The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 32 z 40
Strona 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
fanka159 napisał:Torrey DeVitto, żona Paula Wesleya zagra w TVD. Wcieli się w postać Mary, inteligentną młodą lekarkę. Zaintryguje się nią Alaric. Pojawi się w 10 i 11 odcinkach 3 sezonu.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ale fajnie! Ale fajnie. Wow...
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Magdafa, ej Ty sobie żartujesz czy serio zostawiasz takie treściwe komentarze?
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Takie tam spoilery, nic nowego właściwie, ale zawsze coś:
- Spoiler:
- W najnowszym wydaniu magazynu TVGuide znalazł się krótki artykuł poświęcony nadchodzącemu odcinkowi The Vampire Diaries - Homecoming. Poniżej publikujemy skan publikacji oraz tłumaczenie.
To znowu czas na imprezę w Mystic Falls, więc przygotujcie się na huk. Kiedy grupa My Morning Jacket będzie grała na Homecoming dance w półfinale sezonu (serial powraca 5 stycznia), Damon, Elena i Stefan wprowadzają w życie coś, co producentka wykonawcza Julie Plec nazwała "perfekcyjnie diabolicznym planem", którego celem jest pokonanie potężnej hybrydy, jaką jest Klaus. "Wierzą oni, że w końcu mają broń, potrzebną do jego pokonania: Mikaela - przerażającego starożytnego wampira, który jest gotowy pozbyć się Klausa z tej planety."
Jednak stawki są wysokie: Nie ma nikogo, na kim Damon i Elena mogliby polegać, wliczając Tylera - nową hybrydę, oraz Stefana, który został zauroczony, by być posłusznym Klausowi. Spodziewajcie się "trochę poważnej akcji", mówi Joseph Morgan. "oraz konfrontacji pomiędzy Damonem i Klausem. Będzie ona o wiele większa niż te, które już widzieliśmy."
- Spoiler:
- Michael Ausiello z TVLine wyjawił, co scenarzyści przygotowali dla Bonnie w nadchodzących odcinkach.
Pytanie: Czy masz jakieś wiadomości na temat ewentualnego połączenia się Damona i Bonnie w The Vampire Diaries? Wiem, że to wydarzyło się w książce. - Giovanni
Ausiello: Czy w książkach jest coś o romansie pomiędzy Bonnie i charyzmatycznym-z-problemami facecie o imieniu Jamie? Bo jestem prawie pewien, że to się będzie działo. Nie jestem taki pewien jeśli chodzi o Damona i Bonnie.
Kasia- Dan & Klaine
Odcinek rewelacja
- Spoiler:
- Doznałam szoku gdy zobaczyłam, że Stefan ukradł Klausowi trumny. W styczniu przewage będzie miał zdecydowanie Stefek ;D Elena + Damon = nuda,nuda... Kocham Rebecce i Katherine ;D Chciałabym ale Stefan obudził pierwotnych. Jedno jest pewne, bedzie sie działo. Plotkara w 3 sezonie zdecydowanie sie pogarszała, Pw odwrotnie
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
- Spoiler:
- Odcinek genialny! Mi się sceny Damon Elena podobały ;D I fajnie że Stefan będzie teraz tak jakby zły. Byłam zaskoczona że to Katherine okazała się być Eleną. Mieli na prawdę dobry plan.
Byłam zła na Stecia ze tak wpadł w niewłaściwym momencie i wszystko popsuł. Ale dobrze bo szkoda by było Klausa ;P
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Odcinek REWELACJA!!!!!! Jak dojdę do siebie to napiszę coś wiecej, a na razie tylko tyle;
- Spoiler:
- Po pierwsze, cała akcja z zabiciem Klausa była niesamowita. Jak Mikael miał zabić Elenę, to coś przeczuwałam, zie to Katherine. A w scenie, gdy Stefek odciągnął Damona, to tylko myślałam "Co on do cholery robi?!". Sceny z Damonem i Eleną - jak zawsze je lubię I ta rozmowa Stefana z Katheriną - kurde... czemu każdy odcinek jest lepszy od poprzedniego?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No i po ostatnim w tym roku
Trochę nieskładnie pewnie będzie, no ale moje wrażenia:
Głosuję za założeniem kółka wzajemnego wsparcia w tym trudnym czasie, który nas czeka
Trochę nieskładnie pewnie będzie, no ale moje wrażenia:
- Spoiler:
Rebekah, cholerka naprawdę ją polubiłam było mi trochę szkoda jak Elena ją zasztyletowała, ale to była konieczność.
Caroline + Tyler, baaaardzo mi szkoda tego co się z nimi stało Mam nadzieję, że jeszcze nam przywrócą to co było. Mam mieszane uczucia co do Tylera, z jednej strony nadal jej bronił, a z drugiej gada jak skończony dupek.
Bonnie.. mogliby zeswatać ją z tym Mattem i wysłać na jakieś wakacje
Już myślałam, że pierwszy raz w historii bardziej przypasuje mi Damon, po tym jak Stefan zepsuł akcję z Klausem, ale koniec bardzo mnie zaskoczył. Uwielbiam motyw miłości między braćmi. Uwielbiam Katherine !
Elena i Damon, jakoś mnie to nie raziło w oczy w tym odcinku, nie było sztuczności jak przy scenie z chilli itp. Poza tym fajnie, ze to wszystko opiera się na odzyskaniu/nie odzyskaniu Stefana.
Szkoda w sumie trochę, że już zabili Mikaela, nie nabył się za długo
No i jestem meeega zła, że nie zabili Klausa, teraz jak już nawet Klefan go nie ratuje, nie cierpię typa ;P Ale teraz to Stefan rozdaje karty <3
Głosuję za założeniem kółka wzajemnego wsparcia w tym trudnym czasie, który nas czeka
- Spoiler:
Czwartek, 5 stycznia...
Klaus: Zabiję cię i każdego, kogo kiedykolwiek poznałeś.
Stefan: Zrobisz to, a już nigdy więcej nie zobaczysz swojej rodziny.
Zabrali mu rodzinę...
Tyler: Klaus się nie zatrzyma dopóki nie odzyska wszystkich swoich trumien.
Stefan: Nie jesteś bezpieczna.
Klaus: Wy, ludzie, najlepiej odbieracie przemoc.
Jeremy: Nikt z nas nie wyjdzie z tego żywy.
...teraz, on się zemści jedno...
Alaric: Jeremy!
...po drugim
Klaus: Będzie tego więcej.
Czwartek, 5 stycznia...
Klaus: Zabiję ciebie i każdego, kogo kiedykolwiek poznałeś.
Stefan: Zrobisz to, a już nigdy więcej nie zobaczysz swojej rodziny.
Zabrali mu rodzinę...
Damon: Klaus próbuje przekazać nam wiadomość.
Jeremy: Nikt z nas nie wyjdzie z tego żywy.
...teraz, on się zemści jedno...
Alaric: Jeremy!
...po drugim
Kasia- Dan & Klaine
totalnie jestem "za"... ja nie wiem jak można być tak bezdusznym i zrobić taką przerwę...chociaż jestem przyzwyczajona...na ostatni sezon OTH muszę czekać od maja do stycznia- to dopiero mordęga
ja jestem w trakcie oglądania, mam przerwe bo dzisiaj jak na złość mój internet się mśći (chociaż nie wiem za co, przecież zapłaciłam na czas ) i chodzi tak powoli, że mnie trafia... , nie mogłam się oprzeć i poczytałam wasze wrażenia...
napiszę później jak tam u mnie będzie po odcinku
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Przeglądałam stare wpisy na forum:
by kasia_ on Pią Wrz 16, 2011 10:02 pm
Właśnie wpadłam na genialny związek!
Szmatt i Bonnie!
Ona i jej krwawiący nos + Matt i jego ściera, idealne połączenie
Wycierałby jej nosek tak romantycznie..
Oby to było jakieś moje proroctwo xD
by kasia_ on Pią Wrz 16, 2011 10:02 pm
Właśnie wpadłam na genialny związek!
Szmatt i Bonnie!
Ona i jej krwawiący nos + Matt i jego ściera, idealne połączenie
Wycierałby jej nosek tak romantycznie..
Oby to było jakieś moje proroctwo xD
Kasia- Dan & Klaine
No to teraz ja się uzewnętrznię:
- Spoiler:
Odcinek genialny, co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości. Cała intryga super (choć muszę się pochwalić, że dość szybko zorientowałam się, że Elena to tak naprawdę Katherine).
Rebekah - rewelacja, nie spodziewałam się, że tak polubię tę postać. Strasznie jej współczuję i naprawdę ruszyło mnie to, co mówiła o wiecznym uciekaniu, o miłości i nienawiści do brata, o swoim pierwszym licealnym balu... A Elena co? Wbiła jej sztylet W PLECY. Zdenerwowałam się!
Tyler jest okropny, megairytujący, bardzo dobrze, że Caroline go rzuciła. Szkoda mi jej, ale lepiej, żeby na razie byli osobno, a po śmierci Klausa wszystko wróci (oby) do normy.
Stefan... Mam mieszane uczucia. Poświęcił się dla Damona itp. itd., ale jednak jakoś nie zachwycił mnie w tym odcinku. Jest coś denerwującego w tej jego wymuszonej nonszalancji. I właściwie to powoli zaczyna mnie nudzić to jego 'demoniczne' oblicze. Lepiej niech wraca do człowieczeństwa.
Katherine - bardzo pozytywne zaskoczenie. Ona i ludzkie uczucia? Cóż to się dzieje...
Damon+Elena - mimo, że ostatnio bardzo mocno powróciłam do Steleny, to jednak ich interakcja w tym odcinku niezmiernie przypadła mi do gustu. Nie wiem dlaczego, ale zwróciło moją uwagę jedno, w sumie dość niewiele znaczące zdanie Damona. Kiedy rozmawiał z Eleną o niepowodzeniu ich idealnego planu powiedział: 'Sprowadziliśmy Katherine, żebyś była bezpieczna' - zupełnie to naturalne, bo nawet gdyby nic do niej nie czuł, pewnie i tak chciałby zapewnić jej bezpieczeństwo, ale jednak mnie to rozczuliło;) No i ostatnia rozmowa - Elena mówiąca 'We will let him go' o Stefanie - patrzenie na Damona w tym momencie było czymś pięknym:) I wiem, że powtarzałam kilkakrotnie, że najlepsze w Stelenie jest to, że są sobie tacy wierni, ale jednak bardzo chcę teraz w końcu zobaczyć Delenę, żeby ten Damon zaznał choć odrobiny szczęścia!
Ciekawa jestem, jak zakończy się sprawa z Klausem. Jakoś musi zniknąć, a niby ostatni sposób na zabicie go przepadł... Scenarzyści pewnie wymyślą kolejną super-sekretną broń, o której nie ma pojęcia nikt poza jedną jedyną osobą na świecie. Może Pierwotna Czarownica odezwie się z zaświatów do Bonnie i przekaże jej, jak uśmiercić synka?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
W ogóle wydaje mi się jakoś, że Elena i Becka mogłyby mieć jakąś fajniejszą relację, ona tak się jej uzewnętrznia, chyba potrzebuje przyjaciółki czy coś, a Elena jak nie zostawia ją płaczącą to traktuje sztyletem ;|
Rozumiem, że to siostra Klausa itp. ale strasznie perfidne to zachowanie Eleny.
Rozumiem, że to siostra Klausa itp. ale strasznie perfidne to zachowanie Eleny.
- Spoiler:
A co do Katherine podstawionej za Elene to w sumie zorientowałam się od razu, coś nie grało.
O to nie ma strachu Karolina, na świecie na pewno jest jeszcze ilość JEDYNYCH I NIEPODWAŻALNYCH METOD ZABICIA KLAUSA odpowiadająca ilości prób zabicia go
btw. tylko ja pomyślałam o parze Bonnie i Alarick, gdy Bonnie powiedziała o rozszyfrowywaniu z nim w nocy pisma wikingów? to byłby koszmar
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- kasia_ napisał:
btw. tylko ja pomyślałam o parze Bonnie i Alarick, gdy Bonnie powiedziała o rozszyfrowywaniu z nim w nocy pisma wikingów? to byłby koszmar [You must be registered and logged in to see this image.]
Nieee... Teraz nie mogę wyrzucić tego obrazu z głowy Naga Bonnie w objęciach równie nagiego, lekko utuczonego tu i ówdzie, nauczyciela historii z błyszczykiem na ustach
no to więc tak ...
Odcinek jak najbardziej na plus...a raczej PLUS
rozpisałam się troszkę
aha...zapomiała jeszcze o jednym..
Odcinek jak najbardziej na plus...a raczej PLUS
- Spoiler:
- Plan Damona był świetny...przemyślany...wręcz doskonały...a ja chciałam, żeby przynajmniej raz Damonowi udało się uratować Stefana ,żeby mógł pokazać, że on też kocha swojego brata...a tu "dupa zbita" bo się okazało, że w planie Damona, Katerina i Stefan mieli swój własny plan (oczywiście nie zamierzony ale konieczny) i koniec końców to Stefan ratuje Damona...znowu...heh....
no no...Elena pokazuję, że też ma charakterek ...jak zobaczyłam Elenę wbijającą sztylet Rebece to mi szczena opadła ...chyba nikt nie spodziewał się czegoś takiego...nasza słodka, grzeczna Elena...zdawałoby się, że zaprzyjaźnia się z Barbie Klaus ...taka miła rozmowa, ta się otworzyła przed nią i zapłaciła za to dostając sztylet w plecy..oj Elena, coś czuję, że jak Rebekah "powstanie z grobu" to nie będzie już taka miła...tak wogóle to żal mi się zrobiło Rebeki, miała rację co do Mikaela...to on zniszczył ich rodzinę...i dobrze, że zginął...nie jest mi go żal...
za to jest mi żal Klausa....płaczący Klaus -czy ktoś to wogóle pojmuje? ...w nim też jest jeszcze jakieś człowieczeństwo... ha ha...ale najlepsza końcówka...Klaus nie docenił naszego Stefcia:)
Bardzo pozytywnym zaskoczeniem okazała się Kasiula nasza kochana.....ale bez przesady...już mogła się powstrzymać z tym, że Damona też kochała (choć jak wiadomo są różne rodzaje miłości)...wogóle podobało mi się to, że ona też pokazała "jakieś tam " swoje człowieczeństwo i zjednoczyła siły ze Stefanem aby uratować Damona..."bo-boom" było świetne
Stefan...uwielbiam go takiego troszkę "dobrego" i troszkę "złego" ;P ...ma charakterek, jest zabawny...mi się podoba...cały czas "dobry" Stefan jest nuuudnyyyy....a tak poza tym jakoś nie wyróżniał się czymś nadzwyczajnym w tym odcinku...bo przecież my już wiemy, że Stefan dla Damona zrobi wszystko...
Caroline i Taylor...uwilebiałam ich...tzn nadal uwielbiam i mimo, że Taylor chce dobrze to jednak strasznie mnie irytuje odkąd został zdominowany przez Klausa...
Bonnie...Matt...tak naprawdę ledwo zauważyłam, że byli w tym odcinku...
no i Damon i Elena...ja jestem totalnie pro- Delena...to było miłe w ostatniej scenie...tylko delikatna Elena potrafi uspokoić Damona kiedy ten wpada w szał...i tylko Damon potrafi sprawić, że Elena odważa się na taki krok jak dźgnięcie Rebeki...idealnie uzupełniają się...ale ja wręcz błagałam żeby się nie całowali w tej scenie...jeszcze nie teraz...jakoś moim zdaniem to nie był odpowiedni moment...czekam na coś naprawdę wielkiego...coś co będzie należało tylko do nich...coś co będzie magiczne...
rozpisałam się troszkę
aha...zapomiała jeszcze o jednym..
- Spoiler:
- a mianowicie o tym, że byłam zaskoczona tym, że Mikael "zabił" Elene..no wiemy, że to była Katerina ale on tego nie wiedział...myślałam, że są w jednej drużynie a tu zonk...Mikael to zdrajca...zasłużył na śmierć...
Ania_- OTH & Eden
Karolina napisał:
- Spoiler:
kasia_ napisał:
btw. tylko ja pomyślałam o parze Bonnie i Alarick, gdy Bonnie powiedziała o rozszyfrowywaniu z nim w nocy pisma wikingów? to byłby koszmar [You must be registered and logged in to see this image.]
Nieee... Teraz nie mogę wyrzucić tego obrazu z głowy Naga Bonnie w objęciach równie nagiego, lekko utuczonego tu i ówdzie, nauczyciela historii z błyszczykiem na ustach
...już nigdy nie spojrzę na Bonnie i Alaricka tak samo...
Ania_- OTH & Eden
Ania_ napisał:Karolina napisał:
- Spoiler:
kasia_ napisał:
...już nigdy nie spojrzę na Bonnie i Alaricka tak samo...
Ja też nie xD
Już i tak nie mogę patrzeć na Bonnie...
Czy was też zabił tekst Matta do Eleny "Pomyśleć ze jesteśmy tu razem" a propos balu maturalnego ...
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Od razu pojawiło się widmo ich pełnego pasji związku.
Kasia- Dan & Klaine
Ostatnio koleżanka opowiadała mi o tym, że widziała zdjęcie Niny z Halloween w dość oryginalnym kostiumie, teraz sobie przypomniałam, wyszukałam i znalazłam:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Przy okazji parę innych zdjęć naszych ulubieńców w kostiumach:
Nina wygląda rewelacyjnie moim zdaniem.
To już widzieliśmy na filmiku:
No i Paul:
Niestety nie wiem 'co poeta miał na myśli'...
No i specjalnie dla was (i, co tu dużo gadać, dla siebie też) wyszukałam Zacha, przy okazji mam też Candice:
Przy okazji parę innych zdjęć naszych ulubieńców w kostiumach:
Nina wygląda rewelacyjnie moim zdaniem.
To już widzieliśmy na filmiku:
No i Paul:
No i specjalnie dla was (i, co tu dużo gadać, dla siebie też) wyszukałam Zacha, przy okazji mam też Candice:
No to dorzucę jeszcze:
Nasza ukochana Vicky
Fajnie, że tak się razem bawią
Nasza ukochana Vicky
Fajnie, że tak się razem bawią
Kasia- Dan & Klaine
To pierwsze zdjęcie to Joseph, czy kto? I kto się kryje za maską Freddy'ego Kruegera?
A tego, że się razem bawią nie brałabym za bardzo do siebie, podejrzewam, że to jakaś impreza promocyjna, zwłaszcza, że jest tak dobrze udokumentowana i, że (na co wygląda) przyjechali wszyscy razem jakimś autokarem(?).
A tego, że się razem bawią nie brałabym za bardzo do siebie, podejrzewam, że to jakaś impreza promocyjna, zwłaszcza, że jest tak dobrze udokumentowana i, że (na co wygląda) przyjechali wszyscy razem jakimś autokarem(?).
Tak, to Joseph
Własnie nie wiem kto jest Freddym..
Zepsułaś moją sielską wizję, dzięki ;/
Wszystkie dziecięce marzenia.. EH.
Własnie nie wiem kto jest Freddym..
Zepsułaś moją sielską wizję, dzięki ;/
Wszystkie dziecięce marzenia.. EH.
Kasia- Dan & Klaine
No i Paul:
Colin Farrell ... ??? ;P
Ania_- OTH & Eden
Zach = sex, sorry tylko nie wiem po co on chowa swoją twarz jakimiś okropnymi kostiumami...
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Zach = sex, sorry tylko nie wiem po co on chowa swoją twarz jakimiś okropnymi kostiumami...
Pomyślał po prostu, że choć raz pozwoli błyszczeć innym, mniej urodziwym facetom a sam usunie się w cień. Oczywiście i tak się nie udało, bo taka uroda i seksapil przebija się przez każdą maskę czy kostium, ale trzeba chłopakowi przyznać, że miał szczere chęci.
Strona 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 32 z 40
Pozwolenia na tym forum: