan
Hahaha, zorientowałam się;D już nie mogę się doczekać, aż przejdę do tych odcinków, kiedy oni są razem na ekranie
no ale niestety, jestem dopiero na 11 odcinku, 1 sezonu, więc jeszcze trochę przede mną
Go??- Gość
Ola napisał:Marta, moja sygnaturka przedstawia parę numer 1 całego serialu Team Klefan
No chyba się trochę zapomniałaś moja droga!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Matt jest tobą rozczarowany!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Odcinek taki sobie :p Za to 3x08 będą Pierwotni
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Dzięki Lise za promo, moim zdaniem świetne, czeka nas kolejny rewelacyjny odcinek;)
Nie widziałam tego wywiadu z Paulem, a jest boski (i wywiad i Paul)! Nie mogę przestać się śmiać z Iana przebranego za Stefana i z Paula opowiadającego o tym, jak przebierze się za Iana z krowim dzwonkiem, i pokazującego te Ianowe spojrzenie;D
Nie widziałam tego wywiadu z Paulem, a jest boski (i wywiad i Paul)! Nie mogę przestać się śmiać z Iana przebranego za Stefana i z Paula opowiadającego o tym, jak przebierze się za Iana z krowim dzwonkiem, i pokazującego te Ianowe spojrzenie;D
Karolina napisał:Dzięki Lise za promo, moim zdaniem świetne, czeka nas kolejny rewelacyjny odcinek;)
Uwierz mi, że ja też, oglądałam ten wywiad dzisiaj już kilkanaście razy i wciąż nie mogę się na nich napatrzeć;D Świetny pomysły z tym przebraniem i wydać, że lubią siebie nawzajem, a to mnie osobiście jeszcze bardziej zachęca do oglądania;P
Go??- Gość
Karolina napisał:Ola napisał:Marta, moja sygnaturka przedstawia parę numer 1 całego serialu Team Klefan
No chyba się trochę zapomniałaś moja droga!
Matt jest tobą rozczarowany!
O MÓJ BOŻE, muszę go dodać do mojej nowej sygnaturki...
Wiecie, szukałam zdjęć do sygnaturki, i zdecydowanie najpiękniejsze zdjęcia ma Candice, na wszystkich wygląda super, ciężko mi się było zdecydować, które wybrać
[offtop] Ola, do mnie było pytanie o studia? Bo nie wiem czy tu jakieś inne Kasie się nie czają Jeżeli tak to naprawdę świetnie, mam lepsze oceny niż w liceum i wielką motywację do nauki ;D [/offtop] xDD
Wiecie co, po ostatnim odcinku aż mi się śniło w nocy TVD, ja nie wiem jak przeżyję ta przerwę, w zeszłym roku też nie oglądałam na bieżąco, a teraz to coś strasznego, serial w ogóle nie zwalnia tempa Jeżeli faktycznie tak będzie z tym pocałunkiem to mój ekran chyba eksploduje od nadmiaru emocji ;D A odnośnie wywiadów z Paulem, na samym początku tego tematu już wyjawiłam moją obsesję na jego punkcie i wstawiłam tam jeszcze jakieś chyba ;D
Wiecie co, po ostatnim odcinku aż mi się śniło w nocy TVD, ja nie wiem jak przeżyję ta przerwę, w zeszłym roku też nie oglądałam na bieżąco, a teraz to coś strasznego, serial w ogóle nie zwalnia tempa Jeżeli faktycznie tak będzie z tym pocałunkiem to mój ekran chyba eksploduje od nadmiaru emocji ;D A odnośnie wywiadów z Paulem, na samym początku tego tematu już wyjawiłam moją obsesję na jego punkcie i wstawiłam tam jeszcze jakieś chyba ;D
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Wiadoma jest juz data emisji 10 odcinka(po przerwie)... Będzie to.... 5 stycznia!
Daty emisji trzech najbliższych odcinków przedstawiają się następująco:
3x08 Ordinary People ("Zwykli ludzie") - 3 listopada 2011
3x09 Homecoming ("Bal absolwentów") - 10 listopada 2011
3x10 Witch House ("Dom czarownic") - 5 stycznia 2012
2 miesiące bez TVD:(
Daty emisji trzech najbliższych odcinków przedstawiają się następująco:
3x08 Ordinary People ("Zwykli ludzie") - 3 listopada 2011
3x09 Homecoming ("Bal absolwentów") - 10 listopada 2011
3x10 Witch House ("Dom czarownic") - 5 stycznia 2012
2 miesiące bez TVD:(
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
jakoś wcześnie z tą przerwą ruszają, rok temu chyba w okolicach 6 grudnia była no i kurde, akurat na sesję dają pamiętniki, gdzie nie będę miała nawet czasu o nich pomyśleć... xD
Q tamtym roku bodajże była w tych samych okolicach, ale do końca stycznia. Więc teraz jest krócej.
Ja oglądałam na bieżąco, i wydaje mi się, że zaczęło się w grudniu. Nie jestem pewna, ale na 100 % rozpoczęło się pod koniec stycznia. Koszmarny okres oczekiwań...
W tamtym roku było trochę inaczej. Po 9 odcinku były dwa tygodnie przerwy, potem 2 kolejne odcinki(10 i 11) 11 wyemitowany był 9 grudnia, potem była długa przerw aż do 27 stycznia(12 odcinek)
W tamtym roku było więc 7 tygodni przerwy, a w tym 8
W tamtym roku było więc 7 tygodni przerwy, a w tym 8
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Ahaaa.... To też dziwnie:D Ale i tak i ta trzeba troche poczekać
Przerwa będzie akurat wtedy, jak obejrzę wszystkie zaległe odcinki:D Dobremu człowiekowi zawsze wiatr w oczy haha
A teraz tak; Kasia, miałaś 100% rację, dałam szansę temu serialowi i zakochałam się, każdy kolejny odcinek jest ciekawszy, a obejrzałam dopiero 1 sezon, a z tego co tutaj czytałam, to jest właśnie ten najmniej ciekawy
i jeszcze jedno pytanie... Dlaczego jest tam tulu przystojnych aktorów????
ahh <3 Tylko ten nieszczęsny Matt się tam wyróżnia;D
A teraz tak; Kasia, miałaś 100% rację, dałam szansę temu serialowi i zakochałam się, każdy kolejny odcinek jest ciekawszy, a obejrzałam dopiero 1 sezon, a z tego co tutaj czytałam, to jest właśnie ten najmniej ciekawy
i jeszcze jedno pytanie... Dlaczego jest tam tulu przystojnych aktorów????
ahh <3 Tylko ten nieszczęsny Matt się tam wyróżnia;D
Go??- Gość
Matt wyróżnia się oczywiście NA PLUS.
W sumie to ci zazdroszczę Marta, że możesz sobie przeżywać to wszystko od początku, na świeżo, nie wiedząc co stanie się dalej;)
W sumie to ci zazdroszczę Marta, że możesz sobie przeżywać to wszystko od początku, na świeżo, nie wiedząc co stanie się dalej;)
NA PLUS oczywiście, tego nie musiałam dodawać, każdy go przecież chyba lubi Śmiem nawet podejrzewać, że ten serial ludzie oglądają szczególnie dla niego <333
Wiesz Karolina, z jednej strony to racja, nie wiem co się będzie działo, to wszystko jest jeszcze przede mną, ale też chciałabym już obejrzeć ten 3 sezon, który tak zachwalacie i podyskutować o tym na bieżąco z Wami
Wiesz Karolina, z jednej strony to racja, nie wiem co się będzie działo, to wszystko jest jeszcze przede mną, ale też chciałabym już obejrzeć ten 3 sezon, który tak zachwalacie i podyskutować o tym na bieżąco z Wami
Go??- Gość
No to nadrabiaj, nadrabiaj! W którym odcinku jesteś?
Bałam się, że mi też zadasz to pytanie
Damon jest zabawny, ma świetne oczy, ale też wybrałabym Stefana:) Nie mogę się na niego napatrzeć, to po pierwsze, poza tym, podoba mi się to, w jaki sposób traktuje Elenę. Czemu na mojej drodze nigdy nie mogę spotkać takich przystojniaków jak Ci z TVD ?
Damon jest zabawny, ma świetne oczy, ale też wybrałabym Stefana:) Nie mogę się na niego napatrzeć, to po pierwsze, poza tym, podoba mi się to, w jaki sposób traktuje Elenę. Czemu na mojej drodze nigdy nie mogę spotkać takich przystojniaków jak Ci z TVD ?
Go??- Gość
Matt jaki ma rozmarzony wzrok gdy mówi 'Damon', mówię wam, jak skończy się romans ze szmatą to czeka nas Matt Damon
Wiecie, jak tylko się dowiedziałam, że Paul jest polakiem to w moje serce wstąpiła nadzieja, że jednak mogą być tutaj tacy faceci, haha
Ah, mieć takiego Stefana na własność
I w ogóle bardzo się cieszę Marta!
Wiecie, jak tylko się dowiedziałam, że Paul jest polakiem to w moje serce wstąpiła nadzieja, że jednak mogą być tutaj tacy faceci, haha
Ah, mieć takiego Stefana na własność
I w ogóle bardzo się cieszę Marta!
Kasia- Dan & Klaine
1) Matt Damon? Nie stać cię na coś bardziej fantazyjnego? Mamon? Datt?
2) Dopiero teraz spojrzałam na to w ten sposób (że Paul to naprawdę POLAK i naprawdę jest PIĘKNY a więc wystąpienie wyrazów POLAK i PIĘKNY w jednym zdaniu jest możliwe). I tak, cieszy mnie to!
3) W 2 pierwszych sezonach kochałam ich obu, choć skłaniałam się ku Damonowi, ale od pierwszego odcinka 3. serii moje serce należy do Stefana - tenczłowiek wampir jest po prostu cudowny.
2) Dopiero teraz spojrzałam na to w ten sposób (że Paul to naprawdę POLAK i naprawdę jest PIĘKNY a więc wystąpienie wyrazów POLAK i PIĘKNY w jednym zdaniu jest możliwe). I tak, cieszy mnie to!
3) W 2 pierwszych sezonach kochałam ich obu, choć skłaniałam się ku Damonowi, ale od pierwszego odcinka 3. serii moje serce należy do Stefana - ten
Ten Matt Damon to nie mój pomysł Wstawiałam tutaj albo na filmwebie kiedyś taki obrazek z tą parką odnoszący się do aktora.
Kasia- Dan & Klaine
Strona 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 28 z 40
Pozwolenia na tym forum: