The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 36 z 40
Strona 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Bjuti, nie zaczynaj wojny na pot xDD
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wampiry powinny być wolne od takich przypadłości..
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wampiry powinny być wolne od takich przypadłości..
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Dziewczyny jesteście okrutne:(
Mi się podoba i jeden i drugi, a Wy mi ich tak strasznie obrzydzacie
Mi się podoba i jeden i drugi, a Wy mi ich tak strasznie obrzydzacie
Go??- Gość
Marta.. AVATAR, nie moge
Oj tam, ja doceniam, że Ian jest przystojny i może się komuś podobać, to tylko takie niewinne żarciki
Tymczasem nowy odcinek za 24 dni 6 godzin i 30 minut xD
Oj tam, ja doceniam, że Ian jest przystojny i może się komuś podobać, to tylko takie niewinne żarciki
Tymczasem nowy odcinek za 24 dni 6 godzin i 30 minut xD
Kasia- Dan & Klaine
Julie Plec poleciła na swoim twitterze jeden z fanowskich filmików, prezentujący serial jakim jest The Vampire Diaries. Skomentowała go następującymi słowami:
"To może być jeden z moich pięciu ulubionych fanowskich wideo. Płakałam oglądając go. Jestem dumna."
Kasia- Dan & Klaine
hahaha Beauty jaka sygna! hahaha prawie tak dobra jak moja, bez obrazy oczywiście ale geniusz xDD to była chwila słabości Damona w jego idealności ;p
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
[You must be registered and logged in to see this link.] hahaha.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Genialne, prawie się popłakałam ze śmiechu.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
kasia_ napisał:
Julie Plec poleciła na swoim twitterze jeden z fanowskich filmików, prezentujący serial jakim jest The Vampire Diaries. Skomentowała go następującymi słowami:
"To może być jeden z moich pięciu ulubionych fanowskich wideo. Płakałam oglądając go. Jestem dumna."
Dopiero go obejrzałam. Jest cudny, serio.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
- Spoiler:
Tłumaczenie wywiadu z Ianem:
Chelsea: Pamiętniki Wampirów powracają w styczniu. Jakie atrakcje czekają nas w tym sezonie?
Ian: Skopanie mojego tyłka, każdego odcinka. Aktualnie każdy wokół Damona, jest dużo potężniejszy od niego. Po prostu w każym odcinku, odnajduję siebie odlatującego w powietrze i nie wiem co takiego zrobiłem, że na to zasłużyłem.
Chelsea: Co z twoją ulubioną sceną, którą nakręciłeś?
Ian: Nakręciłem scenę z trzema osobami, które są bardzo potężne i utalentowane. Kręciliśmy tę scenę przez dwa dni. Było przy tym dużo zabawy.
Chelsea: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Jak świętowałeś urodziny?
Ian: Dziękuję. Pracowałem.
Chelsea: Pracowałeś?! Spójrzcie na jego poświęcenie. Czy zamierzasz świętować w ten weekend?
Ian: Tak, właściwie to świętuję już teraz.
Kasia- Dan & Klaine
hMMM.... Wreszcie będą "osoby" potężne, jak np. Klaus. Ostatnio mało ich.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Coś pięknego
Niestety za pierwszym razem jak spojrzałam to myślałam, że na tym drugim zdjęciu Damon (Ian?) przytula się do ciążowego brzucha Bonnie. Dopiero później spostrzegłam, że Bonnie stoi obnażona obok, a dziecko już 'wyszło' Więc to chyba jednak księżyc...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Alarick MOŻE będzie miał wreszcie jakiś fajny, ciekawy wątek! Jeszcze coś dla Matta, bo jakoś mało go ostatnio:(
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No i mamy więcej o Torrey
- Spoiler:
- Torrey DeVitto udzieliła wywiadu dla Wetpaint Entertainment, w którym wyjawia, że jej postać (Mary) zagości na naszych ekranach przynajmniej przez cztery odcinki. Aktorka opowiada również o swojej postaci i jej pracy na planie z Mattem Davisem (Alaric).
Nakręciliście już cztery odcinki. Czy Mary nadal żyje i ma się dobrze w Mystic Falls?
Tak. Nie otrzymałam jeszcze oficjalnej daty końca. Wygląda to na gościnne wystąpienie i powracają rolę, prawda? To tak jakbyś wiedział, że masz wyznaczoną datę śmierci dołączając do serialu.
Jaka jest twoja postać?
Jest doktorem, poznaje Alarica i jest zaintrygowana tym jak przeżył wypadek. Dzięki temu, między nimi pojawia się chemia oraz związanie. Jest nim zaintrygowana na więcej niż jeden sposób.
Jak to jest być na planie The Vampire Diaries?
Przychodzi mi pracować z wieloma ludźmi, ale głównie pracuję z Mattem Davisem. Praca z nim dostarcza mi wiele radości, ponieważ uważam, że jest naprawdę świetnym aktorem i jest również bardzo miły. Wszyscy są bardzo mili, pełni szacunku i bardzo łatwo nawiązać z nimi kontakt. Niektóre prace, na które się napotykasz, natychmiast dostarczają stresu oraz niepokoju przez cały czas. Tutaj tak nie jest. Oni są naprawdę bardzo, bardzo wspaniali.
Czy Mary posiada jakieś nadprzyrodzone zdolności?
Jestem człowiekiem. Myślę, że serial jest tak szalony z tymi wampirami, wilkołakami oraz hybrydami i innego tego typu rzeczami, że [serial] potrzebuje kogoś kto jest tylko doktorem. Lubię bycie bardziej uziemioną, realistyczną w tego typu szalonych serialach sci-fi. Jest to całkiem fajne.
Mary jest odskocznią dla Alarica czy sprawy między nimi staną się poważniejsze?
Dla dobra mojej postaci, mam nadzieję, że poważniejsze. Ale nigdy niewiadomo. Oczywiste jest, że obejrzałam serial tu i tam, więc kiedy przyszłam, usłyszałam o tych wszystkich okropnych rzeczach, które się stały [dziewczynom Alarica]. To trochę jak, ten biedny facet. Mam nadzieję, że to jest coś więcej niż tylko odskocznia ponieważ wygląda na to, że potrzebuje on czegoś co trwa dłużej i nie kończy się tak tragicznie. Musi wam być trochę przykro z tego powodu.
Grasz także Melissę w Pretty Little Liars. Jaka jest różnica na planie w tych dwóch serialach?
Głównie pracuję z jedną osobą w każdym serialu. Pracuję z Troian Bellisario 90 procent czasu oraz pracuję z Mattem 90 procent czasu, więc różnica jest bardzo duża, ponieważ w jednym serialu są to relacje siostrzane a w drugim bardziej związkowe, ale w obydwu świetnie się pracuje.
Ludzie zawsze nas pytają czy jesteś spokrewniona z Danym DeVito.
To takie zabawne. Nie. Często dostaję to pytanie, ale nie.
Ostatnio grałaś na skrzypcach w piosence Stevie Nick - "Moonlight (A Vampire's Dream)" w jej najnowszym albumie "In Your Dreams". Jak do tego doszło?
Dorastałam grając na skrzypcach i zanim jeszcze wiedziałam, że chcę grać, zawsze uważałam, że skrzypce są moją ścieżką życiową i to było to, co chciałam robić. I wtedy, gdy dostałam się do aktorstwa w wieku 15-16 lat, nadal byłam na bieżąco ze swoimi skrzypcami.
[Stevie Nicks] wiedziała, że grałam; ona jest jedną z najlepszych przyjaciółek mojej mamy, więc znałam ją przez bardzo długi czas. Ta piosenka była jej bardzo bliska, i wtedy powiedziała coś w stylu: "Chcę byś zagrała to a ty masz grać tylko to". Więc zagrałam dla niej i pracowałyśmy razem, było przy tym dużo zabawy.
Aktualnie wiele członków obsady The Vampire Diaries jest muzycznie uzdolnionych.
Candice [Accola]! Słyszałam jak śpiewa w jednym odcinku. Jest niesamowita. Może założymy razem mały zespół. Takie poboczne przedsięwzięcie!
- Spoiler:
- ak informuje TVGuide, Torrey DeVitto, z racji że jest żoną Paula Wesleya, jest zachwycona gościnnym wystąpieniem w Pamiętnikach Wampirów, które powracają na antenę 5 stycznia. Aktualnie, aktorka występuje jako Melissa w serialu Pretty Little Liars.
DeVitto zagra postać Dr. Fell, która jest "zaintrygowana Alarickiem (Matt Davis), ponieważ cudownie odzyskuje on swoje zdrowie, po obrażeniach, które wydawałyby się śmiertelne, oraz zaiskrzy między nimi."
Czy możemy oczekiwać długich pocałunków? "Całkiem możliwe," mówi.
Więc w jaki sposób przygotuje na to swojego mężulka? "Powiedziałam mu 'Po prostu pójdę na plan tak jakby to był normalny dzień w pracy!'"
Pojawiło się również zdjęcie, prawdopodobnie z 10 odcinka, przedstawiające Dr. Fell u boku Alarica.
Kasia- Dan & Klaine
1) Jak to Torrey nie ogląda serialu swojego męża?!
2) Uwielbiam sposób, w jaki subtelnie przemilczała 'karierę' 'muzyczną' Kat i przeszła od razu do Candice;)
3) Pytanie o Danny'ego DeVito: seriously? Ich nazwiska inaczej się piszą na Boga... Jak można być tak głupiutkim...
2) Uwielbiam sposób, w jaki subtelnie przemilczała 'karierę' 'muzyczną' Kat i przeszła od razu do Candice;)
3) Pytanie o Danny'ego DeVito: seriously? Ich nazwiska inaczej się piszą na Boga... Jak można być tak głupiutkim...
Ehh, chwila nieuwagi i Kasia mi zabrała sygnaturę, a chciałam do niej wrócić
Mam wrażenie, że Mary ma być kimś w rodzaju Jenny. I życzę jej w tym powodzenia :>
Mam wrażenie, że Mary ma być kimś w rodzaju Jenny. I życzę jej w tym powodzenia :>
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
- Spoiler:
- Zap2it przeprowadził wywiad z Julie Plec, w którym zadbał o to by nie skupiał się on tylko wokół braci Salvatore. Zapraszamy do przeczytania artykułu, dzięki któremu poznamy więcej szczegołów odnośnie dalszej przyszłości Tylera i Caroline, więzi Bonnie z jej matką Abby, oraz dowiemy się nieco więcej o wypadku Alarica, po którym trafia do szpitala.
Finałowa scena pomiędzy Tylerem (Michael Trevino) i Caroline (Candice Accola) złamała nasze serca. On zaakceptował (i to nawet z zadowoleniem) jego przemianę w bycie hybrydą, nawet biorąc pod uwagę fakt, że czyni go to sługusem Klausa (Joseph Morgan), który stara się zabić praktycznie każdego kogo [Tyler] zna. Tyler nie musi już przechodzić bolesnych przemian podczas pełni księżyca, więc jeśli o niego chodzi, najgorsze dopiero przed nim.
"Tyler oraz Caroline mają wiele do pokonania. Dlatego Tyler ma wiele do pokonania na własną rękę. Aktualnie sprawy nie mają się najlepiej, więc zacznie być tylko gorzej, zanim będzie lepiej." - mówi Julie Plec.
Zamierzamy skupić się tylko na części "będzie lepiej" i dostroić całą resztę.
"Uwielbiam to co Tyler powiedział Caroline pod koniec ostatniego odcinka, czym [w skrócie] było: 'Nie mogę tego nienawidzić, ponieważ teraz jest lepiej. Nie muszę ponownie przechodzić przez ten ból. Bowiem w ten sposób, czuję się wolny, więc walcz o mnie, walcz o nas.' Ona nie wie czy jest w stanie, więc kiedy powrócimy z powrotem, on nie jest z nią szczęśliwy. Z niczym nie jest szczęśliwy."
Bez Caroline utrzymującej Tylera przy ziemi, zaczną pojawiać się jego najgorsze części -- i on zacznie rozumieć, że wraz z wszystkimi korzyściami bycia hybrydą, przychodzą wielkie konsekwencje.
"Dostał Klausa szepczącego mu do ucha 'Potrzebuję cię byś to dla mnie zrobił. Musisz służyć swojemu panowi'. Tyler jest w bardzo, bardzo złej sytuacji, z którą wiążą się prawie katastrofalne konsekwencje. Zajmie mu trochę czasu by ponownie wejść do łask naszych bohaterów, jego przyjaciół i Caroline."
W międzyczasie, zagłębimy się nieco w emocjonalny stan Bonnie (Kat Graham). Tak, kiedy powrócimy po przerwie, Bonnie i Jeremy (Steven R. McQueen) mają nadal do czynienia z problemem duchowej niewierności - choć na bardzo różne sposoby.
Niestety, Bonnie nie ma zbyt wiele czasu by uleczyć swoje rany.
"Bonnie poświęciła się dla związku z Jeremym a on źle się skończył. Ona naprawdę walczyła o jego uznanie. Kiedy powracamy po przerwie, zostanie wciągnięta z powrotem w czarodziejską stronę biznesu. Będzie pomocna w ukryciu trumien oraz we wszystkich innych rzeczach które się dzieją, będąc jedyną czarownicą w mieście."
Tak jakby nie ma wiele do czynienia z... pojawieniem się jej nieobecnej matki, Abby, granej przez Persię White. Chociaż Abby i Bonnie mają burzliwą historię, Bonnie odnajduje pocieszenie u swojej matki, biorąc pod uwagę fakt, że [Bonnie] nie jest bliżej związana z Salvatorami. Jeszcze.
"Nie mogę zdradzić zbyt wiele w zakresie postępu, który łączy je razem oraz w zakresie mitologii. Ale powiem, że emocjonalnie, Bonnie potrzebuje sprawdzianu, którym jest odłączenie się od świata wampirów. Odnajduje to w swojej matce która, jak się dowiemy, porzuciła ją bardzo dawno temu -- i porzuciła ją będąc również czarownicą. Widzimy tutaj trochę wspaniałego konfliktu, aktualnie tylko zarysowujemy powierzchnię, ale jestem bardzo podekscytowana by się w to zagłębić."
Jeremy, z drugiej strony, jest trochę jakby uwsteczniony. Po byciu (zrozumiałe) w szoku z powodu ponownej utraty Anny, jest trochę zagubiony -- i również trochę lekkomyślny. Elena i Alaric (Matt Davis) będą poważnie zaniepokojeni jego zachowaniem i bezpieczeństwem. Słusznie, ponieważ to Jeremy jest (pośrednio) odpowiedzialny za wylądowanie Alarica w szpitalu, gdzie poznaje on Dr. Fell (Torrey DeVitto), zainteresowanie miłosne z klikoma zaskakującymi powiązaniami z Mystic Falls.
- Spoiler:
- POWÓD, BY CZUĆ SIĘ WINNYM - Stefan ukrył trumny z ciałami członków rodziny Klausa, a Klaus zastosuje przemoc, by przekonać Damona i Elenę, że nikt nie jest bezpieczny, dopóki on nie odnajdzie Stefana i nie odzyska swojej rodziny. Tyler nadal w pełni będzie korzystał ze swoich nowych umiejętności jako hybryda, jednak musi się też zmierzyć z niepokojącymi konsekwencjami swoich czynów. Po przerażającym incydencie, Elena i Alaric są coraz bardziej zaniepokojeni nastawieniem i bezpieczeństwem Jeremy'ego. Alaric poznaje piękną Dr Fell, która jest zaintrygowana jego niezwykłymi zdolnościami leczniczymi. Podczas próby zawarcia umowy z Klausem, Elena przekazuje mu wieści, które są dla niego szokujące.
W odcinku wystąpi także Kat Graham oraz gwiazda internetowa - Justine Ezarik, jako barmanka.
+ wywiad z Niną
W ten weekend, podczas wyżej wspomnianego wydarzenia, Nina Dobrev zdradziła reporterom, że nigdy nie zdecydowałaby się na publicznie ukazywanie swojego życia prywatnego.
"Absolutnie nie. Zarabiam na byciu innymi ludźmi. Jeśli chodzi o mnie, to mam swoje życie osobiste, a kiedy idę do pracy to gram i jestem tymi różnymi postaciami, i kocham to. Bardzo to kocham. To jest mój priorytet."
Nina wyjawiła również, że w nadchodzącym odcinku The Vampire Diaries, ujrzymy więcej jej dziewczęcej strony.
"Za niedługo odbędzie się naprawdę świetny, duży bal, i wszyscy ubierzemy te wspaniałe suknie, które są zawsze fajne. Uwielbiam to. Jestem dziewczyną! Chociaż te szpilki mogą zabić."
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- kasia_ napisał:Zap2it przeprowadził wywiad z Julie Plec, w którym zadbał o to by nie skupiał się on tylko wokół braci Salvatore. Zapraszamy do przeczytania artykułu, dzięki któremu poznamy więcej szczegołów odnośnie dalszej przyszłości Tylera i Caroline, więzi Bonnie z jej matką Abby, oraz dowiemy się nieco więcej o wypadku Alarica, po którym trafia do szpitala.
Dzięki Bogu! Myślałam, że już nigdy się nie dowiem, jakie fascynujące wydarzenia czekają nas w fascynującym wątku fascynującej relacji fascynującej Bonnie z jej zapewne równie fascynującą matką! O radości nieskończona!kasia_ napisał:"Uwielbiam to co Tyler powiedział Caroline pod koniec ostatniego odcinka, czym [w skrócie] było: 'Nie mogę tego nienawidzić, ponieważ teraz jest lepiej. Nie muszę ponownie przechodzić przez ten ból. Bowiem w ten sposób, czuję się wolny, więc walcz o mnie, walcz o nas.' Ona nie wie czy jest w stanie, więc kiedy powrócimy z powrotem, on nie jest z nią szczęśliwy. Z niczym nie jest szczęśliwy."
No super. Jasne. Tyler czuje się zajebiście, bo biedactwo nie musi cierpieć co miesiąc a Caroline musi wziąć cały ciężar jego chorej relacji z Klausem na siebie i starać się za siebie, za swojego opętanego chłopaka i pewnie jeszcze za milion innych ludzi. No way.kasia_ napisał:Bez Caroline utrzymującej Tylera przy ziemi, zaczną pojawiać się jego najgorsze części -- i on zacznie rozumieć, że wraz z wszystkimi korzyściami bycia hybrydą, przychodzą wielkie konsekwencje.
Eureka! Ja myślałam, że przywiązanie do seryjnego mordercy aka Szaleńcza Hybryda to jednak jest plus bycia hybrydą. Brawo dla Tylera za spostrzegawczość!kasia_ napisał:W międzyczasie, zagłębimy się nieco w emocjonalny stan Bonnie (Kat Graham). Tak, kiedy powrócimy po przerwie, Bonnie i Jeremy (Steven R. McQueen) mają nadal do czynienia z problemem duchowej niewierności - choć na bardzo różne sposoby.
Niestety, Bonnie nie ma zbyt wiele czasu by uleczyć swoje rany.
"Bonnie poświęciła się dla związku z Jeremym a on źle się skończył. Ona naprawdę walczyła o jego uznanie. Kiedy powracamy po przerwie, zostanie wciągnięta z powrotem w czarodziejską stronę biznesu. Będzie pomocna w ukryciu trumien oraz we wszystkich innych rzeczach które się dzieją, będąc jedyną czarownicą w mieście."
Tak jakby nie ma wiele do czynienia z... pojawieniem się jej nieobecnej matki, Abby, granej przez Persię White. Chociaż Abby i Bonnie mają burzliwą historię, Bonnie odnajduje pocieszenie u swojej matki, biorąc pod uwagę fakt, że [Bonnie] nie jest bliżej związana z Salvatorami. Jeszcze.
"Nie mogę zdradzić zbyt wiele w zakresie postępu, który łączy je razem oraz w zakresie mitologii. Ale powiem, że emocjonalnie, Bonnie potrzebuje sprawdzianu, którym jest odłączenie się od świata wampirów. Odnajduje to w swojej matce która, jak się dowiemy, porzuciła ją bardzo dawno temu -- i porzuciła ją będąc również czarownicą. Widzimy tutaj trochę wspaniałego konfliktu, aktualnie tylko zarysowujemy powierzchnię, ale jestem bardzo podekscytowana by się w to zagłębić."
Bonnie bla bla bla Bonnie bla bla Bonnie bla bla blaaaakasia_ napisał:[POWÓD, BY CZUĆ SIĘ WINNYM - Stefan ukrył trumny z ciałami członków rodziny Klausa, a Klaus zastosuje przemoc, by przekonać Damona i Elenę, że nikt nie jest bezpieczny, dopóki on nie odnajdzie Stefana i nie odzyska swojej rodziny. Tyler nadal w pełni będzie korzystał ze swoich nowych umiejętności jako hybryda, jednak musi się też zmierzyć z niepokojącymi konsekwencjami swoich czynów. Po przerażającym incydencie, Elena i Alaric są coraz bardziej zaniepokojeni nastawieniem i bezpieczeństwem Jeremy'ego. Alaric poznaje piękną Dr Fell, która jest zaintrygowana jego niezwykłymi zdolnościami leczniczymi. Podczas próby zawarcia umowy z Klausem, Elena przekazuje mu wieści, które są dla niego szokujące.
W końcu coś interesującego. Ciekawe co to za wieści...kasia_ napisał:W odcinku wystąpi także Kat Graham oraz gwiazda internetowa - Justine Ezarik, jako barmanka.
Na Kat oczywiście nie mogę się już doczekać. A wie ktoś co to za internetowa gwiazda? Chyba pierwszy raz widzę to nazwisko na oczy... Muszę wygooglować.
kasia_ napisał:"Za niedługo odbędzie się naprawdę świetny, duży bal, i wszyscy ubierzemy te wspaniałe suknie, które są zawsze fajne. Uwielbiam to. Jestem dziewczyną! Chociaż te szpilki mogą zabić."
Sorry Nina, ale akurat te kiecki w TVD to macie beznadziejne... To jest jedna rzecz, której twórcy Pamiętników mogliby się nauczyć od ludzi GG;)
Macie ode mnie na koniec taki świąteczny akcent: Koniec akcentu.
Strona 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 36 z 40
Pozwolenia na tym forum: