Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 15 z 40
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
hahaha April naprawde ci sie musi nudzić
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Ja zagłosowałam na wszystkie kłamczuchy xd
Spencer lubię za to,że jest mądra i zawsze dąży do tego na czym jej zależy.Hanna uwielbiam za wszystko,dosłownie wyczekuje aż pojawi się na ekranie bo zawsze jakoś podratuje odcinek.Arię lubię za to,że jest taką cichą wodą,czasem w ogóle nie spodziewam się po niej żadnej reakcji a miło zaskoczy.Emily dostała mój głos bo gdyby nie ona nie mogłabym na nic narzekać a tak jest i dzięki niej moje życie staje się lepszego każdego dnia,a sceny z jej udziałem aż powodują,że odcinek mojego ulubionego PLL się wydłuża xd Alison z kolei jest głównym powodem dla którego powstało PLL więc trzeba ją jakoś docenić,poza tym uwielbiam wspomnienia dziewczyn z nią związane
Spencer lubię za to,że jest mądra i zawsze dąży do tego na czym jej zależy.Hanna uwielbiam za wszystko,dosłownie wyczekuje aż pojawi się na ekranie bo zawsze jakoś podratuje odcinek.Arię lubię za to,że jest taką cichą wodą,czasem w ogóle nie spodziewam się po niej żadnej reakcji a miło zaskoczy.Emily dostała mój głos bo gdyby nie ona nie mogłabym na nic narzekać a tak jest i dzięki niej moje życie staje się lepszego każdego dnia,a sceny z jej udziałem aż powodują,że odcinek mojego ulubionego PLL się wydłuża xd Alison z kolei jest głównym powodem dla którego powstało PLL więc trzeba ją jakoś docenić,poza tym uwielbiam wspomnienia dziewczyn z nią związane
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Głos na Hanne... ja najmniej lubię Spencer.
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Ja też na Hanne. Uwielbiam ją za szczerość i bezpośredniość, w ogóle jest kochana <3 no i za to, ze ma najwspanialszą mamę i świetnego chłopaka
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Też uwielbiam mamę Hanny Jest zdecydowanie najfajniejsza spośród wszystkich matek z PLL Chociaż mamę Arii też polubiłam
Go??- Gość
juz niedlugo bedzie przerwa w emisji i bedzie tylko specjalny odcinek halloweenowy tak? nie wiem czemu,ale mam wrazenie ze bedzie jakies wielkie zaskoczenie w tym ostatnim odcinku przed przerwą. Do głowy mi przyszło,ze np wtedy co Emily nic nie pamieta z tej nocy kiedy wykopano ciało Ali nie tylko była u Paige, ale byc moze ktos np ja zgwałcił (może "A"??!!)i np w ostanim odcinku bedzie jej sie spoznial okres i dostanie sms-a, " w Twoim brzuchu jest małe"A". o matko chyba trochę przesadzilam ,ale byłby SZOK.aaa przyszło mi to do glowy bo spoiler ...w ksiazce bylo,ze Ems zaszła w ciąże
shiva89- Delena & Nemily
W tym roku chyba nie będzie odcinka halloweenowego. Gdyby był, to już by było to wiadomo raczej :> W zeszłym roku to był chyba pomysł stacji i sporo seriali robiło wtedy dodatkowy odcinek na Halloween, to się chyba nazywało 13 Nights of Halloween.
Matko to by chyba była już przesada xDDDD
Matko to by chyba była już przesada xDDDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
ja czytałam, ze ma byc w październiku.
shiva89- Delena & Nemily
Będzie odcinek halloweenowy, to już zostało potwierdzone, pisałam chyba o tym tutaj. Tym razem nie będzie retrospekcji, wszystko odbędzie się w rzeczywistym serialowym czasie.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Shiva tak, odcinek ostatni nazywa sie The Lady Killer (Kobieta zabójca; Zabójcza kobieta *) i w tym odcinku mamy poznać zabójce Mayi jeśli sie nie myle odcinek ma być 28 sierpnia xD
na bank w śmierć May jest zamieszana PAige i tak jak juz wcześniej napisałam to ona zabiła Maye bo była zazdrosna o Emily, która jak wiadomo kochała Maye a Paige była tylko jej przyjaciółka xD
natknełąm sie na stronie prettylittleliars.com.pl na taka informacje ze na samym początku:
-Shay (Emily) miała najpierw grać Spencer
-Ashley (Hanna) miała najpierw grać także Spencer
-Troian (Spencer) miała najpierw grać Hannę
ciekawe w takim wypadku kto mial grać Emily, bo ponoc Lucy ( Aria) od początku miałą grać Arie xD
Shay jako Spencer?? o matko xD dobrze ze sie opamiętali xD
na bank w śmierć May jest zamieszana PAige i tak jak juz wcześniej napisałam to ona zabiła Maye bo była zazdrosna o Emily, która jak wiadomo kochała Maye a Paige była tylko jej przyjaciółka xD
natknełąm sie na stronie prettylittleliars.com.pl na taka informacje ze na samym początku:
-Shay (Emily) miała najpierw grać Spencer
-Ashley (Hanna) miała najpierw grać także Spencer
-Troian (Spencer) miała najpierw grać Hannę
ciekawe w takim wypadku kto mial grać Emily, bo ponoc Lucy ( Aria) od początku miałą grać Arie xD
Shay jako Spencer?? o matko xD dobrze ze sie opamiętali xD
Joanna- Blair & Naley
Bardziej i tak mnie zastanawia Troian jako Hanna:D Nie wyobrażam jej sobie w roli, bądź co bądź, co nieco głupiutkiej Hanny:D
ja ani Ashley ani Shay ( tym bardziej) nie wyobrażam sobie w roli "mózgu" Spencer xD "mózgu" bo Spencer jest z całej czwórki najmądrzejsza
a zreszta Troian wygląda na takiego kujona troche wiec nie widze jej w roli Hanny, która do kujonów jak wiemy nie należy xD
a zreszta Troian wygląda na takiego kujona troche wiec nie widze jej w roli Hanny, która do kujonów jak wiemy nie należy xD
Joanna- Blair & Naley
moze w koncu sie cos wyjasni. Tez mi sie wydaje ,ze Paige zabila Maye. i jeszcze dodatkowo pewnie byla zakochana tez w Ali. Spencer jako Hanna? hehe
shiva89- Delena & Nemily
Ja sobie tak pomyślałam, że skoro była tak zakochana w Ali to może to ona wykopała jej ciało i teraz mieszka z nią w pokoju
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Dla mnie to jest za proste, żeby to Paige ją zabiła xD Nie wiem, kto, ale raczej nie ona. Garrett też nie.
btw, wiedziałam, że zapomną o wątku dziecka Melissy xD Chyba, że wyjaśnili to całkiem a ja nie pamiętam -.-
btw, wiedziałam, że zapomną o wątku dziecka Melissy xD Chyba, że wyjaśnili to całkiem a ja nie pamiętam -.-
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
wyjaśnili to tylko tyle ze stracila dziecko niedługo po tym jak znalazla ciało Iana ale czemu udawałą ciaze to nie pamiętam ;p wiec chyba ci nie pomogłam
Joanna- Blair & Naley
A może to Nate zabił Maye? Według mnie ten koleś ma coś do ukrycia. Nie wydaje mi się, że jest kuzynem Mayi, tylko udaje. Dlaczego? Tego nie wiem.
Shay jako Spencer?! Hahhaha to byłaby masakra. Robiłaby głupie minki i udawałaby mądrą.
Shay jako Spencer?! Hahhaha to byłaby masakra. Robiłaby głupie minki i udawałaby mądrą.
desertrose napisał:A może to Nate zabił Maye? Według mnie ten koleś ma coś do ukrycia. Nie wydaje mi się, że jest kuzynem Mayi, tylko udaje. Dlaczego? Tego nie wiem.
To miałoby sens! Wciąż pamiętam tę dziwną scenę z listem czy czymś... No i ostatnio ta sytuacja w domku jak czaił się w środku nocy i przestraszył biedną Emiluś;*
Ej, też tak na początku pomyślałam xD Bo morderca Mayi = bliska osoba Emily.Marta napisał:To matka Emily ją zabiła
Ale potem stwierdziłam, że twórcy serialu nie zabrnęliby aż tak daleko.
Karolina napisał:desertrose napisał:A może to Nate zabił Maye? Według mnie ten koleś ma coś do ukrycia. Nie wydaje mi się, że jest kuzynem Mayi, tylko udaje. Dlaczego? Tego nie wiem.
To miałoby sens! Wciąż pamiętam tę dziwną scenę z listem czy czymś... No i ostatnio ta sytuacja w domku jak czaił się w środku nocy i przestraszył biedną Emiluś;*
I ostatnio jak kupowali prezent dla Jenny. Skąd mógł wiedzieć jakie kolczyki miała Maya, skoro długo się nie widzieli? Wytłumaczenie 'pewnie widziałem na zdjęciu' do mnie nie przemawia.
Dziewczyny za bardzo wszystkim ufają.
biedna Emiluś? Hahhaha
Karolina napisał:desertrose napisał:A może to Nate zabił Maye? Według mnie ten koleś ma coś do ukrycia. Nie wydaje mi się, że jest kuzynem Mayi, tylko udaje. Dlaczego? Tego nie wiem.
Autentycznie oplułam się sokiem jak to przeczytałam
desertrose napisał:Ej, też tak na początku pomyślałam xD Bo morderca Mayi = bliska osoba Emily.Marta napisał:To matka Emily ją zabiła
Ale potem stwierdziłam, że twórcy serialu nie zabrnęliby aż tak daleko.
Nie no raczej traktuję to w formie żartu, bo mimo kilku pasujących elementów, to jednak byłaby za duża drama jednak.
Go??- Gość
Marta napisał:Karolina napisał:desertrose napisał:A może to Nate zabił Maye? Według mnie ten koleś ma coś do ukrycia. Nie wydaje mi się, że jest kuzynem Mayi, tylko udaje. Dlaczego? Tego nie wiem.
Autentycznie oplułam się sokiem jak to przeczytałam
Widać, że Karolina bardzo kocha Emily xD ale nie dziwię się jej. Przecież to taka fascynująca postać
Strona 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 15 z 40
Pozwolenia na tym forum: