The vampire diaries
+30
poster
ronnie
endzioszka
lookx
Domi
Edda
Klaudia
TheBlairBitchProject
DairDreamer
Magdafa
andzia
alkamb
Ania_
kaasiaa
Kora
M&M's
gossip_
Vinova
s
frejabeha
Lewandowska
Citizen Erased
Kilmeny
Gigi
Ola
bulma201
Magda
Lise
Karolina
Kasia
34 posters
Strona 37 z 40
Strona 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Nieustający dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Dzięki Bogu, już myślałam, że Damon+Caroline, w sumie nie wiem skąd mi się to wzięło, skoro r w środku nie pasuje;P
Właściwie nie miałabym chyba nic przeciwko... Ale najpierw przez bardzo krótki czas chciałabym zobaczyć Delenę, żeby Damon w końcu był z kobietą, którą kocha. No a potem oczywiście szybki powrót Steleny i może być to Damerine;)
Właściwie nie miałabym chyba nic przeciwko... Ale najpierw przez bardzo krótki czas chciałabym zobaczyć Delenę, żeby Damon w końcu był z kobietą, którą kocha. No a potem oczywiście szybki powrót Steleny i może być to Damerine;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Tak, zgadzam się. Od początku byłam za Deleną, ale Elena go niszczy(według niej naprawia) i nie potrafię na to patrzeć.
Stelena, myślę, że i tak w końcu będzie. A Kat to chyba jedyna postać która jak dla mnie pasuje do Damona.
A Caroline i Damon? To jak dla mnie równie beznadziejne połączenie co Jeremy i Bonnie^^
Stelena, myślę, że i tak w końcu będzie. A Kat to chyba jedyna postać która jak dla mnie pasuje do Damona.
A Caroline i Damon? To jak dla mnie równie beznadziejne połączenie co Jeremy i Bonnie^^
xLaura- Blair & Chair
- Liczba postów : 54
Damon i Katherine to byłaby wybuchowa para xD Nic nie poradzimy na to, że Elena i Stef muszę być ostatecznie razem, bo tak idealnie do siebie pasują
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Mi podoba się Steroline. Fajny z nich duet Eleny nie mogę znieść i między innymi z tego powodu nie umiem kibicować Stefanowi i Elenie czy Damonowi i Elenie. Zarówno jeden jak i drugi są najlepsi sami bez niej. Wydaję mi się, że i tak Elena nie skończy ze Stefanem albo Damonem. Wierzę w to
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Nie no, wydaje mi się, że i tak w końcu będzie z którymś z braci, pytanie z którym:)
a Steroline to faktycznie dobry team, ale nie mogłabym ich sobie wyobrazić jako pary
a Steroline to faktycznie dobry team, ale nie mogłabym ich sobie wyobrazić jako pary
xLaura- Blair & Chair
- Liczba postów : 54
xLaura napisał:Nie no, wydaje mi się, że i tak w końcu będzie z którymś z braci, pytanie z którym:)
Jeżeli skończy z jednym z nich, to wszystko wskazuje jednoznacznie na Stefana. Nadal mam nadzieję, że żaden z nich nie będzie zmuszony do życia z nią :P
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Ja też nie przepadam za Eleną bo jest nudna, melodramatyczna i bezbarwna, ale jak już wielokrotnie powtarzałam: ma jedną cechę, którą mnie kupuje - stałość w uczuciu do Stefana. I moim zdaniem to czyni ze Steleny tak rewelacyjną parę
Zgadzam się z Karoliną, to jest chyba jedyny serial który oglądam gdzie mogę zobaczyć tak stałą w uczuciach osobę. I choć też wielką fanką Eleny nie jestem, to właśnie tą cechą mnie kupuje :>
haha, dobre Beauty Będzie mi brakować Klefana, mam nadzieję, że to nie koniec :>
Liche, ale zawsze coś
- Spoiler:
- Teraz czas by pomówić o Pierwotnych. Kiedy ostatni raz widzieliśmy naszą ulubioną postać Rebekah (Claire Holt), Damon zajmował się przeniesieniem jej ciała do piwinicy rezydencji Salvatorów. Nie martwcie się fani Rebeki -- jej czerwona suknia z balu absolwentów nie będzie zbierała kurzu w tym lochu przez długi czas.
Jeśli byliście całkowicie oczarowani rolą Claire tak bardzo jak my, z pewnością nie jesteśmy sami! Julie plec mówi:
"Ona była dla wszystkich bardzo wspaniała, począwszy od ekipy i scenarzystów do każdego w studiu i stacji, która płaci nam za wykonywanie naszej pracy."
To nie znaczy, że jesteśmy zaskoczeni tym jak bardzo jest urocza. Rebekah ukazuje doskonały balans pomiędzy wstrętem a sympatią.
"Postać ta była oczywiście po to by robić coś z hukiem. Mam na myśli to, że kiedy ją przedstawiliśmy, spacerowała i zlizywała krew z ust Stefana. Hello. Jej wejście było dość mocne [śmiech]. Ona ma tą świetną prezencję. Jest wredną dziewczyną nie będąc niesympatyczną, jest twarda nie będąc agresywną, jest wrażliwa nie będąc naiwną. Wszystko w niej jest bardzo przyjemne do oglądania. Okazuje się być również bardzo miłą osobą poza ekranem, co jest zawsze plusem."
Na ekranie, koniec z Miss Miłych Dziewczyn przez jakiś czas. Rebekah wkróce się obudzi (nie możemy wam powiedzieć kto wyciągnie z niej sztylet, niestety) i nie jest rannym ptaszkiem. Podzieliła się kilkoma ważnymi sekretami z Eleną (Nina Dobrev) w pierwszej części sezonu, tylko po to, by ta dosłownie wbiła jej nóż w plecy (tylko w tym serialu!). I teraz [Rebekah] jest wkurzona.
"[Rebekah] nie będzie zadowolona. Nie lubi być oszukiwana, nie lubi być zdradzana, i na pewno nie pozwala nikomu mieć nad nią przewagi, co jest dokładnie tym co zrobiła Elena."
Chociaż od dłuższego czasu, możemy oczekiwać Rebekę w pobliżu Mystic Falls, nie powinniśmy oczekiwać, że dołączy ona do jakiejś grupy, lub że będzie zaproszona na imprezę dla nastolatków.
"Zabawną rzeczą w Pierwotnych jako czarnych charakterach i antybohaterach jest to, że są bardzo podobni do Damona z pierwszych odcinków serialu, gdzie jest zawsze dwa kroki do przodu, i jeden krok do tyłu razem z nimi. Wystarczy, że pojawi się jakaś fałszywa więź, podczas której jeden z naszych bohaterów dosłownie wbije nóż w plecy, lub zrobi coś destrukcyjnego by zniszczyć tę więź."
Mówiąc o destrukcyjnym...
W pewnym sensie było nam żal Klausa (Joseph Morgan) w ostatnim odcinku, gdzie zobaczyliśmy jak bardzo znienawidzony był jego ojciec. Wtedy przypomnieliśmy sobie, że to jest Klaus -- facet, który zabił własną matkę, poświęcił ciotkę Jennę, skazał Tylera na służebność przez resztę życia -- i wtedy nasza sympatia zmalała.
Julie zapewnia nas, że Klaus nie będzie zmiękczany w najbliższym czasie -- on jest naprawdę bardzo zły, i kiedy poznamy go lepiej w jego wrażliwych momentach, jego wrażliwa natura będzie się coraz bardziej pogarszać. Kiedy Stefan (Paul Wesley) kradnie trumny zawierające rodzinę Klausa, zostaje uderzony niebezpieczną złością, i zobaczymy skutki tego czynu u każdego z (byłego) życia Stefana.
"To z pewnością silnik napędzający gdy powrócimy z dobrym kawałem roboty naszych zimowych odcinków."
Wydaje się nam, że efektowny balans pomiędzy psychotyczną stroną Klausa i jego bardziej ludzką stroną będzie trudny dla scenarzystów -- ostatecznie, odwalili oni mistrzowską robotę. Julie wyznaje, że tak naprawdę łatwe było stworzenie kilku-warstwowego łotra, wystarczyło pamiętać o jednej, bardzo ważnej rzeczy: Wszystko co robi Klaus jest napędzane wściekłością.
"Klaus nie jest rządzony przez miłość tak jak Damon, który nawet w swoich najmroczniejszych momentach jest przez nią kierowany. Dla Klausa, jego piętą achillesową jest jego wściekłość, gniew oparty na byciu niekochanym lub nieprawdłowo kochanym. Za każdym razem gdy znajdzie się w momencie, gdzie możemy zobaczyć jego wrażliwość, sam akt poczucia tej wrażliwości wywołuje w nim gniew. Jego reakcja, jego reakcja na walcz-lub-uciekaj, nabiera złości, która zostaje realizowana."
Jeśli chodzi o resztę Pierwotnych -- nie, nie mamy jeszcze żadnych informacji kiedy Elijah (Daniel Gillies) zostanie wybudzony ze snu. Jednak mamy nadzieję, że kiedy Kol (Nathaniel Buzolic) oraz Finn (Caspar Zafer) pojawią się, Elijah nie pozostanie daleko z tyłu. Tęsknimy za nim.
- Spoiler:
W połowie trzeciego sezonu The Vampire Diaries, Elena (Nina Dobrev) udowodniła, że ona również jest zdolna do zabijania wbijając sztylet w Rebekę (Claire Holt), gdy ta przygotowywała się do przyjęcia.
W rozmowie z TVGuide, producentka wykonawcza serialu, Julie Plec zdradziła czego możemy oczekiwać od tej postaci.
"Nie widzieliśmy po raz ostatni Rebeki. Fakt, że Elena zabiła Rebekę powróci i dostanie się [Elenie] jej po tyłku."
Gdy serial powróci w styczniu, Pierwotna siostra pojawi się nie tylko w retrospekcjach ale również w czasach teraźniejszych.
"Nie powiem kiedy ponownie się pojawi, ale z pewnością wyciągnięcie sztyletu z jej ciała nie leży w najlepszym interesie Eleny."
A czy Wy chcielibyście by Rebekah powróciła?
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia, czemu zmieniłaś swój modny nick kasia_?
Spoilery nic ciekawego, niestety :<
Spoilery nic ciekawego, niestety :<
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kilka "twarzy" Iana <3
Kilka "twarzy" Iana <3
Go??- Gość
Mattie <3
Kiedyś Ian wyglądał okropnie
Kiedyś Ian wyglądał okropnie
Marta napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Kilka "twarzy" Iana <3
Na pierwszym zdjęciu w 2 rzędzie ma czoło jak Chris Martin.
W ogóle wygląda trochę jak Chris Martin na tym zdjęciu.
Plakat nadchodzącej 2 części 3 sezonu:
BuddyTV sporządził kolejny ranking, tym razem listę 100 powodów, za które pokochaliśmy telewizję w 2011 roku.
Oczywiście nie mogło zabraknąć The Vampire Diaries, z którymi zapraszamy do zapoznania się poniżej.
38. Anna! Vicki!
"As I lay dying"
Nigdy nie pogodziliśmy się ze śmiercią Anny w 1 sezonie. Więc, wyobraźcie sobie nasze szczęście, kiedy Jeremy zobaczył ją ponownie jako ducha! Nic nie szkodzi, że Vicki Donovan (inna martwa dziewczyna Jeremiego) pojawiła się również.
75. Śmierć Matta.
"The Reckoning"
W Vampire Diaries śmierć bohaterów jest bardzo powszechna. Ale śmierć Matta Donovana była oznaczona kamieniem milowym dla serialu: Każdy główny bohater już raz umarł - w ten czy inny sposób - ale conajmniej raz.
Matt <3
11 odcinek 3 sezonu Our Town
- Spoiler:
- URODZINY I POŻEGNANIA - Pomimo tego, że Caroline nie jest w nastroju do świętowania swoich 18 urodzin, Elena, Bonnie i Matt zaskakują ją małym przyjęciem w nietypowym miejscu. Damon i Stefan nie zgadzają się co do tego jak podejść Klausa i lekkomyślny Stefan postanawia przetestować swoją teorię, by doprowadzać sprawy do niebezpiecznych skrajności. Bonnie jest zaniepokojona, gdy Elena mówi jej o nowych planach Jeremy'ego. Na spotkaniu Założycieli, Alaric ponownie natyka się na Dr. Fell, która kłóci się ze swoim byłym - ekspertem medycyny sądowej (gościnnie David Colin Smith). Tyler odmawia spełnienia ostatniego żądania Klausa i jest zaskoczony, gdy Klaus akceptuje jego decyzję.
Od Ausiello:
- Spoiler:
- Czy masz jakieś wieści odnośnie przyszłości Caroline?
Niedługo kończy 18 lat, a na jej urodziny scenarzyści przeznaczyli drugi odcinek po przerwie, który wystartuje 12 styczna!
"To coś ważnego dla Caroline. To emocjonalne. Straszne. Bardzo, bardzo, bardzo potężne." - zdradza producentka wykonawcza Julie Plec.
Ale odcinek nie jest tylko o wampirzycy Candice Accoli.
"To ważny odcinek dla przyjaciół - dla Eleny, Matta, Bonnie i Caroline. To ważny odcinek dla związku Tylera i Caroline. To bardzo znaczący odcinek dla Stefana i Eleny a także dla rozgrywek Stefana z Klausem i tego jak daleko [Stefan] jest w stanie się posunąć by udowodnić swoje racje, nie przejmując się nikim oraz niczym. To ważny odcinek dla ewolucji Damona z łotra do bohatera. To po prostu fajny odcinek ze wszystkich perspektyw." - dodaje Julie Plec.
Oczekiwanie na nowe odcinki The Vampire Diaries działa na nerwy. Proszę daj nam trochę informacji na temat Deleny.
Pozorna zdrada Stefana, sprawia że między Damonem i Eleną wytworzy się "seksualne i romantyczne napięcie oraz wielka złość na Stefana. Pozostawia ich to razem broniących się przed następnym ruchem ze strony Klausa. Doprowadzi to do dość ciekawego ujawnienia zamiarów między Damonem i Stefanem, w których to Damon dosłownie stara się siłą wydobyć odpowiedź od Stefana dlaczego go zdradził i zniszczył jego plan."
Co powiesz na jakąś informację odnośnie The Vampire Diaries, której tak bardzo potrzebuję?
Zdecydowanie nie widzieliśmy po raz ostatni niesamowitej, pierwotnej siostry Rebekah. Ale nie oczekujcie szczęśliwego zjednoczenia kiedy ktoś w końcu wyciągnie z niej sztylet.
"Dała się emocjonalnie oszukać przez Elenę, po czym ta dosłownie wbiła jej nóż w plecy. Gniew Rebekah będzie dużym problemem dla Klausa, który nie chce by Elenie stała się krzywda, oraz dla samej Eleny, która zachowała się jak wredna dziewczyna, której teraz przyjdzie za to zapłacić."
Rebekah nie będzie również zbytnio zadowolona z Klausa za jego kłamstwa dotyczące śmierci jej matki.
"Dziewcznyna ma po prostu trudny okres, ogólnie." mówi Julie Plec śmiejąc się.
Wetpaint przedstawił 5 rzeczy, które chcielibyśmy zobaczyć po powrocie The Vampire Diaries, 5 stycznia 2012 roku. Zapraszamy do zapoznania się z poniższym zestawieniem.
Roztrzaskanie tych trumien
Chętnie poznamy ostatnie rodzeństwo Pierwotnych, Kola i Finna, ale także umieramy z ciekawości co znajduje się w pozostałych trumnach. Klaus (Joseph Morgan) miał więcej trumien niż martwych braci a producentka wykonawcza Julie Plec obiecała, że dowiemy się dlaczego jest tak wiele nieznanych. Czy oni oczekują Jeremy'ego (Steven R. McQueen), Caroline (Candice Accola) lub Matta (Zach Roerig)? Czy Klaus znajdzie sposób na wyczarowanie zombie? Zamierza otworzyć dom pogrzebowy? (To byłby świetny interes w Mystic Falls.)
Przeszłość Bonnie
Dlaczego wszystkie retrospekcje dotyczą wampirów? Nie mamy pojęcia gdzie była matka Bonnie (Kat Graham), Abby, ale chcielibyśmy zobaczyć jej przeszłość w scenach z lat 90' kiedy to gust muzyki emo Jeremy'ego byłby rzeczywiście doceniony. Dobra, możemy wrzucić tam kilka wampirów - brudnego Damona (Ian Somerhalder) i Stefana Salvatore (Paul Wesley).
Momenty Deleny
Nawet jeśli wasze serce należy do Stefana, musicie przyznać, że interesujące byłoby zobaczyć jak Damon i Elena (Nina Dobrev) zajmują się sobą, po tym jak już zostawi Stefana w spokoju. Wiemy, że napięcie będzie gorące, ale nie wiemy czy to ma związek z nagą sceną Iana Somerhaldera o której informował na twitterze jakiś czas temu.
Pierwotny Sobowtór
Naprawdę mieliśmy nadzieję, że spotkamy Katherine (Nina Dobrev) oraz sobowtóra Eleny w retrospekcjach tysięcznego roku, lecz nadal cierpliwie czekamy na ten dzień. W jaki sposób ukazał się sobowtór? Czy Klaus i Elijah (Daniel Gillies) byli w niej początkowo zakochani? Czy istnieje inny zestaw braci którzy o nią walczyli? Czy zdrowie psychiczne Niny Dobrev nie ucierpi na graniu trzech różnych postaci?
Elijah, wyciągnięcie sztyletu
Poważnie, nie wymaga to wyjaśnień. Włosy, piękne, piękne włosy. Tęsknimy za nimi.
xDDD
- Spoiler:
Jak informuje EOnline!, czeka nas "epicka scena pocałunku", która zdarzy się już niedługo! Niestety niewiadomo kto będzie w nią zaangażowany.
Serwis poinformował również, że "główny bohater, którego znamy i kochamy, opuszcza Mystic Falls dzięki (pośrednio) Damonowi."
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
1) Nie. Tak naprawdę to nikt nie chce zobaczyć przeszłości Bonnie. Ani przyszłości. Ani teraźniejszości.
1.1.
2) Czy tylko ja uważam, że ten plakat jest żenujący i obleśny? Wygląda jakby został zrobiony przez 5-latka, który zabawił się photoshopem starszej siostry... Stefan wygląda jak prosiaczek, Damon jak metroseksualny Azjata, który marzy by być dziewczynką, Elena ma biodra Beyonce, a Klaus nosi SZALICZEK (!) Wszystko spowite gustowną mgłą, dymem, garścią cirrusów?
3) Też jestem fanką sceny śmierci Matta. Pewnie dlatego, że wzięła w niej udział dwójka moich najulubieńszych bohaterów?
Przeżyjmy to jeszcze raz:
1.1.
Niech to będzie Bonnie. Proszę.Serwis poinformował również, że "główny bohater, którego znamy i kochamy, opuszcza Mystic Falls dzięki (pośrednio) Damonowi."
2) Czy tylko ja uważam, że ten plakat jest żenujący i obleśny? Wygląda jakby został zrobiony przez 5-latka, który zabawił się photoshopem starszej siostry... Stefan wygląda jak prosiaczek, Damon jak metroseksualny Azjata, który marzy by być dziewczynką, Elena ma biodra Beyonce, a Klaus nosi SZALICZEK (!) Wszystko spowite gustowną mgłą, dymem, garścią cirrusów?
3) Też jestem fanką sceny śmierci Matta. Pewnie dlatego, że wzięła w niej udział dwójka moich najulubieńszych bohaterów?
Przeżyjmy to jeszcze raz:
Karolina - jak możesz uwielbiać scenę, gdy Matt jest "prawie martwy" lub martwy?!
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Co do plakatu, to nie jest on oficjalny, jest autorstwa jakiejś bułgarskiej fanki.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Nie wiem czy to już było, ale oczywiście nie chce mi się spać i przeglądam wszystko co jest możliwe w internecie i natrafiłam na to:
Świetne!
Świetne!
Go??- Gość
i komentarz kwejka - kto to w ogóle ogląda?
To była piękna scena
To była piękna scena
hahahahahahahaha! Mistrzostwo świata!!! Miałam podobne myśli jak oglądałam tę scenę A pamiętam, bo widziałam ją wczoraj
Umarłam <3
Umarłam <3
Go??- Gość
Strona 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 37 z 40
Pozwolenia na tym forum: