Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ulubiony aktor

+30
MoNiKa_DT
IAmSherlocked
killing_joke
AsiaSSS
imagin
purple111
Nessy
meryl.
genevievee
najsys
Charlize32
monisiaaa33
Blairena
Ania_
Vivien
xRx
Citizen Erased
Kasia
Monika
Layla
brulion
Karolina
Gigi
Lewandowska
karolla
igakom
April
antiba
Żuri
Magda
34 posters

Strona 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Ulubiony aktor Empty Ulubiony aktor

Pisanie by Magda Nie Lut 05, 2012 12:53 pm

Podziel się listą swoich ulubionych aktorów Smile
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Liczba postów : 3659

https://twojeseriale.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Ulubiony aktor Empty Re: Ulubiony aktor

Pisanie by Żuri Pon Lut 06, 2012 3:52 am

Christian Bale, Hugh Jackman, Robert Downey Jr. i Edward Norton.

Moja boska ekipa. Very Happy Nietrudno zauważyć, że wszyscy grali w filmach komiksowych, ale i poza komiksową akcją są niesamowici. Very Happy
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by antiba Pon Lut 06, 2012 11:10 am

Sean Penn, Edward Norton, Kevin Spacey no i Nicholson Very Happy
antiba
antiba
Dan & Date
Dan & Date

Liczba postów : 354

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Pon Lut 06, 2012 11:30 am

Nie umiem zdecydować się tylko na kilku Very Happy niektórych lubię z różną częstotliwością, czasem bardziej czasem mniej... Z tych takich w miarę stałych: Colin Firth<3; Robert Downey Jr.; Alan Rickman; Gary Oldman; Hugh Dancy; Jonathan Rhys Meyers; Ryan Gosling; Ewan McGregor; Bill Nighy; Joseph Gordon-Levitt.

Trochę mi się napisało Very Happy ale tak to już ze mną jest, że nie umiem wybrać jednego.
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by igakom Pon Lut 06, 2012 6:26 pm

Christian Bale, Hugh Jackman, Robert Downey Jr, Ryan Gosling, Jack Nicholson, Daniel Craig, Sam Worthington
igakom
igakom
Team Dair
Team Dair

Liczba postów : 34

Powrót do góry Go down

Pisanie by karolla Pon Lut 06, 2012 6:41 pm

Edward Norton - poprzez role w Fight Clubie i American History X pokazuje że jest aktorem niewymiarowym , dwie zupełnie inne postacie a w obydwóch sprawdził się niesamowicie

karolla
karolla
Carter & Dorota
Carter & Dorota

Liczba postów : 644

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Pon Lut 06, 2012 11:10 pm

igakom napisał:Christian Bale, Hugh Jackman, Robert Downey Jr, Ryan Gosling, Jack Nicholson, Daniel Craig, Sam Worthington

Kocham Cię za tą pierwszą trójkę Very Happy
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Pon Lut 06, 2012 11:18 pm

Al Pacino, Johnny Depp, Rober DeNiro, Jack Nicholson, Anthony Hopkins. Również Robert Doweny Jr. czy Heath Ledger Smile
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Sob Lut 25, 2012 7:09 pm

Ulubiony aktor Tumblr_luypq90KGB1qiij99o1_250Ulubiony aktor Tumblr_luypq90KGB1qiij99o2_250Ulubiony aktor Tumblr_luypq90KGB1qiij99o3_250Ulubiony aktor Tumblr_luypq90KGB1qiij99o4_250Ulubiony aktor Tumblr_luypq90KGB1qiij99o5_250Ulubiony aktor Tumblr_luypq90KGB1qiij99o6_250

LOL xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Nie Lut 26, 2012 1:41 pm

"I was like", "he was like", oh Ryan Wink

Ostatnio widziałam Dujardina u Leno i chociaż nie widziałam Artysty, to chyba już lubię tego aktora Wink Czytałam troszkę o nim i jego historia jest niesamowita Smile

Klik.
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Nie Lut 26, 2012 2:18 pm

Jaka historia? To, że był słabym uczniem i odgrywał sceny z wymyślonymi przyjaciółmi, czy coś, czego nie ma w tym filmiku?

Musiał chyba ostro pracować nad angielskim, bo w trakcie nagrywania Artysty podobno nie znał nawet podstaw. Zresztą nawet odbierając Globa miał problemy z czytaniem z kartki, a co dopiero z mówieniem z głowy.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Nie Lut 26, 2012 2:39 pm

Karolina napisał:Jaka historia? To, że był słabym uczniem i odgrywał sceny z wymyślonymi przyjaciółmi, czy coś, czego nie ma w tym filmiku?

Musiał chyba ostro pracować nad angielskim, bo w trakcie nagrywania Artysty podobno nie znał nawet podstaw. Zresztą nawet odbierając Globa miał problemy z czytaniem z kartki, a co dopiero z mówieniem z głowy.

Przede wszystkim nieznajomość języka w takim stopniu była dla mnie wielkim zaskoczeniem. Mimo że to Francuz, ale jednak he. Jego początki też są niezwykłe i mimo że jest gwiazdą we Francji, to w tak krótkim czasie zabłysnął na arenie międzynarodowej bądź co bądź bardzo zamerykanizowanej. To jest dla mnie zaskakujące, zastanawiam się, czy przeżyje, czy zniknie Wink Teraz zachodzę w głowę, czy zdobędzie Oscara. Bo jak wiemy Akademia to ponad 70% białych mężczyzn po 50-tce i jestem ciekawa, czy wybiorą Clooneya, czy Dujardina.
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Nie Lut 26, 2012 2:55 pm

Someonelikeyou napisał:
Karolina napisał:Jaka historia? To, że był słabym uczniem i odgrywał sceny z wymyślonymi przyjaciółmi, czy coś, czego nie ma w tym filmiku?

Przede wszystkim nieznajomość języka w takim stopniu była dla mnie wielkim zaskoczeniem. Mimo że to Francuz, ale jednak he. Jego początki też są niezwykłe i mimo że jest gwiazdą we Francji, to w tak krótkim czasie zabłysnął na arenie międzynarodowej bądź co bądź bardzo zamerykanizowanej. To jest dla mnie zaskakujące, zastanawiam się, czy przeżyje, czy zniknie Wink Teraz zachodzę w głowę, czy zdobędzie Oscara. Bo jak wiemy Akademia to ponad 70% białych mężczyzn po 50-tce i jestem ciekawa, czy wybiorą Clooneya, czy Dujardina.

Ja obawiam się, że wkrótce zniknie, a szkoda. Wypadł fenomenalnie w Artyście, ale wystarczy spojrzeć na ten krótki filmik z wywiadem, żeby zobaczyć dlaczego: to już jest taki facet, trochę komediant, świetny w naśladowaniu ludzi, żartowaniu. Obawiam się, że trochę może zostać zaszufladkowany. Zresztą sama nie wyobrażam go sobie w 'normalnej' roli, choć pewnie we Francji gra przede wszystkim właśnie takie.

Ja na początku postawiłam na Clooneya w typach do Oscarów, ale po obejrzeniu Artysty zmieniłam zdanie. Moim zdaniem ten film może zgarnąć kilka statuetek nawet nie dlatego, że członkowie Akademii będą uważać go za tak rewelacyjny, ale dlatego, że jest inny. I to samo z Dujardinem. Akademia może go docenić po to, żeby pokazać się z innej strony, żeby trochę odciąć się od stereotypu instytucji, która docenia głównie, mimo wszystko, nieco popcornowe produkcje.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pon Lut 27, 2012 6:25 pm

Ulubiony aktor Tumblr_m01g43pEkT1rp68cjo1_250Ulubiony aktor Tumblr_m01g43pEkT1rp68cjo2_r1_250
Ulubiony aktor Tumblr_m01g43pEkT1rp68cjo6_r1_250Ulubiony aktor Tumblr_m01g43pEkT1rp68cjo7_r1_250

xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pon Lut 27, 2012 8:31 pm

Jezu, Colin... To mógłby być taki wspaniały romans! Grecja, tańce, hulanki, swawole, potem pantofelek a teraz publiczne wyznanie uczuć. No, prawie wyznanie prawie uczuć. Team Melin
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Mar 24, 2012 4:03 pm

Bardzo lubię Ewana McGregora, Ryana Goslinga, Jake'a Gyllenhaala, Jude'a Law, ale to raczej za ładną buźkę niż za aktorstwo (chociaż Ewan jest genialny).
Cenię Deppa, ale denerwuje mnie gadanie o tym, jaki to on nie jest przystojny. W niektórych filmach tak, ale prywatnie wygląda tragicznie. Wśród moich znajomych nie ma chyba ani jednej dziewczyny, która nie jara się Deppem i kiedy mówię "proszę was, dziewczyny, przecież on jest taki STARY" to czuję te mordercze spojrzenia ;D
Lubię jeszcze Cary'ego Granta Very Happy Podziwiam go, że w dość powiedzmy późnym wieku grał jeszcze główne role u boku Hepburn czy Kelly, a w gruncie rzeczy to za młody to on już nie był. Inna sprawa, że wtedy w Hollywood brakowało młodych aktorów i w większości filmów z lat 50. i 60. grają starsi faceci (patrz Humphrey Bogart).
No i Andrew Garfield. Mój absolutny numer jeden.
Z polskich to Wieczorkowski i Pawlicki, ale po raz kolejny za ładną buzię chyba tylko ;D
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Nie Mar 25, 2012 10:24 pm

Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Liczba postów : 4417

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pon Mar 26, 2012 1:44 pm

Dobra, odbiegnę trochę od tematu, ale mam nadzieję, że wybaczycie. A propos "Niewidzialnych dzieci", wiem, że pewnie większość z was już to widziała, ale ci, którzy jeszcze nie to proszę:
http://www.kony2012.com/
obejrzyjcie i będziecie wiedzieli, o co chodzi.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Monika Pon Mar 26, 2012 3:06 pm

Aktywistą jest nie od dziś. Nie tylko fajny aktor ale też dobry człowiek.Ulubiony aktor GOS_DARF
Monika
Monika
Blair & Dan
Blair & Dan

Liczba postów : 133

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Wto Mar 27, 2012 10:19 pm

Ryan I love you

Ulubiony aktor 8eefc2e158eff78cbfb6ace4dd9f1264
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Mar 31, 2012 12:00 am

Ulubiony aktor Tumblr_ltsuqcqlm71qc3759o3_r1_250_large

Oh, Ryan

Ulubiony aktor Tumblr_lzaiaiUOdC1rpvbcpo1_400_large
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Sob Mar 31, 2012 1:16 am

Beauty napisał:Ulubiony aktor Tumblr_ltsuqcqlm71qc3759o3_r1_250_large

Oh, Ryan

Ulubiony aktor Tumblr_lzaiaiUOdC1rpvbcpo1_400_large

I jak tu teraz zasnąć? xD
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Sob Mar 31, 2012 8:55 pm

reakcja Emmy lepsza xD to jest rzeczywiście za bardzo photoshopped nawet jak dla mnie xD

Ulubiony aktor Crazy-stupid-love-emma-stone-photoshopped-ryan-gosling-sexy-Favim.com-231910
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Mar 31, 2012 9:31 pm

Chcę go na męża I love you

Ulubiony aktor Tumblr_lwy5jjrRe91qeosjeo3_500
Lewandowska
Lewandowska