Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 13 z 40
Strona 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Marta gratuluje odnalezienia skarbu Toudi jest super Nie to co Toby
Jeśli nadal będziemy robić napisy z Bru to dalej będę pisać Toudi xd
Jeśli nadal będziemy robić napisy z Bru to dalej będę pisać Toudi xd
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Hm, Ewa, nie chcę ci psuć zabawy, ale w napisach dla publiki chodzi o to, żeby były dokładnie, Toudi może zostać źle odebrane xD Możemy robić dwie wersje, dla Marty i dla ogółu hahaha
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Pasi xd
Marta jesteś tak wyjątkowa,że będziesz mieć napisy na wyłączność
Marta jesteś tak wyjątkowa,że będziesz mieć napisy na wyłączność
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
hahahahahahaha
Piszcie normalnie, ja oczyma swojej wyobraźni i tak będę tam widziała napis Toudi Ale miło mi
Piszcie normalnie, ja oczyma swojej wyobraźni i tak będę tam widziała napis Toudi Ale miło mi
Go??- Gość
Tak sobie obejrzałam najnowszy odcinek po raz drugi, bo za pierwszym razem oglądałam o tej 2 w nocy i co chwilę przysypiałam -.- Emily jest o wieeele za dużo w tym serialu;/ ile można oglądać jej rozterki, w ogóle 'tej nocy' była też u Paige... to co ona pół Rosewood obleciała? I rozwaliło mnie to ich pływanie w basenie, romantico:D W ogóle, moim zdaniem, Wren traci swój urok, nie podobał mi się w tym odcinku.. a jego całus z Hanną to było oczywiście wiele hałasu o nic. Co mi się podobało? Na pewno sceny Caleba i Spencer, obojętne mi jest czy zrobią z nich parę czy nie, ale pasują mi do siebie na pewno jako przyjaciele Mamusia z piekła rodem Ezry też na + no i może coś ciekawego znajdą na stronie.
Kolejny odcinek zapowiada się oczywiście ciekawe, ale czy taki będzie...
Kolejny odcinek zapowiada się oczywiście ciekawe, ale czy taki będzie...
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Mnie rozwalił ten ich styl pływania xD Niby wielkie pływaczki a nawet głowy pod wodę nie zanurzuły, pewnie coby im się makeup nie rozmazał ;DD
Ja się nie mogę doczekać kolejnego odcinka, bo wiadomo, NOEL <3 A może jeszcze Aria się pokłóci z Ezrą i wpadnie w ramiona swojej dawnej miłości... ach, wyobraźnia xD
Ja się nie mogę doczekać kolejnego odcinka, bo wiadomo, NOEL <3 A może jeszcze Aria się pokłóci z Ezrą i wpadnie w ramiona swojej dawnej miłości... ach, wyobraźnia xD
Mnie najbardziej w ich pływaniu obrzydziło to, że one chyba robiły to nago;/ BLE BLE BLE!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:Mnie najbardziej w ich pływaniu obrzydziło to, że one chyba robiły to nago;/ BLE BLE BLE!
?!?!?!?! JAK TO, ja nic nie widziałam xDDDD
[You must be registered and logged in to see this link.]
Były ubrane na szczęście! ;D No chyba, że to tylko włosy a nie czarny strój kąpielowy
W filmiku na samym końcu jest ten jakże przeuroczy moment
Były ubrane na szczęście! ;D No chyba, że to tylko włosy a nie czarny strój kąpielowy
W filmiku na samym końcu jest ten jakże przeuroczy moment
Go??- Gość
brulion napisał:Karolina napisał:Mnie najbardziej w ich pływaniu obrzydziło to, że one chyba robiły to nago;/ BLE BLE BLE!
?!?!?!?! JAK TO, ja nic nie widziałam xDDDD
No właśnie problem w tym, że ja też nic nie widziałam... Ani stroju ani nawet ramiączek od stanika Dzięki Bogu, że cały czas były pod wodą i nie musiałam tego oglądać...
Ej no, zabijcie mnie ale obejrzałam końcówkę tego filmiku i wciąż uważam, że one pływają nago... Ja tam nie widzę żadnych ramiączek - ani od stanika ani tym bardziej od stroju. Także FUUUUJ.
Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie takze nie fuj widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD
Ostatnio zmieniony przez Joanna dnia Sob Sie 04, 2012 6:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nadal obstawiam, że jednak Paige ma stój, nie wiem jak z Emily
Poza tym obejrzałam tę scenę 5 razy ...
Nadal obstawiam, że jednak Paige ma stój, nie wiem jak z Emily
Poza tym obejrzałam tę scenę 5 razy ...
Go??- Gość
Joanna napisał:Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie takze nie fuj widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD
to czy mają koszulki czy nie, nie zmienia tego, że to FUJKA! Po prostu albo większa albo nie
Go??- Gość
Poza tym Paige miała fioletowa koszulke wiec dobrze widac a Emily białe\ą co może nie byc juz tak dobrze widoczne ale skoro Paige jest w ubraniu to Emily pływałą by bez ubrania?? xD
Joanna- Blair & Naley
Marta napisał:Joanna napisał:Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie takze nie fuj widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD
to czy mają koszulki czy nie, nie zmienia tego, że to FUJKA! Po prostu albo większa albo nie
póki tylko pływaja razem to nie zbyt fuj gdyby coś innego robiły bądź pływały bez ubrań byłoby wielkie i odrażające FUJ
Joanna- Blair & Naley
Joanna napisał:Marta napisał:Joanna napisał:Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie takze nie fuj widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD
póki tylko pływaja razem to nie zbyt fuj gdyby coś innego robiły bądź pływały bez ubrań byłoby wielkie i odrażające FUJ
No dobra, idę na kompromis, to tylko mała fujka, chociaż wszystko co jest związane z Emily to fujka, ale to inny temat;) haha
W ogóle o czym my piszemy
I oczywiście ten temat zaczął nie kto inny jak Karolina!
Go??- Gość
No kurczę ja tam widzę paskudne gołe plecy Em!;(
Ok, spojrzałam jeszcze raz. Rzeczywiście, Paige ma koszulkę. Co do Emily nadal nie jestem pewna, ale w sumie to logiczne, że sama nie wyskoczyła topless przy ubranej Paige:D
Tak czy inaczej, niesmak pozostał
Marta napisał:Joanna napisał:Marta napisał:Joanna napisał:Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie takze nie fuj widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD
No dobra, idę na kompromis, to tylko mała fujka, chociaż wszystko co jest związane z Emily to fujka, ale to inny temat;) haha
z tym sie zgodze xD i jak na złość Emily jest coraz więcej niż mniej ;/
Joanna- Blair & Naley
Karolina napisał:Ok, spojrzałam jeszcze raz. Rzeczywiście, Paige ma koszulkę. Co do Emily nadal nie jestem pewna, ale w sumie to logiczne, że sama nie wyskoczyła topless przy ubranej Paige:D
Po Emily akurat wszystkiego mozna się spodziewać, także nie wykluczajmy tej opcji xD Może znowu ktoś ją naćpał i za dwa odcinki tego pocałunku też nie będzie pamiętać
Cholera, o czym my gadamy xD Rozumiem, gdybyśmy analizowały, czy Wren pływał nago, czy w kąpielówkach, ale Emily i Paige, no proszę was ;D Zachowajmy ten wątek na lepsze okazje xD
Joanna napisał:Marta napisał:Joanna napisał:Marta napisał:Joanna napisał:Karolina one pływały w ubraniach ;p czy całkowicie to nie wiem ale widać ze mają koszulki na sobie takze nie fuj widac od 4:48 ze sa w koszulkach xD
z tym sie zgodze xD i jak na złość Emily jest coraz więcej niż mniej ;/
A już myślałam, że to tylko ja po prostu mam uczulenie na Emily i zauważam więcej jej wątków, niż reszty Jeszcze Emily jako postać nie byłaby taka tragiczna może, gdyby nie ta dziwna aktorka!!
Może i jest ładna, ale talentu to ona ma tyle co Rudi Schuberth włosów na głowie.
Go??- Gość
Marta dla mnie postać Emily jest tak samo denerwująca i drażniąca w serialu jak i w książce xD więc nie wiem jaka aktorka mogłaby grać postać Emily i jakie powinna mieć wątki w serialu/ książce tak by nie działała na mnie drażniąco xD
Joanna- Blair & Naley
Joanna napisał:Marta dla mnie postać Emily jest tak samo denerwująca i drażniąca w serialu jak i w książce xD więc nie wiem jaka aktorka mogłaby grać postać Emily i jakie powinna mieć wątki w serialu/ książce tak by nie działała na mnie drażniąco xD
W książce też taka jest? Ja nie czytałam, ani jednej części więc nie mam zdania na ten temat xD
Wątki Emily na ogół są nudne, ale myślę, że kilka z nich dałoby się uratować dobrą grą i wprowadziło by coś nowego. Tak jak ta scena z 2 sezonu, co sama poszła do tej szklarni, czy co to tam było, spotkać się z A. Ogólnie cały odcinek był fajny, ale aktorka grająca Emily według mnie się nie spisała
Jedyny moment naprawdę dobry w jej wykonaniu, to koniec 2 sezonu, jak dowiedziała się o śmierci Mayi.
Go??- Gość
tak samo nudna jest w książce, jak pierwszy raz czytałam to zmuszałąm sie w rozdziałach o Emily, ale później to omijałam jej wątki xD a przeczytałam 7 części Pretty Little Liars xD
Joanna- Blair & Naley
Strona 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 13 z 40
Pozwolenia na tym forum: