Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 10 z 40
Strona 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
No ja tak go nazywałam. A jak nadrabiałam odcinki, to często coś tu pisałam i słowo Toudi pojawiało się nie raz i nie dwa
Bardziej mi to do niego pasuje niż Toby
e.
O to nietrudno, biorąc pod uwagę, ze jestem jedyną Martą tutaj
e.
GossipGirl napisał:Marta napisał:
A kto to wymyślił, kto??
No jak to kto ?! Najlepsza Marta na forum
Go??- Gość
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ian na jakiejś wystawie Television Academy Costume z kiecką Arii w tle;D
Ian na jakiejś wystawie Television Academy Costume z kiecką Arii w tle;D
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Marta napisał:No ja tak go nazywałam. A jak nadrabiałam odcinki, to często coś tu pisałam i słowo Toudi pojawiało się nie raz i nie dwa
e.GossipGirl napisał:Marta napisał:
A kto to wymyślił, kto??
No jak to kto ?! Najlepsza Marta na forum
Serio jedyną ? W takim razie się poprawię. Najlepsza Marta na świecie
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
wywiad: ktoś ogląda online dzisiaj?? :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
ja i Gossip na pewno, shiva może :> komentujemy na chacie naszym.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
ok to napiszę do Magdy. to może wam streama wrzuci jak jest w innej strefie czasowej xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
I ja też planuje oglądać ale jestem po paru piwach więc nie wiem czy nie usnę
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Matko, jaki melodramatyczny odcinek xD Emily i jej romanse xD Aria i jej romanse xD Hanna i jej romanse xD Spencer fajna w tym odcinku, chociaż mało jej. I ten przerażający Wrenna kiss HAHAHAHA Aż mi się śmiać chciało jak zobaczyłam, o co w tym chodzi xD I wątek ze stroną Mayi też jakiś niemrawy
Promo 3x09 The Kahn Game:
Opis 3.09:
Sneak peeki:
Promo 3x09 The Kahn Game:
Opis 3.09:
- Spoiler:
- Spencer i Aria wybierają się na przyjęcie braci Kahn z nadzieją ocalenia kariery Spencer związanej z collegem. Co pierwotnie miało być szybką wizytą by poprosić o przysługę przyjaciółkę CeCe, przeradza się w szansę dla Arii i Spencer do zdobycia odpowiedzi od Jenny przy gorącej grze „Prawda”. Ale czy dziewczyny zgodzą się na podzielenie się swoimi „prawdami” po to, by zdobyć odpowiedzi których szukają? W międzyczasie Hanna dostaje kolejną wiadomość od „A” na temat Caleba.
Sneak peeki:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Haleb, troololololo ;>>>>
Jestem mega zła ! Ja nie wiem co jest fajnego w tym że o 1:56 microsoft postawia mi wysłać aktualizacje i pisze,że szacowany czas pobierania wynosi 70 minut.
Przez nich nie oglądałam PLL Teraz muszę się zadowolić wersją nagrywaną przez kogoś A patrzę,że z tego co pisze Brulion to ciekawie bardzo było
Przez nich nie oglądałam PLL Teraz muszę się zadowolić wersją nagrywaną przez kogoś A patrzę,że z tego co pisze Brulion to ciekawie bardzo było
Ewa- Chair & Ness
Nie było, niewiele straciłaś same melodramaty, powaga.
Serio ? Bo filmweb ma ocenę dla tego odcinka aż 9,7 i znajomi też mówią że bardzo fajny....to ja już nie wiem co myśleć xd
Ewa- Chair & Ness
brulion napisał:Nie było, niewiele straciłaś same melodramaty, powaga.
Naprawdę nie było nic ciekawego, totalna nuda i zero akcji. A Hanna pocałowała Wrena bo powiedział jej, że Mony jednak nie przenoszą i ona z tej radości go pocałowała, tyle wszystkiego, tyle co było w promo i nic więcej więc w sumie dużo szumu o nic. Chyba, że to rozdmuchają w dalszych odcinkach. Poza tym matka Ezry to niezła sucz a Paige jak dla mnie ma coś na sumieniu i jest walnięta jakaś.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Pewnie sie okaze ze to PAige zabiła Maye bo w niej była Emily zakochana a nie w Paige
mozecie przyspoilerowac troszke i napisac co było w tym odcinku bardziej szczegółowo??
mozecie przyspoilerowac troszke i napisac co było w tym odcinku bardziej szczegółowo??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
dla mnie to jest bardziej niż pewne...Joanna napisał:Pewnie sie okaze ze to PAige zabiła Maye bo w niej była Emily zakochana a nie w Paige
i jeszcze sie okaze ze Paige tez byla z Alison
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Chce ktoś się ze mną pobawić w tworzenie napisów do 3x08 ?
Ewa- Chair & Ness
Właśnie czytałam, że youhaveamessage z filmwebu rezygnuje z napisów i ten drugi chłopak też :[
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia napisał:Właśnie czytałam, że youhaveamessage z filmwebu rezygnuje z napisów i ten drugi chłopak też :[
Gdzie to widziałaś ? Ja tylko na napisy24 widziałam że może najwyżej napisy jutro będą więc postanowiłam sama się za nie wziąć i szukam chętnych do tego ale na temat autorów wcześniejszych napisów nic nie widziałam...
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Kasia napisał:Właśnie czytałam, że youhaveamessage z filmwebu rezygnuje z napisów i ten drugi chłopak też :[
Gdzie to widziałaś ? Ja tylko na napisy24 widziałam że może najwyżej napisy jutro będą więc postanowiłam sama się za nie wziąć i szukam chętnych do tego ale na temat autorów wcześniejszych napisów nic nie widziałam...
Z filmwebu:
Tak tylko dla informacji:
Przed chwilą dostałam wiadomość od equinoxa17, że nie będzie miał dostępu do komputera przez długi czas, więc PLL będę tłumaczyć sama (a przynajmniej do summer finale, potem chyba zrezygnuję, bo 3 sezon był lekkim błędem scenarzystów).
Go??- Gość
Marta napisał:GossipGirl napisał:Kasia napisał:Właśnie czytałam, że youhaveamessage z filmwebu rezygnuje z napisów i ten drugi chłopak też :[
Z filmwebu:Tak tylko dla informacji:
Przed chwilą dostałam wiadomość od equinoxa17, że nie będzie miał dostępu do komputera przez długi czas, więc PLL będę tłumaczyć sama (a przynajmniej do summer finale, potem chyba zrezygnuję, bo 3 sezon był lekkim błędem scenarzystów).
Bez przesady z tym błędem nie jest źle...W takim razie wychodzi że samem sobie trzeba tłumaczyć
Ewa- Chair & Ness
Szkoda, że moja znajomość angielskiego nie zachwyca :<
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Szkoda, że moja znajomość angielskiego nie zachwyca :<
PLL jest pisany bardzo prosto
Ewa- Chair & Ness
A masz angielskie napisy? Zobaczyłabym i może się skuszę xD
Kasia- Dan & Klaine
Strona 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 10 z 40
Pozwolenia na tym forum: