Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 19 z 40 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 19 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 19 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 19 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 19 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 19 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 19 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 19 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 19 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 19 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 19 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 19 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by Go?? Czw Sie 09, 2012 2:30 pm

desertrose napisał:
Spoiler:

Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Marta dnia Sro Sie 29, 2012 4:20 pm, w całości zmieniany 3 razy

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Czw Sie 09, 2012 2:37 pm

Marta napisał:
desertrose napisał:
Spoiler:

Spoiler:

A no tak!! Nie zwróciłam na to uwagi Razz Super, że go tam nie ma!!
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 09, 2012 2:39 pm

stawiam na Paige
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Czw Sie 09, 2012 2:43 pm

Ja na Emily lub Toudiego, a co Twisted Evil

Ja Wam mówię, Emily jak była na haju to zabiła bezdomnego, albo okradła staruszkę, coś musiała zrobić Laughing

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 09, 2012 2:48 pm

zaszła w ciąże....z Ezrą ha ha
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 09, 2012 2:52 pm

a tak apropo tej ciązy to jest jeszcze taka teoria,ze :Ali kiedyś przyszła zapłakana i nie chciała powiedziec co sie stało (wtedy wzieła jabłko w kuchni Spencer i płakała ) no i może mieć to jakies powiązanie z Ezrą.. potem Ali zaszła w ciąże i matka Ezry dała jej kase na usunięcie ? Stąd Ali miała pieniądze - tylko właśnie nie pamiętam czy wkońcu wyjaśnilo sie skąd miała tą kase czy nie Smile
Ezra mógł ją zabić bo znając Ali chciała go troche poszantażować czy może była w nim zakochana faktycznie.. nigdy nic wiadomo w tym serialu ,a potem Ezra przyszedl na jej pogrzeb choc jej nie znał? troche dziwne...takze nastepny punkt na to ze Ezra jest A
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Czw Sie 09, 2012 2:52 pm

Ta dwójka bardzo do siebie pasuje. Już widzę ten baardzo interesujący, namiętny związek Ezry i Emily Razz

edit
shiva89 napisał:a tak apropo tej ciązy to jest jeszcze taka teoria,ze :Ali kiedyś przyszła zapłakana i nie chciała powiedziec co sie stało (wtedy wzieła jabłko w kuchni Spencer i płakała ) no i może mieć to jakies powiązanie z Ezrą.. potem Ali zaszła w ciąże i matka Ezry dała jej kase na usunięcie ? Stąd Ali miała pieniądze - tylko właśnie nie pamiętam czy wkońcu wyjaśnilo sie skąd miała tą kase czy nie Smile
Ezra mógł ją zabić bo znając Ali chciała go troche poszantażować czy może była w nim zakochana faktycznie.. nigdy nic wiadomo w tym serialu ,a potem Ezra przyszedl na jej pogrzeb choc jej nie znał? troche dziwne...takze nastepny punkt na to ze Ezra jest A

Ciapowaty Ezra zabił Ali? Już prędzej zrobiła to jego matka, która w porównaniu do Fitza ma jaja Razz
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 09, 2012 2:57 pm

desertrose napisał:Ta dwójka bardzo do siebie pasuje. Już widzę ten baardzo interesujący, namiętny związek Ezry i Emily Razz

edit
shiva89 napisał:a tak apropo tej ciązy to jest jeszcze taka teoria,ze :Ali kiedyś przyszła zapłakana i nie chciała powiedziec co sie stało (wtedy wzieła jabłko w kuchni Spencer i płakała ) no i może mieć to jakies powiązanie z Ezrą.. potem Ali zaszła w ciąże i matka Ezry dała jej kase na usunięcie ? Stąd Ali miała pieniądze - tylko właśnie nie pamiętam czy wkońcu wyjaśnilo sie skąd miała tą kase czy nie Smile

Ciapowaty Ezra zabił Ali? Już prędzej zrobiła to jego matka, która w porównaniu do Fitza ma jaja Razz

mnie sie wydaje,ze Ezra udaje tylko takiego ciapowatego..on co chwile ma jakies tajemnice...nie wiem nie wiem...on mi pasuje na A jak nic:) ...ale i tak bardziej podejrzewam jako A któregoś z rodziców
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Sie 09, 2012 3:04 pm

Emily nie mogła zajść w ciążę z Ezrą. To Ezra lubi zachodzić w ciążę xd

Myślę,że wasza teoria z ciążą Ali i Ezrą może mieć w sobie trochę prawdy.Przecież wiemy że Ali czasem przedstawiała się inaczej.Dla Ezry mogła być Maggie.Ezra po zaginięciu dowiedział się prawdy i dlatego był na pogrzebie.Fakt,że był związany z Ali spowodował,że zbliżył się do dziewczyn.Bo serio powiedzcie mi,który facet w paru podrywa na książkę (Czy tam wiersze/piosenkę) ?
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sie 09, 2012 3:53 pm

Ezra jest nauczycielem po studiach, więc ma przynajmniej te 24 lata, zaliczył wpadkę w wieku 18 lat, więc ile mogła mieć wtedy Ali? 12? 11?Very Happy
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 09, 2012 3:58 pm

czyli jego dziecko moze miec ok 7 lat....o juz wiem! to ten chłopczyk ze sklepu z lalkami:) haha
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Sie 09, 2012 4:46 pm

Karolina a czemu zakładasz,że Ezra mówi prawdę ? Razz Ostatnie odcinki nam pokazały jaki on "prawdomówny" xd
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Sie 09, 2012 5:06 pm

Karolina, w Stanach studia kończy się w wieku 22 lat Very Happy W 1x01 Ezra mówił, że właśnie skończył Hollis i zaczyna pracę jako nauczyciel, w 3 sezonie jest przeskok i dziewczyny są w ostatniej klasie, więc on ma 23 lata ;p Wiem, że to nieistotne, ale wolałam poprawić.

Ja bardzo bym chciała, żeby to Ezra był tą osobą, ale pewnie okaże się, że to Paige. Lucas raczej też nie, bo dawno go nie było -.-
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Sie 09, 2012 5:08 pm

Jestem świeżo po odcinku.

Po pierwsze, GG i bru dzięki za pozdrowienia. Bardzo dobre napisy, liczę na więcej Very Happy

Po drugie, Ezra ma dziecko? Kopara w dół. Sama historia Maggie dość dziwna. Koleś wolał uciec od rodziny niż odszukać swoje dziecko i jego matkę bysię nimi zająć? I Aria tak to przyjęła na zasadzie "Wyjaśniłeś, więc wejdę do twojego mieszkania. Najwyżej skończymy tak samo i dopiero potem będę zastanawiać się jakim jesteś człowiekiem". Wielka krecha, Mr Fitz.

Gra w prawdę dość ciekawa, ale szału nie ma.

I padłam na reunionie Haleba. Zrzucenie kurteczki powala.
IMO
Spoiler:
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sie 09, 2012 5:58 pm

Ej, czy ja jestem jedyną, która zrozumiała całą tę historię Maggie tak, że ona zwyczajnie usunęła to dziecko?Very Happy Ja uznałam to za pewnik a wy tutaj gadacie o jakimś odszukiwaniu dziecka etc.Very Happy
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Czw Sie 09, 2012 6:17 pm

Ja też uznałam, że ona usunęła to dziecko.
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Liczba postów : 791

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Czw Sie 09, 2012 6:22 pm

Też tak zrozumiałam, że mama załatwiła tę sprawę i zapłaciła jej za usunięcie dziecka i usunięcie się z ich życia , ale może nadinterpretuje. Ale wzięłam to za pewnik Razz
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Liczba postów : 1211

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Czw Sie 09, 2012 6:33 pm

Ja to zrozumiałam, że wzięła kasę na dziecko i została wygnana. Ale może rzeczywiście kasa była na pozbycie się problemu. Whatev. Ezra mógł jakoś temu zapobiec. No ale może nie chciał - 18 lat, życie przed sobą etc. Tylko trzeba było myśleć wcześniej ^^
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Czw Sie 09, 2012 6:36 pm

Wydaje mi się, że jak jego dziewczyna wzięła kasę za to, żeby dokonała aborcji i usunęła się z jego życia to po pierwsze, on niewiele mógł z tym zrobić bo pewnie dowiedział się po fakcie, a po drugie... naprawdę walczyłybyście o człowieka, który zostawia was dla pieniędzy, nieważne jak dużych?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sie 09, 2012 6:59 pm

nie ma sensu o takich ludzi walczyc..

ja tez doszłam do wniosku ze ta cała Maggie kase wziela usuneła sie z życia Ezry i prawdopodobnie usuneła ciąze. Pewnie nawet to Matka Ezry znalazła lekarza i sama ją odwiozła do kliniki xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Sie 09, 2012 7:33 pm

Jak dla mnie było tak : Maggie dostałą kasę.Miała poddać się aborcji i zniknąć z życia Ezry. Wiedząc,że teraz ją przekupili postanowiła nie usuwać ciąży.Wyjechała hen,hen daleko.Niedługo wpadnie i okaże się,że jednak Ezra jest tatusiem. Aria z nim zerwie. Dalej dowiemy się zimą Razz
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sie 09, 2012 7:48 pm

GossipGirl napisał:Jak dla mnie było tak : Maggie dostałą kasę.Miała poddać się aborcji i zniknąć z życia Ezry. Wiedząc,że teraz ją przekupili postanowiła nie usuwać ciąży.Wyjechała hen,hen daleko.Niedługo wpadnie i okaże się,że jednak Ezra jest tatusiem. Aria z nim zerwie. Dalej dowiemy się zimą Razz

Ewa czytasz w moich myślach Razz bo też mi takie rozwiązanie po głowie chodziło xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Sie 09, 2012 7:54 pm

Joanna napisał:
GossipGirl napisał:Jak dla mnie było tak : Maggie dostałą kasę.Miała poddać się aborcji i zniknąć z życia Ezry. Wiedząc,że teraz ją przekupili postanowiła nie usuwać ciąży.Wyjechała hen,hen daleko.Niedługo wpadnie i okaże się,że jednak Ezra jest tatusiem. Aria z nim zerwie. Dalej dowiemy się zimą Razz

Ewa czytasz w moich myślach Razz bo też mi takie rozwiązanie po głowie chodziło xD

O widzisz Very Happy

Bo dla mnie wizja załatwienia sprawy i zniknięcia nie pasuje do tego serialu.Tu jak coś zostaje poruszone to wraca więc tutaj też będzie.Jeśli nie w najbliższych odcinkach to na pewno w przyszłości. Poza tym ten najnowszy odcinek oglądałam co najmniej 10 razy i co raz mam nowe wizje jak to może być i co będzie dalej Razz
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Czw Sie 09, 2012 8:04 pm

GossipGirl napisał:
Joanna napisał:

O widzisz Very Happy

Bo dla mnie wizja załatwienia sprawy i zniknięcia nie pasuje do tego serialu.Tu jak coś zostaje poruszone to wraca więc tutaj też będzie.Jeśli nie w najbliższych odcinkach to na pewno w przyszłości. Poza tym ten najnowszy odcinek oglądałam co najmniej 10 razy i co raz mam nowe wizje jak to może być i co będzie dalej Razz

o matko Razz ciekawa jestem twoich teorii xD
w większości przypadków w tym serialu tak jest , ale nie wszystko. Z tym wątkiem może być tak jak z wątkiem Mike, brata Arii po tym całym włamywaniu sie do domów słuch po nim zaginął i pewnie raczej sie nie odnajdzie Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Sie 09, 2012 8:13 pm

Joanna napisał:
GossipGirl napisał:
Joanna napisał:

O widzisz Very Happy

o matko Razz ciekawa jestem twoich teorii xD
w większości przypadków w tym serialu tak jest , ale nie wszystko. Z tym wątkiem może być tak jak z wątkiem Mike, brata Arii po tym całym włamywaniu sie do domów słuch po nim zaginął i pewnie raczej sie nie odnajdzie Razz

Mike gdzieś ma wrócić przecież,coś tak czytałam ale nie wiem kiedy i gdzie xd Skleroza to wspaniałe uczucie <3

Oj tych teorii to mam tyle,że kilka stron by zajeło więc może nie warto tak spamować ;p
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 19 z 40 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next

Powrót do góry