Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 18 z 40
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
A ja tylko dodam, ze cieszcie się, że nie widziałyście wczesnej wersji napisów, w której Ezra był w ciąży
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
brulion napisał:A ja tylko dodam, ze cieszcie się, że nie widziałyście wczesnej wersji napisów, w której Ezra był w ciąży
Bru <3 ;*
Jak dla mnie szkoda Biedne dziewczyny nie miały szansy wybuchnąć śmiechem jak dziadek Paige xd
Poza tym może Ezra w ciąży gdy był w liceum był fajny ?
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Oglądam właśnie nowy odcinek z waszymi napisami, rozwaliło mnie przetłumaczenie kulturalnego ezrowego 'keep walking' na swojskie 'wypierdalaj' hahaha:D
PS. Brat Ezry jest nawet niezły;)
PPS. Dzięki za pozdrowienia:*
PS. Brat Ezry jest nawet niezły;)
PPS. Dzięki za pozdrowienia:*
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ewa- Chair & Ness
Hahahaha "wypierdalaj" było bardzo kulturalne przecież xD
dzieki za pozdrowienia :*
ps. zaciążyć Ezre?? xD
dzieki za pozdrowienia :*
ps. zaciążyć Ezre?? xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Pod koniec mojej części napisów gdy jadłam śniadanie coś mi padło na mózg i gdy Aria pytała Ezre moje pytanie wyglądało tak "byłeś w ciąży,w liceum?"
Szczęście Bru robi korektę i poprawiła xd
Szczęście Bru robi korektę i poprawiła xd
Ewa- Chair & Ness
Karolina przecież mówiłam trochę wyżej,że jesteśmy fajne i bez nas to nie to samo
Ewa- Chair & Ness
Jak widać moje przekleństwa robią furorę xD Nie chciałam tłumaczyć "How the hell are you" jako "Jak się masz, do cholery" bo jaki student tak mówi ;D A co do "wypierdalaj" to miałam lekki dylemat, bo nie wyobrażam sobie Ezry mówiącego takim językiem, ale cóż. Może za tydzień będzie więcej przekleństw do stworzenia xD
Brat Ezry jest całkiem spoko, może się pojawi jeszcze <3 Powiedziałabym, że ma ochotę na Arię, ale moim zdaniem w tym odcinku wszyscy mieli ochotę na Arię, a Noel to już najbardziej
Brat Ezry jest całkiem spoko, może się pojawi jeszcze <3 Powiedziałabym, że ma ochotę na Arię, ale moim zdaniem w tym odcinku wszyscy mieli ochotę na Arię, a Noel to już najbardziej
Bru ja chce żeby było jak robić te przekleństwa jakieś ciążę też mogą być xd
Ewa- Chair & Ness
Obejrzałam. Mam ambiwalentne uczucia co do tego odcinka. Sceny z grą w prawdę były ok, na plus rozwijanie historii Ezry i jego rodziny oraz pojawienie się brata. Cieszę się też z tego, że Caleb wie o A, ale reszta to w sumie nudy. Aaa, no i soundtrack fajny;)
Wasze napisy dziewczyny wymiatają, przekleństwa nadają pikanterii i o wiele lepiej się z nimi ogląda, bardziej realnie Dziękuję za Wasz wysiłek:*
Co do odcinka to rewelacja to nie była ale zdecydowanie ciekawszy od poprzedniego, Cece coraz bardziej mnie ciekawi, bardzo podoba mi się jej postać. Cieszę się z Hanny i Caleba I tak jak Karolina już pisała, z tego, że Caleb wie o A. Brat Ezry wydaje się być ok ale irytuje mnie jego wygląd, sam Ezra jak zwykle nie wzbudza we mnie większych emocji, jedynie jego "wypierdalaj" na plus
Emily i Paige....
Co do odcinka to rewelacja to nie była ale zdecydowanie ciekawszy od poprzedniego, Cece coraz bardziej mnie ciekawi, bardzo podoba mi się jej postać. Cieszę się z Hanny i Caleba I tak jak Karolina już pisała, z tego, że Caleb wie o A. Brat Ezry wydaje się być ok ale irytuje mnie jego wygląd, sam Ezra jak zwykle nie wzbudza we mnie większych emocji, jedynie jego "wypierdalaj" na plus
Emily i Paige....
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Odcinek taki sobie. Właściwie to akcja ani trochę nie ruszyła do przodu. Na imprezie dziewczyny nie dowiedziały się praktycznie niczego, jedynie wiemy, że Emily w czasie "niepamiętnej" nocy odwiedziła dosłownie wszystkie miejsca
I coś mnie dziwi ta dobroć nowej koleżanki niby przekazała dokumenty Spencer, ale wcale bym się nie zdziwiła gdyby Spenc się jednak nie dostała na te studia.
Historia rodzinna Ezry jakoś nie porywa. W każdym serialu musi się pojawić jakaś szalona mamuśka z kasą, która ustawia syneczkowi życie. Nuda. Braciszek fajny:) Coś czuję, że będzie jeszcze mącił przez jakiś czas w życiu Ezry Już się zadomowił w mieszkaniu, odbiera jego telefon, jeździ jego samochodem, teraz pora zakręcić się wokół Arii
Emily i Paige, echh nie wiem czemu, ale one razem mnie irytują. O wiele bardziej lubiłam Emily z Mayą. I na prawdę żeby poświęcać pół odcinka na miłosne perypetie Emily to już przesada.
Haleb <3 nareszcieee ;P Pocałunek super, ale wciąż nie rozumiem co miało znaczyć zrzucenie kurtki przez Hannę trochę mnie to rozbawiło:D pewnie to miało dodać pikanterii, ale chyba do niczego nie doszło w ulicznym zaułku, a w pocałunku ta kurtka chyba nie przeszkadzała;P no,ale to taki drobny szczegół Ważne, że jest Caleb i już wie o wszystkim, mam tylko nadzieję, że teraz nagle A. go nie uśmierci, tfu tfu.
I coś mnie dziwi ta dobroć nowej koleżanki niby przekazała dokumenty Spencer, ale wcale bym się nie zdziwiła gdyby Spenc się jednak nie dostała na te studia.
Historia rodzinna Ezry jakoś nie porywa. W każdym serialu musi się pojawić jakaś szalona mamuśka z kasą, która ustawia syneczkowi życie. Nuda. Braciszek fajny:) Coś czuję, że będzie jeszcze mącił przez jakiś czas w życiu Ezry Już się zadomowił w mieszkaniu, odbiera jego telefon, jeździ jego samochodem, teraz pora zakręcić się wokół Arii
Emily i Paige, echh nie wiem czemu, ale one razem mnie irytują. O wiele bardziej lubiłam Emily z Mayą. I na prawdę żeby poświęcać pół odcinka na miłosne perypetie Emily to już przesada.
Haleb <3 nareszcieee ;P Pocałunek super, ale wciąż nie rozumiem co miało znaczyć zrzucenie kurtki przez Hannę trochę mnie to rozbawiło:D pewnie to miało dodać pikanterii, ale chyba do niczego nie doszło w ulicznym zaułku, a w pocałunku ta kurtka chyba nie przeszkadzała;P no,ale to taki drobny szczegół Ważne, że jest Caleb i już wie o wszystkim, mam tylko nadzieję, że teraz nagle A. go nie uśmierci, tfu tfu.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Karo napisał:Odcinek taki sobie. Właściwie to akcja ani trochę nie ruszyła do przodu. Na imprezie dziewczyny nie dowiedziały się praktycznie niczego, jedynie wiemy, że Emily w czasie "niepamiętnej" nocy odwiedziła dosłownie wszystkie miejsca
Ewka się w tym momencie zaczęła jarać, że będzie seks, ale uświadomiłam jej, że to jest Abc FAMILY i takich scen nie będzie xDD
Odcinek taki sobie. Z jednej strony świetne sceny Arii i Spencer. Naprawdę rewelacja, potrzebuje więcej takich momentów w tym serialu. Do tego na plus uświadomiony Caleb, brat Ezry , brak Toudiego, całkiem przyjemne przerywniki w postaci Ashley (chociaż pastora jakoś nie trawię).
Całkowitym minusem odcinka jest cały ten lesbijski wątek. Nie mam nic do tego typu związków w serialach, ale tutaj zarówno Emily jak i Paige straszliwie mnie irytują. Poważnie, nie mogę wytrzymać jak widze je na ekranie, aż mam ochotę zamknąć laptopa.
Gra u Noela niezła, ale o jakie nagrania chodziło Jennie? Bo jakoś nie mogę skojarzyć. Chyba czas powtórzyć wszystkie sezony
Oglądnęłam odcinek drugi raz specjalnie po to, żeby zobaczyć wasze napisy i muszę przyznać, że są świetne. Naprawdę dobre, bo zazwyczaj ciężko o takie odcinki, które są porządnie przetłumaczone dlatego oglądam zawsze oryginały. Z resztą i tak nie lubię napisów, ale przy takiej ich jakości to może się skuszę na czekanie I dzięki za pozdrowienia haha
Całkowitym minusem odcinka jest cały ten lesbijski wątek. Nie mam nic do tego typu związków w serialach, ale tutaj zarówno Emily jak i Paige straszliwie mnie irytują. Poważnie, nie mogę wytrzymać jak widze je na ekranie, aż mam ochotę zamknąć laptopa.
Gra u Noela niezła, ale o jakie nagrania chodziło Jennie? Bo jakoś nie mogę skojarzyć. Chyba czas powtórzyć wszystkie sezony
Oglądnęłam odcinek drugi raz specjalnie po to, żeby zobaczyć wasze napisy i muszę przyznać, że są świetne. Naprawdę dobre, bo zazwyczaj ciężko o takie odcinki, które są porządnie przetłumaczone dlatego oglądam zawsze oryginały. Z resztą i tak nie lubię napisów, ale przy takiej ich jakości to może się skuszę na czekanie I dzięki za pozdrowienia haha
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
frejabeha napisał:Odcinek taki sobie. Z jednej strony świetne sceny Arii i Spencer. Naprawdę rewelacja, potrzebuje więcej takich momentów w tym serialu. Do tego na plus uświadomiony Caleb, brat Ezry , brak Toudiego, całkiem przyjemne przerywniki w postaci Ashley (chociaż pastora jakoś nie trawię).
chyba o nagrania na których jest Jenna i Toudi, i które nie maja nic z relacji brat siostra, tylko chłopak i dziewczyna w( (lub na) łóżku xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Myślę, że chodziło o filmik z nocy, której zamordowano Alison, wtedy, kiedy Garrett, Ian i chyba Jenna są w jej pokoju i nagle wpada Melissa i krzyczy: Gdzie ona jest?! xD
Ja myślę, że bru ma rację, o ten filmik z domu Ali raczej chodziło Jennie.
Co do przekazania papierów Spencer przez Cece to tak jak Karo pisała, dziwne to jest i wydaje mi się, że Spencer za wcześnie się cieszy bo sorry ale koleś wpada dosłownie na 2 minuty na imprezę i akurat zabiera papiery jakiejś małolaty żeby jej pomóc. Bez przesady.
A mnie martwi snek peek z kolejnego odcinka
Co do przekazania papierów Spencer przez Cece to tak jak Karo pisała, dziwne to jest i wydaje mi się, że Spencer za wcześnie się cieszy bo sorry ale koleś wpada dosłownie na 2 minuty na imprezę i akurat zabiera papiery jakiejś małolaty żeby jej pomóc. Bez przesady.
A mnie martwi snek peek z kolejnego odcinka
- Spoiler:
- To teraz Wren będzie ślinił się do Hanny? WTF? miałam nadzieję, że temat pocałunku już mamy za sobą a oni będą to teraz pewnie rozgrzebywać i jeszcze Spencer i Hanna się o to pokłócą coś czuję, Hanna z Calebem też
Justyna- Derena & Eden
Nie, Hanna i Caleb to wątpię, żeby się jeszcze rozstali, zostały 3 odcinki, za mało czasu Mogą budować grunt pod drugą połowę sezonu. W ogóle, Marlene kiedyś napisała takiego tweeta, że Wren pojawia się w życiu Spencer tylko wtedy, kiedy życie jej się wali A jako, ze na razie się nie wali, to chyba nie ma co liczyć na Wrencer :/ Jedyna nadzieja w tym, że faktycznie z tym podaniem to był jakiś przekręt. Zdziwiło mnie to, że w tym serialu wprowadzili jakiś "przyziemny" wątek i może faktycznie nie zrobili tego bez powodu. Ale dobrze wiedzieć, że laski mają jakieś inne życie poza rozwiązywaniem zagadek kryminalnych
Może okaże się, że ona się jednak nie dostała, wtedy wpadnie na Wrena i dokończą to, co w 2.21 zaczęli ;D
Może okaże się, że ona się jednak nie dostała, wtedy wpadnie na Wrena i dokończą to, co w 2.21 zaczęli ;D
mnie zastanawia ta Cece...mysle,ze nie dala papierow Spencer zadnemu kolesiowi tylko sama napisala maila do niej,ze sie dostala..A Spenc taka inteligenta i nie domsylila sie ze jest cos nie halo??dziwne..
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
aaa i ten caly Nate to nie kuzyn Mayi tylko psychol, ex-chłopak.
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Ja też myślę, że Cece nie dała tych papierów nikomu. Zresztą ja to w ogóle już mam paranoje i dla mnie wszystko w tym serialu jest podejrzane, tak samo jak Cece coś wspomniała o tym, że widziała na imprezie policjantów robiących gorsze rzeczy to od razu sobie pomyślałam o Wildenie albo Garrecie.
Co do Spencer też cieszę się, że powrócił wątek bardziej "realny" niż A jednak i tak mam wrażenie, że to tylko podstawa do czegoś większego i już mniej realnego i normalnego.
Co do Spencer też cieszę się, że powrócił wątek bardziej "realny" niż A jednak i tak mam wrażenie, że to tylko podstawa do czegoś większego i już mniej realnego i normalnego.
Justyna- Derena & Eden
brulion napisał:Karo napisał:Odcinek taki sobie. Właściwie to akcja ani trochę nie ruszyła do przodu. Na imprezie dziewczyny nie dowiedziały się praktycznie niczego, jedynie wiemy, że Emily w czasie "niepamiętnej" nocy odwiedziła dosłownie wszystkie miejsca
Ewka się w tym momencie zaczęła jarać, że będzie seks, ale uświadomiłam jej, że to jest Abc FAMILY i takich scen nie będzie xDD
Bru dzięki ;* No ale to wina Plotkary xd Tam zawsze po rozstaniu były pocałunki a potem seks xd
A co do tej Cece to uważam podobnie.Jak dla mnie ona na pewno nie dała tych papierów i zamiast tego poprosiła jakiegoś gościa żeby włamał się na skrzynkę tego od rekrutacji i taki sposobem wyjdzie wielkie zamieszenia że niby jak Spencer się nie dostała skoro dostała maila o przyjęciu.Wtedy jej życie będzie się walić i na ratunek pospieszny Wren
Ewa- Chair & Ness
- Spoiler:
- Jest duże prawdopodobieństwo, że Jenna i Cece się znają....
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]CeCe i Jenna mówią dokładnie o tym samym miejscu – Cape May. Pozornie nic takiego. Jeździły tam obydwie, tak samo jak pewnie połowa Pensylwanii, ale po dziewiątym odcinku powinniśmy zastanowić się co te dwie łączy. Pamiętacie grę na imprezie braci Kahn „Prawda czy wyzwanie”? Spencer zwraca się do Jenny takimi słowami: „Gdy mówiłaś o Emily zapomniałaś wspomnieć, że tamtej nocy był z tobą Noel. O czym jeszcze kłamałaś?”. Po tych słowach Jenna patrzy na CeCe. Przypadek? Raczej nie.
+
ABC Family wybrało dwunastu bohaterów z serialu, gdzie jeden z nich jest w zespole A bądź zrobi coś okropnego.
[You must be registered and logged in to see this image.]
źródło [You must be registered and logged in to see this link.]
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 18 z 40
Pozwolenia na tym forum: