The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 35 z 40
Strona 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Albo np ten ...
co tu dużo mówić.....UWIELBIAM tańczącego Damona.....albo Iana...jak kto woli ;D
co tu dużo mówić.....UWIELBIAM tańczącego Damona.....albo Iana...jak kto woli ;D
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Co do tej Mary, która ma zagrać żona Paula - ona chyba będzie leczyć jakiegoś wampira:D I będzie na imprezie (szok:D) i bodajże tam spotka Rica.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Jedna z moich ukochanych scen wiążących się z tańcem Damona to ten bal, kiedy Stefan nie przyszedł. Po prostu kiedy usłyszałam pierwsze dźwięki jednej z moich ulubionych piosenek, mojego ulubionego zespołu... Ahh
Polecam All I need - Within Temptation ;>
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Jedna z moich ukochanych scen wiążących się z tańcem Damona to ten bal, kiedy Stefan nie przyszedł. Po prostu kiedy usłyszałam pierwsze dźwięki jednej z moich ulubionych piosenek, mojego ulubionego zespołu... Ahh
nooo..... scena jest przecudna...to patrzenie sobie w oczy...aż ciarki przechodzą po całym ciele ...i ten tekst tak bardzo wpisujący się sytuację Damona i Eleny...ja słysząc pierwsze dzwięki tej piosenki pomyślałam sobie "lepiej wybrać nie mogli"
Ania_- OTH & Eden
hahaha, a najlepsze Damon Salvatore likes this
a ja tak w temacie świąt, wesołych po-mikołajek
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ola to ostatnie jest mega słodkie Aż bym ukradła na sygnaturę.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Hahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać, sama bym ich sobie wstawiła, ale i tak za często zmieniam
Hahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać, sama bym ich sobie wstawiła, ale i tak za często zmieniam
Go??- Gość
Nie ma sprawy, cieszę się że Ci się podoba
Jak świątecznie się zrobiło!!
Jak świątecznie się zrobiło!!
Go??- Gość
Marta napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Ahahahaha.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Aż chce się pośpiewać Jingle Bells:D
- Spoiler:
- Jak informuje Julie Plec, Elena nie jest jedyną osobą, która będzie świętować urodziny na ekranach w tym roku.
Producentka wykonawcza, ostatnio wyjawiła serwisowi EW nieco informacji na temat drugiej połowy sezonu, w którym to Caroline obchodzi swoje 18 urodziny - ale tutaj jest mały problem. Techniczne ona się już nie starzeje, pozostawiając Caroline doświadczającą trochę "kryzysu wieku nastolatki".
Julie Plec zdradza jakie słowa padną z ust Caroline:
Nie mogłam się doczekać 18-tych urodzin. Siedemnaście lat to taki dopełniający rok. Utnęłam w tym roku przez resztę wieczności.
Zdradza również jak potączy się ten wątek.
Zacznie sobie zadawać pytania jak będzie wyglądać jej dalsze życie jako wampir, będzie również trochę smutna z powodu pogorszenia relacji z Tylerem i będzie jej towarzyszyło uczucie smutku oraz coś w rodzaju niespełnienia. Smutek Caroline sprawia, że Elena, Matt i Bonnie zdają sobie sprawę, że muszą zrobić dla niej coś miłego by wyciągnąć ją z tego stanu, więc urządzają jej bardzo niekonwencjonalne i nietradycyjne urodziny. Jednak jak to bywa w naszym serialu, pewne sprawy idą bardzo, bardzo źle.
Kasia- Dan & Klaine
kasia_ napisał:
- Spoiler:
Jak informuje Julie Plec, Elena nie jest jedyną osobą, która będzie świętować urodziny na ekranach w tym roku.
Producentka wykonawcza, ostatnio wyjawiła serwisowi EW nieco informacji na temat drugiej połowy sezonu, w którym to Caroline obchodzi swoje 18 urodziny - ale tutaj jest mały problem. Techniczne ona się już nie starzeje, pozostawiając Caroline doświadczającą trochę "kryzysu wieku nastolatki".
Julie Plec zdradza jakie słowa padną z ust Caroline:
Nie mogłam się doczekać 18-tych urodzin. Siedemnaście lat to taki dopełniający rok. Utnęłam w tym roku przez resztę wieczności.
Zdradza również jak potączy się ten wątek.
Zacznie sobie zadawać pytania jak będzie wyglądać jej dalsze życie jako wampir, będzie również trochę smutna z powodu pogorszenia relacji z Tylerem i będzie jej towarzyszyło uczucie smutku oraz coś w rodzaju niespełnienia. Smutek Caroline sprawia, że Elena, Matt i Bonnie zdają sobie sprawę, że muszą zrobić dla niej coś miłego by wyciągnąć ją z tego stanu, więc urządzają jej bardzo niekonwencjonalne i nietradycyjne urodziny. Jednak jak to bywa w naszym serialu, pewne sprawy idą bardzo, bardzo źle.
- Spoiler:
- Jednak jak to bywa w naszym serialu, pewne sprawy idą bardzo, bardzo źle.
ah...czym byłby świat seriali bez wiecznych dramatów... ...nie modę się już doczekać
Ania_- OTH & Eden
No to trochę sypnęli spoilerami :
- Spoiler:
o powrocie serialu (5 stycznia), Stefan był nieobecny od czasu ukradnięcia trumn z rodziną Klausa, ale dowiemy się, że był zajęty wymyślaniem sposobu jak być zawsze o krok przed nim. Kiedy Elena i Damon w końcu dostaną możliwość konfrontacji z nim na temat ostatnich wydarzeń, jego wypowiedź sprawi, że Damon przemyśli swoje uczuciowe działania w stosunku do Eleny.
Caroline i Tyler dojdą do porozumienia po ich ostatnim zerwaniu i zastanowią się jaki wpływ na ich przyszłość będzie miało jego posłuszeństwo dla Klausa. Oh, no i jeszcze są jej 18 urodziny!
- Spoiler:
Przygotujcie się na poznanie innych pierwotnych braci Klausa. Jak informuje TVGuide, do obsady The Vampire Diaries dołączył brytyjski aktor Caspar Zafar (Kobieta Muszkieter) oraz australijski aktor Nathaniel Buzolic (Pod błękitem nieba).
Zagrają oni powracające role Finna oraz Kola. Z racji, że obydwaj bracia byli zamknięci przez długi okres w trumnach, podczas gdy Klaus (Joseph Morgan) żył sobie na wolności, będą chcieli się z nim spotkać i stawić mu czoła.
- Spoiler:
- Czy Damon i Elena będą w końcu razem? "Postępowanie Stefana otworzy bardzo wiele drzwi dla Damona i Eleny", mówi producentka wykonawcza, Julie Plec.
W szokującym zakończeniu pierwszej połowy 3 sezonu, Stefan (Paul Wesley) kradnie trumny zawierające rodzinę naszego drogiego kumpla Klausa (Joseph Morgan). Kiedy całe to przedstawienie powróci w przyszłym miesiącu, Klaus będzie próbował zawrzeć umowę ze Stefanem, ale ten nie ulegnie, w wyniku czego, producentka wykonawcza, Julie Plec mówi: "Mystic Falls będzie w rękach Klausa. Stefan i Klaus będą chcieli zniszczyć siebie nawzajem, ale oboje będą obawiali się konsekwencji jakie mogą się pojawić jeśli coś pójdzie na tak. To coś jak Meksykański impas." Ten ich bromans może się skończył ale kolejny romans wisi w powietrzu: "Elena (Nina Dobrev) w końcu uświadomi sobie, że musi iść naprzód...", mówi Plec, "To znaczy, że będzie ona otwarta na szukanie gdzie indziej...". Także nasza nowa hybryda Tyler (Michael Trevino) stanie przed testem swojej miłości do Caroline (Candice Accola); Alaric (Matt Davis) zbliży się do pewnej pani doktor, która będzie zaintrygowana jego "mocą" odzyskiwania zdrowia (grana przez prawdziwą żonę Paula Wesleya - Torrey DeVitto), poznamy także nowy możliwy obiekt uczuć miłosnych Bonnie (Kat Graham). Hej, czarownice też potrzebują miłości
- Spoiler:
- Tym razem, za pośrednictwem EW.com, nieco informacji zdradził nam Paul Wesley, który wypowiada się na temat Klausa oraz szansy, że stanie się on dobrym facetem.
Nie uważam by Klaus był w jakimkolwiek niebezpieczeństwie by stać się dobrym facetem. On będzie prędzej przebywał w pobliżu jako czarny charakter przez dłuższy czas albo zostanie wysłany gdzieś z wielkim wybuchem. Nie sądzę, że kiedykolwiek przemienimy Klausa w jednego z facetów w Mystlic Falls którzy pracują w Mystic Grill przekładając hamburgery. To byłaby wielka pomyłka. On musi być tą wielką, mroczną istotą.
Paul wypowiada się również na temat roli Klausa w dalszych odcinkach.
Klaus z całą pewnością odgrywa ogromną rolę w drugiej połowie sezonu. On i Stefan będą kontynuować spacer po cienkiej linie między przyjaźnią a wrogością. Są rzeczy, które my od niego potrzebujemy oraz są rzeczy które on potrzebuje od nas. To ten rodzaj "tam i spowrotem" przez resztę sezonu.
- Spoiler:
- Terror zapanuje w Mystic Falls, ale to nie znaczy, że nie ma miejsca na romans pomimo tego szaleństwa. Julie Plec zdradza:
"Kiedy powrócimy w 10 odcinku, Elena i Damon odnajdą się w tych momentach gdzie romantyczne napięcie jest trochę głębsze a fizyczne napięcie gorętsze."
Chociaż Stefan już nie jest już kontrolowany przez Klausa, Damon i Elena będą nadal spędzać ze sobą czas.
"Muszą razem pracować przeciwko Klausowi, więc ciągle odnajdują się w tych momentach, w których mają swobodę działania, i to bez żadnego poczucia winy."
Oczywiście, Stefan nigdy nie odchodzi na długo. W pewnym momecie zostanie ujawnione, że jego wielkie "zdrady" w Homecoming były dla korzyści Damona.
"Ostatecznie, ktoś dowie się, że Stefan ocalił życie Damona, więc Damon i Elena będą mieć z czym się borykać. Będą musieli dokonać pewnych wyborów."
Chociaż jesteśmy podnieceni ruszeniem sprawy Damona i Eleny do przodu (było tak dużo prawie-pocałunków, że widzowie ledwo wytrzymują), nie da się zaprzeczyć, że ewulocuja Stefana była jedną z najbardziej intrygujących części 3 sezonu. Julie się zgadza:
"Dla mnie największą przyjemnością tego sezonu - który, nie powiedziałabym, że jest całkowicie zaskakujący ponieważ teoretycznie wiedzieliśmy, że Stefan miał już w sobie mroczną stronę - jest oglądanie tego co dokonał Paul Wesley. To było swego rodzaju ekscytujące. Uwielbiam Paula! Uważam, że jest wspaniałym aktorem, zobaczenie go eksplodującego na ekranie było takie ekscytujace, bardzo intensywne i emocjonalne. Jestem naprawdę dumna z niego. Jestem dumna z serialu, ponieważ fabuła naprawdę tworzy ścieżkę, którą chcemy podążać."
Teraz jak już Stefan jest wolny od zauroczenia Klausa, będziemy kontynuować oglądanie złego rozpruwacza którego kochamy oglądać na ekranie.
I przez "kochamy", mamy również na myśli "nienawidzimy", ponieważ mimo że Paul jest świetny w swojej roli, to łamie nasze serca zmuszając nas do oglądania Stefana zimnego jak lód, którego widzieliśmy w kilku poprzednich odcinkach.
"To okropne! Myślę, że wspaniałe jest w tym oglądanie go całkowicie, przerażająco bezstronnego, ale także są sceny, gdzie dostrzegasz w nim coś dobrego pod tym wszystkim. Są krótkie chwile, i są one tak rzadkie i tak ukryte, że to bardzo dobrze świadczy o nim jako aktorze i to co wkłada w swoją postać, ponieważ to nie jest coś co możesz zawsze napisać w scenariuszu."
Teraz, gdy Stefan mści się na Klausie - czego Klaus nie spodziewał się zdjemując z niego zauroczenie - będziemy mieli okazję oglądać epicki konflikt.
"Nie widzieliśmy najgorszego ze strony Klausa. Nie widzieliśmy również najgorszego ze strony Stefana mszczącego się na Klausie. Jedną z ciekawych rzeczy, które pojawią się gdy powrócimy w Styczniu jest zrobienie konkursu wkurzania - myślę, że to najlepsze określenie tego - pomiędzy Stefanem a Klausem na zupełnie innym poziomie. Oglądanie tych potężnych postaci i potężnych aktorów idących łeb w łeb będzie niesamowite."
Stefan nie jest przyzwyczajony do bycia przeciwnikiem, ale szukając zemsty na Klausie napędzanej wściekłością, odkryje, że Klaus może być bardziej manipulujący niż się spodziewał. W rzeczywistości, Klaus wcieli plan w życie, którym jest zwrócenie Mystic Falls przeciwko Stefanowi, rozrywając jego dom daleko od niego, po tym jak ukradł trumny z rodziną Klausa.
"Jest taka scena gdzie Damon jest na koktajlowym przyjęciu i widzi burmistrza, panią Lockwood, rozmawiającą z Klausem, i Damon mówi coś w stylu: 'Co on do diabła tu robi? On zrujnował życie twojego syna, zrujnował życie nas wszystkich'. Pani Lockwood mówi 'Klaus zaproponował zostawienie mnie, mojej rodziny i miasteczka w spokoju jeśli sprawisz by twój brat należycie się zachował'. Więc zaczniemy oglądać tę manipulację, którą sieje Klaus w miasteczku Mystic Falls, zmuszając Stefana do powrotu. Klaus jest w stanie zrobić krok do przodu mówiąc: "Hej, nie jestem tutaj by powodować problem! Stefan Salvatore jest problemem."
- Spoiler:
- Zapraszamy do zapoznania się z poniższą listą tytułów odcinków.
3x10: The New Deal (Nowa umowa)
3x11: Our Town (Nasze miasteczko)
3x12: The Ties That Bind (Więzy, które łączą)
3x13: Bringing Out the Dead (Wydobywając martwych)
3x14: Dangerous Liaisons (Niebezpieczne związki)
3x15: All My Children (Wszystkie moje dzieci)
3x16: 1911
Kasia- Dan & Klaine
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Uśmiałam się nieźle, najbardziej z 'I'm telling Elena!'
Kasia- Dan & Klaine
łeee, myślałam że mam tyle do nadrabiania a to tylko 2 odcinki... whyyy! czyli następny będzie odc 10?
edit, dobra warto było mieć chociaż te 2... po prostu wow. Nie mogę wyjść z podziwu dla scenarzystów, wszystko jest tak idealnie i nieprzewidywalnie zaskakujące momentami, że naprawdę, wielkie brawa...
edit, dobra warto było mieć chociaż te 2... po prostu wow. Nie mogę wyjść z podziwu dla scenarzystów, wszystko jest tak idealnie i nieprzewidywalnie zaskakujące momentami, że naprawdę, wielkie brawa...
To z bookface najlepsze:D Uśmiałam się jak nigdy(no dobra, może z 3 tyg. tak sie się śmiałam)
Strona 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 35 z 40
Pozwolenia na tym forum: