Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 19 z 40
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
desertrose napisał:
- Spoiler:
ABC Family wybrało dwunastu bohaterów z serialu, gdzie jeden z nich jest w zespole A bądź zrobi coś okropnego.
[You must be registered and logged in to see this image.]
źródło [You must be registered and logged in to see this link.]
- Spoiler:
- Nie ma Wrena
Ostatnio zmieniony przez Marta dnia Sro Sie 29, 2012 4:20 pm, w całości zmieniany 3 razy
Go??- Gość
Marta napisał:desertrose napisał:
- Spoiler:
ABC Family wybrało dwunastu bohaterów z serialu, gdzie jeden z nich jest w zespole A bądź zrobi coś okropnego.
[You must be registered and logged in to see this image.]
źródło [You must be registered and logged in to see this link.]
- Spoiler:
Nie ma Wrena
A no tak!! Nie zwróciłam na to uwagi Super, że go tam nie ma!!
Ja na Emily lub Toudiego, a co
Ja Wam mówię, Emily jak była na haju to zabiła bezdomnego, albo okradła staruszkę, coś musiała zrobić
Ja Wam mówię, Emily jak była na haju to zabiła bezdomnego, albo okradła staruszkę, coś musiała zrobić
Go??- Gość
a tak apropo tej ciązy to jest jeszcze taka teoria,ze :Ali kiedyś przyszła zapłakana i nie chciała powiedziec co sie stało (wtedy wzieła jabłko w kuchni Spencer i płakała ) no i może mieć to jakies powiązanie z Ezrą.. potem Ali zaszła w ciąże i matka Ezry dała jej kase na usunięcie ? Stąd Ali miała pieniądze - tylko właśnie nie pamiętam czy wkońcu wyjaśnilo sie skąd miała tą kase czy nie
Ezra mógł ją zabić bo znając Ali chciała go troche poszantażować czy może była w nim zakochana faktycznie.. nigdy nic wiadomo w tym serialu ,a potem Ezra przyszedl na jej pogrzeb choc jej nie znał? troche dziwne...takze nastepny punkt na to ze Ezra jest A
Ezra mógł ją zabić bo znając Ali chciała go troche poszantażować czy może była w nim zakochana faktycznie.. nigdy nic wiadomo w tym serialu ,a potem Ezra przyszedl na jej pogrzeb choc jej nie znał? troche dziwne...takze nastepny punkt na to ze Ezra jest A
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Ta dwójka bardzo do siebie pasuje. Już widzę ten baardzo interesujący, namiętny związek Ezry i Emily
edit
Ciapowaty Ezra zabił Ali? Już prędzej zrobiła to jego matka, która w porównaniu do Fitza ma jaja
edit
shiva89 napisał:a tak apropo tej ciązy to jest jeszcze taka teoria,ze :Ali kiedyś przyszła zapłakana i nie chciała powiedziec co sie stało (wtedy wzieła jabłko w kuchni Spencer i płakała ) no i może mieć to jakies powiązanie z Ezrą.. potem Ali zaszła w ciąże i matka Ezry dała jej kase na usunięcie ? Stąd Ali miała pieniądze - tylko właśnie nie pamiętam czy wkońcu wyjaśnilo sie skąd miała tą kase czy nie
Ciapowaty Ezra zabił Ali? Już prędzej zrobiła to jego matka, która w porównaniu do Fitza ma jaja
desertrose napisał:Ta dwójka bardzo do siebie pasuje. Już widzę ten baardzo interesujący, namiętny związek Ezry i Emily
editshiva89 napisał:a tak apropo tej ciązy to jest jeszcze taka teoria,ze :Ali kiedyś przyszła zapłakana i nie chciała powiedziec co sie stało (wtedy wzieła jabłko w kuchni Spencer i płakała ) no i może mieć to jakies powiązanie z Ezrą.. potem Ali zaszła w ciąże i matka Ezry dała jej kase na usunięcie ? Stąd Ali miała pieniądze - tylko właśnie nie pamiętam czy wkońcu wyjaśnilo sie skąd miała tą kase czy nie
mnie sie wydaje,ze Ezra udaje tylko takiego ciapowatego..on co chwile ma jakies tajemnice...nie wiem nie wiem...on mi pasuje na A jak nic:) ...ale i tak bardziej podejrzewam jako A któregoś z rodziców
shiva89- Delena & Nemily
Emily nie mogła zajść w ciążę z Ezrą. To Ezra lubi zachodzić w ciążę xd
Myślę,że wasza teoria z ciążą Ali i Ezrą może mieć w sobie trochę prawdy.Przecież wiemy że Ali czasem przedstawiała się inaczej.Dla Ezry mogła być Maggie.Ezra po zaginięciu dowiedział się prawdy i dlatego był na pogrzebie.Fakt,że był związany z Ali spowodował,że zbliżył się do dziewczyn.Bo serio powiedzcie mi,który facet w paru podrywa na książkę (Czy tam wiersze/piosenkę) ?
Myślę,że wasza teoria z ciążą Ali i Ezrą może mieć w sobie trochę prawdy.Przecież wiemy że Ali czasem przedstawiała się inaczej.Dla Ezry mogła być Maggie.Ezra po zaginięciu dowiedział się prawdy i dlatego był na pogrzebie.Fakt,że był związany z Ali spowodował,że zbliżył się do dziewczyn.Bo serio powiedzcie mi,który facet w paru podrywa na książkę (Czy tam wiersze/piosenkę) ?
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ezra jest nauczycielem po studiach, więc ma przynajmniej te 24 lata, zaliczył wpadkę w wieku 18 lat, więc ile mogła mieć wtedy Ali? 12? 11?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
czyli jego dziecko moze miec ok 7 lat....o juz wiem! to ten chłopczyk ze sklepu z lalkami:) haha
shiva89- Delena & Nemily
Karolina a czemu zakładasz,że Ezra mówi prawdę ? Ostatnie odcinki nam pokazały jaki on "prawdomówny" xd
Ewa- Chair & Ness
Karolina, w Stanach studia kończy się w wieku 22 lat W 1x01 Ezra mówił, że właśnie skończył Hollis i zaczyna pracę jako nauczyciel, w 3 sezonie jest przeskok i dziewczyny są w ostatniej klasie, więc on ma 23 lata ;p Wiem, że to nieistotne, ale wolałam poprawić.
Ja bardzo bym chciała, żeby to Ezra był tą osobą, ale pewnie okaże się, że to Paige. Lucas raczej też nie, bo dawno go nie było -.-
Ja bardzo bym chciała, żeby to Ezra był tą osobą, ale pewnie okaże się, że to Paige. Lucas raczej też nie, bo dawno go nie było -.-
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Jestem świeżo po odcinku.
Po pierwsze, GG i bru dzięki za pozdrowienia. Bardzo dobre napisy, liczę na więcej
Po drugie, Ezra ma dziecko? Kopara w dół. Sama historia Maggie dość dziwna. Koleś wolał uciec od rodziny niż odszukać swoje dziecko i jego matkę bysię nimi zająć? I Aria tak to przyjęła na zasadzie "Wyjaśniłeś, więc wejdę do twojego mieszkania. Najwyżej skończymy tak samo i dopiero potem będę zastanawiać się jakim jesteś człowiekiem". Wielka krecha, Mr Fitz.
Gra w prawdę dość ciekawa, ale szału nie ma.
I padłam na reunionie Haleba. Zrzucenie kurteczki powala.
IMO
Po pierwsze, GG i bru dzięki za pozdrowienia. Bardzo dobre napisy, liczę na więcej
Po drugie, Ezra ma dziecko? Kopara w dół. Sama historia Maggie dość dziwna. Koleś wolał uciec od rodziny niż odszukać swoje dziecko i jego matkę bysię nimi zająć? I Aria tak to przyjęła na zasadzie "Wyjaśniłeś, więc wejdę do twojego mieszkania. Najwyżej skończymy tak samo i dopiero potem będę zastanawiać się jakim jesteś człowiekiem". Wielka krecha, Mr Fitz.
Gra w prawdę dość ciekawa, ale szału nie ma.
I padłam na reunionie Haleba. Zrzucenie kurteczki powala.
IMO
- Spoiler:
- Caleb is so dead.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ej, czy ja jestem jedyną, która zrozumiała całą tę historię Maggie tak, że ona zwyczajnie usunęła to dziecko? Ja uznałam to za pewnik a wy tutaj gadacie o jakimś odszukiwaniu dziecka etc.
Ja też uznałam, że ona usunęła to dziecko.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Też tak zrozumiałam, że mama załatwiła tę sprawę i zapłaciła jej za usunięcie dziecka i usunięcie się z ich życia , ale może nadinterpretuje. Ale wzięłam to za pewnik
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Ja to zrozumiałam, że wzięła kasę na dziecko i została wygnana. Ale może rzeczywiście kasa była na pozbycie się problemu. Whatev. Ezra mógł jakoś temu zapobiec. No ale może nie chciał - 18 lat, życie przed sobą etc. Tylko trzeba było myśleć wcześniej ^^
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Wydaje mi się, że jak jego dziewczyna wzięła kasę za to, żeby dokonała aborcji i usunęła się z jego życia to po pierwsze, on niewiele mógł z tym zrobić bo pewnie dowiedział się po fakcie, a po drugie... naprawdę walczyłybyście o człowieka, który zostawia was dla pieniędzy, nieważne jak dużych?
nie ma sensu o takich ludzi walczyc..
ja tez doszłam do wniosku ze ta cała Maggie kase wziela usuneła sie z życia Ezry i prawdopodobnie usuneła ciąze. Pewnie nawet to Matka Ezry znalazła lekarza i sama ją odwiozła do kliniki xD
ja tez doszłam do wniosku ze ta cała Maggie kase wziela usuneła sie z życia Ezry i prawdopodobnie usuneła ciąze. Pewnie nawet to Matka Ezry znalazła lekarza i sama ją odwiozła do kliniki xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Jak dla mnie było tak : Maggie dostałą kasę.Miała poddać się aborcji i zniknąć z życia Ezry. Wiedząc,że teraz ją przekupili postanowiła nie usuwać ciąży.Wyjechała hen,hen daleko.Niedługo wpadnie i okaże się,że jednak Ezra jest tatusiem. Aria z nim zerwie. Dalej dowiemy się zimą
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Jak dla mnie było tak : Maggie dostałą kasę.Miała poddać się aborcji i zniknąć z życia Ezry. Wiedząc,że teraz ją przekupili postanowiła nie usuwać ciąży.Wyjechała hen,hen daleko.Niedługo wpadnie i okaże się,że jednak Ezra jest tatusiem. Aria z nim zerwie. Dalej dowiemy się zimą
Ewa czytasz w moich myślach bo też mi takie rozwiązanie po głowie chodziło xD
Joanna- Blair & Naley
Joanna napisał:GossipGirl napisał:Jak dla mnie było tak : Maggie dostałą kasę.Miała poddać się aborcji i zniknąć z życia Ezry. Wiedząc,że teraz ją przekupili postanowiła nie usuwać ciąży.Wyjechała hen,hen daleko.Niedługo wpadnie i okaże się,że jednak Ezra jest tatusiem. Aria z nim zerwie. Dalej dowiemy się zimą
O widzisz
Bo dla mnie wizja załatwienia sprawy i zniknięcia nie pasuje do tego serialu.Tu jak coś zostaje poruszone to wraca więc tutaj też będzie.Jeśli nie w najbliższych odcinkach to na pewno w przyszłości. Poza tym ten najnowszy odcinek oglądałam co najmniej 10 razy i co raz mam nowe wizje jak to może być i co będzie dalej
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Joanna napisał:GossipGirl napisał:Jak dla mnie było tak : Maggie dostałą kasę.Miała poddać się aborcji i zniknąć z życia Ezry. Wiedząc,że teraz ją przekupili postanowiła nie usuwać ciąży.Wyjechała hen,hen daleko.Niedługo wpadnie i okaże się,że jednak Ezra jest tatusiem. Aria z nim zerwie. Dalej dowiemy się zimą
O widzisz
Bo dla mnie wizja załatwienia sprawy i zniknięcia nie pasuje do tego serialu.Tu jak coś zostaje poruszone to wraca więc tutaj też będzie.Jeśli nie w najbliższych odcinkach to na pewno w przyszłości. Poza tym ten najnowszy odcinek oglądałam co najmniej 10 razy i co raz mam nowe wizje jak to może być i co będzie dalej
o matko ciekawa jestem twoich teorii xD
w większości przypadków w tym serialu tak jest , ale nie wszystko. Z tym wątkiem może być tak jak z wątkiem Mike, brata Arii po tym całym włamywaniu sie do domów słuch po nim zaginął i pewnie raczej sie nie odnajdzie
Joanna- Blair & Naley
Joanna napisał:GossipGirl napisał:Joanna napisał:GossipGirl napisał:Jak dla mnie było tak : Maggie dostałą kasę.Miała poddać się aborcji i zniknąć z życia Ezry. Wiedząc,że teraz ją przekupili postanowiła nie usuwać ciąży.Wyjechała hen,hen daleko.Niedługo wpadnie i okaże się,że jednak Ezra jest tatusiem. Aria z nim zerwie. Dalej dowiemy się zimą
O widzisz
o matko ciekawa jestem twoich teorii xD
w większości przypadków w tym serialu tak jest , ale nie wszystko. Z tym wątkiem może być tak jak z wątkiem Mike, brata Arii po tym całym włamywaniu sie do domów słuch po nim zaginął i pewnie raczej sie nie odnajdzie
Mike gdzieś ma wrócić przecież,coś tak czytałam ale nie wiem kiedy i gdzie xd Skleroza to wspaniałe uczucie <3
Oj tych teorii to mam tyle,że kilka stron by zajeło więc może nie warto tak spamować ;p
Ewa- Chair & Ness
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 19 z 40
Pozwolenia na tym forum: