Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 13 z 40 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 13 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 13 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 13 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 13 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 13 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 13 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 13 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 13 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 13 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 13 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 13 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Ewa Pią Sie 03, 2012 10:38 pm

Marta gratuluje odnalezienia skarbu Very Happy Toudi jest super Razz Nie to co Toby Razz

Jeśli nadal będziemy robić napisy z Bru to dalej będę pisać Toudi xd
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Sie 03, 2012 10:40 pm

Hm, Ewa, nie chcę ci psuć zabawy, ale w napisach dla publiki chodzi o to, żeby były dokładnie, Toudi może zostać źle odebrane xD Możemy robić dwie wersje, dla Marty i dla ogółu hahaha Very Happy
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Pią Sie 03, 2012 10:45 pm

Pasi xd

Marta jesteś tak wyjątkowa,że będziesz mieć napisy na wyłączność Very Happy
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Sie 04, 2012 3:37 pm

hahahahahahaha Very Happy
Piszcie normalnie, ja oczyma swojej wyobraźni i tak będę tam widziała napis Toudi Laughing Ale miło mi Smile

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by April Sob Sie 04, 2012 4:14 pm

Tak sobie obejrzałam najnowszy odcinek po raz drugi, bo za pierwszym razem oglądałam o tej 2 w nocy i co chwilę przysypiałam -.- Emily jest o wieeele za dużo w tym serialu;/ ile można oglądać jej rozterki, w ogóle 'tej nocy' była też u Paige... to co ona pół Rosewood obleciała? I rozwaliło mnie to ich pływanie w basenie, romantico:D W ogóle, moim zdaniem, Wren traci swój urok, nie podobał mi się w tym odcinku.. a jego całus z Hanną to było oczywiście wiele hałasu o nic. Co mi się podobało? Na pewno sceny Caleba i Spencer, obojętne mi jest czy zrobią z nich parę czy nie, ale pasują mi do siebie na pewno jako przyjaciele Smile Mamusia z piekła rodem Ezry też na + no i może coś ciekawego znajdą na stronie.

Kolejny odcinek zapowiada się oczywiście ciekawe, ale czy taki będzie... Very Happy
April
April
Elijah & ParksRec
Elijah & ParksRec

Liczba postów : 2747

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sie 04, 2012 4:15 pm

Mnie rozwalił ten ich styl pływania xD Niby wielkie pływaczki a nawet głowy pod wodę nie zanurzuły, pewnie coby im się makeup nie rozmazał ;DD

Ja się nie mogę doczekać kolejnego odcinka, bo wiadomo, NOEL <3 A może jeszcze Aria się pokłóci z Ezrą i wpadnie w ramiona swojej dawnej miłości... ach, wyobraźnia xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sie 04, 2012 5:32 pm

Mnie najbardziej w ich pływaniu obrzydziło to, że one chyba robiły to nago;/ BLE BLE BLE!
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sie 04, 2012 5:37 pm

Karolina napisał:Mnie najbardziej w ich pływaniu obrzydziło to, że one chyba robiły to nago;/ BLE BLE BLE!

?!?!?!?! JAK TO, ja nic nie widziałam xDDDD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Sie 04, 2012 5:43 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Były ubrane na szczęście! ;D No chyba, że to tylko włosy a nie czarny strój kąpielowy Neutral
W filmiku na samym końcu jest ten jakże przeuroczy moment pale

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sie 04, 2012 5:47 pm

brulion napisał:
Karolina napisał:Mnie najbardziej w ich pływaniu obrzydziło to, że one chyba robiły to nago;/ BLE BLE BLE!

?!?!?!?! JAK TO, ja nic nie widziałam xDDDD

No właśnie problem w tym, że ja też nic nie widziałam... Ani stroju ani nawet ramiączek od stanika Very Happy Dzięki Bogu, że cały czas były pod wodą i nie musiałam tego oglądać...
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sie 04, 2012 6:00 pm

Ej no, zabijcie mnie ale obejrzałam końcówkę tego filmiku i wciąż uważam, że one pływają nago... Ja tam nie widzę żadnych ramiączek - ani od stanika ani tym bardziej od stroju. Także FUUUUJ.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sob Sie 04, 2012 6:07 pm

Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie Razz takze nie fuj Razz widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD

Ostatnio zmieniony przez Joanna dnia Sob Sie 04, 2012 6:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Sie 04, 2012 6:09 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nadal obstawiam, że jednak Paige ma stój, nie wiem jak z Emily Laughing
Poza tym obejrzałam tę scenę 5 razy ... Rolling Eyes
[You must be registered and logged in to see this image.]

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Sie 04, 2012 6:10 pm

Joanna napisał:Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie Razz takze nie fuj Razz widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD

to czy mają koszulki czy nie, nie zmienia tego, że to FUJKA! Po prostu albo większa albo nie Laughing Laughing Laughing

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sob Sie 04, 2012 6:11 pm

Poza tym Paige miała fioletowa koszulke wiec dobrze widac a Emily białe\ą co może nie byc juz tak dobrze widoczne Razz ale skoro Paige jest w ubraniu to Emily pływałą by bez ubrania?? xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sob Sie 04, 2012 6:14 pm

Marta napisał:
Joanna napisał:Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie Razz takze nie fuj Razz widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD

to czy mają koszulki czy nie, nie zmienia tego, że to FUJKA! Po prostu albo większa albo nie Laughing Laughing Laughing

póki tylko pływaja razem to nie zbyt fuj Razz gdyby coś innego robiły bądź pływały bez ubrań byłoby wielkie i odrażające FUJ Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Sie 04, 2012 6:18 pm

Joanna napisał:
Marta napisał:

póki tylko pływaja razem to nie zbyt fuj Razz gdyby coś innego robiły bądź pływały bez ubrań byłoby wielkie i odrażające FUJ Razz

No dobra, idę na kompromis, to tylko mała fujka, chociaż wszystko co jest związane z Emily to fujka, ale to inny temat;) haha

W ogóle o czym my piszemy Laughing Laughing Laughing Laughing
I oczywiście ten temat zaczął nie kto inny jak Karolina! Laughing Laughing

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sie 04, 2012 6:19 pm

No kurczę ja tam widzę paskudne gołe plecy Em!;(
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Sie 04, 2012 6:20 pm

Ok, spojrzałam jeszcze raz. Rzeczywiście, Paige ma koszulkę. Co do Emily nadal nie jestem pewna, ale w sumie to logiczne, że sama nie wyskoczyła topless przy ubranej Paige:D

Tak czy inaczej, niesmak pozostałSad
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sob Sie 04, 2012 6:21 pm

Marta napisał:
Joanna napisał:
Marta napisał:

No dobra, idę na kompromis, to tylko mała fujka, chociaż wszystko co jest związane z Emily to fujka, ale to inny temat;) haha

z tym sie zgodze xD i jak na złość Emily jest coraz więcej niż mniej ;/ Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sie 04, 2012 6:23 pm

Karolina napisał:Ok, spojrzałam jeszcze raz. Rzeczywiście, Paige ma koszulkę. Co do Emily nadal nie jestem pewna, ale w sumie to logiczne, że sama nie wyskoczyła topless przy ubranej Paige:D

Tak czy inaczej, niesmak pozostałSad

Po Emily akurat wszystkiego mozna się spodziewać, także nie wykluczajmy tej opcji xD Może znowu ktoś ją naćpał i za dwa odcinki tego pocałunku też nie będzie pamiętać Razz

Cholera, o czym my gadamy xD Rozumiem, gdybyśmy analizowały, czy Wren pływał nago, czy w kąpielówkach, ale Emily i Paige, no proszę was ;D Zachowajmy ten wątek na lepsze okazje xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Sie 04, 2012 6:27 pm

Joanna napisał:
Marta napisał:
Joanna napisał:
Marta napisał:

z tym sie zgodze xD i jak na złość Emily jest coraz więcej niż mniej ;/ Razz

A już myślałam, że to tylko ja po prostu mam uczulenie na Emily i zauważam więcej jej wątków, niż reszty Laughing Jeszcze Emily jako postać nie byłaby taka tragiczna może, gdyby nie ta dziwna aktorka!!
Może i jest ładna, ale talentu to ona ma tyle co Rudi Schuberth włosów na głowie.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sob Sie 04, 2012 6:39 pm

Marta dla mnie postać Emily jest tak samo denerwująca i drażniąca w serialu jak i w książce xD więc nie wiem jaka aktorka mogłaby grać postać Emily i jakie powinna mieć wątki w serialu/ książce tak by nie działała na mnie drażniąco xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Sie 04, 2012 6:45 pm

Joanna napisał:Marta dla mnie postać Emily jest tak samo denerwująca i drażniąca w serialu jak i w książce xD więc nie wiem jaka aktorka mogłaby grać postać Emily i jakie powinna mieć wątki w serialu/ książce tak by nie działała na mnie drażniąco xD

W książce też taka jest? Very Happy Ja nie czytałam, ani jednej części więc nie mam zdania na ten temat xD
Wątki Emily na ogół są nudne, ale myślę, że kilka z nich dałoby się uratować dobrą grą i wprowadziło by coś nowego. Tak jak ta scena z 2 sezonu, co sama poszła do tej szklarni, czy co to tam było, spotkać się z A. Ogólnie cały odcinek był fajny, ale aktorka grająca Emily według mnie się nie spisała Very Happy
Jedyny moment naprawdę dobry w jej wykonaniu, to koniec 2 sezonu, jak dowiedziała się o śmierci Mayi.

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sob Sie 04, 2012 6:52 pm

tak samo nudna jest w książce, jak pierwszy raz czytałam to zmuszałąm sie w rozdziałach o Emily, ale później to omijałam jej wątki xD a przeczytałam 7 części Pretty Little Liars xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 13 z 40 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Powrót do góry