The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 33 z 40
Strona 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Karolina napisał:To pierwsze zdjęcie to Joseph, czy kto? I kto się kryje za maską Freddy'ego Kruegera?
A tego, że się razem bawią nie brałabym za bardzo do siebie, podejrzewam, że to jakaś impreza promocyjna, zwłaszcza, że jest tak dobrze udokumentowana i, że (na co wygląda) przyjechali wszyscy razem jakimś autokarem(?).
To była impreza organizowana przez fundację Iana z okazji Halloween
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
fanka159 napisał:Karolina napisał:To pierwsze zdjęcie to Joseph, czy kto? I kto się kryje za maską Freddy'ego Kruegera?
A tego, że się razem bawią nie brałabym za bardzo do siebie, podejrzewam, że to jakaś impreza promocyjna, zwłaszcza, że jest tak dobrze udokumentowana i, że (na co wygląda) przyjechali wszyscy razem jakimś autokarem(?).
Czy ta fundacja ma coś wspólnego z ekologią? Bo, sądząc po wpisach na twitterze, on się chyba strasznie w to angażuje.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Nie czytam tego co pisałyście dopóki nie obejrzę odcinków...
Ale dokonałam odkrycia... Że codziennie, ale to codziennie ukazuje się moja miłość... Do pewnego bohatera...
Bo chyba nie bez powodu używam żelu do twarzy oczyszczająco-MATTującego...?
Ale dokonałam odkrycia... Że codziennie, ale to codziennie ukazuje się moja miłość... Do pewnego bohatera...
Bo chyba nie bez powodu używam żelu do twarzy oczyszczająco-MATTującego...?
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Karolina napisał:fanka159 napisał:Karolina napisał:To pierwsze zdjęcie to Joseph, czy kto? I kto się kryje za maską Freddy'ego Kruegera?
Czy ta fundacja ma coś wspólnego z ekologią? Bo, sądząc po wpisach na twitterze, on się chyba strasznie w to angażuje.
Tak, fundacja przede wszystkim zajmuje sie środowiskiem, ale nie tylko.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
ohoho, jakie ładne zdjęcie... A wątek, w istocie, porywający - z moimi ulubionymi bohaterami
Mój ulubiony serial obok Plotkary. Teraz dwa miesiące przerwy, nie moge się doczekać 10 odcinka. Damon jest najlepszy.
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
kasia_ napisał:Ekstra.
Kasia,
kasia_ napisał:ej Ty sobie żartujesz czy serio zostawiasz takie treściwe komentarze?
hipokryzja...
Widząc sweetaśną fotkę Matta, przypomniałam sobie o stronie z której to pochodzi:)
Więc, postanowiłam, aby umieścić tutaj link do niej, bo moze ktos jej nie widział. Oto link, do ostatniego odcinka: [url=nowhitenoise.com/2011/11/the-vampire-diaries-3-09-homecoming-photo-recap-seriously-tyler/]KLIK[/url]
Więc, postanowiłam, aby umieścić tutaj link do niej, bo moze ktos jej nie widział. Oto link, do ostatniego odcinka: [url=nowhitenoise.com/2011/11/the-vampire-diaries-3-09-homecoming-photo-recap-seriously-tyler/]KLIK[/url]
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Karolina, to była ironia, bo uwielbiam takie nabijanie sobie postów.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
No, to fajne że tyle ludzi na forum ma akurat 30 postów Mnie akurat by się nie chciało tyle nabijać żeby tylko poczytać spoilery... xD Przecież wszystko można znaleźć w internecie
No i nadeszła ta okropna chwila kiedy to nie zobaczymy kolejnego odcinka..
Na pocieszenie trochę nowinek:
Faaascynująceee...
UFF.
Na pocieszenie trochę nowinek:
- Spoiler:
- W The Vampire Diaries zostanie wprowadzony nowy wątek miłosny, ściśle powiązany z czarownicą Bonnie (Kat Graham), która ostatnio rozstała sie z Jeremym (Steven R. McQueen), przez duchy jego byłych.
Do obsady dołączy Robert Ri'chard (Mason w serialu Veronica Mars), który wystąpi w powracającej roli Jamiego, kiedy to serial powróci na antenę w styczniu.
Widzowie poznają go w 12 odcinku, kiedy to Bonnie oraz Elena (Nina Dobrev) wybiorą się w podróż. Opisany został jako przystojny (oczywiste) oraz lekko niewyrafinowany, który natychmiast zdobywa zainteresowanie Bonnie. Bierz go, dziewczyno!
W 12 odcinku pojawi się również matka Bonnie, Abby Bennet, którą zagra Persia White. Zbieg okoliczności? Myślimy, że nie! Słyszeliśmy, że Jamie z pewnością ma jakieś powiązanie z Abby, lecz na pewno nie w kierunku miłości. Czy dzieli ich coś wspólnego? Oboje są gorący oraz problematyczni! Przypomnijmy, że Abby jest obciążona tajemnicami swojej przeszłości, które zmusiły ją do porzucenia własnej córki.
Faaascynująceee...
- Spoiler:
- ghart: Kolejny Spoiler-czat bez żadnych wiadomości o #TVD?! Dobijacie mnie...
Hej, przyzwyczaj się, że plan Vampire Diaries jest jak Forn Knox (baza Armii Stanów Zjednoczonych - przyp. tłum.), [czyli] praktycznie nieprzepuszczający spoilerów. Ale usłyszeliśmy coś o jednej z naszych ulubionych nowych postaci, Rebece; [otóż] pojawi się ona raczej prędzej niż później. Nieważne, czy zostanie od-sztyletowana ([czyż to nie] najlepsze słowo?) czy pojawi się w retrospekcjach, my cieszymy się, że ta "zła krwawa s*ka" wróci.
- Spoiler:
- Jakie są szanse na to, by w Pamiętnikach Wampirów, Stefan i Elena mieli wampirze dziecko, tak jak Bella i Edward w Zmierzchu: Przed Świtem? - pyta Ashley poprzez email.
Ashley, Twoje pytanie cholernie dezorientuje Paula Wesley'a (Stefan). "Jak wampiry moga mieć dzieci?", pyta. "Czy dziecko będzie wampirem? Czy rodzi się martwe? Nieśmiertelne? Od razu pojawiają się z dziecięcymi kłami? Czy pozostają w swoim wieku?"
Na szczęście, Nina Dobrev (Elena) wkroczyła prosto w ustalenia Paula. "Ustaliliśmy, że nasze wampiry nie mogą się rozmnażać, więc Elena będzie musiała zajść w ciążę z kimś innym niż z Salvatorem", mówi. "Myślę również, że pomysł będzie zrealizowany tylko wtedy gdy zajdę w ciążę w prawdziwym życiu, a szanse, że stanie się to w następnej dekadzie są nikłe dla każdego!"
UFF.
Kasia- Dan & Klaine
Z cyklu: refleksje Karoliny:
1) Nowy romans Bonnie = więcej Bonnie = więcej myśli samobójczych Karoliny
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tak właśnie wyglądam oglądając kolejne super-magiczne-i-totalnie-interesujące perypetie panny 'nie umiem ułożyć ust w normalny sposób' Bennett.
2) Zapewnienie o pojawieniu się Rebeccki w kolejnych odcinkach zmniejsza nieco moją depresję po przeczytaniu o rozwoju wątku Nieustraszonej Czarownicy.
3) Czy ta Ashley, czy jak jej tam, jest nawiedzona? Może niech Stelena od razu spłodzi całą gromadkę rozpuszczonych wrzeszczących bachorów - to na pewno zwiększy tempo serialu... Co za ludzie...
4) W odpowiedzi na post Oli - nie ogarniam takich ludzi, wg mnie to jest po prostu chamskie. Forum służy do dyskutowania a nie tylko czytania... Nie rozumiem tego zupełnie, mnie spoilery szczerze mówiąc średnio interesują, czytam z przyzwyczajenia;) Nie wyobrażam sobie, jak można zadać sobie trud założenia konta na forum, napisania tych 30 postów, tylko po to, żeby przeczytać informacje, które i tak 2 tygodnie później zobaczy się w telewizji...
1) Nowy romans Bonnie = więcej Bonnie = więcej myśli samobójczych Karoliny
Tak właśnie wyglądam oglądając kolejne super-magiczne-i-totalnie-interesujące perypetie panny 'nie umiem ułożyć ust w normalny sposób' Bennett.
2) Zapewnienie o pojawieniu się Rebeccki w kolejnych odcinkach zmniejsza nieco moją depresję po przeczytaniu o rozwoju wątku Nieustraszonej Czarownicy.
3) Czy ta Ashley, czy jak jej tam, jest nawiedzona? Może niech Stelena od razu spłodzi całą gromadkę rozpuszczonych wrzeszczących bachorów - to na pewno zwiększy tempo serialu... Co za ludzie...
4) W odpowiedzi na post Oli - nie ogarniam takich ludzi, wg mnie to jest po prostu chamskie. Forum służy do dyskutowania a nie tylko czytania... Nie rozumiem tego zupełnie, mnie spoilery szczerze mówiąc średnio interesują, czytam z przyzwyczajenia;) Nie wyobrażam sobie, jak można zadać sobie trud założenia konta na forum, napisania tych 30 postów, tylko po to, żeby przeczytać informacje, które i tak 2 tygodnie później zobaczy się w telewizji...
Wiecie co jest najzabawniejsze? Że ta dziewczyna już nawet więcej tego tematu nie otworzy i nie przeczyta To jest dopiero doskonała umiejętność korzystania z forum.
A co do ciążowego newsa, chyba nie może się doczekać Przed Świtem
Kasia- Dan & Klaine
kasia_ napisał:Wiecie co jest najzabawniejsze? Że ta dziewczyna już nawet więcej tego tematu nie otworzy i nie przeczyta To jest dopiero doskonała umiejętność korzystania z forum.
Dopiero teraz zauważyłam, że rozmawiamy o konkretnej osobie;P Myślałam, że to tylko taka nagła refleksja Olę naszła a właśnie dostrzegłam, że ta dziewczyna napisała równe 30 postów...
Więcej Bonnie? nie trzeba myśleć o samobójstwie...poprostu można umrzeć śmiercią naturalną, nieplanowaną z nudów ... a ten jej "magiczny" wzrok śni mi się po nocach ...no chyba, że Bonnie będzie z Mattem...ah...te niebieskie oczy.....
Jak wróci Rebekah to napewno będzie ciekawie...będzie napewno wkurzona...mam nadzieję
Dokładnie! Ludzie za dużo i za często mają styczność z "Przed Świtem" i tymi wszystkimi Patisonami ;P...i myślę, że ta dziewucha, która o to zapytała miała nie więcej niż 12 lat ;P ...wampirze dziecko...to nawet brzmi śmiesznie
Jak wróci Rebekah to napewno będzie ciekawie...będzie napewno wkurzona...mam nadzieję
Dokładnie! Ludzie za dużo i za często mają styczność z "Przed Świtem" i tymi wszystkimi Patisonami ;P...i myślę, że ta dziewucha, która o to zapytała miała nie więcej niż 12 lat ;P ...wampirze dziecko...to nawet brzmi śmiesznie
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
pewnie, niech się wszędzie hajtają i zachodzą w ciąże, telewizja misyjna, od co
Kasia- Dan & Klaine
Liczysz?
I jeszcze napisałam jeden post, ale jakimś sposobem go nie ma. A wię napisałam;
Ania, nie oceniaj tak nisko 12-latek... (patrz mój wiek)
Nie, przejrzałam kilka stron w poszukiwaniu spoilerów, żeby umilić oczekiwanie, niestety nic nie znalazłam, ale był tam licznik
Kasia- Dan & Klaine
Właśnie ja też codziennie klikam na dynamiczną zakładkę strony poświęconej tvd i nic! Żadnych nowości, nada, zero! I co tu robić...
Lise napisał:Liczysz?
ha ha ...ah te stereotypy....przepraszam nie chciałam nikogo urazić ...
kasia_ napisał:
Nie, przejrzałam kilka stron w poszukiwaniu spoilerów, żeby umilić oczekiwanie, niestety nic nie znalazłam, ale był tam licznik
ja też coś próbowałam znaleźć ale bezskutecznie...zostaje nam odliczanie... ;D
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Na poprawę niedzielnego popołudnia xD
Dla nieświadomych, to Ian i Nina, zdjęcie jest zrobione na imprezie Halloween
Dla nieświadomych, to Ian i Nina, zdjęcie jest zrobione na imprezie Halloween
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Strona 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 33 z 40
Pozwolenia na tym forum: