Co polecacie?
+64
efi
intears
natally
jeordie
just262
killing_joke
AsiaSSS
Carrot
imagin
asiullas
meryl.
lunka01
amelka99
lisek897
IAmSherlocked
cyganka
adamk86
klamerka
pagille
juka13
littl3me
Marginesowa
Spenciar
love_A
holly10
monisiaaa33
turtle
desertrose
Anita
Limka
nastt
openyoureyes
joanna1205
Żuri
antiba
Vivien
CallMeLady
Monika
Citizen Erased
Gigi
Karo
shiva89
Joanna
brulion
Layla
amant
lana
xAaliyahxx
Ania_
Freya
BoToCoDlaMnie
karolla
Joanna81
M&M's
Lewandowska
April
Kasia
Ola
Kilmeny
Karolina
Lise
Magda
Ewa
Ania
68 posters
Strona 8 z 11
Strona 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Co polecacie?
a The Bing Bang Theory??
tylko tbbt sie nie skończyło jeszcze
tylko tbbt sie nie skończyło jeszcze
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
czy ktoś ogląda Deception?? podobno połączenie Gossipa, Revenge i CSI xD i Lola tu gra ;>
[You must be registered and logged in to see this link.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Jesli ktos jeszcze nie ogladal GREEK to polecam. Wlasnie obejrzalam ten serial powtórnie i jestem zachwycona;)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Lewandowska napisał:Polećcie mi zakończony wciągający serial. Może być kilka.
no właśnie Big Bang Theory oglądałaś? Jeżeli nie to polecam z sitcomów i jeszcze Scrubs (polski tytuł Hoży Doktorzy) już się skończył i to jest sitcom z specyficznym poczuciem humoru ale mi się podobał, uśmiałam się przy nim bardzo
A coś w innych klimatach to polecam Breaking Bad, bardzo dobry serial, każdemu któremu polecałam go na początku kręcił nosem a potem pochłaniał jeden odcinek za drugim jest już 5 sezonów, druga część 5 sezonu - ostatnie 8 odcinków dopiero będzie wyemitowane (nie pamiętam kiedy) ale i tak masz przed sobą dużo do nadrobienia, gwarantuje że nie pożałujesz, skoro chcesz wciągający serial to ten taki jest
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
ogląda ktoś amerykański the voice nowy sezon? damn pierwsze odcinki były zajebiste. Usher (lol Nashville state) i Adam wyglądają super jak nigdy. do tego Shakirka nie dość, że sam seks. to jest przesłodka z Blakiem. sezon super zapowiada się. Usher & Sha > Coe Lo & Kryśka. mam problem czy jestem team Blake czy team Usher xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Hannibal już jest!!! oglądał ktoś?? fanki Hugh? xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
To ma być jakiś przytyk? Ja widziałamGigi napisał:Hannibal już jest!!! oglądał ktoś?? fanki Hugh? xD
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Haha też jestem fanką (xD), ale na razie nie oglądam nie mogę się wciągać w nowy serial, bo za dużo ich mam, ale w wakacje będzie to jeden z pierwszych do nadrobienia chętnie poczytam co myślicie, bo czytałam różne opinie;/
Jak już jestem w tym temacie to coś polecę, a nuż kogoś zainteresuje xD
Parks and Recreation. Ten serial obecnie znajduje się w moim top5 najukochańszych seriali. Z tego co widzę na filmwebie, nie jest zbyt popularny
Jak prawie każdy fan tego serialu Wam powie - nie można zrażać się dość średnim pierwszym sezonem. Ja sama po jego obejrzeniu porzuciłam oglądanie na pół roku, bo myślałam że nie warto się zagłębiać. Straszny błąd warto przebrnąć ten sezon, bo liczy tylko 6 odcinków, a że każdy trwa około 20 minut to obejrzenie zajmuje moment. W drugim sezonie jedna postać odchodzi, dwie dochodzą i od razu jest lepiej
Humor w tym serialu jest moim zdaniem genialny, bardzo mi odpowiada. Śmieję się co odcinek, czasem na głos. Poza tym bohaterowie są fantastyczni, postać Rona Swansona! Geniusz. Tak samo Leslie Knope grana przez Amy Poehler.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Jak już jestem w tym temacie to coś polecę, a nuż kogoś zainteresuje xD
Parks and Recreation. Ten serial obecnie znajduje się w moim top5 najukochańszych seriali. Z tego co widzę na filmwebie, nie jest zbyt popularny
Jak prawie każdy fan tego serialu Wam powie - nie można zrażać się dość średnim pierwszym sezonem. Ja sama po jego obejrzeniu porzuciłam oglądanie na pół roku, bo myślałam że nie warto się zagłębiać. Straszny błąd warto przebrnąć ten sezon, bo liczy tylko 6 odcinków, a że każdy trwa około 20 minut to obejrzenie zajmuje moment. W drugim sezonie jedna postać odchodzi, dwie dochodzą i od razu jest lepiej
Humor w tym serialu jest moim zdaniem genialny, bardzo mi odpowiada. Śmieję się co odcinek, czasem na głos. Poza tym bohaterowie są fantastyczni, postać Rona Swansona! Geniusz. Tak samo Leslie Knope grana przez Amy Poehler.
[You must be registered and logged in to see this image.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Jeśli o chodzi o Hannibala to ja przez pierwsze 10-15 minut byłam zawiedziona i miałam złe przeczucia, bo wydawało mi się, że scenariusz jest trochę przekombinowany a postać Grahama za bardzo przerysowana. Ale po pojawieniu się Lectera na szczęście wszystko się zrównoważyło i resztę odcinka oglądało się już bardzo dobrze;) Konfrontacja Graham-Lecter jest moim zdaniem bardzo interesująca i dość sprytnie rozpisana. Jeśli chodzi o kryminalną stronę fabuły to nie wyróżnia się aż tak bardzo od produkcji w stylu CSI/Wzór/Kości etc. ale kwestia zaburzeń Grahama, no i rzecz jasna udziału Lectera w śledztwie nadaje smaczku całości. Nie wiem czy zdecydowałabym się na regularne oglądanie, no ale skoro AXN się tak postarało, że polskie premiery odcinków są już w tydzień po amerykańskich to grzechem byłoby nie skorzystać z możliwości oglądania w telewizji;) No i zapowiedź kolejnego odcinka wygląda obiecująco... Także chyba wkrótce zobaczymy się z Hugh ponownie ;D
Za to Parks and Recreation może bym się nawet wzięła, bo lubię sitcomy, ale już i tak mam za dużo seriali na głowie:(
Za to Parks and Recreation może bym się nawet wzięła, bo lubię sitcomy, ale już i tak mam za dużo seriali na głowie:(
Oo, niewiele czytałam o tym serialu i nie wiedziałam, że Graham będzie miał jakieś zaburzenia jeszcze bardziej jestem ciekawa! Tak więc byle do wakacji
April- Elijah & ParksRec
Miałam tak samo z Parks&Rec, na początku zniechęcona porzuciłam na jakiś czas ale jak już wróciłam to moment łyknęłam odcinki do obecnego sezonu. W stosunku do pierwszego sezonu duży progres zrobiła dla mnie Lesie, która z początku była irytująca, ale i tak mój numer jeden to Ron freaking Swanson
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
w takim razie muszę obejrzeć Hannibala :>
i ofc znam P&R. super. nie obejrzałam wszystkich sezonów. z tego co pamiętam utknęłam w 2. Ron i Tom to moi mistrzowie. a to jest mistrzowska scena
i ofc znam P&R. super. nie obejrzałam wszystkich sezonów. z tego co pamiętam utknęłam w 2. Ron i Tom to moi mistrzowie. a to jest mistrzowska scena
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
Hej:)
Mam dylemat i potrzebuje pomocy zagorzałych serialowiczów Szukam jakiegoś serialu obyczajowego typu One Tree Hill itp. Ciepły, z przekazem, gdzie nastoletnie postacie zdolne są do wygłoszenia monologu godnego profesorów filozofii Oglądałam wspomniany już OTH (całkiem lubiłam), Plotkarę oczywiście (ubóstwiałam<3), Everwood (baaardzo fajny, tylko troche nudny), Jezioro marzeń (ukochane, o coś takiego mi chodzi właśnie). Ogólnie lubię, gdy w serialu jest jakaś para, która skrada moje serce (jak Chair, Dair, Brooke/Lukas, i best couple ever Pacey/Joey) oraz charakterystyczne postacie (Blair ). Drugie pytanie: wszyscy polecają mi TVD. Czy osoba, która czosnkiem potraktowałaby cały ten ruch wampirzy (ja) powinna wgl zaczynać przygodę z tym serialem? I ostatnie: co lepsze: Parks&Rec czy HIMYM? Oba słyszałam, że świetne, może skusze się na oba, ale na razie nie wyrobię
(A tak nawiasem jestem nowa na forum, przynajmniej jeśli chodzi o aktywność. Mam na imię Anita, 19 lat, studiuje we Wrocławiu:))
Mam dylemat i potrzebuje pomocy zagorzałych serialowiczów Szukam jakiegoś serialu obyczajowego typu One Tree Hill itp. Ciepły, z przekazem, gdzie nastoletnie postacie zdolne są do wygłoszenia monologu godnego profesorów filozofii Oglądałam wspomniany już OTH (całkiem lubiłam), Plotkarę oczywiście (ubóstwiałam<3), Everwood (baaardzo fajny, tylko troche nudny), Jezioro marzeń (ukochane, o coś takiego mi chodzi właśnie). Ogólnie lubię, gdy w serialu jest jakaś para, która skrada moje serce (jak Chair, Dair, Brooke/Lukas, i best couple ever Pacey/Joey) oraz charakterystyczne postacie (Blair ). Drugie pytanie: wszyscy polecają mi TVD. Czy osoba, która czosnkiem potraktowałaby cały ten ruch wampirzy (ja) powinna wgl zaczynać przygodę z tym serialem? I ostatnie: co lepsze: Parks&Rec czy HIMYM? Oba słyszałam, że świetne, może skusze się na oba, ale na razie nie wyrobię
(A tak nawiasem jestem nowa na forum, przynajmniej jeśli chodzi o aktywność. Mam na imię Anita, 19 lat, studiuje we Wrocławiu:))
Anita- Liczba postów : 2
Ja się może wypowiem na temat TVD, mimo całej wampirzej otoczki to przez 3 sezony był to chyba najbardziej racjonalny i realistyczny serial jaki oglądałam. Wątki dobrze prowadzone, bez jakichś dziwnych nieścisłości Ja fanką wampirów nigdy nie byłam, ale serial uwielbiam (uwielbiałam?), bo 4 sezon trochę słabiutko idzie
HIMYM jak najbardziej polecam, charakterystyczna postać to Barney oczywiście, Teda i całą resztę można szybko pokochać
HIMYM jak najbardziej polecam, charakterystyczna postać to Barney oczywiście, Teda i całą resztę można szybko pokochać
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
TVD chyba jednak nie poleciłabym komuś kto ma aż taką alergię na wampiryzm:D Tzn. im dalej w las tym mniej wątków obyczajowych a więcej fantastycznych więc chyba nie warto zaczynać (nawet jeśli początki są ok), bo potem jest coraz gorzej; szczególnie dla kogoś, komu zależy na serialu obyczajowym. No ale to tylko moja, skrajnie subiektywna opinia;)
HIMYM i Parks&Rec nie oglądam, ale jeśli chodzi o sitcomy to polecam serdecznie Friends. Przezabawny, super postacie i zdecydowanie znajdzie się przynajmniej jedna (a najprawdopodobniej 2 lub 3) pary, w których można się zakochać.
No i jeśli jeszcze chodzi o te obyczajowe to chyba The O.C. wpisuje się w ten nurt i słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii. Sama nie oglądałam, więc nie jestem w stanie ich potwierdzić
HIMYM i Parks&Rec nie oglądam, ale jeśli chodzi o sitcomy to polecam serdecznie Friends. Przezabawny, super postacie i zdecydowanie znajdzie się przynajmniej jedna (a najprawdopodobniej 2 lub 3) pary, w których można się zakochać.
No i jeśli jeszcze chodzi o te obyczajowe to chyba The O.C. wpisuje się w ten nurt i słyszałam o nim wiele pozytywnych opinii. Sama nie oglądałam, więc nie jestem w stanie ich potwierdzić
Dzięki:) Friends. Z tym serialem mam właśnie problem. Oglądałam kilka odcinków i za cholerę nie mogę się przekonać (choć niby poczucie humoru bardzo w moim stylu). No ale podejmę jeszcze kiedyś próbę, ale na razie chcę coś świeżego. Pierwsza odp. była za HIMYM, niech więc i tak będzie:) Chyba jestem skazana na to O.C, bo nic innego już mi nie zostało (przynajmniej nie słyszałam). Ciekawe jak łatwo jest znaleźć dobry serial/sitcom, którego istotą jest humor, a jak ciężko coś obyczajowego (teoretycznie mniej wymagające). Cóż. Dzięki za rady:)
Anita- Liczba postów : 2
Anita napisał:Hej:)
W takim razie Grey's Anatomy powinno Ci się spodobać, chociaż nie jest o nastolatkach to wpisuje się w Twoje oczekiwania odnośnie serialu a O.C. jest bardzo fajne! myślę, że też Ci się spodoba.
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
HIMYM polecam, jest to jeden z moich ulubionych seriali, jedyny minus jest taki, że ostatnie sezony są słabsze od tych pierwszych, ale i teraz zdarzają się naprawdę dobre odcinki. Poza tym Friends jak wspomniała Karolina, bo to serial który przez wszystkie 10 sezonów niezmiennie bawi, także warto zrobić 2 podejście Jeszcze z sitcomów mogę Ci gorąco polecić Modern family, bo to naprawdę zabawny i przyjemny serial, a i bohaterów można łatwo pokochać.
Jeśli chodzi o obyczajówki to ja oglądam(oglądałam) :
Nashville- według mnie naprawdę dobry, no i piosenki tam wykonywane są świetne.
Hart of Dixie- bardzo oddramatyzowany serial, przez co też przyjemnie się go ogląda i znalazłabyś tam na pewno jakąś parę której byś mogła kibicować
Six feet under- nie każdemu podchodzi ten serial, nie mniej jednak gorąco Ci go polecam, bo IMO warto go obejrzeć od początku do końca. Pomysł na serial ciekawy, bardzo charakterystyczne postacie+ naprawdę dobry soundtrack. No i oczywiście ostatnie 5 minut serialu, które po prostu wgniatają w fotel.
Jeśli chodzi o obyczajówki to ja oglądam(oglądałam) :
Nashville- według mnie naprawdę dobry, no i piosenki tam wykonywane są świetne.
Hart of Dixie- bardzo oddramatyzowany serial, przez co też przyjemnie się go ogląda i znalazłabyś tam na pewno jakąś parę której byś mogła kibicować
Six feet under- nie każdemu podchodzi ten serial, nie mniej jednak gorąco Ci go polecam, bo IMO warto go obejrzeć od początku do końca. Pomysł na serial ciekawy, bardzo charakterystyczne postacie+ naprawdę dobry soundtrack. No i oczywiście ostatnie 5 minut serialu, które po prostu wgniatają w fotel.
Go??- Gość
O tak, HIMYM wymiata i wydaje mi się, że jak teraz zaczniesz oglądać ciurkiem do najnowszego sezonu to na pewno bardziej Ci się odcinki spodobają, niż jak my musimy czekać co tydzień wtedy ma się większe oczekiwania xD
No i Parks&Rec <3 o tym już pisałam wyżej, ale jeśli komuś nie przeszkadza, że postacie "mówią do ekranu" to naprawdę polecam, moim zdaniem wtedy są najśmieszniejsze momenty .
No i Parks&Rec <3 o tym już pisałam wyżej, ale jeśli komuś nie przeszkadza, że postacie "mówią do ekranu" to naprawdę polecam, moim zdaniem wtedy są najśmieszniejsze momenty .
April- Elijah & ParksRec
Anita odrzuć na sam początek wszystkie seriale CW i już jest dużo łatwiej you're welcome :> poleciłabym Felicity (stare, ale jare xD), Friday Night Lights (mimo że o sporcie to jest serial typowo obyczajowy, naładowany silnymi emocjami + dużo par do shippowania xD), Revenge (takie Gossip Girl dla dorosłych i też można shippować oj można ) i pewnie The OC, ale ja nie jestem znawcą, bo nie oglądałam :> Matki i Recsy to typowe sitcomy.
Gigi- Gossip Dan & Girls
ogląda ktoś hemlock grove?? gra tam bejbi Skarsgard
+ czy ktoś z was ogląda Skandal??
+ czy ktoś z was ogląda Skandal??
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jamie w nowym serialu razem z laską z Archiwum X
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jeśli ktoś szuka serialu podobnego do The Killing to polecam brytyjski Broadchurch podobny klimat, para detektywów. Zaledwie 8 odcinków, ponoć ma być nowy sezon, ale chyba będzie dotyczył nowej sprawy, bo w te 8 odcinków wszystko się wyjaśnia, więc można spokojnie oglądać dostępny jest z polskimi napisami.
April- Elijah & ParksRec
Strona 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Strona 8 z 11
Pozwolenia na tym forum: