Oscary 2012
+8
Karo
Gigi
Kasia
Ania
Lewandowska
Karolina
turtle
Magda
12 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Oscary 2012
Luźna dyskusja na temat tegorocznych Oscarów.
Najlepszy film
Czas wojny
Artysta
Moneyball
Spadkobiercy
Drzewo życia
O północy w Paryżu
Służące
Hugo i jego wynalazek
Strasznie głośno, niesamowicie blisko
Najlepszy aktor pierwszoplanowy
Demián Bichir - A Better Life (2011)
George Clooney - Spadkobiercy (2011)
Jean Dujardin - Artysta (2011)
Gary Oldman - Szpieg (2011)
Brad Pitt - Moneyball (2011)
Najlepsza aktorka pierwszoplanowa
Glenn Close - Albert Nobbs (2011)
Viola Davis - Służące (2011)
Rooney Mara - Dziewczyna z tatuażem (2011)
Meryl Streep - Żelazna dama (2011)
Michelle Williams -Mój tydzień z Marilyn (2011)
Najlepszy aktor drugoplanowy
Kenneth Branagh - Mój tydzień z Marilyn (2011)
Jonah Hill - Moneyball (2011)
Nick Nolte - Warrior (2011)
Christopher Plummer - Debiutanci (2010)
Max von Sydow - Strasznie głośno, niesamowicie blisko (2011)
Najlepsza aktorka drugoplanowa
Bérénice Bejo - Artysta (2011)
Jessica Chastain - Służące (2011)
Melissa McCarthy - Druhny (2011)
Janet McTeer - Albert Nobbs (2011)
Octavia Spencer - Służące (2011)
Najlepsza reżyseria
Woody Allen - O północy w Paryżu (2011)
Michel Hazanavicius - Artysta (2011)
Terrence Malick - Drzewo życia (2011)
Alexander Payne - Spadkobiercy (2011)
Martin Scorsese - Hugo i jego wynalazek (2011/II)
Najlepszy scenariusz oryginalny
Artysta (2011) - Michel Hazanavicius
Druhny (2011) - Kristen Wiig, Annie Mumolo
Chciwość (2011) - J.C. Chandor
O północy w Paryżu (2011) - Woody Allen
Rozstanie (2011) - Asghar Farhadi
Najlepszy scenariusz adaptowany
Spadkobiercy (2011) - Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash
Hugo i jego wynalazek (2011/II) - John Logan
Idy marcowe (2011) - George Clooney, Grant Heslov, Beau Willimon
Moneyball (2011) - Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin
Szpieg (2011) - Bridget O'Connor, Peter Straughan
Najlepszy film animowany
Kot w Paryżu (2010)
Chico i Rita (2010)
Kung Fu Panda 2 (2011)
Kot w butach (2011)
Rango (2011)
Najlepszy film nieanglojęzyczny
Rundskop (2011) - Michael R. Roskam (Belgia)
Hearat Shulayim (2011) - Joseph Cedar (Izrael)
W ciemności (2011) - Agnieszka Holland (Polska)
Monsieur Lazhar (2011): Philippe Falardeau (Kanada)
Rozstanie (2011): Asghar Farhadi (Iran)
Najlepsze zdjęcia
Artysta (2011) - Guillaume Schiffman
Dziewczyna z tatuażem (2011) - Jeff Cronenweth
Hugo i jego wynalazek (2011/II) - Robert Richardson
Drzewo życia (2011) - Emmanuel Lubezki
Czas wojny (2011) - Janusz Kamiński
Najlepszy montaż
Artysta (2011) - Anne-Sophie Bion, Michel Hazanavicius
Spadkobiercy (2011) - Kevin Tent
Dziewczyna z tatuażem (2011) - Angus Wall, Kirk Baxter
Hugo i jego wynalazek (2011/II) - Thelma Schoonmaker
Moneyball (2011) - Christopher Tellefsen
Najlepsza scenografia i dekoracja wnętrz
Artysta (2011) - Laurence Bennett, Gregory S. Hooper
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II (2011) - Stuart Craig, Stephenie McMillan
Hugo i jego wynalazek (2011/II) - Dante Ferretti, Francesca Lo Schiavo
O północy w Paryżu (2011) - Anne Seibel, Hélene Dubreuil
Czas wojny (2011) - Rick Carter, Lee Sandales
Najlepsze kostiumy
Anonimus (2011/I) - Lisy Christl
Artysta (2011) - Mark Bridges
Hugo i jego wynalazek (2011/II) - Sandy Powell
Jane Eyre (2011) - Michael O'Connor
W.E. (2011) - Arianne Phillips
Najlepsza charakteryzacja
Albert Nobbs (2011)
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II (2011)
Żelazna dama (2011)
Najlepsza ścieżka dźwiękowa
Przygody Tintina (2011) - John Williams
Artysta (2011) - Ludovic Bource
Hugo i jego wynalazek (2011/II) - Howard Shore
Szpieg (2011) - Alberto Iglesias
Czas wojny (2011) - John Williams
Najlepsza piosenka
Muppety (2011) - Bret McKenzie("Man or Muppet")
Rio (2011) - Sergio Mendes, Carlinhos Brown, Siedah Garrett("Real in Rio")
Najlepszy dźwięk
Dziewczyna z tatuażem (2011)
Hugo i jego wynalazek (2011/II)
Moneyball (2011)
Transformers 3 (2011)
Czas wojny (2011)
Najlepszy montaż dźwięku
Drive (2011)
Dziewczyna z tatuażem (2011)
Transformers 3 (2011)
Czas wojny (2011)
Najlepsze efekty specjalne
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II (2011)
Giganci ze stali (2011)
Geneza planety małp (2011)
Transformers 3 (2011)
Najlepszy dokument pełnometrażowy
Hell and Back Again (2011)
If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front (2011)
Paradise Lost 3: Purgatory (2011)
Pina (2011)
Undefeated (2011)
Najlepszy dokument krótkometrażowy
The Barber of Birmingham: Foot Soldier of the Civil Rights Movement (2011)
God Is the Bigger Elvis
Incident in New Baghdad (2011)
Saving Face (2011/II)
The Tsunami and the Cherry Blossom (2011)
Najlepszy krótkometrażowy film animowany
Dimanche (2011) - Patrick Doyon
The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore (2011) - William Joyce, Brandon Oldenburg
La Luna (2011) - Enrico Casarosa
A Morning Stroll (2011) - Grant Orchard, Sue Goffe
Wild Life (2011) - Amanda Forbis, Wendy Tilby
Najlepszy krótkometrażowy film aktorski
Pentecost (2011) - Peter McDonald
Raju (2011) - Max Zähle, Stefan Gieren
The Shore - Terry George
Time Freak (2011) - Andrew Bowler, Gigi Causey
Tuba Atlantic (2010) - Hallvar Witzo
Re: Oscary 2012
Ta lista jest słaba w tym roku... Brakuje 50/50, Goslinga za Drive... A Clooney to pomyłka... nigdy nie zrozumiem fenomenu tego aktora :ppp
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
Nie widziałam jeszcze The Descendants z Clooneyem, ale jeżeli widzę Brada Pitta konkurującego z Georgem o miano najlepszego aktora, to myślę "co się dzieję?" he Mam nadzieję, że Clooney naprawdę był dobry i zasłużenie wygra.
Widziałam za to Rozstanie i obawiam się, ze Oscar może polecieć do Iranu jednak. Ciężka sprawa, szczerze mówiąc.
Liczę na to, że trochę nagród zgarnie The Help. Świetny film i mam nadzieję, że Akademia przekaże wiadomość dalej.
Widziałam za to Rozstanie i obawiam się, ze Oscar może polecieć do Iranu jednak. Ciężka sprawa, szczerze mówiąc.
Liczę na to, że trochę nagród zgarnie The Help. Świetny film i mam nadzieję, że Akademia przekaże wiadomość dalej.
A ja Spadkobierców widziałam. I Clooney rzeczywiście wypadł świetnie (a aż taką entuzjastką jego talentu nie jestem). Poza tym film dobry, ciekawa historia, opowiedziana w zupełnie nie-hollywódzkim stylu. Nic monumentalnego, nie ma ani spazmów ani spektakularnych tragedii. Powiedziałabym: 'skromne, nienachalne kino'. Trochę tragikomedia. Świetne dialogi, super aktorzy. Fajny film. Jestem na tak:)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Też liczę na The Help Były spekulacje, że gdyby pominąć Rozstanie, W ciemności bez problemu zgarnęłoby nagrodę, trochę szkoda, ale nadal trzymam kciuki. Mam nadzieję również na Violę, i słyszałam, że Meryl świetna.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Też słyszałam, że film kiepski, ale podobno Meryl go ratuje
Lewandowska- Bart & OTH
Nie widziałam, choć jakaś piracka kopia od koleżanki zalega mi na komputerze od tygodni:) Jak się zbiorę i obejrzę to nie omieszkam ocenić;]
A widział ktoś Mój tydzień z Marilyn? Bo tego jestem strasznie ciekawa szczerze mówiąc.
A widział ktoś Mój tydzień z Marilyn? Bo tego jestem strasznie ciekawa szczerze mówiąc.
Obejrzałam Żelazną damę.
Nie nazwałabym tego filmu fatalnym ale nie da się ukryć, że trochę się rozczarowałam. Przede wszystkim skoro tytuł to Żelazna dama a nie Maggie Thatcher to spodziewałam się historii kobiety - liderki, kobiety - premier, jednej z najbardziej charyzmatycznych postaci XX wieku a nie dramatu staruszki rozmawiającej z widmem swojego zmarłego przed 8 laty męża. Nie mam nic przeciwko opowiadaniu historii czyjegoś życia z perspektywy wspomnień starego człowieka ale akurat tutaj odniosłam wrażenie, że stara, zniedołężniała Thatcher zajęła zbyt wiele miejsca, a wątek stricte polityczny został potraktowany trochę po macoszemu.
Ktoś gdzieś tutaj pisał, że za dużo miejsca poświęcono wojnie o Falklandy. Nie zgadzam się w ogóle z tym zdaniem. Temu wątkowi poświęcono raptem 10 minut a szkoda, bo był chyba jednym z najbardziej ciekawych i najistotniejszych dla pokazania żelaznej damy a nie babci Maggie. Poza nim na plus zaliczam wątek kryzysu ekonomicznego i ciężkiego życia kobiety w męskim świecie polityki. Ogólnie Margaret - polityk wypadła świetnie, Margaret - żona, matka a potem schorowana staruszka była przedstawiona dobrze i nie miałabym żadnych zastrzeżeń gdyby nie zrobiono z tego głównego tematu filmu.
Meryl fenomenalna jak zwykle, reszta aktorów nieco niezauważalna, bo całość filmu skupiona jest tylko i wyłącznie na postaci Thatcher.
Oceniam na 7/10 ze względu na rolę Streep.
EDIT:
Zastanowiło mnie bardzo jakim cudem w 1959 roku udało się nagrać amatorski film z rodzinnych wakacji nad morzem w tak rewelacyjnej jakości;)
Nie nazwałabym tego filmu fatalnym ale nie da się ukryć, że trochę się rozczarowałam. Przede wszystkim skoro tytuł to Żelazna dama a nie Maggie Thatcher to spodziewałam się historii kobiety - liderki, kobiety - premier, jednej z najbardziej charyzmatycznych postaci XX wieku a nie dramatu staruszki rozmawiającej z widmem swojego zmarłego przed 8 laty męża. Nie mam nic przeciwko opowiadaniu historii czyjegoś życia z perspektywy wspomnień starego człowieka ale akurat tutaj odniosłam wrażenie, że stara, zniedołężniała Thatcher zajęła zbyt wiele miejsca, a wątek stricte polityczny został potraktowany trochę po macoszemu.
Ktoś gdzieś tutaj pisał, że za dużo miejsca poświęcono wojnie o Falklandy. Nie zgadzam się w ogóle z tym zdaniem. Temu wątkowi poświęcono raptem 10 minut a szkoda, bo był chyba jednym z najbardziej ciekawych i najistotniejszych dla pokazania żelaznej damy a nie babci Maggie. Poza nim na plus zaliczam wątek kryzysu ekonomicznego i ciężkiego życia kobiety w męskim świecie polityki. Ogólnie Margaret - polityk wypadła świetnie, Margaret - żona, matka a potem schorowana staruszka była przedstawiona dobrze i nie miałabym żadnych zastrzeżeń gdyby nie zrobiono z tego głównego tematu filmu.
Meryl fenomenalna jak zwykle, reszta aktorów nieco niezauważalna, bo całość filmu skupiona jest tylko i wyłącznie na postaci Thatcher.
Oceniam na 7/10 ze względu na rolę Streep.
EDIT:
Zastanowiło mnie bardzo jakim cudem w 1959 roku udało się nagrać amatorski film z rodzinnych wakacji nad morzem w tak rewelacyjnej jakości;)
Wyniki:
Bez większych zaskoczeń. Jedynie przejechałam się na tym, że nie będą chcieli docenić Francuza, okazało się, że nie docenili Davis i poszli, jak to sama Meryl powiedziała po linii "znowu ona". Szkoda.
NAJLEPSZY FILM
"Artysta"
NAJLEPSZY AKTOR PIERWSZOPLANOWY
Jean Dujardin - "Artysta"
NAJLEPSZA AKTORKA PIERWSZOPLANOWA
Meryl Streep - "Żelazna dama"
NAJLEPSZY AKTOR DRUGOPLANOWY
Christopher Plummer - "Debiutanci"
NAJLEPSZA AKTORKA DRUGOPLANOWA
Octavia Spencer - "Służące"
NAJLEPSZA REŻYSERIA
Michel Hazanavicius - "Artysta"
NAJLEPSZY SCENARIUSZ ORYGINALNY
"O północy w Paryżu" - Woody Allen
NAJLEPSZY SCENARIUSZ ADAPTOWANY
"Spadkobiercy" - Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash
NAJLEPSZY FILM NIEANGLOJĘZYCZNY
"Rozstanie" - Asghar Farhadi
NAJLEPSZY FILM ANIMOWANY
"Rango"
NAJLEPSZE ZDJĘCIA
"Hugo i jego wynalazek" - Robert Richardson
NAJLEPSZA SCENOGRAFIA
"Hugo i jego wynalazek" - Dante Ferretti i Francesca LoSchiavo
NAJLEPSZE KOSTIUMY
"Artysta" - Mark Bridges
NAJLEPSZY MONTAŻ DŹWIĘKU
"Hugo i jego wynalazek" - Philip Stockton i Eugene Gearty
NAJLEPSZY DŹWIĘK
"Hugo i jego wynalazek" - John Midgley, Tom Fleischman
NAJLEPSZA CHARAKTERYZACJA
"Żelazna dama" - Mark Coulier, J. Roy Helland
NAJLEPSZY MONTAŻ
"Dziewczyna z tatuażem" -Angus Wall, Kirk Baxter
NAJLEPSZY FILM DOKUMENTALNY
"Undefeated"
NAJLEPSZE EFEKTY SPECJALNE
"Hugo i jego wynalazek" - Robert Legato, Joss Williams, Ben Grossmann, Alex Henning
NAJLEPSZA MUZYKA
"Artysta" - Ludovic Bource
NAJLEPSZA PIOSENKA
Bret McKenzie - "Muppety"
NAJLEPSZY KRÓTKOMETRAŻOWY FILM AKTORSKI
"The Shore"
NAJLEPSZY KRÓTKOMETRAŻOWY FILM DOKUMENTALNY
"Saving Face" - Daniel Junge, Sharmeen Obaid-Chinoy
NAJLEPSZA KRÓTKOMETRAŻOWA ANIMACJA
"The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore" - William Joyce
HONOROWY OSCAR
James Earl Jones i Dick Smith, Nagrodę Jean Hersholt Humanitarian Award otrzymała Oprah Winfrey
Bez większych zaskoczeń. Jedynie przejechałam się na tym, że nie będą chcieli docenić Francuza, okazało się, że nie docenili Davis i poszli, jak to sama Meryl powiedziała po linii "znowu ona". Szkoda.
yyy, jak można ocenić czy ktoś dobrze, że dostał Oskara czy nie pod kątem tego, że kiedyś otrzymał statuetki?! Co to ma do rzeczy?! Meryl Streep jest fenomenalną aktorką co pokazała również w "Żelaznej damie". Nie widziałam co prawda pozostałych aktorek w filmach, za które dostały nominacje i trzymałam kciuki za Streep, bo jest moją ulubioną aktorką, ale gadanie, że źle, że dostała "BO ZNOWU" jest po prostu idiotyczne. Skoro dostała to znaczy, że osoby głosujące stwierdziły, że z tej piątki aktorek była najlepsza, proste. Chociażby miała dostawać co roku, to co roku byłoby to sprawiedliwe jeśli naprawdę osoby, które są odpowiedzialne za wyniki co roku by stwierdzały, że była najlepsza. Nie ma NIC to rzeczy czy ktoś wcześniej dostał Oskara czy nie. To nagroda za rolę w konkretnym filmie, należy o tym pamiętać, a nie analizować kto ile Oskarów zdobył, czy jaki ogólnie był film. Wkurzona kończę tego posta i mam nadzieję, że dane mi jeszcze będzie zobaczyć po raz kolejny Meryl ze statuetką.
A i jeszcze - jakby tak podchodzić jak mówisz, to może w ogóle tych co już dostali nie nominować, sumować nominacje, podsumowywać kariery, oceniać czy ktoś został wcześniej poszkodowany czy nie i wtedy przyznawać nagrodę, nawet filmu by nie trzeba było oglądać skoro jak wygra osoba, która jest według głosujących najlepsza to się czyta kwiatki w stylu "nie docenili Davis i poszli, jak to sama Meryl powiedziała po linii "znowu ona". Szkoda. "
A i jeszcze - jakby tak podchodzić jak mówisz, to może w ogóle tych co już dostali nie nominować, sumować nominacje, podsumowywać kariery, oceniać czy ktoś został wcześniej poszkodowany czy nie i wtedy przyznawać nagrodę, nawet filmu by nie trzeba było oglądać skoro jak wygra osoba, która jest według głosujących najlepsza to się czyta kwiatki w stylu "nie docenili Davis i poszli, jak to sama Meryl powiedziała po linii "znowu ona". Szkoda. "
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Ania napisał:yyy, jak można ocenić czy ktoś dobrze, że dostał Oskara czy nie pod kątem tego, że kiedyś otrzymał statuetki?! Co to ma do rzeczy?! Meryl Streep jest fenomenalną aktorką co pokazała również w "Żelaznej damie". Nie widziałam co prawda pozostałych aktorek w filmach, za które dostały nominacje i trzymałam kciuki za Streep, bo jest moją ulubioną aktorką, ale gadanie, że źle, że dostała "BO ZNOWU" jest po prostu idiotyczne. Skoro dostała to znaczy, że osoby głosujące stwierdziły, że z tej piątki aktorek była najlepsza, proste. Chociażby miała dostawać co roku, to co roku byłoby to sprawiedliwe jeśli naprawdę osoby, które są odpowiedzialne za wyniki co roku by stwierdzały, że była najlepsza. Nie ma NIC to rzeczy czy ktoś wcześniej dostał Oskara czy nie. To nagroda za rolę w konkretnym filmie, należy o tym pamiętać, a nie analizować kto ile Oskarów zdobył, czy jaki ogólnie był film. Wkurzona kończę tego posta i mam nadzieję, że dane mi jeszcze będzie zobaczyć po raz kolejny Meryl ze statuetką.
Ależ ja Meryl bardzo cenię Aniu Ale uważam, że Davis była lepsza od Streep, i to w dodatku w lepszym filmie. No i co dla mnie najważniejsze, dużo lepszy przekazał miałaby nagroda dla Davis, a nie dla Streep i jak widać Akademia poszła po najmniejszej linii oporu. Sama Meryl przyznała, że to Viola powinna wygrać. Myślałam, że poświęcą Dujardina w imię Clooneya, a zrobili to w innej kategorii. Nie chce wchodzić w politykę w tym temacie, ale Oscary to naprawdę coś więcej niż "nagroda za świetną rolę"
W Sophie's Choice była wspaniała, w znakomitym filmie, ale teraz obawiam się, że zaczynamy rozdawać Oscary za całokształt twórczości po 20 latach pracy artystycznej
Jeśli uważasz, że Davis była lepsza od Meryl to w porządku, mnie chodziło jedynie o fakt napisania, że lepiej aby kto inny niż Streep, BO ona już ma Oskary na swoim koncie.
Ale oddzielałabym ocenę roli, za którą przyznaje się Oskara od oceny filmu. "Żelazna dama" nie przypadła mi do gustu, ale Meryl była w niej świetna.
Ale oddzielałabym ocenę roli, za którą przyznaje się Oskara od oceny filmu. "Żelazna dama" nie przypadła mi do gustu, ale Meryl była w niej świetna.
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Pora wziąć się za tego Hugo. I Służące.
Zdziwiło mnie to, że Lubezki nie dostał Oscara za Drzewo życia. Zdjęcia to chyba jedyne, co mi się w tym filmie podoba.
Zdziwiło mnie to, że Lubezki nie dostał Oscara za Drzewo życia. Zdjęcia to chyba jedyne, co mi się w tym filmie podoba.
dobra dobra lepiej powiedzcie mi kto miał najlepszą kieckę xD
podobno Emma Stone nieźle i Penelopka też
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Wielka szkoda, że Służące zgarnęły tylko jedną nagrodę. Trzeba przyznać, że i Viola i Octavia były fenomenalne. Nie widziałam jeszcze Meryl w roli Iron Lady, ale wierzę, że wypadła tak dobrze, by zgarnąć Oscara i cieszę się, gdyż ją uwielbiam.
Zdziwiło mnie tyle statuetek dla Hugo, ale grunt, że nie dostał za najlepszy film, to byłaby klapa
No i oczywiście najgorsza szkoda, którą wyrządziła Akademia Polakom - brak Oscara za W ciemności :<
Zdziwiło mnie tyle statuetek dla Hugo, ale grunt, że nie dostał za najlepszy film, to byłaby klapa
No i oczywiście najgorsza szkoda, którą wyrządziła Akademia Polakom - brak Oscara za W ciemności :<
Lewandowska- Bart & OTH
Gigi napisał:dobra dobra lepiej powiedzcie mi kto miał najlepszą kieckę xD
http://www.pudelek.pl/artykul/38531/najpiekniejsze_kreacje_oscarow_duzo_duzo_zdjec/
Penelope faktycznie całkiem całkiem
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Moje ulubione to Natalie, Emma, Penelope i Michelle. Kristen Wiig tez calkiem fajna sukienka i Glenn Close jak na jej wiek
Sandra Bullock chyba najgorzej
Sandra Bullock chyba najgorzej
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Bullock fakt. Michelle fajnie.
Rooney wow jak z obrazka
Rooney wow jak z obrazka
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Penelope ładnie, tak bardzo galowo Angelina i ta jej noga:D wystawiała ją jakby jej noga była najważniejszym wydarzeniem gali (sorry,nie lubię jej;D). Emma wygląda super, bardzo mi się podoba ta sukienka. Natalie mi się akurat nie podoba, tzn.wygląda urocza, ale sama sukienka nie powala. Glenn Close wygląda bardzo ładnie. Michelle jak dla mnie za dużo wszystkiego. Shailene Woodley jakoś tak komunijnie, Sukienka Gwenyth ładna, ale co ona ma narzucone? superwomen? batwomen? No,ale J.Lo i tak nikt nie przebije, myślę, że równie dobrze mogła przyjść nago:D
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Beauty napisał:
A słyszałaś jak Holland skomentowała wygraną Artysty i przegraną Hugo?
Co do kreacji to mi najbardziej podoba się Michelle i Emma. Gwyneth też fajnie. Rooney Mara ma ciekawą suknię, ale trochę zgubiła talię. Berenice też fajna sukienka, ale chyba lepiej wyglądałaby na kimś ultra-szczupłym, a na niej to tak sobie. Jak dla mnie największy koszmar to J.Lo, ale ja w ogóle nie przepadam za jej stylem. Jakoś średnio zachwycają mnie te dekolty do pępka.
Natalie, Emma i Penelope ślicznie.
Nie, co powiedziała? Nie widziałam jeszcze nic z Gali poza przemową Meryl.
Karolina napisał:A słyszałaś jak Holland skomentowała wygraną Artysty i przegraną Hugo?
Lewandowska- Bart & OTH
Beauty napisał:Natalie, Emma i Penelope ślicznie.Karolina napisał:A słyszałaś jak Holland skomentowała wygraną Artysty i przegraną Hugo?
Powiedziała, że ona jest w lepszej sytuacji niż Scorsese, bo przegrała z bardzo dobrym filmem, a nie idiotyczną wydmuszką. I jeszcze że Akademia popełniła harakiri bo kolejna transmisja będzie miała oglądalność o 20% niższą. Moim zdaniem to totalna bzdura, ale w sumie jej sprawa, co sądzi;)
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: