The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 30 z 40
Strona 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
To zdjęcie jest podobno w tym domu, gdzie zmarło 100 czarownic czy ileś tam:P Tylko co tam robią Damon i Katherina(lub Elena)?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:To zdjęcie jest podobno w tym domu, gdzie zmarło 100 czarownic czy ileś tam:P Tylko co tam robią Damon i Katherina(lub Elena)?
Nawet na pewno właśnie tam, biorąc pod uwagę tytuł odcinka (Witch House). Damon i Elena pewnie znowu będą potrzebowali czarownic do pomocy. Albo będą czegoś w tym domu szukali. Wydaje mi się, że skoro tytuł odcinka nawiązuje do tego domu to będzie to pewnie najważniejszy wątek w 3x10.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Zapomniałam tytułu:D
Ja myślę, że oni będą chcieli się dowiedzieć czegoś więcej o tym domie. Dlaczego właśnie tam zamordowali te czarownice itp.
Ja myślę, że oni będą chcieli się dowiedzieć czegoś więcej o tym domie. Dlaczego właśnie tam zamordowali te czarownice itp.
A ja znowu nie obejrzę... hah
Fajny av Lise, słodkie zdjęcie Paula. Chyba też zmienię sobie na TVD, bo to mój ulubiony serial
Ja to nawet nie wiem kto to Joseph Morgan, znam tylko Klausa...
Fajny av Lise, słodkie zdjęcie Paula. Chyba też zmienię sobie na TVD, bo to mój ulubiony serial
Ja to nawet nie wiem kto to Joseph Morgan, znam tylko Klausa...
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
hahaha, jaki Ian
zaspoileruję go xD
zaspoileruję go xD
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Ola napisał:hahaha, jaki Ian
zaspoileruję go xD
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
ładnie, ładnie...
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
zaspoileruję go xD
- Spoiler:
TO ON?! lol:P Niepodobny:D
zaspoileruję go xD
- Spoiler:
Marco Polo? Oglądałam, ale z całym szacunkiem do Iana - ten film to istna MASAKRA.
Tak, Marco Polo. Ja prawdę mówiąc nie oglądałam, i chyba nie będę tego zmieniać
znalazłam zdjęcie na jakiejś stronie
Steff wyprzedził Damona, muszę przyznać, że wiele zyskał na 3 sezonie - tak mi się wydaje
znalazłam zdjęcie na jakiejś stronie
Steff wyprzedził Damona, muszę przyznać, że wiele zyskał na 3 sezonie - tak mi się wydaje
- Spoiler:
- A co będzie jeśli Michael (jakkolwiek się jego imię pisze, bo nie wiem skąd on jest) zabije Klausa? To chyba najgorszy rozwój wydarzeń z możliwych na chwilę obecną jak dla mnie xD I taki problem, kiedy się lubi czarne charaktery...
Ja przepraszam, ale Paul naprawdę ma żonę?!? zupełnie nie wiedziałam...
Że co Paul ma?! W życiu... Na pewno nie;) A gdzie o tym słyszałaś/czytałaś?
A co do Klausa - z jednej strony nie chciałabym żeby zginął, ale z drugiej - ciągnięcie tego wątku w nieskończoność z czasem stałoby się baaaardzo męczące i nudne.
EDIT: Rzeczywiście, jednak okazuje się, że jest żonaty. Z jakąś aktorką z PLL. Trochę mnie to zaskoczyło, sądziłam, że takie informacje są raczej ogólnie znane;D
A co do Klausa - z jednej strony nie chciałabym żeby zginął, ale z drugiej - ciągnięcie tego wątku w nieskończoność z czasem stałoby się baaaardzo męczące i nudne.
EDIT: Rzeczywiście, jednak okazuje się, że jest żonaty. Z jakąś aktorką z PLL. Trochę mnie to zaskoczyło, sądziłam, że takie informacje są raczej ogólnie znane;D
Właśnie chciałam podać link, jestem zaszokowana, że to jego żona, bo w sumie to całkiem młody facet
To prawda z tym wątkiem Klausa, ale w razie czego będzie mi bardzo brakowało Klefana. :<
To prawda z tym wątkiem Klausa, ale w razie czego będzie mi bardzo brakowało Klefana. :<
tak Paul ożenił się ...chyba w czerwcu tego roku...o ile dobrze pamiętam...jego wybranką jest Torrey DeVito ...jest śliczna...ja ją znam z OTH...grała tam szaloną "Nanny Carrie"
Ania_- OTH & Eden
Ja czytałam, że żadne z nich nie potwierdziło właściwie tego ślubu, ale to bardzo wiarygodne
Ona jest przepiękna, oglądałam ją w Beautiful People i PLL, dobrali się ;D
Mam nadzieje, że to plotki, ja go chcę na męża <3 xD
Ona jest przepiękna, oglądałam ją w Beautiful People i PLL, dobrali się ;D
Mam nadzieje, że to plotki, ja go chcę na męża <3 xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
a ja tam cieszę się , że żadne z nich nie potwierdziło..poprostu to jest ich życie i ich sprawa, i nikt nikomu nie musi się tłumaczyć albo potwierdzać sowich prywatnych spraw...ok, wiem, że w Hollywood obowiązują inne prawa ale tym bardziej podziwiam ich , że (jeśli naprawdę się pobrali) to , że udało im się zachować to dla siebie...i oby wytrwali w tym jak najdłużej
Ania_- OTH & Eden
Oczywiście ja też jestem jak najbardziej za ich prywatnością... Ale jak będą swój smutek wyrażać fanki, jeśli Paul znowu zawita do Polski
omójboże, ktoś zagłosował w ankiecie: żaden, czyli jednak a opcja się przydała xD Chociaż ja osobiście tego nie rozumiem
Wszechwiedzący filmweb twierdzi, że do ślubu doszło w kwietniu tego roku:) Zresztą nawet jeżeli ślubu nie było, to nie zmienia to faktu, że są razem:
Ja też uważam, że ślicznie razem wyglądają Co do tej Torrey - nie widziałam jej w żadnym filmie czy serialu, ale na zdjęciach wygląda na bardzo ładną.
A jeśli chodzi o potwierdzanie czy niepotwierdzanie ślubu - racja, że to dobrze, że chronią swoje życie prywatne, mam tylko nadzieję, że 'niepotwierdzenie' nie oznacza w tym przypadku 'zaprzeczenia', bo moim zdaniem nie ma nic gorszego niż publicznie zaprzeczać takim informacjom. Skoro to już wyszło, to zaprzeczanie i tak nic nie da, a wygląda to trochę dziwne, jakby za wszelką cenę chcieli ukryć swój związek... Tak czy siak - jest to dla mnie niemały szok, ale wyglądają na szczęśliwych razem, więc jest ok.
Ja też uważam, że ślicznie razem wyglądają Co do tej Torrey - nie widziałam jej w żadnym filmie czy serialu, ale na zdjęciach wygląda na bardzo ładną.
A jeśli chodzi o potwierdzanie czy niepotwierdzanie ślubu - racja, że to dobrze, że chronią swoje życie prywatne, mam tylko nadzieję, że 'niepotwierdzenie' nie oznacza w tym przypadku 'zaprzeczenia', bo moim zdaniem nie ma nic gorszego niż publicznie zaprzeczać takim informacjom. Skoro to już wyszło, to zaprzeczanie i tak nic nie da, a wygląda to trochę dziwne, jakby za wszelką cenę chcieli ukryć swój związek... Tak czy siak - jest to dla mnie niemały szok, ale wyglądają na szczęśliwych razem, więc jest ok.
Ola napisał:omójboże, ktoś zagłosował w ankiecie: żaden, czyli jednak a opcja się przydała xD Chociaż ja osobiście tego nie rozumiem
Podejrzewam, że ktoś wybrał tę opcję z myślą o Matt'cie;)
Karolina napisał:Ola napisał:omójboże, ktoś zagłosował w ankiecie: żaden, czyli jednak a opcja się przydała xD Chociaż ja osobiście tego nie rozumiem
no właśnie....tylko dziwi mnie , że jeśli ktoś wybiera opcję "żaden" z myślą o Matt'cie to dlaczego jest tylko jeden głos ....hmmmm.... ;P
Ania_- OTH & Eden
Ania_ napisał:Karolina napisał:Ola napisał:omójboże, ktoś zagłosował w ankiecie: żaden, czyli jednak a opcja się przydała xD Chociaż ja osobiście tego nie rozumiem
no właśnie....tylko dziwi mnie , że jeśli ktoś wybiera opcję "żaden" z myślą o Matt'cie to dlaczego jest tylko jeden głos ....hmmmm.... ;P
Dokładnie o tym samym pomyślałam! gdyby był Matt, sama chętnie zmieniłabym mój głos
Moje uczucia do Matta są skrywane pewną dozą nieśmiałości i nie mogłam oddać na niego głosu.
A tak w ogóle to po odcinku jestem.
Szału nie ma, a szkoda.
Komentarz:
A teraz coś o nadchodzącym odcinku (ostatnim w tym roku ;(((((((((((((((((()
Poza tym odcinek 3x11 będzie nosił tytuł Our Town co Ian zdradził na twitterze
A tak w ogóle to po odcinku jestem.
Szału nie ma, a szkoda.
Komentarz:
- Spoiler:
Historia pierwotnych świetna, ogólnie w końcu Rebbekah na plus
Myślałam, że Elena zostanie i ją przytuli czy coś, a ona sobie poszła
Braterskie sceny Stefana i Damona, uwielbiam. No, ale poza tym to dawno było wiadomo, że Stefan bardziej kocha Damona niż Elenę i to jest zapewne kluczyk do niego.
Co poza tym.. Riczek się spisał ^^
A na minus Bonnie wepchnięta tam nie wiadomo po co ;P
Brak Caroline!
W ogóle Tyler gdzieś przepadł, Katherine też, żeby nie było z nimi jak z dzieckiem Doroty xD
A teraz coś o nadchodzącym odcinku (ostatnim w tym roku ;(((((((((((((((((()
Poza tym odcinek 3x11 będzie nosił tytuł Our Town co Ian zdradził na twitterze
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Moje postanowienie listopadowe - nie będę oglądać zwiastunów:P
A co do odcinka; spoko był
A co do odcinka; spoko był
- Spoiler:
- Rebekah to spoko dziewczyna. Wyjawiła całą historie Elenie. A pod koniec odcinka było mi jej żal. Całe życie, żyła w przekonaniu, że to Mikael zabił Esther, a to Klaus...
Ric - plus, w końcu się na coś przydał.
Bonnie - minus!!!Co ona tam robiła?!
Tyler, Caroline, Katherina - where are you? Co się z nimi stało? Katherina żyje czy co? Tyler totalnie poświęcił się swojemu hybrystwie? A Caroline mu pomaga?
Sceny Damona i Stefana - plus! To lubię. A ta scena jak Damon kopie Stefana - jacyż oni romantyczni.
Ostatnia scena Damona i Eleny - Serio? Oni nie mają innego miejsca spotkań, tylko łóżko Eleny? A poza tym, ja tylko czekałam aż będzie "cmok, cmok" a tu nic! W ohydnej scenie mogą się całować, a w takiej nie?!
Koszmar...
Odcinek fajny. Podobały mi się retrospekcje.
Co do ślubu Paula. To odbył się w kwietniu tego roku, co prawda ani on ani Torrey tego nie potwierdzili, ale w jakimś programie Nina powiedział, że to prawda.
Poza tym mama Paula na naszej klasie ma taki opis:
,,Zaraz po studiach (psychologia) wyjechalam do Stanow. Mieszkam w New Jersey od 1981 roku. Mam meza Tomka, czworo dzieci - dwoje doroslych :Monika (plus maz, synek i coreczka) i Paul (plus zona), i dwie nastolatki: Julia -15 i Leah -13, kota - Oreo i pieska -Molly. Co slychac u Ciebie?! ''
Poza tym mama Paula na naszej klasie ma taki opis:
,,Zaraz po studiach (psychologia) wyjechalam do Stanow. Mieszkam w New Jersey od 1981 roku. Mam meza Tomka, czworo dzieci - dwoje doroslych :Monika (plus maz, synek i coreczka) i Paul (plus zona), i dwie nastolatki: Julia -15 i Leah -13, kota - Oreo i pieska -Molly. Co slychac u Ciebie?! ''
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Ok, wrażenie poodcinkowe:
@fanka159 - szczerze wątpię w to, że mama Paula ma konto na nk, na którym w dodatku pisze takie rzeczy, no błagam... Informacje o rodzeństwie i pupilach aktorów są raczej łatwe do znalezienia, ktoś to wykorzystał i założył fałszywe konto.
- Spoiler:
- No cóż, nie jestem zachwycona w takim stopniu jak po poprzednich odcinkach, ale nie było też aż tak bardzo źle;)
Przede wszystkim: Alaric jest moim bohaterem - nauczyciel historii w prowincjonalnym miasteczku odczytujący runy sprzed tysiąca lat - imponujące;D
Historia pierwotnych całkiem ciekawa. Na początku opowiadania Bekki byłam przekonana, że to Mikael jest tym złym i fakt, że to Klaus zabił ich matkę, a nie Mikael był dla mnie wielkim zaskoczeniem. No i scena rozpaczy Rebekki – jak dla mnie wielki plus, bardzo wiarygodnie to wyszło. W ogóle to nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam akcent tej dziewczyny, mogłabym jej słuchać godzinami:D
Stefan i Damon - jakoś dziwnie nudne to było, zupełnie nie zainteresowały mnie te ich pogaduszki. W ogóle Stefan robi się już trochę irytujący - zupełnie go nie ogarniam: kocha tę Elenę, czy nie kocha? Wyłączył to swoje człowieczeństwo, czy nie? Bardzo się ucieszyłam, że Damon skopał mu tyłek!
Wielki minus – brak Matta. No jak tak można?!
Uważam, że sam odcinek może był nieszczególnie porywający, ale wydaje mi się, że ma duże znaczenie dla dalszej fabuły, bo trochę nam się pozmieniały strony konfliktu, także nie będę narzekać.
Aha, no i oczywiście ostatnia scena Damona i Eleny – podobało mi się to. Może nie na płaszczyźnie: Delena jako związek, bo wciąż sądzę, że na razie jest to trochę za bardzo jednostronne uczucie, ale fajne jest to, że oni, jako przyjaciele, osiągnęli taką bliskość. Właściwie to odnoszę wrażenie, że obecnie Damon jest dla Eleny najbliższą osobą, największym wsparciem i w pewnym sensie nawet powiernikiem jej sekretów. Dlatego tak przyjemnie oglądało się tę scenę ‘łóżkową’ - totalne zaufanie.
@fanka159 - szczerze wątpię w to, że mama Paula ma konto na nk, na którym w dodatku pisze takie rzeczy, no błagam... Informacje o rodzeństwie i pupilach aktorów są raczej łatwe do znalezienia, ktoś to wykorzystał i założył fałszywe konto.
Strona 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 30 z 40
Pozwolenia na tym forum: