Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 7 z 40
Strona 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Nowy odcinek, 3.07 w sumie taki sobie, na końcu dopiero się rozkręcił xD Fajny tylko wątek z Ellą i wyczuwam ciacho na horyzoncie <3 Wrena nie było ;(
Promo 3.08:
Sneak-peeki:
Wygląda na kolejną Ezria-dramę ;/ nie mają już co wymyślać, mogliby się rozstać i Aria mogłaby być z Noelem xD Paige ma niezłą chatę ;p
Promo 3.08:
Sneak-peeki:
- Spoiler:
Wygląda na kolejną Ezria-dramę ;/ nie mają już co wymyślać, mogliby się rozstać i Aria mogłaby być z Noelem xD Paige ma niezłą chatę ;p
- Spoiler:
- Co do "wierszyków" Mony: trzeci nie został rozszyfrowany przez dziewczyny, a jego treść brzmi: Ms. Aria You're A Killer Not Ezra's Wife, czyli Maya knew - Maya wiedziała. Pytanie tylko, co takiego wiedziała - kto jest A czy kto zabił Ali? A może jeszcze coś innego? Pewnie nigdy się nie dowiemy, bo wątek zostanie porzucony xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Małego Caleba nie poznałam w ogóle. Julian słodziak totalny
Nowy odcinek podobał mi się, może szału nie było ale oglądałam z zaciekawieniem i szybko mi zleciał strasznie.
Nowy odcinek podobał mi się, może szału nie było ale oglądałam z zaciekawieniem i szybko mi zleciał strasznie.
- Spoiler:
- Końcówka zdecydowanie najlepsza, Mona chyba naprawdę chce pomóc dziewczynom a w szczególności Hannie tylko ciekawe czy źle to się dla niej nie skończy. Pomimo tego, że nie przepadam za Emily to szkoda mi jej trochę bo okazuje się, że w ogóle Mai nie znała i pomyliła się co do niej. Cece jest mega wariatką i podejrzewam, że może nieźle namieszać, podoba mi się, że ją wprowadzili, tylko żeby jakoś fajnie poprowadzili wątek z nią a za to wyrzucili Nate'a bo jest strasznie irytujący. Szkoda, że nie było Wrena i dobrze, że Ezrii nie pokazali. Zgadzam się z bru, niech Aria zostawi Ezrę i będzie z Noelem, jestem całym sercem za nimi, ewentualnie z Holdenem
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Fani szaleją z interpretacjami
Tak czy inaczej, zaczynam czuć dreszczyk emocji xD
- Spoiler:
- Zdaniem niektórych moment, w którym Mona powiedziała "No, I miss my dolls" także jest zaszyfrowaną wiadomością. IMMD może oznaczać "Ian, Melissa, Mona/Maya, Darren" - mają to być osoby w Team A (moim zdaniem naciągana teoria, zwłaszcza obecność Darrena i Iana xD), albo... "I murdered Miss Dilaurentis".
Tak czy inaczej, zaczynam czuć dreszczyk emocji xD
Weź przestań zaczynam mieć schizy, a nie mam z kim spać xD
Ja oglądałam w dzień i się bałam a w nocy bym chyba umarła. Ogólnie podoba mi się, że Mony nie uśmiercili tylko w tym psychiatryku siedzi, przez to możemy mieć takie emocje jak pod koniec ostatniego odcinka
- Spoiler:
- Co do tych zagadek to pewnie teraz będzie wiele teorii i przykładowych rozwiązań. Mam nadzieję, że ich wątek dalej będzie obecny bo przecież dziewczyny nie wszystkie wierszyki Mony przywołały.
Szkoda, że nowy facet Elli dopiero teraz się pojawił bo można by go nominować w pojedynku
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Odcinek w miarę, ale Mona genialna
- Spoiler:
- W ogóle jak dziewczyny weszły na ten oddział dziecięcy to myślałam, że znajdą tam coś odnośnie siostry bliźniaczki Ali, która na przykład mogła tam kiedyś siedzieć. Coś co nie nasuwałoby w żaden sposób rozwiązania, na przykład zdjęcie Ali czy coś w tym stylu.
No,ale tak czy siak kiedy Mona zaczęła sypać tymi wierszykami to mnie aż ciarki przeszły. W ogóle nie zajarzyłam, że ona gada szyfrem. Genialna scena. Trochę wkurzające jest to, że dziewczyny sobie nie przypomniały wszystkich tych wierszyków i nie spisały na kartce, bo przecież nie przywołały wszystkich, a myślę że każdy z nich ma znaczenie.
Poza tym dziewczyny robią się ostatnio mocno irytujące, szczególnie Hanna i Spencer. Tak jak zawsze je lubiłam najbardziej tak teraz zaczynają mnie denerwować.
Podoba mi się brat Mayi, Emily jest przecież bi z tego co pamiętam, nie rozumiem dlaczego go nie chce
Następny odcinek powinien być ciekawy o ile uda się Calebowi wejść na tę stronę.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Karo napisał:Odcinek w miarę, ale Mona genialna
- Spoiler:
W ogóle jak dziewczyny weszły na ten oddział dziecięcy to myślałam, że znajdą tam coś odnośnie siostry bliźniaczki Ali, która na przykład mogła tam kiedyś siedzieć. Coś co nie nasuwałoby w żaden sposób rozwiązania, na przykład zdjęcie Ali czy coś w tym stylu.
No,ale tak czy siak kiedy Mona zaczęła sypać tymi wierszykami to mnie aż ciarki przeszły. W ogóle nie zajarzyłam, że ona gada szyfrem. Genialna scena. Trochę wkurzające jest to, że dziewczyny sobie nie przypomniały wszystkich tych wierszyków i nie spisały na kartce, bo przecież nie przywołały wszystkich, a myślę że każdy z nich ma znaczenie.
Poza tym dziewczyny robią się ostatnio mocno irytujące, szczególnie Hanna i Spencer. Tak jak zawsze je lubiłam najbardziej tak teraz zaczynają mnie denerwować.
Podoba mi się brat Mayi, Emily jest przecież bi z tego co pamiętam, nie rozumiem dlaczego go nie chce
Następny odcinek powinien być ciekawy o ile uda się Calebowi wejść na tę stronę.
Karo to kuzyn Mayi nie brat ;P
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:Karo napisał:Odcinek w miarę, ale Mona genialna
- Spoiler:
W ogóle jak dziewczyny weszły na ten oddział dziecięcy to myślałam, że znajdą tam coś odnośnie siostry bliźniaczki Ali, która na przykład mogła tam kiedyś siedzieć. Coś co nie nasuwałoby w żaden sposób rozwiązania, na przykład zdjęcie Ali czy coś w tym stylu.
Karo to kuzyn Mayi nie brat ;P
A fakt, fakt, sorry, pomieszało mi się
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
- Spoiler:
- dziewczyny zapomnialy rozwiazac kodu jeszcze z jednego zdania "Miss Aria, You're A Killer Not Ezra's Wife" - czyli Maya Knew...moze to byc np część hasla do tego portalu....lub haslo bedzie banalne Emilycostam. Ogolnie odcinek spoko.Mysle ze Mona dlatego gadala kodem bo wiedziala ze A schowalo dyktafon w lalkach i nie chciala zeby A sie polapało ze ona im pomaga. ...Jenna bojąca sie pogróżek(fałszywej) dziewczyny Neta? Dziwne...(zreszta ta cala nowa laska jest dziwna, ale mysle ze to Ali ją nasladowala,a nie ona Ali)Akcja z pijanym Jasonem tez jaka dziwna..przeciez i tak moga zobaczyc wgnieciony samochód to raz a dwa w sumie co by mu sie stalo takiego oprocz tego,ze by stracil prawko?jakies to naciagane....Aria mowiaca o swojej mamie ,ze sie puszcza tez jakies nie w jej stylu....wracajac do lalek mysle ze dziewczyny w swoich pokojach w lalkach tez maja takie dyktafony i maery i dlatego A duzo wie...ale jak A weszlo do Hanny domu i zostawlo to na blacie?? ...OSTATNIE SLOWA Mony: No, I Missed My Dolls czyli NIMMD -albo haslo do strony albo inicjaly A-teamu czyli Noel, Ian, Mellisa,Mona, Darren? co do hasla w promo jest 13 liter czyli "MayaknewNIMMD" i jeszcze taka ciekawostka,ze CeCe, stojąc w kawiarni, powiedziała "take it from me - you're always better off with a really good buy" - Alison w 1x11 (w halucynacji Hanny) powiedziała dokładnie to samo, ale zamiast "buy" - "lie"...................nowe przypuszczenie IMMD Im'MD -jestem lekarzem,doktorem...kto jest A?-Wren..
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
- Spoiler:
- Podobały mi się w tym odcinku wierszyki Mony i randkowanie Elli facet duuużo lepszy od Byrona, mam nadzieję, że nie ma żadnej mrocznej strony a tak to średnio. Trochę mnie denerwuje, że jest tyle postaci i nie wiem na kim się skupić;p kolejne dowalają - jak Cece, a innych jakiś czas nie ma np Holden, Lucas, Noel, Wren (na szczęście Ci dwaj ostatni niedługo się pojawią). Bez sensu ta jazda Jasona po pijaku i zostawienie otwartego auta przez Spencer, chodzenie dziewczyn na legalu po szpitalu psychiatrycznym.. itd. ale już się przyzwyczaiłam do takich kwiatków w tym serialu
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Obejrzałam dwa ostatnie odcinki, wg mnie oba bardzo dobre. Wreszcie akcja zaczyna się rozkręcać
Pomysł z zagadkami Mony świetny. W ogóle jestem ciekawa co się dzieje na linii Mona - A. Mona była w Team A - to nie ulega wątpliwości. Ale teraz zdaje się pomagać dziewczynom i być przeciwko A (gdyby była nadal w Team A to sama powiedziałaby A o stronie, tymczasem A musiało podłożyć dyktafon). Sądzę, że albo Mona jakimś cudem znormalniała od leków, albo wcześniej nie sądziła, że A jest w stanie posunąć się tak daleko i teraz, kiedy już to wie, stara się jakoś pomóc Hannie i spółce.
Cece wydaje się ciekawą postacią, mam nadzieję, że zagości w serialu na dłużej. Kolejne problemy sercowe Emily mnie dobijają... Już wolę oglądać Ellę rozwieszającą kiecki po klasach (co to za motyw w ogóle...). Nawiasem mówiąc scenarzyści chcieli chyba zaoszczędzić na guestach i skorzystali z jednego faceta i dla matki Hanny i dla Elli;D Dobrze, że ten gość z kawiarni się pojawił, bo nie mogę patrzeć na tego pastora.
Co jeszcze... Podobały mi się bardzo retrospekcje z Ali z 3x06. Mogliby częściej wprowadzać takie scenki.
Głupota dziewczyn mnie czasami irytuje. Rozumiem, że muszą popełniać błędy, żeby serial się kleił i żeby A mogło z nimi pogrywać, ale bez przesady... Czasami ich lekkomyślność aż boli. Spencer zostawiająca otwarty samochód na środku drogi, 5 metrów za potrąconym autem. Hanna z Arią niezauważające wyjścia Mony z sali... Emily wydaje się jakoś wyłączona ze ścigania A i zajęta romansami (jak zwykle) więc ostatnio chyba nie zrobiła nic aż tak głupiego, ale pewnie wszystko przed nami.
Pomysł z zagadkami Mony świetny. W ogóle jestem ciekawa co się dzieje na linii Mona - A. Mona była w Team A - to nie ulega wątpliwości. Ale teraz zdaje się pomagać dziewczynom i być przeciwko A (gdyby była nadal w Team A to sama powiedziałaby A o stronie, tymczasem A musiało podłożyć dyktafon). Sądzę, że albo Mona jakimś cudem znormalniała od leków, albo wcześniej nie sądziła, że A jest w stanie posunąć się tak daleko i teraz, kiedy już to wie, stara się jakoś pomóc Hannie i spółce.
Cece wydaje się ciekawą postacią, mam nadzieję, że zagości w serialu na dłużej. Kolejne problemy sercowe Emily mnie dobijają... Już wolę oglądać Ellę rozwieszającą kiecki po klasach (co to za motyw w ogóle...). Nawiasem mówiąc scenarzyści chcieli chyba zaoszczędzić na guestach i skorzystali z jednego faceta i dla matki Hanny i dla Elli;D Dobrze, że ten gość z kawiarni się pojawił, bo nie mogę patrzeć na tego pastora.
Co jeszcze... Podobały mi się bardzo retrospekcje z Ali z 3x06. Mogliby częściej wprowadzać takie scenki.
Głupota dziewczyn mnie czasami irytuje. Rozumiem, że muszą popełniać błędy, żeby serial się kleił i żeby A mogło z nimi pogrywać, ale bez przesady... Czasami ich lekkomyślność aż boli. Spencer zostawiająca otwarty samochód na środku drogi, 5 metrów za potrąconym autem. Hanna z Arią niezauważające wyjścia Mony z sali... Emily wydaje się jakoś wyłączona ze ścigania A i zajęta romansami (jak zwykle) więc ostatnio chyba nie zrobiła nic aż tak głupiego, ale pewnie wszystko przed nami.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Właśnie, apropo strony Mayi, myślicie, że to naprawdę strona Mayi, czy dzieło A? Bo słyszałam taką teorię, że to jest fake podłożony przez A, ale sama nie wiem, co o tym sądzić. Z drugiej strony, jeśli Maya coś wiedziała i to miałoby w jakiś sposób pomóc dziewczynom, to chyba nie umieszczałaby tego w Internecie? Jasne, dała hasło, ale to niczego nie chroni. Czego dziewczyny się spodziewają? Że na stronie będzie wielgachnym literami napisane, kto jest A i kto zabił Alison? ;D Nie zdziwiłabym się, gdyby były tam np. filmiki i zdjęcia dziewczyn.
e: opisy nadchodzących odcinków:
Nie tłumaczę, bo tu są jakieś dziwne wyrażenia i nie jestem do końca pewna ich znaczenia xD
i jeszcze coś śmiesznego xD
e: opisy nadchodzących odcinków:
- Spoiler:
- Episode 3.10 - What Lies Beneath
The Lairs follow a lead about Maya’s whereabouts before her murder.
Episode 3.11 - Single Fright Female
Spencer uncovers Paige’s surprising past with Ali; Emily won’t listen to her friends.
Episode 3.12 - The Lady Killer
Maya’s murderer is revealed, and Emily is caught in the middle.
Nie tłumaczę, bo tu są jakieś dziwne wyrażenia i nie jestem do końca pewna ich znaczenia xD
i jeszcze coś śmiesznego xD
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Paige to ta lesbijka, nie?
Jakby ktoś jednak chciał tłumaczenie:
- Spoiler:
- Chyba po każdym bym się spodziewała jakiegoś związku z Ali tylko nie po Paige;D W końcu się okaże, że wszyscy wokół mieli coś wspólnego z Ali.
Ciekawe gdzie była Maya przed śmiercią i kto jest jej mordercą...
A ta wskazówka z 3x10 to może coś ze strony właśnie.
Jakby ktoś jednak chciał tłumaczenie:
- Spoiler:
- Episode 3.10 - What Lies Beneath
Kłamczuchy podążają za wskazówką na temat miejsc pobytu Mayi przed jej śmiercią.
Episode 3.11 - Single Fright Female
Spencer odkrywa zaskakującą przeszłość Paige z Ali; Emily nie słucha [ostrzeżeń] przyjaciółek.
Episode 3.12 - The Lady Killer
Morderca Mayi zostaje ujawniony, a Emily jest 'złapana w środku' - myślę, że można to tłumaczyć tak, że Em będzie w centrum całego zamieszania.
W ogóle skoro 'LADY killer' i skoro Emily nie słucha dziewczyn ostrzegających ją przed Paige a potem nagle jest w centrum wydarzeń, kiedy morderca (morderczyni?) Mayi jest odkryty/a to stawiam, że to Paige zamordowała Mayę.
Tak, Paige to ta lesbijka ;D Ja od początku uważałam, że ona jest jakaś dziwna - patrz topienie Emily w basenie xD I te krejzi ruchy na karaoke! Zostaje moją podejrzaną numer jeden, zresztą, nie za bardzo mam pomysł, kto inny miałby motyw, żeby zabić Mayę.
- Spoiler:
- albo po prostu Em dowie sie ze Maya zdradzala ja np z Paige..i dlatego bedzie Paige w to zamiesznana,ale mysle,ze nie ona ja zamordowala to by było zbyt proste ....a jak nazywa sie Paige? bo moze to jesy hasło do strony Mayi Paige cos tam
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Jezu, zaczynam shipować Caleba z trzecią Kłamczuchą xD Z tym kolesiem jest coś nie tak ;oo
No wiem, że z nim jest coś nie tak, ale do tej pory myślałam, że to te włosy...
Hanna bierze Wrena i Quasimodo, a Spencer Caleba? ok.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia napisał:Hanna bierze Wrena i Quasimodo, a Spencer Caleba? ok.
Mała podmianka
Go??- Gość
OMG OMG OMG.
Julian dostał rolę Księcia Filipa (a.k.a. najseksowniejszej postaci Disneya) w Once Upon a Time!!!!!
Dla porównania bajkowy Filip:
Julian dostał rolę Księcia Filipa (a.k.a. najseksowniejszej postaci Disneya) w Once Upon a Time!!!!!
- Spoiler:
Dla porównania bajkowy Filip:
- Spoiler:
Słyszałam już o tym, jestem w niebie Mój ulubiony książę
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Oooo w końcu mam dobry powód by zacząć ten serial oglądać
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Zgadzam się z tym! Książę Filip zawsze był najlepszym ciachem xD No i Julian w jego roli będzie znakomity. Doskonale wybrali.brulion napisał:OMG OMG OMG.
Umarłam na tym pierwszym zdjęciu...brulion napisał:
Dla porównania bajkowy Filip:(http://www.justjaredjr.com/2012/07/26/julian-morris-once-upon-a-times-prince-phillip/)
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Strona 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 7 z 40
Pozwolenia na tym forum: