Ulubiony aktor
+30
MoNiKa_DT
IAmSherlocked
killing_joke
AsiaSSS
imagin
purple111
Nessy
meryl.
genevievee
najsys
Charlize32
monisiaaa33
Blairena
Ania_
Vivien
xRx
Citizen Erased
Kasia
Monika
Layla
brulion
Karolina
Gigi
Lewandowska
karolla
igakom
April
antiba
Żuri
Magda
34 posters
Strona 1 z 4
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ulubiony aktor
Christian Bale, Hugh Jackman, Robert Downey Jr. i Edward Norton.
Moja boska ekipa. Nietrudno zauważyć, że wszyscy grali w filmach komiksowych, ale i poza komiksową akcją są niesamowici.
Moja boska ekipa. Nietrudno zauważyć, że wszyscy grali w filmach komiksowych, ale i poza komiksową akcją są niesamowici.
Sean Penn, Edward Norton, Kevin Spacey no i Nicholson
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Nie umiem zdecydować się tylko na kilku niektórych lubię z różną częstotliwością, czasem bardziej czasem mniej... Z tych takich w miarę stałych: Colin Firth<3; Robert Downey Jr.; Alan Rickman; Gary Oldman; Hugh Dancy; Jonathan Rhys Meyers; Ryan Gosling; Ewan McGregor; Bill Nighy; Joseph Gordon-Levitt.
Trochę mi się napisało ale tak to już ze mną jest, że nie umiem wybrać jednego.
Trochę mi się napisało ale tak to już ze mną jest, że nie umiem wybrać jednego.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Christian Bale, Hugh Jackman, Robert Downey Jr, Ryan Gosling, Jack Nicholson, Daniel Craig, Sam Worthington
igakom- Team Dair
- Liczba postów : 34
Edward Norton - poprzez role w Fight Clubie i American History X pokazuje że jest aktorem niewymiarowym , dwie zupełnie inne postacie a w obydwóch sprawdził się niesamowicie
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
igakom napisał:Christian Bale, Hugh Jackman, Robert Downey Jr, Ryan Gosling, Jack Nicholson, Daniel Craig, Sam Worthington
Kocham Cię za tą pierwszą trójkę
Al Pacino, Johnny Depp, Rober DeNiro, Jack Nicholson, Anthony Hopkins. Również Robert Doweny Jr. czy Heath Ledger
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
"I was like", "he was like", oh Ryan
Ostatnio widziałam Dujardina u Leno i chociaż nie widziałam Artysty, to chyba już lubię tego aktora Czytałam troszkę o nim i jego historia jest niesamowita
Klik.
Ostatnio widziałam Dujardina u Leno i chociaż nie widziałam Artysty, to chyba już lubię tego aktora Czytałam troszkę o nim i jego historia jest niesamowita
Klik.
Jaka historia? To, że był słabym uczniem i odgrywał sceny z wymyślonymi przyjaciółmi, czy coś, czego nie ma w tym filmiku?
Musiał chyba ostro pracować nad angielskim, bo w trakcie nagrywania Artysty podobno nie znał nawet podstaw. Zresztą nawet odbierając Globa miał problemy z czytaniem z kartki, a co dopiero z mówieniem z głowy.
Musiał chyba ostro pracować nad angielskim, bo w trakcie nagrywania Artysty podobno nie znał nawet podstaw. Zresztą nawet odbierając Globa miał problemy z czytaniem z kartki, a co dopiero z mówieniem z głowy.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:Jaka historia? To, że był słabym uczniem i odgrywał sceny z wymyślonymi przyjaciółmi, czy coś, czego nie ma w tym filmiku?
Przede wszystkim nieznajomość języka w takim stopniu była dla mnie wielkim zaskoczeniem. Mimo że to Francuz, ale jednak he. Jego początki też są niezwykłe i mimo że jest gwiazdą we Francji, to w tak krótkim czasie zabłysnął na arenie międzynarodowej bądź co bądź bardzo zamerykanizowanej. To jest dla mnie zaskakujące, zastanawiam się, czy przeżyje, czy zniknie Teraz zachodzę w głowę, czy zdobędzie Oscara. Bo jak wiemy Akademia to ponad 70% białych mężczyzn po 50-tce i jestem ciekawa, czy wybiorą Clooneya, czy Dujardina.
Someonelikeyou napisał:Karolina napisał:Jaka historia? To, że był słabym uczniem i odgrywał sceny z wymyślonymi przyjaciółmi, czy coś, czego nie ma w tym filmiku?
Przede wszystkim nieznajomość języka w takim stopniu była dla mnie wielkim zaskoczeniem. Mimo że to Francuz, ale jednak he. Jego początki też są niezwykłe i mimo że jest gwiazdą we Francji, to w tak krótkim czasie zabłysnął na arenie międzynarodowej bądź co bądź bardzo zamerykanizowanej. To jest dla mnie zaskakujące, zastanawiam się, czy przeżyje, czy zniknie Teraz zachodzę w głowę, czy zdobędzie Oscara. Bo jak wiemy Akademia to ponad 70% białych mężczyzn po 50-tce i jestem ciekawa, czy wybiorą Clooneya, czy Dujardina.
Ja obawiam się, że wkrótce zniknie, a szkoda. Wypadł fenomenalnie w Artyście, ale wystarczy spojrzeć na ten krótki filmik z wywiadem, żeby zobaczyć dlaczego: to już jest taki facet, trochę komediant, świetny w naśladowaniu ludzi, żartowaniu. Obawiam się, że trochę może zostać zaszufladkowany. Zresztą sama nie wyobrażam go sobie w 'normalnej' roli, choć pewnie we Francji gra przede wszystkim właśnie takie.
Ja na początku postawiłam na Clooneya w typach do Oscarów, ale po obejrzeniu Artysty zmieniłam zdanie. Moim zdaniem ten film może zgarnąć kilka statuetek nawet nie dlatego, że członkowie Akademii będą uważać go za tak rewelacyjny, ale dlatego, że jest inny. I to samo z Dujardinem. Akademia może go docenić po to, żeby pokazać się z innej strony, żeby trochę odciąć się od stereotypu instytucji, która docenia głównie, mimo wszystko, nieco popcornowe produkcje.
Jezu, Colin... To mógłby być taki wspaniały romans! Grecja, tańce, hulanki, swawole, potem pantofelek a teraz publiczne wyznanie uczuć. No, prawie wyznanie prawie uczuć. Team Melin♥
Bardzo lubię Ewana McGregora, Ryana Goslinga, Jake'a Gyllenhaala, Jude'a Law, ale to raczej za ładną buźkę niż za aktorstwo (chociaż Ewan jest genialny).
Cenię Deppa, ale denerwuje mnie gadanie o tym, jaki to on nie jest przystojny. W niektórych filmach tak, ale prywatnie wygląda tragicznie. Wśród moich znajomych nie ma chyba ani jednej dziewczyny, która nie jara się Deppem i kiedy mówię "proszę was, dziewczyny, przecież on jest taki STARY" to czuję te mordercze spojrzenia ;D
Lubię jeszcze Cary'ego Granta Podziwiam go, że w dość powiedzmy późnym wieku grał jeszcze główne role u boku Hepburn czy Kelly, a w gruncie rzeczy to za młody to on już nie był. Inna sprawa, że wtedy w Hollywood brakowało młodych aktorów i w większości filmów z lat 50. i 60. grają starsi faceci (patrz Humphrey Bogart).
No i Andrew Garfield. Mój absolutny numer jeden.
Z polskich to Wieczorkowski i Pawlicki, ale po raz kolejny za ładną buzię chyba tylko ;D
Cenię Deppa, ale denerwuje mnie gadanie o tym, jaki to on nie jest przystojny. W niektórych filmach tak, ale prywatnie wygląda tragicznie. Wśród moich znajomych nie ma chyba ani jednej dziewczyny, która nie jara się Deppem i kiedy mówię "proszę was, dziewczyny, przecież on jest taki STARY" to czuję te mordercze spojrzenia ;D
Lubię jeszcze Cary'ego Granta Podziwiam go, że w dość powiedzmy późnym wieku grał jeszcze główne role u boku Hepburn czy Kelly, a w gruncie rzeczy to za młody to on już nie był. Inna sprawa, że wtedy w Hollywood brakowało młodych aktorów i w większości filmów z lat 50. i 60. grają starsi faceci (patrz Humphrey Bogart).
No i Andrew Garfield. Mój absolutny numer jeden.
Z polskich to Wieczorkowski i Pawlicki, ale po raz kolejny za ładną buzię chyba tylko ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Dobra, odbiegnę trochę od tematu, ale mam nadzieję, że wybaczycie. A propos "Niewidzialnych dzieci", wiem, że pewnie większość z was już to widziała, ale ci, którzy jeszcze nie to proszę:
http://www.kony2012.com/
obejrzyjcie i będziecie wiedzieli, o co chodzi.
Aktywistą jest nie od dziś. Nie tylko fajny aktor ale też dobry człowiek.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
Beauty napisał:
Oh, Ryan
I jak tu teraz zasnąć? xD
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
reakcja Emmy lepsza xD to jest rzeczywiście za bardzo photoshopped nawet jak dla mnie xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Oli
xd to bije nawet ulizanego Penna z podstawówki
xd to bije nawet ulizanego Penna z podstawówki
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ulubiony/a reżyser/ka
» Ulubiony wokalista/wokalistka?
» Ulubiony dramat romantyczny
» Ulubiony rodzic - Matka
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Ulubiony wokalista/wokalistka?
» Ulubiony dramat romantyczny
» Ulubiony rodzic - Matka
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Strona 1 z 4
Pozwolenia na tym forum: