Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 8 z 40
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Vivien, jest tego więcej ;D Ktoś tak przerobił wszystkich disneyowskich facetów. Offtopując: [You must be registered and logged in to see this link.] ;D
Mnie jakoś OUAT nie wciągnęło, ale jak już wyjdzie odcinek (odcinki? ) z Julianem to pewnie obejrzę, przewijając każdą scenę, w której go nie będzie xD
Mnie jakoś OUAT nie wciągnęło, ale jak już wyjdzie odcinek (odcinki? ) z Julianem to pewnie obejrzę, przewijając każdą scenę, w której go nie będzie xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
SPOILER.... Stolen Kisses [You must be registered and logged in to see this link.]
(((
(((
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Boże, czemu oni to robią, czemu muszą tutaj każdego z kimś powiązać, niech jeszcze Ezra i Emily pójdą razem do łóżka, bo przecież potrzebne jest takie zamieszanie.
Go??- Gość
Dla mnie to jakoś dziwnie wygląda. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę odcinka.
Oby to nie była prawda bo do tej pory zachwalałam ten serial między innymi przez stałość uczuć bohaterek a tutaj coś takiego....naprawdę zrobią wielką głupotę jeśli to okaże się prawdą.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Wg mnie to będzie wyglądało zupełnie inaczej niż się wydaje. Kto normalny pozwoliłby na wyciek takiego spoileru? Pewnie jakoś to tak zakręcą, że wszystko będzie ok. W ogóle jak dla mnie to zdjęcie jest jakieś mega dziwne i nie wygląda na normalny pocałunek.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Cześć dziewczyny Dawno mnie tu nie było i widzę, że dużo mnie ominęło...
To nie może być prawda!! Chcę Wrencer. A może nie jest to zdjęcie Hanny i Wrena tylko Juliana i Ashley? Może specjalnie zrobili sobie taką fotke i wrzucili do sieci?
To nie może być prawda!! Chcę Wrencer. A może nie jest to zdjęcie Hanny i Wrena tylko Juliana i Ashley? Może specjalnie zrobili sobie taką fotke i wrzucili do sieci?
desertrose napisał:Cześć dziewczyny Dawno mnie tu nie było i widzę, że dużo mnie ominęło...
Nie sądzę, bo ostatecznie okazuje się, że oni raczej nie są razem. Widziałam niedawno zdjęcia Ashley z chłopakiem, z którym spotykała się już wcześniej i wygląda na to, że chyba w ogóle nie zerwali. Nawiasem mówiąc ten chłopak ma coś wspólnego z Justinem Bieberem, bo jak go wyszukiwałam w google to wyskakiwał głównie na zdjęciach z nim:D
Hej Edyta Co do zdjęcia, jest trochę podejrzane, ale niestety nie zdziwiłabym się, jakby nam mały romans Wrena i Hanny zaserwowali. Chociaż mam nadzieję, że Karolina ma rację i że to nie takie straszne, jak wygląda i że dobrze się skończy.
Go??- Gość
[You must be registered and logged in to see this link.] no to wszystko potwierdzone;/((
shiva89- Delena & Nemily
Wtf, co się dzieje. Nie oglądam jeszcze 3 sezonu, ale widzę, że nieźle pomieszali z parami
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ja też nie ogarniam. To jest masakra jakaś Żenujące, naprawdę żenujące;/
shiva89 napisał:jestem załamana:(((((((((((((((
- Spoiler:
- Ja też :/ Co to w ogóle ma być?! Nie lubię już Hanny, bo widać, że to ona pierwsza go pocałowała. Czyli co? Nie będzie już Wrencer? Mam nadzieję, że po tym pocałunku Wren powie jej żeby się odczepiła, bo kocha tylko i wyłącznie Spencer.
Niestety on nie wygląda raczej tak, jakby był tym zszokowany. Chyba mu się to podoba:(
://///
Jeśli was to pocieszy, to śniło mi się dzisiaj, że Hanna i Caleb całowali się pod wodą, więc może to się sprawdzi, hahaha xD
Jeśli was to pocieszy, to śniło mi się dzisiaj, że Hanna i Caleb całowali się pod wodą, więc może to się sprawdzi, hahaha xD
Chyba za dużo Across the Universe brulion:D Albo Tylko mnie kochaj
a moze to po prostu kolejna akcja "A" tzn A moze np kazac zrobic tak Hannie i np reszta dziewczyn w tym Spencer beda o tym wiedzialy.
shiva89- Delena & Nemily
Karolina napisał:Chyba za dużo Across the Universe brulion:D Albo Tylko mnie kochaj
Akurat całowanie pod wodą było w Dlaczego nie xDDD
shiva ma dobrą teorię, to byłoby trochę za bardzo podobne do akcji A w pierwszym sezonie i tańczenia z Lucasem za kasę, ale lepsze to, niż prawdziwa Wrenna :/
wszystko jest lepsze niz prawdziwa Wrenna ;// zminusowała u mnie Hanna za to ;/
Wren ma byc ze Spencer ;p i tylko ze Spencer
A jak Hanna chce to niech sobie Toby'ego weźmie xD
Ps. i wszyscy będą wtedy happy! xD :D:D:D
Wren ma byc ze Spencer ;p i tylko ze Spencer
A jak Hanna chce to niech sobie Toby'ego weźmie xD
Ps. i wszyscy będą wtedy happy! xD :D:D:D
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Toudi powinien być w Emily! Ja bym ich shipowała
A nie się tuaj w Wrenne bawią...
A nie się tuaj w Wrenne bawią...
Go??- Gość
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
To jest chwilę "przed" i niestety nie wygląda to tak jakby Hanna była do czegoś zmuszana
Oglądałam już srylion razy to kanadyjskie promo ale niestety fragment jest tak krótki, że nic nie można z niego wywnioskować także pozostaje nam czekać i mieć nadzieję, że to będzie nieporozumienie. Może Hanna zobaczy Spencer i Caleba i będzie chciała się odegrać, nie wiem naprawdę jak można to wytłumaczyć.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Najgorsze jest to, że i Hanna i Wren są bardzo zadowoleni, więc nie sądzę, żeby ktokolwiek ich do tego zmuszał.
Nie wiem jak można to wytłumaczyć, zresztą nie oglądałam ostatniego odcinka jeszcze, więc nie wiem czy coś się wtedy wydarzyło
Wygląda na to, jakby oboje tego chcieli, oboje są wolni i takie tam. Ale kurcze, czemu WREN I HANNA. Niszczą przez to 2 najlepsze związku w PLL
Nie wiem jak można to wytłumaczyć, zresztą nie oglądałam ostatniego odcinka jeszcze, więc nie wiem czy coś się wtedy wydarzyło
Wygląda na to, jakby oboje tego chcieli, oboje są wolni i takie tam. Ale kurcze, czemu WREN I HANNA. Niszczą przez to 2 najlepsze związku w PLL
Go??- Gość
Strona 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 8 z 40
Pozwolenia na tym forum: