Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 5 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 5 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 5 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 5 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 5 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 5 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 5 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 5 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 5 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 5 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 5 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Go?? Wto Lip 17, 2012 2:26 am

Nadrobiłam odcinki, 5 był faktycznie cholernie nudny i ta okropna Emily, która w tym sezonie jest jeszcze gorsza niż w poprzednich. Sceny Spoby bez komentarza, bo robi się niedobrze.
Cudowny Wren I love you Ładny Ezra Smile
Caleb stał się cipą, szkoda, bo kiedyś był naprawdę ciekawą postacią.
Na razie 3 sezon jest nudnawy, szału nie ma, dupy nie urywa. Mam tylko nadzieję, że akcja nabierze tempa i będzie coraz lepiej.
Ładna piosenka w odcinku 4. A no i motyw z filmem o Katy Perry mnie zmiażdżył Suspect
Ale cieszę się, że już jestem na bieżąco, dobranoc Smile

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Lip 18, 2012 11:13 am

Obejrzałam teraz 3x05 i 3x06 i wooooow ;D 3x05 nie był aż taki zły, Aria była śmieszna, ale 3x06 jest genialny. I Holden, mrrrr <3

btw., czy dobrze pamiętam, że był spoiler na temat nowego faceta Ashley? Że ma być młodszy od niej?
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Lip 18, 2012 3:10 pm

Ja jeszcze nie oglądałam nowego odcinka ale cieszę się, że pierwsza opinia jest pozytywna bo bałam się, że kolejny nudny odcinek będzie. Tylko niestety nie mam kiedy obejrzeć na razie Neutral I Holden będzie Very Happy

Nowego, młodszego faceta ma mieć Ella podobno, w 3x07 pierwszy raz się pojawi.

A ja się muszę pochwalić bo właśnie dzisiaj przyszedł mi kubek z PLL, który wygrałam w konkursie na [You must be registered and logged in to see this link.] Very Happy Very Happy także od dzisiaj piję kawę z kubka na którym widnieje męska część obsady, niestety nie ma Wrena Crying or Very sad ale za to Ezra pięknie wygląda, Jason też i nawet Quasi znośnie wyszedł Razz Co prawda kubek zawsze można kupić ale nigdy nic nie wygrałam dlatego ten tak bardzo cieszy Smile Smile
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Lip 18, 2012 3:31 pm

Georgina429 napisał:

A ja się muszę pochwalić bo właśnie dzisiaj przyszedł mi kubek z PLL, który wygrałam w konkursie na [You must be registered and logged in to see this link.] Very Happy Very Happy także od dzisiaj piję kawę z kubka na którym widnieje męska część obsady, niestety nie ma Wrena Crying or Very sad ale za to Ezra pięknie wygląda, Jason też i nawet Quasi znośnie wyszedł Razz Co prawda kubek zawsze można kupić ale nigdy nic nie wygrałam dlatego ten tak bardzo cieszy Smile Smile

Gratuluje Wink
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Lip 18, 2012 3:49 pm

Joanna napisał:
Georgina429 napisał:

Gratuluje Wink

Super Very Happy Gratulacje ! Pochwal się nim Smile
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Sro Lip 18, 2012 4:59 pm

GossipGirl napisał:
Joanna napisał:
Georgina429 napisał:

Gratuluje Wink

Super Very Happy Gratulacje ! Pochwal się nim Smile

Ja również gratuluje! Smile
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sro Lip 18, 2012 5:21 pm

Gratulacje! ;* Mała rzecz, ale wygrana więc cieszy poczwórnie! ;D

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Lip 18, 2012 6:16 pm

Dawaj foto! Też bym sobie strzeliła taki kubek gdyby nie fakt, że mam już trzy ulubione z których piję na zmianę, a czwarty już by mi się nigdzie nie zmieścił xDD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Sro Lip 18, 2012 6:26 pm

W domu będę dopiero w piątek albo sobotę więc wrzucam foto nadruku jaki jest na kubku.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Dzięki za gratulacje Smile przyznam szczerze, że konkurs był świetną zabawą, która umilała czas przerwy w emitowaniu PLL bo przez 5 dni w tygodniu trzeba było być aktywnym i przypominać sobie stare odcinki serialu. Większość pytań była bardzo szczegółowa więc trzeba było się wysilić trochę.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Lip 18, 2012 6:31 pm

Ładny! Hmmm i taki fajny konkurs mnie ominął :/ mam wszystkie odcinki przy sobie to prosto by mi poszło :/
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Lip 18, 2012 10:08 pm

Joanna a masz może te pytania abyśmy mogły tutaj zobaczyć z czym musiałaś się zmierzyć ? Smile
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Lip 19, 2012 7:25 am

Ewa chyba Ci nie o mnie chodzi tylko o Georgine ;D ja nie brałam udziału w żadnym konkursie xD

Georgina to nie był ten konkurs, który zaczął się po zakończeniu drugiego sezonu ? xD tak by umilić sobie czekanie na trzeci sezon ;D

ja nie brałam w tym udziału ale patrzyłam na pytania Razz codziennie wieczorem pojawiały sie po dwa pytania zwiazane z starymi odcinkami Razz xD niektóre były banalnie proste ale zeby odpowiedziec na niektóre przynajmniej ja musiałabym jeszcze raz zobaczyć od nowa odcinki xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Lip 19, 2012 10:40 am

Joanna napisał:Ewa chyba Ci nie o mnie chodzi tylko o Georgine ;D ja nie brałam udziału w żadnym konkursie xD

Georgina to nie był ten konkurs, który zaczął się po zakończeniu drugiego sezonu ? xD tak by umilić sobie czekanie na trzeci sezon ;D

ja nie brałam w tym udziału ale patrzyłam na pytania Razz codziennie wieczorem pojawiały sie po dwa pytania zwiazane z starymi odcinkami Razz xD niektóre były banalnie proste ale zeby odpowiedziec na niektóre przynajmniej ja musiałabym jeszcze raz zobaczyć od nowa odcinki xD

hahaha,faktycznie ! Przepraszam za pomyłkę Smile
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Lip 19, 2012 11:00 am

Joanna napisał:Ewa chyba Ci nie o mnie chodzi tylko o Georgine ;D ja nie brałam udziału w żadnym konkursie xD

Dokładnie o ten konkurs chodzi, zaczął się 27 marca chyba a ostatnie pytania padły 5 czerwca. Codziennie wieczorem, między godziną 18 a 21 pojawiały się dwa pytania odnośnie serialu. Każde pytanie było punktowane oddzielnie. Liczył się czas. Odpowiedzi przesyłaliśmy na maila konkursowego. Pierwsza osoba, która odpowiedziała poprawnie zgarniała 3 punkty, 2 osoba 2 pkt a 3,4 i 5 po jednym punkcie. Mi na początku średnio szło ale i tak bardziej dla zabawy brałam w tym udział. Najgorzej, że jak się wciągnęłam to tak sobie planowałam zajęcia żeby koniecznie o tej konkretnej godzinie mieć dostęp do komputera, pod koniec to już cała rodzina się wciągnęła Razz Ja zajęłam 3 miejsce ale dziewczyny z 1 i 2 to naprawdę wymiatały w odpowiedziach. Nie raz, przy trudniejszym pytaniu to nawet 10 czy 15 minut wszystkim się schodziło a one dosłownie parę minut i odpowiadały.

A to przykładowe pytania:
1. Jak wabi się pies Jenny?
2. Ile lat miał Ezra, gdy jego rodzice się rozeszli?
3.Jakiego koloru był szal, który Maya dała Emily?
4. Jaką drużynę trenował Ian Thomas?
5. Na jaką uczelnie próbował się dostać Wren?
6. Jak ma na imię przyjaciel Ezry z collegu?
7. W jakiej restauracji miał się odbyć urodzinowy lunch Mony?
8. O której godzinie Aria zawiozła Mike’a na pierwszy po powrocie trening?
9. W jakim stanie mieszkała babcia Ali i Jasona?
10. W jakiej książce znalazł się list Emily do Ali?
11. W którym odcinku Ian i Melissa wzięli ślub?
12. Jak brzmiało nazwisko nauczycielki zastępującej Ezrę w jednym z odcinków?
13. W pudełku po czym Ashley schowała pieniądze?
14. Na co uczulona była Maya?
15. Gdzie była szkoła tennisa do której A wysłało zgłoszenie Alexa?
16. Jaki tytuł miała piosenka, którą A zamówiło dla Hanny?
17. Jaka jest liczba mieszkańców Rosewood?
18. Jakie zwierzę jeździło na snowboardzie na filmiku pokazywanym przez Lucasa?
19. Jaką nazwę ma ulubiony zespół Arii i Ezry?
20. Jak nazywała się agentka FBI prowadząca sprawę morderstwa Ali?
21. Ile pieniędzy miała dostać Hanna za ostatni taniec z Lucasem?
22. Melissa w jednym z odcinków zastępowala królową balu. Z którego roku była ta, która nawaliła?
23. W którym odcinku Aria dowiedziała się, że Ella będzie pracować w szkole?
24. Ile czasu nie widzieli się Ian i Melissa przed powrotem do siebie?
25. Jak długo po raz pierwszy ojciec Emily był w Afganistanie?
26. Jak miał na imię policjant, który poinformował Ashley o wypadku Hanny?
27. Jak brzmiało imię i nazwisko cheerleaderki o którą była zazdrosna Hanna?
28. Z jakich owoców Spencer i Alex robili szaszłyki?
29. Jak ma na imię i jaki stopień ma ojciec Emily?
30. Ulubiony zespół Emily i Toby’ego to…
31. Co było napisane na okładce płyty, którą Toby dostał od Emily?

Pod koniec był problem z serwerami i pytania pojawiały się na czacie więc nie mam ich nigdzie, dotyczyły również aktorów. Ostatniego dnia poprosiliśmy o trudniejsze pytania i o większość ilość. To było wyzwanie Smile

1. Julian Morris i jeden z braci nie z tego świata zagrali razem w thrillerze. Jakim?
2. Ile lat ma Emily na zdjęciu, które w portfelu nosi jej ojciec?
3. Jeden film łączy 3 różne seriale: PLL, Pamiętniki Wampirów i Once Upon a Time. Co to za film i w jaki sposób je łączy?
4. W jakim filmie Lucy Hale i Alexis Bledel zagrały siostry?
5. Laura Leighton i Chad Lowe mają poza PLL jeszcze coś wspólnego. Co?

Jakby ktoś chciał się sprawdzić to odpowiedzi też mam więc piszcie Smile
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Lip 19, 2012 11:05 am

jestem ciekawa odp na to pyt. PLL, Pamiętniki Wampirów i Once Upon a Time. Co to za film i w jaki sposób je łączy?
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Lip 19, 2012 11:57 am

WOW ! Pytania niektóre to kosmos ! Serio jeszcze większe gratulacje za 3 miejsce bo należy Ci się Very Happy Zaraz normalnie sama sobie spróbuje rozwiązać ale wątpię że chociaż na połowę dobrze odpowiem Razz A po odpowiedzi do pytań to się zgłoszę jak odpowiem Smile
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Lip 19, 2012 1:43 pm

shiva89 napisał:jestem ciekawa odp na to pyt. PLL, Pamiętniki Wampirów i Once Upon a Time. Co to za film i w jaki sposób je łączy?

Spoiler:

Zachęcona postem bru ogarnęłam się i obejrzałam nowy odcinek Smile

Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Lip 19, 2012 2:13 pm

Jakieś pokoje do wynajęcia chyba Very Happy
Kurna pytania z kosmosu! Na kilka odpowiedziałam bez zastanowienia, ale większość to wow ;oo nawet nie wystarczy obejrzeć konkretnego odcinka, tylko kilka albo nawet cały sezon xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pią Lip 20, 2012 3:23 pm

Spoiler:

a co do odcinka to dobry : lepszy niz poprzedni Razz tez mam nadzieje ze Holden tylko pomagał Emily bo to przyjaciółka Arii i nie jest zaieszany w A- team Razz Ezra widocznie cos krecie.. ale za proste było by stwierdzenie ze to od dzwonił do Jasona i on wskazał mu ciało Alli i stad ma tyle pieniedzy. Spencer płakała dlatego ze ona z Jasonem znaleźli bransoletke i moga byc teraz podejrzani czy dlatego ze Garret jest niewinny?? bo troche tego nie rozumiem... ;/
Jason <3 xD
Toby fuj Razz nawet w graniaku wygląda źle Razz
Emily nijaka, Wilden na 100% coś kombinuje i pewnie jest po ciemnej stronie Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Lip 20, 2012 4:51 pm

Myślę, że Spencer miała nadzieję, że po przekazaniu policji bransoletki wszystko się skończy, że Garrett jest winny i teraz będą mogli mu to udowodnić. Nie spodziewała się, że krew będzie należała do kogoś innego bo to oznacza, że koszmar zacznie się od nowa.

Jason wspominał Spencer, że oficjalnie On, Ian i Garrett należeli do klubu N.A.T. ale miał wrażenie, że Ian robił te filmiki dziewczyn dla kogoś. Może dla Wildena? On naprawdę jest podejrzany. Iana się pozbył, teraz miał nadzieję, że Garretta też uciszy. Nie wiem sama ale Wilden był strasznie dziwny jak rozmawiał w kościele z Hanną, z taką złością pytał dlaczego one pomagają Garrettowi.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Lip 20, 2012 5:52 pm

Ian robił je dla pedoEzry ;D ;D ;D
Ej, czy wam też się wydawało, że Wilden chciał zgwałcić Hannę w tym kościele? xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Pią Lip 20, 2012 6:09 pm

brulion napisał:Ian robił je dla pedoEzry ;D ;D ;D
Ej, czy wam też się wydawało, że Wilden chciał zgwałcić Hannę w tym kościele? xD

haha, a on napewno ma kase ze sprzedazy tych filmow...
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Lip 20, 2012 6:19 pm

Tak szczególnie jak nawiązał do tego, że jej matka wie jak rozwiązywać problemy.

PedoEzra haha padłam Laughing Laughing Laughing
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pią Lip 20, 2012 6:54 pm

PedoEzra hahahahaha Very Happy Very Happy Very Happy xD
Joanna
Joanna