Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 9 z 40 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 9 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 9 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 9 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 9 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 9 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 9 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 9 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 9 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 9 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 9 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 9 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Karo Wto Lip 31, 2012 2:15 pm

Wszystko to wygląda bardzo realnie. Zresztą plotki o Wrennie chodziły już od jakiegoś czasu, więc coś pewnie jest na rzeczy. Faktem jest, że Spencer i Wren tak na dobrą sprawę już od dosyć dawna nie mieli żadnych wspólnych scen, a jednak Hanna z Wrenem często się u Mony się spotykali.
No, ale dla mnie to i tak duża niespodzianka. Zwłaszcza, że Caleb pojawia się w tym odcinku i była nadzieja na to, że się z Hanną dogadają. Kurcze no, chcę Caleba!! Wren niech sobie już będzie ze Spencer, mało mnie to obchodzi, ale nie moja Hanna;( Haleb ;(
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Liczba postów : 1211

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Lip 31, 2012 2:16 pm

No właśnie to jest najgorsze, że oboje sprawiają wrażenie bardzo zadowolonych i świadomych tego co robią, jakby nie to, że całym sercem jestem za Wrencer powiedziałabym "Wow jaka urocza para, ślicznie razem wyglądają i są słodcy" ale nie powiem tak bo nie wyobrażam sobie ich razem. Hanna ma być z Calebem a Spencer z Wrenem i koniec kropka! A Toudi tak jak mówi Marta, niech bedzie z Emily. Oboje są tak irytujący, że idealnie by do siebie pasowali.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Wto Lip 31, 2012 2:26 pm

Ja za to jestem całym sercem za Halebem, więc Wrenna to najgorszy mix jaki mógł powstać.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Wto Lip 31, 2012 2:27 pm

Georgina429 napisał:No właśnie to jest najgorsze, że oboje sprawiają wrażenie bardzo zadowolonych i świadomych tego co robią, jakby nie to, że całym sercem jestem za Wrencer powiedziałabym "Wow jaka urocza para, ślicznie razem wyglądają i są słodcy" ale nie powiem tak bo nie wyobrażam sobie ich razem. Hanna ma być z Calebem a Spencer z Wrenem i koniec kropka! A Toudi tak jak mówi Marta, niech bedzie z Emily. Oboje są tak irytujący, że idealnie by do siebie pasowali.

Dokładnie :* Mi Emily od samego początku do Toudiego pasowała, oboje są czasem nie do zniesienia, więc nie rozwalali by ich na dwa wątki, tylko byłby jeden, wielkiej miłości Emiby, Toly (nie mam pojęcia jak ich nazywają Laughing )
I miło mi, że nazwa Toudi się przyjęła Embarassed Cool

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Wto Lip 31, 2012 2:38 pm

Nie rozumiem tego. Przez 2 sezony Wren tak bardzo kochał Spencer, a teraz stwierdził, że woli Hanne? No tak. Przecież gadali ze sobą trzy albo cztery razy, więc to najwyższy czas by zapomnieć o S.
Mam nadzieję, że gdy tylko Spencer się o tym dowie zrobi im niezłe przedstawienie xD a na pewno się dowie, bo A będzie kazało Hannie się przyznać, albo Cece to zrobi? W końcu jest jak druga Alison, a wszyscy wiemy, że panna Dilaurentis była zdolna do wszystkiego.
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Wto Lip 31, 2012 3:00 pm

mowie stanowcze nie dla Wrenny ;/ oni nie moga byc razem ;/ to musi byc jakas podpucha;/ przeciez Hanna tak bardzo kochała Caleba i nagle kocha Wrena?? ;/ moze Caleb zobaczy ten pocalunek jednorazowy i na kolanach bedzie błągał Hanne o wybaczenie i zapewniał miłość jej do końca życia ;p

Do Hanny przyjdzie Spencer i razem z Wrenem zobacza te scene i bedzie Wrena pocieszac az wkońcu zaczna od pocałunków a skończy sie na czymś bardziej romantycznym, nastrojowym itp Razz i wtedy Toudi zobaczy S. i W razem i poleci wyżalić sie do Emily która powie mu ze tak naprawde skrycie sie w nim kochała a watek lesbijski był dlatego ze Toudi jej nie zauważał i był ślepo zakochany z Spencer Very Happy i wtedy Toudi zrozumie ze jest mu Emily przeznaczona i poprosi ja by została jego dziewczynaxD
i beda zyc wszyscy długo i szczęśliwie prześładowanie przez A- team dopóki nie odkryja prawdy xD

dostaniemy specjalny odcinek PLL 10 lat póżniej w którym zobaczymy małe Wrenki latajace i bawiace sie na podwórku podczas gdy wszyskie kłąmczuchy i ich towarzysze życia beda wspominać "A" xD Very Happy:D:D:D

hahaha zagalopowałam sie troszka xD sorki xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Wto Lip 31, 2012 3:15 pm

hahahahahhahhaha, Joanna podoba mi się Twój tok rozumowania Laughing
I ten wątek z Emily i Toudim i ich nieskończonej, trudnej miłości Laughing

A tak na serio, to myślę, że nie zafundują nam wielkiej miłości Hanny i Wrena. Bardziej coś w stylu Hannę zostawił Caleb, Spencer wybrała Toudiego, zamiast Wrena ( CO NADAL MNIE NIEZMIERNIE DZIWI) i się nawzajem pocieszą. Mam tylko nadzieję, że dzięki temu S i C to zobaczą i się trochę zastanowią i powrócą moje 2 ulubione pary I love you

edit: TRZY ulubione pary, bo wtedy Emily i Toudi mają otwartą drogę do szczęścia I love you

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Lip 31, 2012 3:50 pm

A ja tam wierzę że oni są pijani i na prochach i wszystko przez A.

Nie ma szans aby takie cyrki na moim ekranie się odbywały.Hanna jest Caleba a Caleb Hanny.Spencer niech sobie będzie z Wrenm bo pasują do siebie mimo że ja się nim nie zachwycam Razz Emily niech będzie z Toudim (Swoją drogą o wiele ładniej brzmi niż Toby,powinniśmy oficjalnie wystąpić o zmianę imienia Razz ).Aria niech będzie z Jasonem bo na pewno nie z cipowatym Ezrą....
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Lip 31, 2012 3:59 pm

Wiecie co, chyba aż zobaczę sobie na żywo odcinek z tych nerwów xD I w ogóle, skąd się wzięła nazwa Toudi? ;oo
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Lip 31, 2012 4:02 pm

Bru ja dziś na żywo oglądam Very Happy To się wymienimy wrażeniami Razz

Ja to i tak byłam już mistrzem bo poprzedniej nocy siedziałam i czekałam i czekałam...patrzę 1:58 dawaj przełączać na kanał i niespodzianka...the secret life of american teenager...siedzę i myślę czemu akurat to xd dopiero po chwili doszło do mnie że to zły dzień tygodnia xd
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Lip 31, 2012 4:17 pm

Właśnie mi też się cały czas wydawało, że PLL jest w nocy z poniedziałku na wtorek, tak samo, jak Plotkara. Przecież kiedyś tak było, nie? Pamiętam, że nawet raz, kiedy oglądałam GG w nocy, to podczas reklam przełączyłam na PLL i był normalnie nowy odcinek xD

Gossip, a może na chacie pogadamy? Very Happy Tym naszym, forumowym? Very Happy
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Lip 31, 2012 4:20 pm

brulion napisał:
Karolina napisał:Chyba za dużo Across the Universe brulion:D Albo Tylko mnie kochajSmile

Akurat całowanie pod wodą było w Dlaczego nie xDDD
shiva ma dobrą teorię, to byłoby trochę za bardzo podobne do akcji A w pierwszym sezonie i tańczenia z Lucasem za kasę, ale lepsze to, niż prawdziwa Wrenna :/

Nigdy nie byłam zbyt obcykana w tych polskich komediach romantycznych, wybacz:)

Ja niestety sądzę, że nawet jeśli to akcja A to i tak nie jest to żadne pocieszenie dla fanów Wrencer, bo Wren wydaje się bardzo zadowolony z zaistniałej sytuacji, a przecież gdyby to była intryga A to on nie miałby o tym pojęcia...
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Lip 31, 2012 4:27 pm

brulion napisał:Właśnie mi też się cały czas wydawało, że PLL jest w nocy z poniedziałku na wtorek, tak samo, jak Plotkara. Przecież kiedyś tak było, nie? Pamiętam, że nawet raz, kiedy oglądałam GG w nocy, to podczas reklam przełączyłam na PLL i był normalnie nowy odcinek xD

Gossip, a może na chacie pogadamy? Very Happy Tym naszym, forumowym? Very Happy

Właśnie też cały czas mam takie wrażenie że ja też przełączałam ale może się mylę Razz Czemu nie ktoś jeszcze się dołącza ? Smile

edit: Brulion sprawdziłam jako to było kiedyś.Faktycznie PLL było w poniedziałki Very Happy więc stąd nasze pomyłki Razz
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Wto Lip 31, 2012 5:20 pm

zobaczymy jak sie potoczy,,,

apropo wlascie leci na AXN I sezon PLL pierwsze odcinku(od pon.do pt.) i masakra Emily ma boya tego czarnego nie wiem jak sie zwał..Toudi straszy dziewczyny...a Spencer wydaje sie byc bardzo podejrzana..ogladam teraz drugi raz i zauwazam inne fakty niż za pierwszym. np byla taka akcja z drogą w lecie i ona znala droge na pamiec a dziewczyny sie dziwily ze jak ogla pamietac to jak byly tu tylko raz,a ona sie jakos lipnie wytłumaczyła. No,ale ogolnie wydaje mi sie ze S.jest w cos zamieszana..tzn chodzi o śmierć Ali...Aria kręci teraz z Ezrą...no i w I sezonie moim faworytem na A był Sean!(chłopak Hanny...nie podobają mi się razem)

a w ogole jeszcze pytanie: CO SIĘ STAŁO Z TĄ PRZYRODNIĄ SIOSTRĄ HANNY? co miala chodzic do ich szkoły??ta blondzia
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Lip 31, 2012 5:23 pm

Kate co jeździ konno i jest idealna pewnie niedługo się pojawi.Zawsze jest możliwość bo to PLL :p
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Wto Lip 31, 2012 5:28 pm

Ojj tak, przez cały pierwszy sezon Spencer była u mnie podejrzaną nr 1:D
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Lip 31, 2012 5:35 pm

Naprawdę? Ja nie pamiętam chyba nic, co by mi na nią wskazywało:D
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Wto Lip 31, 2012 5:55 pm

Nie potrafię teraz tego wytłumaczyć, musiałabym sobie zobaczyć jeszcze raz sezon 1, bo w ogóle już nie pamiętam szczegółów. Ale już po pilocie, kiedy dziewczyny spały, a Spencer sobie sama spacerowała po nocy, bo usłyszała krzyki i nikogo nie obudziła to już wzbudziło moje podejrzenia. W ogóle Spencer była jakaś dziwna. Jeszcze odbijała non stop facetów siostrze. Ja w ogóle na początku myślałam, że ona się jakaś nienormalna okaże, z jakimś rozdwojeniem jaźni Very Happy:D (za dużo seriali kryminalnych:D)
No,ale później ją polubiłam Smile
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Lip 31, 2012 6:31 pm

shiva89 napisał:a w ogole jeszcze pytanie: CO SIĘ STAŁO Z TĄ PRZYRODNIĄ SIOSTRĄ HANNY? co miala chodzic do ich szkoły??ta blondzia

A nie było jakiegoś motywu z tym, że Hanna niby zrobiła Kate rozbieraną fotkę i porozsyłała po szkole, a tak naprawdę to Kate wszystko ustawiła i ją za to wywalili czy coś? ;DD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Lip 31, 2012 6:40 pm

brulion napisał:
shiva89 napisał:a w ogole jeszcze pytanie: CO SIĘ STAŁO Z TĄ PRZYRODNIĄ SIOSTRĄ HANNY? co miala chodzic do ich szkoły??ta blondzia

A nie było jakiegoś motywu z tym, że Hanna niby zrobiła Kate rozbieraną fotkę i porozsyłała po szkole, a tak naprawdę to Kate wszystko ustawiła i ją za to wywalili czy coś? ;DD

A no ! Było coś.Tylko nie jestem pewna czy wywalili czy zawiesili,pamięta ktoś ? Smile
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Lip 31, 2012 6:52 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Poza tekstem o pieniądzach od Jasona (Aria nie mogła brać w tym udziału, bo po co miałaby później świrować) wszystko ma większy lub mniejszy sens.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Wto Lip 31, 2012 6:56 pm

GossipGirl napisał:A ja tam wierzę że oni są pijani i na prochach i wszystko przez A.

Nie ma szans aby takie cyrki na moim ekranie się odbywały.Hanna jest Caleba a Caleb Hanny.Spencer niech sobie będzie z Wrenm bo pasują do siebie mimo że ja się nim nie zachwycam Razz Emily niech będzie z Toudim (Swoją drogą o wiele ładniej brzmi niż Toby,powinniśmy oficjalnie wystąpić o zmianę imienia Razz ).Aria niech będzie z Jasonem bo na pewno nie z cipowatym Ezrą....

A kto to wymyślił, kto?? Cool Cool

brulion napisał:Wiecie co, chyba aż zobaczę sobie na żywo odcinek z tych nerwów xD I w ogóle, skąd się wzięła nazwa Toudi? ;oo

Ranisz moje uczucia Brulionie :<

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Wto Lip 31, 2012 7:01 pm

GossipGirl napisał:
brulion napisał:

A no ! Było coś.Tylko nie jestem pewna czy wywalili czy zawiesili,pamięta ktoś ? Smile

Niedawno oglądałam, ale nie pamiętam Laughing
Była taka akcja, wydało się to, że to ona sama zrobiła, ale jakie były konsekwencję to nie wiem, ale chyba nie powiedzieli w ogóle.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Wto Lip 31, 2012 7:02 pm

Marta napisał:
GossipGirl napisał:A ja tam wierzę że oni są pijani i na prochach i wszystko przez A.

brulion napisał:Wiecie co, chyba aż zobaczę sobie na żywo odcinek z tych nerwów xD I w ogóle, skąd się wzięła nazwa Toudi? ;oo

Ranisz moje uczucia Brulionie :<

No przepraszam, ale ja naprawdę nie wiem xDD
A co do teorii na temat Arii to ja już dawno na to wpadłam Razz
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Wto Lip 31, 2012 7:06 pm

[quote="Marta"]

/quote]

No jak to kto ?! Najlepsza Marta na forum Very Happy
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content