Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 18 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 18 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 18 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 18 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 18 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 18 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 18 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 18 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 18 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 18 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 18 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by brulion Sro Sie 08, 2012 6:27 pm

A ja tylko dodam, ze cieszcie się, że nie widziałyście wczesnej wersji napisów, w której Ezra był w ciąży Laughing Laughing Laughing
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 6:29 pm

brulion napisał:A ja tylko dodam, ze cieszcie się, że nie widziałyście wczesnej wersji napisów, w której Ezra był w ciąży Laughing Laughing Laughing

Bru <3 ;*

Jak dla mnie szkoda Sad Biedne dziewczyny nie miały szansy wybuchnąć śmiechem jak dziadek Paige xd

Poza tym może Ezra w ciąży gdy był w liceum był fajny ? Razz
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Sie 08, 2012 9:35 pm

Oglądam właśnie nowy odcinek z waszymi napisami, rozwaliło mnie przetłumaczenie kulturalnego ezrowego 'keep walking' na swojskie 'wypierdalaj' hahaha:D

PS. Brat Ezry jest nawet niezły;)
PPS. Dzięki za pozdrowienia:*
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 9:36 pm

"wypierdalaj" to dzieło naszej Bru ;*

Ja wolałam zaciążyć Ezrę Very Happy
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Sro Sie 08, 2012 9:43 pm

Hahahaha "wypierdalaj" było bardzo kulturalne przecież xD

dzieki za pozdrowienia Smile :*

ps. zaciążyć Ezre?? xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 9:47 pm

Pod koniec mojej części napisów gdy jadłam śniadanie coś mi padło na mózg i gdy Aria pytała Ezre moje pytanie wyglądało tak "byłeś w ciąży,w liceum?"

Szczęście Bru robi korektę i poprawiła xd
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Sie 08, 2012 9:49 pm

'Jak się, kurwa, masz?' ♥️
Chyba zostanę waszą fankąVery Happy
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 9:50 pm

Karolina przecież mówiłam trochę wyżej,że jesteśmy fajne i bez nas to nie to samo Very Happy
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Sie 08, 2012 10:00 pm

Jak widać moje przekleństwa robią furorę xD Nie chciałam tłumaczyć "How the hell are you" jako "Jak się masz, do cholery" bo jaki student tak mówi ;D A co do "wypierdalaj" to miałam lekki dylemat, bo nie wyobrażam sobie Ezry mówiącego takim językiem, ale cóż. Może za tydzień będzie więcej przekleństw do stworzenia xD

Brat Ezry jest całkiem spoko, może się pojawi jeszcze <3 Powiedziałabym, że ma ochotę na Arię, ale moim zdaniem w tym odcinku wszyscy mieli ochotę na Arię, a Noel to już najbardziej Very Happy
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 08, 2012 10:06 pm

Bru ja chce żeby było jak robić te przekleństwa Very Happy jakieś ciążę też mogą być xd
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sro Sie 08, 2012 10:22 pm

Obejrzałam. Mam ambiwalentne uczucia co do tego odcinka. Sceny z grą w prawdę były ok, na plus rozwijanie historii Ezry i jego rodziny oraz pojawienie się brata. Cieszę się też z tego, że Caleb wie o A, ale reszta to w sumie nudy. Aaa, no i soundtrack fajny;)
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Sie 09, 2012 8:05 am

Wasze napisy dziewczyny wymiatają, przekleństwa nadają pikanterii i o wiele lepiej się z nimi ogląda, bardziej realnie Smile Dziękuję za Wasz wysiłek:*

Co do odcinka to rewelacja to nie była ale zdecydowanie ciekawszy od poprzedniego, Cece coraz bardziej mnie ciekawi, bardzo podoba mi się jej postać. Cieszę się z Hanny i Caleba Smile Smile I tak jak Karolina już pisała, z tego, że Caleb wie o A. Brat Ezry wydaje się być ok ale irytuje mnie jego wygląd, sam Ezra jak zwykle nie wzbudza we mnie większych emocji, jedynie jego "wypierdalaj" na plus Wink
Emily i Paige.... Sleep
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Czw Sie 09, 2012 8:27 am

Odcinek taki sobie. Właściwie to akcja ani trochę nie ruszyła do przodu. Na imprezie dziewczyny nie dowiedziały się praktycznie niczego, jedynie wiemy, że Emily w czasie "niepamiętnej" nocy odwiedziła dosłownie wszystkie miejsca Very Happy
I coś mnie dziwi ta dobroć nowej koleżanki Razz niby przekazała dokumenty Spencer, ale wcale bym się nie zdziwiła gdyby Spenc się jednak nie dostała na te studia.

Historia rodzinna Ezry jakoś nie porywa. W każdym serialu musi się pojawić jakaś szalona mamuśka z kasą, która ustawia syneczkowi życie. Nuda. Braciszek fajny:) Coś czuję, że będzie jeszcze mącił przez jakiś czas w życiu Ezry Wink Już się zadomowił w mieszkaniu, odbiera jego telefon, jeździ jego samochodem, teraz pora zakręcić się wokół Arii Wink

Emily i Paige, echh nie wiem czemu, ale one razem mnie irytują. O wiele bardziej lubiłam Emily z Mayą. I na prawdę żeby poświęcać pół odcinka na miłosne perypetie Emily to już przesada.

Haleb <3 nareszcieee ;P Pocałunek super, ale wciąż nie rozumiem co miało znaczyć zrzucenie kurtki przez Hannę Very Happy trochę mnie to rozbawiło:D pewnie to miało dodać pikanterii, ale chyba do niczego nie doszło w ulicznym zaułku, a w pocałunku ta kurtka chyba nie przeszkadzała;P no,ale to taki drobny szczegółRazz Ważne, że jest Caleb i już wie o wszystkim, mam tylko nadzieję, że teraz nagle A. go nie uśmierci, tfu tfu.

Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Liczba postów : 1211

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Sie 09, 2012 9:16 am

Karo napisał:Odcinek taki sobie. Właściwie to akcja ani trochę nie ruszyła do przodu. Na imprezie dziewczyny nie dowiedziały się praktycznie niczego, jedynie wiemy, że Emily w czasie "niepamiętnej" nocy odwiedziła dosłownie wszystkie miejsca Very Happy
I coś mnie dziwi ta dobroć nowej koleżanki Razz niby przekazała dokumenty Spencer, ale wcale bym się nie zdziwiła gdyby Spenc się jednak nie dostała na te studia.

Historia rodzinna Ezry jakoś nie porywa. W każdym serialu musi się pojawić jakaś szalona mamuśka z kasą, która ustawia syneczkowi życie. Nuda. Braciszek fajny:) Coś czuję, że będzie jeszcze mącił przez jakiś czas w życiu Ezry Wink Już się zadomowił w mieszkaniu, odbiera jego telefon, jeździ jego samochodem, teraz pora zakręcić się wokół Arii Wink

Emily i Paige, echh nie wiem czemu, ale one razem mnie irytują. O wiele bardziej lubiłam Emily z Mayą. I na prawdę żeby poświęcać pół odcinka na miłosne perypetie Emily to już przesada.

Haleb <3 nareszcieee ;P Pocałunek super, ale wciąż nie rozumiem co miało znaczyć zrzucenie kurtki przez Hannę Very Happy trochę mnie to rozbawiło:D pewnie to miało dodać pikanterii, ale chyba do niczego nie doszło w ulicznym zaułku, a w pocałunku ta kurtka chyba nie przeszkadzała;P no,ale to taki drobny szczegółRazz Ważne, że jest Caleb i już wie o wszystkim, mam tylko nadzieję, że teraz nagle A. go nie uśmierci, tfu tfu.

Ewka się w tym momencie zaczęła jarać, że będzie seks, ale uświadomiłam jej, że to jest Abc FAMILY i takich scen nie będzie xDD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Czw Sie 09, 2012 9:38 am

Odcinek taki sobie. Z jednej strony świetne sceny Arii i Spencer. Naprawdę rewelacja, potrzebuje więcej takich momentów w tym serialu. Do tego na plus uświadomiony Caleb, brat Ezry Wink, brak Toudiego, całkiem przyjemne przerywniki w postaci Ashley (chociaż pastora jakoś nie trawię).
Całkowitym minusem odcinka jest cały ten lesbijski wątek. Nie mam nic do tego typu związków w serialach, ale tutaj zarówno Emily jak i Paige straszliwie mnie irytują. Poważnie, nie mogę wytrzymać jak widze je na ekranie, aż mam ochotę zamknąć laptopa.
Gra u Noela niezła, ale o jakie nagrania chodziło Jennie? Bo jakoś nie mogę skojarzyć. Chyba czas powtórzyć wszystkie sezony Wink

Oglądnęłam odcinek drugi raz specjalnie po to, żeby zobaczyć wasze napisy i muszę przyznać, że są świetne. Naprawdę dobre, bo zazwyczaj ciężko o takie odcinki, które są porządnie przetłumaczone dlatego oglądam zawsze oryginały. Z resztą i tak nie lubię napisów, ale przy takiej ich jakości to może się skuszę na czekanie Wink I dzięki za pozdrowienia haha
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Liczba postów : 791

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sie 09, 2012 10:06 am

frejabeha napisał:Odcinek taki sobie. Z jednej strony świetne sceny Arii i Spencer. Naprawdę rewelacja, potrzebuje więcej takich momentów w tym serialu. Do tego na plus uświadomiony Caleb, brat Ezry Wink, brak Toudiego, całkiem przyjemne przerywniki w postaci Ashley (chociaż pastora jakoś nie trawię).
Całkowitym minusem odcinka jest cały ten lesbijski wątek. Nie mam nic do tego typu związków w serialach, ale tutaj zarówno Emily jak i Paige straszliwie mnie irytują. Poważnie, nie mogę wytrzymać jak widze je na ekranie, aż mam ochotę zamknąć laptopa.
Gra u Noela niezła, ale o jakie nagrania chodziło Jennie? Bo jakoś nie mogę skojarzyć. Chyba czas powtórzyć wszystkie sezony Wink

Oglądnęłam odcinek drugi raz specjalnie po to, żeby zobaczyć wasze napisy i muszę przyznać, że są świetne. Naprawdę dobre, bo zazwyczaj ciężko o takie odcinki, które są porządnie przetłumaczone dlatego oglądam zawsze oryginały. Z resztą i tak nie lubię napisów, ale przy takiej ich jakości to może się skuszę na czekanie Wink I dzięki za pozdrowienia haha

chyba o nagrania na których jest Jenna i Toudi, i które nie maja nic z relacji brat siostra, tylko chłopak i dziewczyna w( (lub na) łóżku xD Very Happy Very Happy Very Happy
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Sie 09, 2012 10:10 am

Myślę, że chodziło o filmik z nocy, której zamordowano Alison, wtedy, kiedy Garrett, Ian i chyba Jenna są w jej pokoju i nagle wpada Melissa i krzyczy: Gdzie ona jest?! xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sie 09, 2012 10:19 am

a może o obydwa?? xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Sie 09, 2012 10:58 am

Ja myślę, że bru ma rację, o ten filmik z domu Ali raczej chodziło Jennie.

Co do przekazania papierów Spencer przez Cece to tak jak Karo pisała, dziwne to jest i wydaje mi się, że Spencer za wcześnie się cieszy bo sorry ale koleś wpada dosłownie na 2 minuty na imprezę i akurat zabiera papiery jakiejś małolaty żeby jej pomóc. Bez przesady.

A mnie martwi snek peek z kolejnego odcinka
Spoiler:
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Sie 09, 2012 11:13 am

Nie, Hanna i Caleb to wątpię, żeby się jeszcze rozstali, zostały 3 odcinki, za mało czasu Very Happy Mogą budować grunt pod drugą połowę sezonu. W ogóle, Marlene kiedyś napisała takiego tweeta, że Wren pojawia się w życiu Spencer tylko wtedy, kiedy życie jej się wali Very Happy A jako, ze na razie się nie wali, to chyba nie ma co liczyć na Wrencer :/ Jedyna nadzieja w tym, że faktycznie z tym podaniem to był jakiś przekręt. Zdziwiło mnie to, że w tym serialu wprowadzili jakiś "przyziemny" wątek i może faktycznie nie zrobili tego bez powodu. Ale dobrze wiedzieć, że laski mają jakieś inne życie poza rozwiązywaniem zagadek kryminalnych Razz
Może okaże się, że ona się jednak nie dostała, wtedy wpadnie na Wrena i dokończą to, co w 2.21 zaczęli ;D
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 09, 2012 11:18 am

mnie zastanawia ta Cece...mysle,ze nie dala papierow Spencer zadnemu kolesiowi tylko sama napisala maila do niej,ze sie dostala..A Spenc taka inteligenta i nie domsylila sie ze jest cos nie halo??dziwne..
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 09, 2012 11:21 am

aaa i ten caly Nate to nie kuzyn Mayi tylko psychol, ex-chłopak.
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Czw Sie 09, 2012 11:52 am

Ja też myślę, że Cece nie dała tych papierów nikomu. Zresztą ja to w ogóle już mam paranoje i dla mnie wszystko w tym serialu jest podejrzane, tak samo jak Cece coś wspomniała o tym, że widziała na imprezie policjantów robiących gorsze rzeczy to od razu sobie pomyślałam o Wildenie albo Garrecie.

Co do Spencer też cieszę się, że powrócił wątek bardziej "realny" niż A jednak i tak mam wrażenie, że to tylko podstawa do czegoś większego i już mniej realnego i normalnego.
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Sie 09, 2012 12:22 pm

brulion napisał:
Karo napisał:Odcinek taki sobie. Właściwie to akcja ani trochę nie ruszyła do przodu. Na imprezie dziewczyny nie dowiedziały się praktycznie niczego, jedynie wiemy, że Emily w czasie "niepamiętnej" nocy odwiedziła dosłownie wszystkie miejsca Very Happy

Ewka się w tym momencie zaczęła jarać, że będzie seks, ale uświadomiłam jej, że to jest Abc FAMILY i takich scen nie będzie xDD

Bru dzięki ;* No ale to wina Plotkary xd Tam zawsze po rozstaniu były pocałunki a potem seks xd

A co do tej Cece to uważam podobnie.Jak dla mnie ona na pewno nie dała tych papierów i zamiast tego poprosiła jakiegoś gościa żeby włamał się na skrzynkę tego od rekrutacji i taki sposobem wyjdzie wielkie zamieszenia że niby jak Spencer się nie dostała skoro dostała maila o przyjęciu.Wtedy jej życie będzie się walić i na ratunek pospieszny Wren Smile

Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Czw Sie 09, 2012 2:25 pm

Spoiler:
desertrose
desertrose
Dair & Georgina