EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 7 z 22
Strona 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Re: EURO 2012
Dopiero dziś się dowiedziałam, nie wyobrażam sobie jak 11letni chłopak może przeżyć taką traumę. To straszne.
Go??- Gość
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kciuki mnie bolą od zaciskania i nic.
Wygląda jakby chłopaki się poddali. Cały czas gramy na naszej połowie i naprawdę boimy się zabrać Rosjanom piłkę.
I biedny Lewy, cały czas w kleszczach.
Kciuki mnie bolą od zaciskania i nic.
Wygląda jakby chłopaki się poddali. Cały czas gramy na naszej połowie i naprawdę boimy się zabrać Rosjanom piłkę.
I biedny Lewy, cały czas w kleszczach.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Może po przerwie coś ogarną i dadzą radę przynajmniej wyrównać. Początek był niezły, potem oklapli.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
I tak jestem z nich dumna. Oby teraz pokazali Rosjanom na co ich stać.
Tak mi szkoda tego gola ze spalonego, już miałam nadzieję, że było prawidłowo i że uznają Albo biedny Lewandowski, cały czas pod eskortą.
Tak mi szkoda tego gola ze spalonego, już miałam nadzieję, że było prawidłowo i że uznają Albo biedny Lewandowski, cały czas pod eskortą.
Go??- Gość
Nie wiem. Już drugi mecz po 30 minutach siada. Czy oni nie mają kondycji czy jak? Nie wiem. Idę oglądać dalej ;(
I'm about to cryyy!
Sorry za posta pod postem, ale te emocje!!!
I'm about to cryyy!
Sorry za posta pod postem, ale te emocje!!!
Ostatnio zmieniony przez Vivien dnia Wto Cze 12, 2012 9:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
Będziecie mnie reanimować za pół godziny Moje serce tego nie wytrzyma.
Szpakowski jest beznadziejny. Nie mogę go słuchać. Normalnie 12-ty zawodnik Rosji - "wystarczy zremisować, on już nie musi - on już strzelił". Co to ma być, hę?
Szpakowski jest beznadziejny. Nie mogę go słuchać. Normalnie 12-ty zawodnik Rosji - "wystarczy zremisować, on już nie musi - on już strzelił". Co to ma być, hę?
No i ładnie. Nie ma co narzekać Teraz tylko zmiażdżyć Czechów!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Może jestem wredna, ale bardzo chcę mi się śmiać z rosyjskich kibiców. Byli zbyt pewni siebie. Ale jeśli Rosjanom nie poszło z nami tak dobrze jak z Czechami, to może mamy szansę ich ograć? Z kolei oni wygrali z tymi symulantami, więc...
Trzeba wierzyć - i tak jest to najlepsza sytuacja, w której znaleźliśmy się w ostatnich latach.
No i Rosjanie zakleszczyli Lewego, ale zapomnieli o Kubie
Trzeba wierzyć - i tak jest to najlepsza sytuacja, w której znaleźliśmy się w ostatnich latach.
No i Rosjanie zakleszczyli Lewego, ale zapomnieli o Kubie
Kasia napisał:HURAAAAAA
Szkoda, że kot nie miał racji xD
ha ha ha rozwalił mnie ten filmik
A jeśli chodzi o mecz... jestem bardzo zadowolona tym bardziej, że z przyjaciółką obstawiałyśmy dużą przewagę dla Rosjan
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Kiedy już uda mi się zostać komentatorem sportowym, to będę żeńskim Zimochem. Uwielbiam go.
A mecz naprawdę piękny. Nie ma się do kogo przyczepić, może Boenisch ewentualnie. Szkoda tych niewykorzystanych sytuacji, ale odwalili naprawdę kawał dobrej roboty. No i Perquis przepięknie zagrał.
Dosłownie przed chwilą wróciłam ze Strefy Kibica i chce mi się płakać, taka jestem dumna. I nie mogę zrozumieć dlaczego nie lubiłam piłki nożnej, to taki świetny sport. Nie dość, że ludzie się w takie chwile wspierają to jeszcze te emocje na boisku.
Jak strzeliliśmy pierwszego gola to myślałam, że umrę ze szczęścia i nagle ktoś mi mówi, że spalony A o golu Rosji już nie wspomnę. Myślałam, że rozwalę piłkarzy ruskich jak i ich kibiców. A jak już trafiliśmy oficjalnie to skakałam chyba przez 10 minut
Szkoda mi było Lewego, bo ciągle go przewracali, biedny Błaszczykowski super, a Tytoń to już w ogóle WOW. Bronił świetnie.
Cudowny mecz. Wyjdziemy z grupy, wierzę
P.S: BRONEK <3
Jak strzeliliśmy pierwszego gola to myślałam, że umrę ze szczęścia i nagle ktoś mi mówi, że spalony A o golu Rosji już nie wspomnę. Myślałam, że rozwalę piłkarzy ruskich jak i ich kibiców. A jak już trafiliśmy oficjalnie to skakałam chyba przez 10 minut
Szkoda mi było Lewego, bo ciągle go przewracali, biedny Błaszczykowski super, a Tytoń to już w ogóle WOW. Bronił świetnie.
Cudowny mecz. Wyjdziemy z grupy, wierzę
P.S: BRONEK <3
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Bjuti, nawet nie wiesz jak mnie tym ucieszyłaś Mam nadzieję, że dzięki Euro więcej ludzi zobaczy jaka piłka nożna jest cudowna
Bronek to 'pierwszy kibic RP' .. umarłam, komentatorzy przechodzą sami siebie xD
Bronek to 'pierwszy kibic RP' .. umarłam, komentatorzy przechodzą sami siebie xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
To są te chwilę w który jeszcze bardziej cieszę się z tego, że jestem Polką
I postanowiłam, że zawsze będę oglądała mecze naszej reprezentacji
I postanowiłam, że zawsze będę oglądała mecze naszej reprezentacji
Go??- Gość
no ja pierdzielę. nienawidzę Smudy. o co kurde chodzi. Rosja zlekceważyła nas. zmęczona od 60 minut. a on nawet Grosika nie chce wpuścić. lol. gdyby nie kontuzja Eugena to pewnie 1 zmiana byłbaby. litości. ciekawe jak będziemy cieszyć się po remisie z Czechami ahahah. porażka.
ale przynajmniej moje modły znowu sprawdziły się xDD dalej trzeba odprawiać modły szkoda, że teraz tylko remis nas nie urządza pewnie :/
ale przynajmniej moje modły znowu sprawdziły się xDD dalej trzeba odprawiać modły szkoda, że teraz tylko remis nas nie urządza pewnie :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Oj Gigi, trzeba wierzyć. Jasne, że wygrana postawiłaby nas w lepszej sytuacji (bylibyśmy pierwsi w grupie), ale remis daje nam szansę jakiej nie mieliśmy od lat i o tym trzeba pamiętać
Smuda jest jaki jest. Ja go bardzo szanuję za to, że on wie co chce i jak zrobić i nie słucha się wszystkich "pseudoekspertów". Robi swoje i jakieś wyniki są, temu nie można zaprzeczyć. Ligowe zespoły tą taktyką prowadził do mistrzostwa. Jasne, że ME to całkiem inny poziom, ale Franek ma plan i ja w niego wierzę.
Poza tym powiedzmy sobie szczerze, czy zmiana Engela, zmiana Bońka, zmiana Janasa, zmiana Beenhakkera zmieniła coś na lepsze? Problemem nie są trenerzy, a brak talentów. I Beenhakker i Smuda powtarzali/ają, że obejmując prowadzenie reprezentacji w 38 milionowym kraju, nie przypuszczali, że tak będzie ciężko skompletować 11-stkę.
Smuda jest jaki jest. Ja go bardzo szanuję za to, że on wie co chce i jak zrobić i nie słucha się wszystkich "pseudoekspertów". Robi swoje i jakieś wyniki są, temu nie można zaprzeczyć. Ligowe zespoły tą taktyką prowadził do mistrzostwa. Jasne, że ME to całkiem inny poziom, ale Franek ma plan i ja w niego wierzę.
Poza tym powiedzmy sobie szczerze, czy zmiana Engela, zmiana Bońka, zmiana Janasa, zmiana Beenhakkera zmieniła coś na lepsze? Problemem nie są trenerzy, a brak talentów. I Beenhakker i Smuda powtarzali/ają, że obejmując prowadzenie reprezentacji w 38 milionowym kraju, nie przypuszczali, że tak będzie ciężko skompletować 11-stkę.
Strona 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Strona 7 z 22
Pozwolenia na tym forum: