Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 12 z 40
Strona 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Opisy odcinków 3x09, 3x10 i 3x11
co do odcinka 3x08
- Spoiler:
OPIS ODCINKA 3x09 "THE KAHN GAME"
Spencer i Aria idą na imprezę braci Kahnów w celu uratowania szans Spencer na koledż. Miały wpaść tylko na chwilę, by poprosić przyjaciółkę CeCe o przysługę, ale ujrzały w tym dobrą okazję na wyciągnięcie z Jenny odpowiedzi podczas gry w "Prawdę". Czy Aria i Spencer zdobędą się na wyznanie kilku swoich "prawd", żeby dostać odpowiedzi, których potrzebują?
W międzyczasie Hanna dostaje od "A" kolejnego SMS-a dotyczącego Caleba.
( [You must be registered and logged in to see this link.] zdjęcia)
OPIS ODCINKA 3x10 "WHAT LIES BENEATH"
Po dowiedzeniu się, że domek rodziców Noela i on sam mają coś do czynienia z "tamtą nocą" i możliwe, że ze zniknięciem Mayi, dziewczyny starają się poukładać elementy układanki w logiczną całość. Hanna i Emily jadą do domku Kahnów szukając wskazówek łączących Mayę ze stroną internetową, a Spencer szpieguje Noela. Czy Noel maczał w tym palce, czy może on i Jenna blefują, żeby zmylić dziewczyny?
Aria musi pozbierać się po spotkaniu z matką Ezry i dowiedzeniu się czegoś na temat jego przeszłości.
( [You must be registered and logged in to see this link.] zdjęcia)
OPIS ODCINKA 3x11 "SINGLE FRIGHT FEMALE"
Związek Emily z Paige nie jest łatwy, ale Emily wreszcie odczuwa, że ich relacja idzie w dobrym kierunku. Kiedy Spencer przychodzi do niej (Emily) z okropną historią o przeszłości Paige z Alison, Emily nie jest gotowa jej posłuchać. Spencer wie o brutalnej przeszłości Paige i krwawych porachunkach z Alison zaraz przed zaginięciem Ali i nie może pozwolić, żeby jej przyjaciółka zbliżyła się do potencjalnego wroga. Czy jeśli Spencer przekroczy granicę, żeby Emily dowiedziala się, kim Paige jest naprawdę?
Aria czuje, że musi pomóc Ezrze odsunąć się od przeszłości, jeśli ich związek ma iść naprzód. Dowie się czegoś nieoczekiwanego.
co do odcinka 3x08
- Spoiler:
- nie był zły moim zdaniem, choc do świetnych tez nie naleal, taki po prostu dobry
Ezra jest bogaty?? wow , to jest ten jego wielki mroczny sekret o ktorym sie mielismy dowiedziec?? xD na to bym nie wpadła takie mroczne sekrety to cgyba kazdy chciał by miec :PP
kurcze troche mi zaleciało OTH jesli chodzi o filmiki xD Peyton tez gadała do kamerki na blogu, wiec tu mamy troche podobny motyw
podobała mi sie matka Ezry jest lepsza niz ten jej pozal sie Boże synalek, ktory byl milym facetem wczesniej teraz zrobil sie c**a i wydaje sie byc bardziej dziecinny niz Aria xD lubiłam go ale teraz nie mam do niego sił ;/
Wrenna przyjaciele tak, para nigdy xD podoalo mi sie jak wstawiali sie za mona by nie została przeniesiona, to bylo mile z strony Hanny, choć wiadomo ze zrobiła to by moc z Mony wiecej informacji wyciagnac niz zeby jej zależało na Monie
pozatym miało być wiecej Mony w 3 sezonie, jakoś mam wrażenie ze coraz mniej jej jest niz wiecej
Paige i Emily komentowac nie bede bo szkoda słow na tak nudna pare, juz wole Emily z kuzynem May xD
Caleb czy tylko moim zdaniem jest fajnieszy niz byl w zwiazku z Hanna?? xD i znów pomaga dziewczyna troche stracił na charakterze gdy byl z Hanna, przynajmniej teraz sie moze odbije i bedzie taki jak kiedys i jesli maja z Hanna do siebie wrócić Caleb ma sie nie zmieniac
WREN xD
Toby xD lol bedzie szukac "A"?? hahahaha , ok tylko niech "A" mu nie popuści tym razem xD
Do "A" gdzie sie podziały smsy od niego?? wiadomości w szafkach szkolnych i inne przypływajace z niewiadomo skad?? pytam sie gdzie to sie podziało?? ;/ przeciez to byly zawsze sceny gdy nagle wszystkie kłamczuchy dostwały w jednym momencie wiadomosci, a teraz co? az jedna wiadomosc i to tylko do Sencer ;/
Ostatnio zmieniony przez Joanna dnia Czw Sie 02, 2012 6:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Karolina wątpię bo Bru mnie jeszcze prosiła o kilka poprawek kosmetycznych w mojej części i wstawi napisy jak wróci Poza tym u nas na początku jest napisane kto tłumaczy więc wątpię,że nagle jest inaczej
Marta jak tłumaczyłam to zrobiłam jedną rzecz specjalnie dla Ciebie
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
GossipGirl napisał:Karolina wątpię bo Bru mnie jeszcze prosiła o kilka poprawek kosmetycznych w mojej części i wstawi napisy jak wróci Poza tym u nas na początku jest napisane kto tłumaczy więc wątpię,że nagle jest inaczej
Co? W takim razie, niedługo obejrzę odcinek :*
Go??- Gość
Marta napisał:GossipGirl napisał:Karolina wątpię bo Bru mnie jeszcze prosiła o kilka poprawek kosmetycznych w mojej części i wstawi napisy jak wróci Poza tym u nas na początku jest napisane kto tłumaczy więc wątpię,że nagle jest inaczej
Co? W takim razie, niedługo obejrzę odcinek :*
Coś co Ci się bardzo spodoba i wywoła uśmiech na twarzy Na razie nic więcej nie powiem Póki co czekam na bru
A tak w ogóle to zastanawiam się nad tym czy nie wziąć się na serio za napisy.Fajna zabawa bo zawsze trochę podszkolisz angielski przez wakacje no i robisz coś dobrego dla innych Jeśli chcecie mogę porozmawiać z bru o tym aby robić Wam napisy na zawsze Wtedy (przynajmniej) w czasie wakacji byłby jeszcze tego samego dnia bo wstałabym rano i zaczynała je robić a nie późnym popołudniem jak wczoraj i z zabójczym tempem bru powinno się udać Dajcie znać co o tym sądzicie no i co o napisach jak już będą bo starałam się aby moja część była jak najbardziej w porządku ale wiadomo pierwszy raz to nie tak łatwo
ale zrobiłam offtopa xd
ale wracam do glownego tematu
Obejrzałam promo PLL(choć nigdy tego nie robię ) i to co zobaczyłam z Calebem na samym końcu mnie załamało
Ewa- Chair & Ness
shiva89 napisał:widzialyscie promo nowego odcinka?
- Spoiler:
Caleb mowi : I'm "A" , ale to chodzi pewnie o to,ze Caleb podpusci Hanne i podpisze sie jako A zeby nie mieli juz przed sobą tajemnic. Takze bedzie Haleb:) Caleb sent a text to hanna as -A, she came at Apple Rose Grillie and Caleb tells that he is -A.
Now Caleb knows that Hanna is stalked by another -A.
tutaj juz o tym pisalam:P
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
shiva89 napisał:shiva89 napisał:widzialyscie promo nowego odcinka?
- Spoiler:
Caleb mowi : I'm "A" , ale to chodzi pewnie o to,ze Caleb podpusci Hanne i podpisze sie jako A zeby nie mieli juz przed sobą tajemnic. Takze bedzie Haleb:) Caleb sent a text to hanna as -A, she came at Apple Rose Grillie and Caleb tells that he is -A.
Now Caleb knows that Hanna is stalked by another -A.
tutaj juz o tym pisalam:P
Ślepa jestem i nie widziałam xd Ale kamień spadł mi z serca bo Caleb to mój ulubiony bohater a razem z Hanna tworzy moją ulubioną parę ever
Ewa- Chair & Ness
[You must be registered and logged in to see this link.]
Wiemy, że spóźnione, ale proszę bardzo, nasze napisy Wszelkie sugestie mile widziane :>
Wiemy, że spóźnione, ale proszę bardzo, nasze napisy Wszelkie sugestie mile widziane :>
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
Mi się wyświetla błąd i nie mogę zobaczyć napisów, przez to nie mogę zobaczyć niespodzianki Ewy
Poza tym obejrzałam ostatnie 2 odcinki i podobały mi się Mam nadzieję, że Ella będzie z tym właścicielem kawiarni, a nie pastorem Co do tego aktora, to śmiać mi się chciało, bo on grał w jednej czy dwóch częściach American Pie i z ty mi się chyba tylko będzie kojarzył
Matka Ezry jaka
- Spoiler:
- suka!
Spencer jak zarywała Caleba! hahahha
Ale nie wiem czy zauważyłyście, ale ja oczywiście zwróciłam na to uwagę! Jak były sceny z Toudim to widać było, że S jest zniesmaczona samą jego obecnością, on jej w ogóle nie interesuje. Natomiast jak Hanna wspomniała o tym, że od Wrena dostała te informacje o Monie, to widać było, że Spencer to zainteresowało i co więcej- BYŁA ZAZDROSNA
Dobra wiem, mam pewnie paranoję.
Go??- Gość
Marta napisał:
Ale nie wiem czy zauważyłyście, ale ja oczywiście zwróciłam na to uwagę! Jak były sceny z Toudim to widać było, że S jest zniesmaczona samą jego obecnością, on jej w ogóle nie interesuje. Natomiast jak Hanna wspomniała o tym, że od Wrena dostała te informacje o Monie, to widać było, że Spencer to zainteresowało i co więcej- BYŁA ZAZDROSNA
Też to zauważyłam xD
Marta ja mam wrażenie ze na wszystkich scenach Spencer Toby , Spencer odczuwa obrzydzenie, jest niezainteresowana Toudim ani troche xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:Marta napisał:
Też to zauważyłam xD
Marta ja mam wrażenie ze na wszystkich scenach Spencer Toby , Spencer odczuwa obrzydzenie, jest niezainteresowana Toudim ani troche xD
Ha! Czyli nie tylko ja tak myślę :*
Ja naprawdę próbuję być obiektywna i zauważyć potencjał tej pary, ale nie potrafię. Dla mnie oni w ogóle do siebie nie pasują. Co innego Wrencer Toudi pasuje do takiej flegmatycznej Emily, z nią by się dopełniali. Spencer jest zupełnie innym typem człowieka.
Poza tym, chemia pomiędzy Wrenem a Spencer jest jak dla mnie bardzo widoczna, a już o Spoby nie mogę tego powiedzieć.
Go??- Gość
Joanna napisał:Marta napisał:
Też to zauważyłam xD
I bardzo dobrze!! Widać, że ma już dość Toudiego - ciągle się z nim kłóci i w ogóle. Może ze sobą zerwą? Spencer się dowie o 'pocałunku' Wren/Hanna i poleci do Wrena? Rzuci mu się w objęcia i powie, że była chyba czymś naćpana wybierając Toudiego i chce tylko doktorka, a on z chęcią ulegnie Spencer. No i żyli długo i szczęśliwie xD Podoba Wam się taka historia, czy może macie lepszą?
Cholera, nie wiem, czemu jeszcze ich nie sprawdzili. Macie [You must be registered and logged in to see this link.] xD
I też zauważyłam tą zazdrość Spencer na wieść o Wrenie ;D I ten flircik z Calebem ahhhh. Spencer, dajesz, wszyscy wiedzą, że Toudi nie jest ci przeznaczony xD
desertrose twój plan jest boski <3 Chociaż ja jestem za tym, żeby A coś zrobiło Spence i trafiła umierająca na próg Wrena, a on by ją uratował niczym Eva Chucka ;D Wyciągnąłby jej kule jak doktor Quinn i dezynfekowałby whisky z szuflady hahahaha xD
I też zauważyłam tą zazdrość Spencer na wieść o Wrenie ;D I ten flircik z Calebem ahhhh. Spencer, dajesz, wszyscy wiedzą, że Toudi nie jest ci przeznaczony xD
desertrose twój plan jest boski <3 Chociaż ja jestem za tym, żeby A coś zrobiło Spence i trafiła umierająca na próg Wrena, a on by ją uratował niczym Eva Chucka ;D Wyciągnąłby jej kule jak doktor Quinn i dezynfekowałby whisky z szuflady hahahaha xD
desertrose napisał:Joanna napisał:Marta napisał:
Też to zauważyłam xD
I bardzo dobrze!! Widać, że ma już dość Toudiego - ciągle się z nim kłóci i w ogóle. Może ze sobą zerwą? Spencer się dowie o 'pocałunku' Wren/Hanna i poleci do Wrena? Rzuci mu się w objęcia i powie, że była chyba czymś naćpana wybierając Toudiego i chce tylko doktorka, a on z chęcią ulegnie Spencer. No i żyli długo i szczęśliwie xD Podoba Wam się taka historia, czy może macie lepszą?
Nie jestem wybredna, o ile tylko w tym opisie wystąpi szczęśliwe Wrencer
Co do tego zerwania, to ja myślę, że niedługo to nastąpi, mam nadzieję, że to nie jest endgame, bo będę szczerze zawiedziona. Wtedy nie rozumiałabym po co w ogóle wprowadzali takie piękne sceny Spencer i Wrena. Z Toudim była już wystarczająco długo, żeby każdy zrozumiał, że to nie jest odpowiedni facet
Poza tym, scenarzyści często odwołują się do książki i mam nadzieję, że wykorzystają jeszcze to, że Spencer straciła dziewictwo z Wrenem. Nie daj Boże scen sexu Toudiego i Spencer bo zwymiotuję ;/
Go??- Gość
Marta napisał:
Poza tym, scenarzyści często odwołują się do książki i mam nadzieję, że wykorzystają jeszcze to, że Spencer straciła dziewictwo z Wrenem. Nie daj Boże scen sexu Toudiego i Spencer bo zwymiotuję ;/
Jestem ZA! Już sobie wyobrażam Wrena i Spencer w takiej scenie.... ach. Rozmarzyłam się.
Nie martw się Marta, jak będzie Ci nie dobrze (przez scene seksu Spoby) to przybiegnę do Ciebie i się Tobą zaopiekuję xD
Bru, Twoja historia jest jeszcze lepsza!! Trochę odpłynęłaś
brulion napisał:Cholera, nie wiem, czemu jeszcze ich nie sprawdzili. Macie [You must be registered and logged in to see this link.] xD
ahahahhaha, znalazłam fragment Ewa, dzięki :* hahahaha
Nie, Brulion, NIE! Błagam! Niech Twoja wizja się nie sprawdzi, nie róbmy z PLL drugiego GG
Myślę, ze najlepiej by było, jakby on kogoś sobie znalazł i ona była zazdrosna i zrozumiała w końcu, że z nim chce być, bez większego kombinowania jak w jakiś filmach science fiction, czy innych takich ;D
Go??- Gość
desertrose napisał:Marta napisał:
Jestem ZA! Już sobie wyobrażam Wrena i Spencer w takiej scenie.... ach. Rozmarzyłam się.
Nie martw się Marta, jak będzie Ci nie dobrze (przez scene seksu Spoby) to przybiegnę do Ciebie i się Tobą zaopiekuję xD
Dziękuję Edyta, kochana jesteś :* Chociaż najgorsze jest to, że Tobie też byłoby wtedy nie dobrze, gdybyś zobaczyła ich scenę
Już w 2 sezonie było tak blisko, scena seksu Wrencer wręcz na wyciągnięcie ręki, a tu taki psikus
Go??- Gość
Marta napisał:ahahahhaha, znalazłam fragment Ewa, dzięki :* hahahaha
Marta, pochwal się co było tam napisane
edit. Hm... po prostu starałabym się na to nie patrzeć
desertrose napisał:Marta napisał:ahahahhaha, znalazłam fragment Ewa, dzięki :* hahahaha
Marta, pochwal się co było tam napisane
edit. Hm... po prostu starałabym się na to nie patrzeć
{13293}{13333}- Hey, Toudi. (Marta ;*).|- Hanna.
Poza tym, Ewa zamiast Toby pisała Toudi
Przynajmniej to zauważyłam
Go??- Gość
desertrose napisał:Marta napisał:
Haha, dziękuję
Tak naprawdę to historia Marty jest najfajniejsza... tym bardziej, że już się sprawdziła, przynajmniej ta część z zazdrością
Ciągle nie mogę przeboleć tej pijanej Spence. Z jednej strony fajnie, że Wren jej odmówił wtedy, dżentelmen z niego, ale głupi jest noooo. Ja bym nie odmówiła xD
brulion napisał:desertrose napisał:Marta napisał:
Haha, dziękuję
Tak naprawdę to historia Marty jest najfajniejsza... tym bardziej, że już się sprawdziła, przynajmniej ta część z zazdrością
Ciągle nie mogę przeboleć tej pijanej Spence. Z jednej strony fajnie, że Wren jej odmówił wtedy, dżentelmen z niego, ale głupi jest noooo. Ja bym nie odmówiła xD
Wren akurat zachował się naprawdę pięknie, bo gdyby się jednak przespali, to wtedy mogłabym żałować, że to zrobili w ten sposób;) Bardziej mnie zastanawia głupota Spencer! Czemu ona wybrała szkołę, zamiast GORĄCEGO, PRZYSTOJNEGO, SEKSOWNEGO Wrena
Go??- Gość
Akurat w stroju lekarskim Wren nie wygląda zbyt seksownie xD Ale mogła mu go zdjąć, wtedy to by się działo xD
Boże, jeśli to kiedykolwiek nastąpi, to już widzę nasze posty tutaj
e:
e:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
brulion napisał:Boże, jeśli to kiedykolwiek nastąpi, to już widzę nasze posty tutaj
Hahahaha oj to forum by po prostu wrzało! Napiszmy do Marlene na twitterze, że polscy fajni chcą gorącej sceny Wrencer Musi się nas posłuchać, bo my też jesteśmy ważni, a nie jacyś tam amerykanie xD
brulion napisał:Akurat w stroju lekarskim Wren nie wygląda zbyt seksownie xD Ale mogła mu go zdjąć, wtedy to by się działo xD
e:hsfhsdlknslh CO TO JEST <333333333 Niech on zagra w filmie o powstaniu warszawskim xD
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja będę się posługiwała wtedy wyłącznie gifami
Oj no czepiasz się o strój, we wszystkim wygląda cudownie
O.o co to za film? Bo w ciemno obstawiam, że to jest film Ciekawe czy dopiero go kręcą, czy już dawno to zrobili, chętnie bym coś innego z nim obejrzała dla porównania.
Go??- Gość
desertrose napisał:brulion napisał:Boże, jeśli to kiedykolwiek nastąpi, to już widzę nasze posty tutaj
Hahahaha oj to forum by po prostu wrzało! Napiszmy do Marlene na twitterze, że polscy fajni chcą gorącej sceny Wrencer Musi się nas posłuchać, bo my też jesteśmy ważni, a nie jacyś tam amerykanie xD
Im wystarczy jak wyślą dziewczyny do jakiegoś KFC i będzie zbliżenie na pieczonego kurczaka
Go??- Gość
Marta napisał:brulion napisał:Akurat w stroju lekarskim Wren nie wygląda zbyt seksownie xD Ale mogła mu go zdjąć, wtedy to by się działo xD
e:hsfhsdlknslh CO TO JEST <333333333 Niech on zagra w filmie o powstaniu warszawskim xD
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja będę się posługiwała wtedy wyłącznie gifami
Oj no czepiasz się o strój, we wszystkim wygląda cudownie
O.o co to za film? Bo w ciemno obstawiam, że to jest film Ciekawe czy dopiero go kręcą, czy już dawno to zrobili, chętnie bym coś innego z nim obejrzała dla porównania.
Właśnie też mi się wydaje, że to film, ale na filmwebie nie znalazłam żadnego tropu. Mi to wygląda jak film o IIWŚ i wojnie w Afryce
Strona 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 12 z 40
Pozwolenia na tym forum: