Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 11 z 40
Strona 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Kasia napisał:A masz angielskie napisy? Zobaczyłabym i może się skuszę xD
Mam
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
ja niestety nie nadaje sie do tlumaczenia,ale bardzo Wam dziewczyny kibicuje. Zawsze były napisy nastepnego dnia ok 18,a jak youhavemessage zrezygnuje to bedzie ciezko. Takze tłumaczcie:) i z góry dzięki
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Właśnie to było fajne bo człowiek wracał ze szkoły i przy obiedzie mógł sobie obejrzeć od razu
Ja to jeszcze byłabym wdzięczna jakby ktoś mi powiedział czy woli jak w czasie gdy zaczyna się PLL (chodzi mi o moment piosenki i scenek przy niej) woli gdy są napisy czy nie.Dla mnie to obojętne ale może ktoś lubi xd
edit: tak samo gdy na początku gdy mówią co było w poprzednich odcinak potrzebuje wskazówki co chcecie z wierszykami Mony.Zostawić Wam oryginalne czy tłumaczyć ?
Ja to jeszcze byłabym wdzięczna jakby ktoś mi powiedział czy woli jak w czasie gdy zaczyna się PLL (chodzi mi o moment piosenki i scenek przy niej) woli gdy są napisy czy nie.Dla mnie to obojętne ale może ktoś lubi xd
edit: tak samo gdy na początku gdy mówią co było w poprzednich odcinak potrzebuje wskazówki co chcecie z wierszykami Mony.Zostawić Wam oryginalne czy tłumaczyć ?
Ewa- Chair & Ness
widzialyscie promo nowego odcinka?
- Spoiler:
- Caleb mowi : I'm "A" , ale to chodzi pewnie o to,ze Caleb podpusci Hanne i podpisze sie jako A zeby nie mieli juz przed sobą tajemnic. Takze bedzie Haleb:) Caleb sent a text to hanna as -A, she came at Apple Rose Grillie and Caleb tells that he is -A.
Now Caleb knows that Hanna is stalked by another -A.
Ostatnio zmieniony przez shiva89 dnia Czw Sie 02, 2012 6:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
shiva89- Delena & Nemily
eee ja mysle ze jak leci piosenka to nie trzeba tłumaczyc....co do tego " w poprzednich odcinkach" to dobrze by bylo gdyby było przetlumaczone(dla przypomnienia)...a co do wierszyków Mony mi jest wsio jedno
shiva89- Delena & Nemily
Przykro mi Ewa, ale tym razem odpadam, bo nie dam rady nawet tego otworzyć, zapomniałam, że muszę przeinstalować Worda :/
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
To piosenki nie będę tłumaczyć
Co w poprzednich jest przetłumaczone ale te wierszyki nie dają mi spokoju bo tłumacząc je zawsze trochę tracą a tak może jakiś trop nam dadzą
Kasia,może innym razem się uda Jak chcesz to mogę najwyżej w spoiler wkleić napisów kawałek to w ogóle zobaczysz czy dałabyś w przyszłości radę czy nie
Co w poprzednich jest przetłumaczone ale te wierszyki nie dają mi spokoju bo tłumacząc je zawsze trochę tracą a tak może jakiś trop nam dadzą
Kasia,może innym razem się uda Jak chcesz to mogę najwyżej w spoiler wkleić napisów kawałek to w ogóle zobaczysz czy dałabyś w przyszłości radę czy nie
Ewa- Chair & Ness
Ja mogę z tobą tłumaczyć Gossip
A pocałunek, to poza tym, co napisała Georgie to jeszcze dodam, że właściwie to nie był pocałunek, tylko buziak. Nawet się nie zaangażowali w to
A poza tym, co w odcinku:
shiva, wrzucałam stronę wcześniej promo, sneak peeki i opis odcinka :>
A pocałunek, to poza tym, co napisała Georgie to jeszcze dodam, że właściwie to nie był pocałunek, tylko buziak. Nawet się nie zaangażowali w to
- Spoiler:
- Aria poznała mamę Ezry, która jest snobką typu postaci z Plotkary xD Okazuje się, że prawdziwe nazwisko Ezry to Fitzgerald, a on je skrócił, bo "nie chciał być kojarzony z innym pisarzem o tym nazwisku" (wg niego). Pani Fitzgerald jest kobietą typu CeCe i kocha swojego synusia, więc obwinia Arię o to, że wywalili go z pracy. Poza tym Aria spotkała jakiegoś świadka morderstwa Mayi, który powiedział jej, że tej nocy, kiedy została zamordowana, Maya wsiadała do radiowozu Garretta.
Emily trochę się pokręciła z Nate'm, po czym dowiedziała się od Paige, że w noc, w którą odkopała grób Ali była też u Paige i rzuciła się na nią xD I na końcu był romantyczny kiss nad basenem, więc chyba są razem.
Spence nic w sumie nie robiła poza flirtowaniem z Calebem przy okazji włamywania się na stronę Mayi Okazało się, że to naprawdę strona Mayi, na którą wrzucała różne filmiki i zdjęcia, żeby "niczego nie pogubić, bo zawsze wszystko gubi". Dziewczyny nie chciały za wiele oglądać, bo nie mogły się skontaktować z Emily, a nie chciały tego robić bez niej. Najdziwniejszy był filmik, w którym Maya mówiła, że musi stawić czoła swoim lękom czy coś takiego.
Hanna i Wren walczyli o to, żeby Mony nie przenosili do innego psychiatryka i wygrali. Była też pełna dramatyzmu scena Haleb, w której Caleb wszedł do kawiarni, Hanna na niego popatrzyła a on wyszedł xDDDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:Ja mogę z tobą tłumaczyć Gossip
- Spoiler:
Aria poznała mamę Ezry, która jest snobką typu postaci z Plotkary xD Okazuje się, że prawdziwe nazwisko Ezry to Fitzgerald, a on je skrócił, bo "nie chciał być kojarzony z innym pisarzem o tym nazwisku" (wg niego). Pani Fitzgerald jest kobietą typu CeCe i kocha swojego synusia, więc obwinia Arię o to, że wywalili go z pracy. Poza tym Aria spotkała jakiegoś świadka morderstwa Mayi, który powiedział jej, że tej nocy, kiedy została zamordowana, Maya wsiadała do radiowozu Garretta.
Emily trochę się pokręciła z Nate'm, po czym dowiedziała się od Paige, że w noc, w którą odkopała grób Ali była też u Paige i rzuciła się na nią xD I na końcu był romantyczny kiss nad basenem, więc chyba są razem.
Spence nic w sumie nie robiła poza flirtowaniem z Calebem przy okazji włamywania się na stronę Mayi Okazało się, że to naprawdę strona Mayi, na którą wrzucała różne filmiki i zdjęcia, żeby "niczego nie pogubić, bo zawsze wszystko gubi". Dziewczyny nie chciały za wiele oglądać, bo nie mogły się skontaktować z Emily, a nie chciały tego robić bez niej. Najdziwniejszy był filmik, w którym Maya mówiła, że musi stawić czoła swoim lękom czy coś takiego.
Hanna i Wren walczyli o to, żeby Mony nie przenosili do innego psychiatryka i wygrali. Była też pełna dramatyzmu scena Haleb, w której Caleb wszedł do kawiarni, Hanna na niego popatrzyła a on wyszedł xDDDD
To dawaj Bru walczym z tym koksem Bierzemy po połowie czyli Ty weź od 23 minuty a ja wezme 0-22 bo już jestem w trakcie tego Także Dziewczyny przy dobrych wiatrach dzisiaj będziecie mieć napisy
Ewa- Chair & Ness
Możesz mi wysłać ostatnią kwestię jaką tłumaczysz? :>
e: i w jakim formacie robimy? SRT czy TXT?
e: i w jakim formacie robimy? SRT czy TXT?
Ja skończe na tym:
Ja znalazłam na razie tylko w SRT ale ja się nie znam jaki format lepszy...wiem tylko że w SRT nie pozwala mi na ł,ą,ę,ć itd
394
00:22:59,267 --> 00:23:03,036
Some... Great stuff
comin' up.
Ja znalazłam na razie tylko w SRT ale ja się nie znam jaki format lepszy...wiem tylko że w SRT nie pozwala mi na ł,ą,ę,ć itd
Ewa- Chair & Ness
Z srt możesz skonwertować do txt przez [You must be registered and logged in to see this link.] stronę :> Wtedy powinny być polskie znaki, jeśli nie ma, to ja zawsze kopiuję całe napisy do worda i stamtąd z powrotem do nowego pliku w notatniku xD
brulion napisał:Z srt możesz skonwertować do txt przez [You must be registered and logged in to see this link.] stronę :> Wtedy powinny być polskie znaki, jeśli nie ma, to ja zawsze kopiuję całe napisy do worda i stamtąd z powrotem do nowego pliku w notatniku xD
Już przerobiłam własnym sposobem Teraz tylko mam orzech do zgryzienia z jednym wyrażeniem bo na 100% nie jestem pewna więc zaraz Ci na PW napisze
Ewa- Chair & Ness
Dla wszystkich zainteresowanych napisami do najnowszego odcinka autorstwa mego i Brulion mam dobra wiadomosc.Jestem na polmetku swojej czesci wiec wkrotce wysle je dla Brulion a ona polaczy ze swoimi gdy tylko je skonczy
Ewa- Chair & Ness
Ja sie brulion z Toba tak nie bawie xd Za dobra na mnie jestes ale ja mam o tyle wytlumaczenie ze to moj pierwszy raz Wez mi na PW podeslij adres gdzie mam wyslac napisy jak skoncze
Ewa- Chair & Ness
Ewa , Brulion jesteście kochane ze tłumaczycie napisy ) :*
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Oj tam, oj tam, dla mnie to chleb powszedni niemalże xD
Ewa, dla pewności napiszę tu: wejdź na gg, jak skończysz, bo muszę cię o coś zapytać :>
Nie ma to jak offtopowanie xD
Ewa, dla pewności napiszę tu: wejdź na gg, jak skończysz, bo muszę cię o coś zapytać :>
Nie ma to jak offtopowanie xD
Bru zajmujesz sie tłumaczeniem napisów do seriali?? ) co jeszcze tłumaczysz?? taka mała zmiana tematu xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Plotkarę xD I zrobiłam napisy do paru filmów, ale nie jest to nic nowego Mam kiepski refleks, no i nie wstrzeliłam się jeszcze w żaden nowy serial, tak, żeby faktycznie być jedyną osobą robiącą napisy. Bardziej tłumaczę dla siebie, bo irytują mnie wszelakie błędy w tłumaczeniach, a oglądając z angielskimi napisami od razu myślę, jak bym to przetłumaczyła xDD
No wiec wszytsko swoje zrobilam i chyba z 50 razy sprawdzilam zeby nie wyjsc przed Wami na kretynke xd
Mam nadzieje ze dobrze wyszlo Juz za moment wysylam dla Bru
Bru czesto jestem na niewidoku jak cos
Mam nadzieje ze dobrze wyszlo Juz za moment wysylam dla Bru
Bru czesto jestem na niewidoku jak cos
Ewa- Chair & Ness
Jestem już po oglądaniu Pierwsze 22 minuty znam na pamieć bo przy robieniu napisów kilka razy sprawdzałam czy wszystko mi działa Drugą część oglądałam z napisami angielskimi bo czekam sobie na super wersje Bru
Ale wracając do właściwego temat
Trochę się rozpisałam ;p
Ale wracając do właściwego temat
- Spoiler:
- Jak dla mnie odcinek bardzo dobry.Taki jak lubię czyli trochę mniej dramatu a więcej życia dziewczyny. Na początek cała akcja z matką Ezry,nazwiskiem narobiła mi niezłego smaczka i nie mogłam się doczekać tej kolacji i muzeum.Czekając na te sceny widziałam jak Hanna i Wren walczą o to aby Mona została.Później Spencer i mój ulubiony Caleb Go,go ! Jak ja lubię gdy on się im gdzieś włamuje xd Emily i Nate i ich wspomnienia o Mayi byłym ciekawe bo można dać to na trop Spencer i Toudi jak zwykle.Toudi mnie wkurzał bo nigdy nie może zrozumieć że coś może nie być dla niego i niezależne od Spencer.W muzeum przeżyłam szok.Nie spodziewałam się takiej akcji z ta matką.Wyglądała na wredna sukę ale i tak mnie zaskoczyła xd Paige i Emily i ich wielka romantyczna miłość powoduje u mnie więcej mdłości niż sceny "romantyczne" Toudiego i Spencer.Akcja ze strona Mayi bardzo ciekawa,a te filmiki są nieźle,nie mogę sie doczekać następnych ale to dopiero po tym jak Emily w końcu wyjdzie z basenu z Paige bo po co przejmować się czym ważnym jak można się zabawiać... Scena Arii z Ojcem boska! Facet choć raz pokazał ze kocha swoją córkę xd Scena finałowa i ten głos,damski głos,sweter dał mi wrażenie że może w to jest zamieszana rzekoma rodzina Caleba...czego bym bardzo nie chciała
Trochę się rozpisałam ;p
Ewa- Chair & Ness
Mi się wydaje, że ta ostatnia scena miała miejsce w banku, w którym pracuje mama Hanny, ale to chyba przez te cukierki na blacie xDD Przez chwilę nawet myślałam, że to Ashley jest tą pracownicą, ale nie, nie ten głos.
W sumie może to i bank xd Bo ja pomyślałam że pralnia...ale kto do jasnej cholery ma w pralni przelicznik banknotów? xd
Ewa- Chair & Ness
Obejrzałam odcinek, taki sobie moim zdaniem.
- Spoiler:
- Historia Fitzgerladów ok, ale sam Ezra z odcinka na odcinek jest coraz większą cipą i coraz mniej go lubię;/
Emily z Paige przyprawiały mnie o mdłości, Quasi podobnie.
Dobrze, że Wrenna to tylko przypadek;) Ponadto czytałam gdzieś, że wkrótce ma być pocałunek Haleba więc jestem dobrej myśli.
Nawiasem mówiąc Calebowi służy samotności, znacznie lepiej wygląda jak jest singlem niż za czasów związku z Hanną
Zawsze uważałam Mayę za dziwną świruskę ale ta jej strona przebiła wszystko;/ Dzięki Bogu, że ją uśmiercili...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Strona 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 11 z 40
Pozwolenia na tym forum: