Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 16 z 40
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Aby potwierdzić moje słowa jaka to Emily jest 'wspaniała' przygotowałam dla Was kilka zdjęć. Wyrażają emocje tej postaci Jeśli nie czujesz się na siłach, nie oglądaj tego
Może być?
- Spoiler:
- Emily zrozpaczona
[You must be registered and logged in to see this image.]
Emily się uśmiecha
Emily, gdy pragnie zemsty
Myśląca Emily (o dziwo to idzie jej nawet nieźle)
Emily, gdy usłyszy złą wiadomość
Może być?
Aby potwierdzić moje słowa jaka to Emily jest 'wspaniała' przygotowałam dla Was kilka zdjęć. Wyrażają emocje tej postaci Jeśli nie czujesz się na siłach, nie oglądaj tego
- Spoiler:
Emily się uśmiecha
I zirytowana Emily
desertrose napisał:Aby potwierdzić moje słowa jaka to Emily jest 'wspaniała' przygotowałam dla Was kilka zdjęć. Wyrażają emocje tej postaci Jeśli nie czujesz się na siłach, nie oglądaj tego
- Spoiler:
Emily zrozpaczona
Emily się uśmiecha
Może być?
Teraz kocham ją jeszcze bardziej
Dziękuję Edi ;*
Go??- Gość
Kurcze, przez przypadek dodałam to dwa razy. I w pierwszym poście pokasowała się polowa obrazków Chyba Emily zauroczyla moja wypowiedź xD ach... wszystkie Emily są takie same
Czy widzieliście kiedykolwiek chemie między Spencer a Calebem? Bo Marlene tak (ta kobieta doprowadza mnie do szału)
Sorry, ale ja nie widzę między nimi żadnej chemi. Mogą być przyjaciółmi, ale nic więcej.
Czy jest możliwe, że chemia między Spencer i Calebem rozwinie się w coś więcej?
Prawdopodobnie nie, przynajmniej nie w najbliższym czasie. Nie tylko tam były mocne wskazówki, że Caleb i Hanna (Ashley Benson) ponownie połączą się, ale po odcinku Marlene King tweetowała, że ona „widziała” chemię pomiędzy Spencer i Calabem, „ale kłamczuchy nie kradną nawzajem chłopaków”.
Marlene złożyła podobną kwestię w niedawnym wywiadzie dla The Insider mówiąc, że Spencer i Caleb „razem mają niesamowitą chemię”, ale są „tylko przyjaciółmi”. Wyjaśniła, że kłamczuchy głęboko odczuwają przyjaźnie, które są „bardzo ważne” do pokazania. W swej istocie Pretty Little Liars to przejście do historii tych 4 przyjaciółek.
Sorry, ale ja nie widzę między nimi żadnej chemi. Mogą być przyjaciółmi, ale nic więcej.
Ja też czułam. Ja nawet czułam chemię Caleba z Arią xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Ja najbardziej odczuwam chemię Emily i Mayi/Paige/Samary/jakiejkolwiek-innej-lesbijski-z-Rosewood więc niestety zazwyczaj chemia innych postaci mi umyka:(
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina,
Spencer niech lepiej pilnuje Wrena, a nie zajmuje się swetrami Caleba. Jeśli zrobią Wrennę, to nie chcę motywu pt. "zamieńmy się chłopakami". Tylko Spencer uświadamiającą sobie, że doktor W. to miłość jej życia i walczącą o niego! Mam rację?
Co do Caleba. Dla mnie zastanawiający jest ten nagły przypływ gotówki. Jego matka odnalazła się już wcześniej, a wspomaga go finansowo dopiero teraz? Poświęcenie tyle cennego czasu na antenie na rozmowę o swetrze za 400 dolców nie jest przypadkowe. Coś tu jest nie tak. W dodatku ostatnia scena w tym odcinku, wg mnie może wskazywać na niego.
Spencer niech lepiej pilnuje Wrena, a nie zajmuje się swetrami Caleba. Jeśli zrobią Wrennę, to nie chcę motywu pt. "zamieńmy się chłopakami". Tylko Spencer uświadamiającą sobie, że doktor W. to miłość jej życia i walczącą o niego! Mam rację?
Co do Caleba. Dla mnie zastanawiający jest ten nagły przypływ gotówki. Jego matka odnalazła się już wcześniej, a wspomaga go finansowo dopiero teraz? Poświęcenie tyle cennego czasu na antenie na rozmowę o swetrze za 400 dolców nie jest przypadkowe. Coś tu jest nie tak. W dodatku ostatnia scena w tym odcinku, wg mnie może wskazywać na niego.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Vivien z tą ostatnią sceną mam podobnie.Uważam,że tam była matka Caleba a później jak w promo zobaczyłam Caleba i jego
- Spoiler:
- I'm "A".
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Mi Caleb nawet przez myśl nie przeszedł ale teraz jak czytam Wasze wypowiedzi to w sumie trochę to ma sens tylko, że promo kolejnego odcinka chyba temu zaprzecza bo wiadomo, że to podpucha tylko, na pewno nie daliby nam tego jak na tacy tak wcześnie i na dodatek w promo. Zresztą ktoś już pisał chyba jak to ma wyglądać także raczej Caleb odpada Paige za bardzo oczywista wg mnie, prędzej chcą naszą uwagę odwrócić i dlatego na nią kierują nasze podejrzenia. Za to Nate na bank coś kombinuje.
Co do Ezry to wcale nie jest takie pewne skąd ma te pieniądze bo chyba nie było powiedziane, że od rodziny(albo coś przeoczyłam ), wątpię, że pieniądze od matki by trzymał w worku, w szufladzie ze skarpetami, poza tym podobno nie chce utrzymywać kontaktów z rodziną.
Jeśli chodzi o ankietę to nie zorientowałam się, że można zaznaczyć więcej niż jedną kłamczuchę i zaznaczyłam tylko Hannę ale jakbym drugi raz mogła głosować to jeszcze na Spencer bym oddała głos
Co do Ezry to wcale nie jest takie pewne skąd ma te pieniądze bo chyba nie było powiedziane, że od rodziny(albo coś przeoczyłam ), wątpię, że pieniądze od matki by trzymał w worku, w szufladzie ze skarpetami, poza tym podobno nie chce utrzymywać kontaktów z rodziną.
Jeśli chodzi o ankietę to nie zorientowałam się, że można zaznaczyć więcej niż jedną kłamczuchę i zaznaczyłam tylko Hannę ale jakbym drugi raz mogła głosować to jeszcze na Spencer bym oddała głos
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Niby nie było dokładnie powiedzianego jak z Ezrą ale ja myślę,że on bierze od nich kasę i tylko mówi że nie chce znać rodziny.Może ma jakieś mroczne powiązania z nimi i dopiero poznamy je po tym jak powiedziano nam że oni mają kasę ? Kto tam wie ...
Mam takie pytanie: Kto dziś ogląda na żywo PLL ?
Mam takie pytanie: Kto dziś ogląda na żywo PLL ?
Ostatnio zmieniony przez GossipGirl dnia Pon Sie 06, 2012 5:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ewa- Chair & Ness
Bru ;( Wszystko mi zepsułaś Chciałam zobaczyć kto jeszcze chętnie czeka na odcinki w poniedziałki i zechce z nami oglądać
Ewa- Chair & Ness
Ewa ja odpadam xD robie prawo jazdy i od 7 d 9 mam jazdy i musze sie wyspać
mi na początku bylo trudno sie przestawic z wtorku na środe na kolejny odcinek i teraz tez czasem mam momenty we wtorki rano ze szukam strony gdzie odcinek sie najszybciej pojawił
a może Ezra sprzedał pare pamiątek po dziadkach, w tajemnicy przed mamusia i dlatego ma pieniadze, ale to nie tłumaczy tego czemu kase trzyma w worku w szafce.. teraz mi do glowy przyszlo ze moze Ezra sprzedał cos "A" i "a" mu zapłaciło w gotówce stąd te pieniadze w worku, a Ezra jest zbyt zajety byciem bezrobotnym ze zapomina isc do banku by przelac te pieniadze sobie na konto
Caleb z tym jego "I'm A " to pewnie wyjete z kontekstu sceny jest bysmy przezywli szok na te słowa, ktore mówi jeden z ulubionych bohaterów
mi na początku bylo trudno sie przestawic z wtorku na środe na kolejny odcinek i teraz tez czasem mam momenty we wtorki rano ze szukam strony gdzie odcinek sie najszybciej pojawił
a może Ezra sprzedał pare pamiątek po dziadkach, w tajemnicy przed mamusia i dlatego ma pieniadze, ale to nie tłumaczy tego czemu kase trzyma w worku w szafce.. teraz mi do glowy przyszlo ze moze Ezra sprzedał cos "A" i "a" mu zapłaciło w gotówce stąd te pieniadze w worku, a Ezra jest zbyt zajety byciem bezrobotnym ze zapomina isc do banku by przelac te pieniadze sobie na konto
Caleb z tym jego "I'm A " to pewnie wyjete z kontekstu sceny jest bysmy przezywli szok na te słowa, ktore mówi jeden z ulubionych bohaterów
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna uwielbiam Cię ! Ja myślałam że to tylko ja mam taki problem że planuje i o 1:59 przypominam sobie,że to nie dziś -.-
Pewnie masz racje tym kontekstem tak jak było z pocałunkiem no ale jednak nie chce tego
Ezra to w ogóle na nic nie ma czasu.Tylko czasem uda mu się znaleźć wolną chwilę na chińskie zupki...
Pewnie masz racje tym kontekstem tak jak było z pocałunkiem no ale jednak nie chce tego
Ezra to w ogóle na nic nie ma czasu.Tylko czasem uda mu się znaleźć wolną chwilę na chińskie zupki...
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Joanna uwielbiam Cię ! Ja myślałam że to tylko ja mam taki problem że planuje i o 1:59 przypominam sobie,że to nie dziś -.-
- Spoiler:
- O właśnie, wiedziałam że mam na coś ochotę!!
Dzięks ;D
Nie chciałabym, żeby wplątali w coś Caleba, nie chcę
Go??- Gość
Marta zawszę chętnie służę pomocą Z tego wszystkiego aż sama mam ochotę na chińską zupkę
Ewa- Chair & Ness
Ale świństwa jecie, sama chemia xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
A mnie ta czołówka lekko przeraża Ale trzeba przyznać, że do klimatu serialu pasuje idealnie
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
'The Lady Killer' (letni finał) - ZDJĘCIE
- Spoiler:
Jak myślicie co się stało? Mam dziwne przeczucie, że ktoś miał wypadek. Może Caleb, Ashley albo Lucas? Hanna wygląda na najbardziej roztrzęsioną stąd moje przypuszczenia.
Strona 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 16 z 40
Pozwolenia na tym forum: