Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 17 z 40
Strona 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Stawiam na Caleba... I gdzie jest Emilka?!
PS.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Melissa ma takiego samego laptopa jak A. Moim zdaniem to przypadek albo błąd scenarzystów i nie sugerowałabym się tym aż tak, żeby od razu brać Melissę jako A za pewnik, ale zawsze to ciekawy detal.
PS.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Melissa ma takiego samego laptopa jak A. Moim zdaniem to przypadek albo błąd scenarzystów i nie sugerowałabym się tym aż tak, żeby od razu brać Melissę jako A za pewnik, ale zawsze to ciekawy detal.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Może spełniły się wszystkie prośby 'fanów' Emily i to jej coś się stało
Ooo nigdy nie zauważyłabym, że Melissa i A mają takie same laptopy.
Ciekawe, ciekawe... albo było to zamierzone, albo jak już wspomniałaś błąd scenarzystów.
Ooo nigdy nie zauważyłabym, że Melissa i A mają takie same laptopy.
Ciekawe, ciekawe... albo było to zamierzone, albo jak już wspomniałaś błąd scenarzystów.
Błagam, niech Emilce się coś stanie :DDD Może okazało się, że to ona zamordowała Mayę, tylko znowu ktoś ją naćpał i tego nie pamięta, i to jest foto z jej aresztowania? ;D
Ogląda ktoś dzisiaj na żywo?
Ogląda ktoś dzisiaj na żywo?
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
O której to jest? O 2? Nie wiem czy będzie mi się chciało czekać. Jak nie zachce mi się spać to obejrzę.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
A może coś się Monie stanie? coś Aria i Spencer mało przejęte xD ja będę oglądać, ale jak znowu będzie mi się tak zacinać jak ostatnio to coś rozwalę -.-
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ja nie będę oglądać mimo że mam ochotę ale wiem,że później nie wstanę przed 12 a przecież napisy muszę z Bru dla Was zrobić
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ogląda ktoś na żywo teraz ?
Jestem właśnie po odcinku i powiem tylko WOW.
Jak dla mnie jeden z najlepszych jakie mieliśmy dotychczas.
Jestem właśnie po odcinku i powiem tylko WOW.
Jak dla mnie jeden z najlepszych jakie mieliśmy dotychczas.
Ewa- Chair & Ness
April napisał:A może coś się Monie stanie? coś Aria i Spencer mało przejęte xD ja będę oglądać, ale jak znowu będzie mi się tak zacinać jak ostatnio to coś rozwalę -.-
Też mi Mona przyszła na myśl jako pierwsza, może A będzie chciało ją ukarać za pomoc dziewczynom.
GossipGirl przez Ciebie aż mnie skręca żeby już obejrzeć nowy odcinek ale dopiero ok 15 będę mogła to zrobić
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgina nie oglądaj ! Czekaj na napisy moje i Bru
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Georgina nie oglądaj ! Czekaj na napisy moje i Bru
No dobra to chyba tak zrobię, że poczekam Poprzednio oglądałam w nocy i nie miałam okazji skorzystać z waszych napisów także teraz to zrobię
Justyna- Derena & Eden
Ja chyba ostatni raz w nocy oglądam, bo nieźle przysypiam ;/ ten serial czasem jest tak nudny, że nie da się inaczej miałam wrażenie, po tych wszystkich sneak peakach, że stary odcinek oglądam xD jedyne co mnie rozbudziło to
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jeśli faktycznie to ma być ktoś z tej listy to stawiam na Paige/Melissa xD
- Spoiler:
- sprawa Ezry i ciąży podczas gry nic się ciekawego nie stało, Jenna i Noel do siebie pasują - obojgu mam ochotę przywalić w twarz, nie wiem co myśleć o Cece.., Emily oglądająca filmiki byłej zieeew, fajnie widzieć razem Hannę i Caleba, ale to długo pewnie nie potrwa
- Spoiler:
- Hanna dała kosza Wrenowi, uuu, jeśli w finale faktycznie A coś zrobi Calebowi to będzie to pasować do teorii Wren=A haha no i oczywiście, że Caleb dowiedział się o A za dużo... ale wolę jednak dalej trzymać się Wrenowej teorii
Nate trochę nachalny dla Jenny, może faktycznie to jest ten były Mayi, który się jej naprzykrzał
Jeśli faktycznie to ma być ktoś z tej listy to stawiam na Paige/Melissa xD
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Hmmm nastawiałam się na więcej, szczerze mówiąc. Wątek Arii i Spencer na imprezie bardzo fajny (NOEL <3333), ale Emily w tym odcinku przebiła wszystko To głaskanie monitora aww[You must be registered and logged in to see this link.] Hanna i Caleb - fajnie, ale trochę nudno i za szybko moim zdaniem, mogliby ich jeszcze jakiś czas trzymać z dala od siebie, a zejście zostawić na letni finał. Ale pocałunek był niezły xD
Sekret Ezry - WTF. Naprawdę, nic lepszego nie można było wymyślić?
Nagrodę dla najlepszej sceny odcinka otrzymuje Maya i jej wiersz
W sumie to laski nic nowego w tym odcinku nie odkryły, a spodziewałam się, że odkryją wiele -.-
Promo i sneak-peeki 3x10:
Opis odcinka:
Sekret Ezry - WTF. Naprawdę, nic lepszego nie można było wymyślić?
Nagrodę dla najlepszej sceny odcinka otrzymuje Maya i jej wiersz
W sumie to laski nic nowego w tym odcinku nie odkryły, a spodziewałam się, że odkryją wiele -.-
Promo i sneak-peeki 3x10:
- Spoiler:
Opis odcinka:
- Spoiler:
- Chatka w lesie może być kluczem do morderstwa Mayi. Kiedy dziewczyny dowiadują się, że Noel i jego rodzinna chatka mieli coś wspólnego z "tamtą nocą" i prawdopodobnie ze zniknięciem Mayi, próbują poskładać elementy w całość. Hanna i Emily jadą do chatki w poszukiwaniu wskazówek łączących Mayę z tym miejscem, a Spencer węszy wokół Noela. Czy Noel naprawdę brał udział w morderstwie, czy blefuje razem z Jenną, żeby zwieść Kłamczuchy? W międzyczasie Aria próbuje uporać się z konsekwencjami poznania matki Ezry oraz przeszłością jej ukochanego.
shiva89 napisał:kiedy beda napisy??))
Już moja część u Bru,a ona swoją skończyła Kilka poprawek i jeszcze dziś Fajne jesteśmy,nie ma co
Bru nie narzekaj,odcinek był o wiele ciekawszy od poprzedniego i jak dla mnie można sporo nowych tropów wymyślić Ale pamiętaj to jest abc FAMILY xd
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:shiva89 napisał:kiedy beda napisy??))
Już moja część u Bru,a ona swoją skończyła Kilka poprawek i jeszcze dziś Fajne jesteśmy,nie ma co
Bru nie narzekaj,odcinek był o wiele ciekawszy od poprzedniego i jak dla mnie można sporo nowych tropów wymyślić Ale pamiętaj to jest abc FAMILY xd
zapomniałaś dodać że skromne również xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:GossipGirl napisał:shiva89 napisał:kiedy beda napisy??))
Skromne to przede wszystkim xd
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Joanna napisał:GossipGirl napisał:shiva89 napisał:kiedy beda napisy??))
i co my byśmy bez was zrobiły ?? xD
Joanna- Blair & Naley
no to super. to ja czekam z niecierpliwoscia na napisy;)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Joanna napisał:GossipGirl napisał:Joanna napisał:GossipGirl napisał:shiva89 napisał:kiedy beda napisy??))
Zostały przez kogoś zamordowane i ja z Bru byśmy dostawały tajemnicze smsy i musiały się dowiedzieć kto dokonał morderstwa xd
Oj,Ewa,Ewa,za dużo razy oglądałaś dziś już PLL xd
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Joanna napisał:GossipGirl napisał:Joanna napisał:GossipGirl napisał:shiva89 napisał:kiedy beda napisy??))
Zostały przez kogoś zamordowane i ja z Bru byśmy dostawały tajemnicze smsy i musiały się dowiedzieć kto dokonał morderstwa xd
Oj,Ewa,Ewa,za dużo razy oglądałaś dziś już PLL xd
hahaha :D:D padłam :D
oj Ewa, Ewa
Joanna- Blair & Naley
Super, że tak szybko napisy są, dzięki wielkie dziewczyny:* Lecę oglądać
Justyna- Derena & Eden
Również na napisy24 dodałam.Moje konto to bluesocks
Asia no co,to jeszcze nic xd mam dziś gorsze problemy z głową
edit: Znalazłam,też mnie i Bru na chomikuj gdzie jest free pobieranie odcinka z napisami:
edit2:online też jesteśmy [You must be registered and logged in to see this link.]
edit3: lepsza wersja online [You must be registered and logged in to see this link.]
edit4: wersja bez limitu [You must be registered and logged in to see this link.]
Asia no co,to jeszcze nic xd mam dziś gorsze problemy z głową
edit: Znalazłam,też mnie i Bru na chomikuj gdzie jest free pobieranie odcinka z napisami:
edit2:online też jesteśmy [You must be registered and logged in to see this link.]
edit3: lepsza wersja online [You must be registered and logged in to see this link.]
edit4: wersja bez limitu [You must be registered and logged in to see this link.]
Ostatnio zmieniony przez GossipGirl dnia Sro Sie 08, 2012 6:45 pm, w całości zmieniany 2 razy
Ewa- Chair & Ness
Strona 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 17 z 40
Pozwolenia na tym forum: