Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 20 z 40
Strona 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
[You must be registered and logged in to see this image.]
Musiałam to tu wstawić. Chyba jedna z lepszych scen w PLL
Jak dla mnie Maggie usunęła dziecko, bo dostała pieniądze od matki Ezry. Przez to też zerwała z nim kontakt i on nawet nie miał jak jej znaleźć. Z resztą po co miałby to robić po czymś takim? Myślę, że to wątek wprowadzony od tak, bez dalszego ciągu, było już parę takich w tym serialu. No, ale mogę się mylić
Jak dla mnie Maggie usunęła dziecko, bo dostała pieniądze od matki Ezry. Przez to też zerwała z nim kontakt i on nawet nie miał jak jej znaleźć. Z resztą po co miałby to robić po czymś takim? Myślę, że to wątek wprowadzony od tak, bez dalszego ciągu, było już parę takich w tym serialu. No, ale mogę się mylić
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
hmm generalnie to nie dziwię się, że Ezra jej nie szukał, ale.
Mogło być też tak, że matka Ezry jej zapłaciła, żeby usunęła ciąże i zniknęla z ich życia. Dziewczyna nie chciała usunąć, no ale że bała się szalonej mamuśki postanowiła wziąć kasę, zachować dziecko i zniknąć. W sumie nie wiem co mogłaby jej jeszcze zrobić matka Ezry, no ale dziewczyna miała 18 lat więc mogły jej różne scenariusze chodzić po głowie. No a do Ezry się nie odzywała, bo najpierw się obawiała, a później było jej wstyd.
Czyli tak jak pisze GG a nuż jeszcze ją zobaczymy
Mogło być też tak, że matka Ezry jej zapłaciła, żeby usunęła ciąże i zniknęla z ich życia. Dziewczyna nie chciała usunąć, no ale że bała się szalonej mamuśki postanowiła wziąć kasę, zachować dziecko i zniknąć. W sumie nie wiem co mogłaby jej jeszcze zrobić matka Ezry, no ale dziewczyna miała 18 lat więc mogły jej różne scenariusze chodzić po głowie. No a do Ezry się nie odzywała, bo najpierw się obawiała, a później było jej wstyd.
Czyli tak jak pisze GG a nuż jeszcze ją zobaczymy
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
frejabeha napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Lubię sceny Spencer i Arii.
mnie sie wydaje,ze ta cala Maggie nie usunela tego dziecka...i pewnie powróci...
ja tak zrozumialam..bo nie bylo powiedziane wprost w jaki sposob matka jej sie pozbyla...
albo jak pisalam wyzej Maggie to była Ali( w koncuLubila sie inaczej przedstawiac)
ja tak zrozumialam..bo nie bylo powiedziane wprost w jaki sposob matka jej sie pozbyla...
albo jak pisalam wyzej Maggie to była Ali( w koncuLubila sie inaczej przedstawiac)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Ja jako bardziej prawdopodobną wersje obstawiam,że Maggie ma to dziecko i się jeszcze pojawi. Bo wersja z Ali jakoś tak bo głębszych analizach i przemyśleniach mi nie pasuje...
A macie jakieś pomysły i głębsze teorie do tego?
Bo w sumie tylko tak ledwo co to skomentowałyśmy
A macie jakieś pomysły i głębsze teorie do tego?
Bo w sumie tylko tak ledwo co to skomentowałyśmy
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Jak dla mnie to ta tablica nic nie znaczy. Gdyby było powiedziane wprost, że ktoś z nich jest w Team A to bym się nad tym zastanawiała, ale jeśli powiedzieli, że ktoś z nich jest w Team A ALBO ZROBI COŚ STRASZNEGO to stawiam raczej na to drugie. A 'coś strasznego' może oznaczać cokolwiek i może być nawet zrobione nieświadomie, więc każdy może być za to odpowiedzialny. Np. Ashley potrąci człowieka i w panice ucieknie = coś strasznego. Aria dowie się o tym, że Maggie nie usunęła dziecka i zatai to przed Ezrą = coś strasznego. Hanna zdradzi Caleba z Wrenem = coś strasznego. Reasumując, zwyczajnie nie chce mi się gdybać bo i tak się okaże, że Marlene i spółka robią nas w konia (żeby nie powiedzieć brzydziej) a to wszystko to zmanipulowana odpowiednio ściema.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Chyba jednak chodzi o A team, a nie o to, czy ktoś zrobi coś strasznego. Widocznie na stronie, z której brałam tą informacje był błąd. Przejrzałam kilka zagranicznych stron i tam jest napisane, że któraś z tych osób ma do czynienia z A. Więc teraz, jak już wszystko zostało wyjaśnione, możemy gdybać
Zastanawia mnie jeszcze jedna jedna sprawa. Co tak naprawdę łączy Cece i Jenne. Prawdopodobnie dziewczyny znały się wcześniej, a to na pewno nie jest przypadek.
Zastanawia mnie jeszcze jedna jedna sprawa. Co tak naprawdę łączy Cece i Jenne. Prawdopodobnie dziewczyny znały się wcześniej, a to na pewno nie jest przypadek.
Jej....chwilę mnie nie ma a tu już tyle nowych teorii
Co do dziecka Ezry to najpierw myślałam, że ta dziewczyna usunęła ale potem tak jak część dziewczyn pomyślałam, że skoro nie było wprost powiedziane o tym jest możliwość, że to dziecko sobie żyje i w najmniej oczekiwanym momencie się pojawi.
Teoria z Ali i ciążą odpada jak dla mnie.
Natomiast zastanawia mnie właśnie związek Cece z Jenną, oglądając odcinek w ogóle nie zwróciłam uwagi na to spojrzenie Jenny. Wiadomo, że Cece nie pojawiła się tutaj bez powodu i wg mnie wiadomo, że nie jest wcale taka chętna do pomocy dziewczynom bez powodu. Zastanawia mnie tylko czy Jenna i Cece są kimś w rodzaju sprzymierzeńców czy raczej odwrotnie.
Scena Sparii była boska, taka naturalna, zabawna i swobodna, oby więcej takich
Z tych 12 osób obstawiam: Paige i Melissę.
Co do dziecka Ezry to najpierw myślałam, że ta dziewczyna usunęła ale potem tak jak część dziewczyn pomyślałam, że skoro nie było wprost powiedziane o tym jest możliwość, że to dziecko sobie żyje i w najmniej oczekiwanym momencie się pojawi.
Teoria z Ali i ciążą odpada jak dla mnie.
Natomiast zastanawia mnie właśnie związek Cece z Jenną, oglądając odcinek w ogóle nie zwróciłam uwagi na to spojrzenie Jenny. Wiadomo, że Cece nie pojawiła się tutaj bez powodu i wg mnie wiadomo, że nie jest wcale taka chętna do pomocy dziewczynom bez powodu. Zastanawia mnie tylko czy Jenna i Cece są kimś w rodzaju sprzymierzeńców czy raczej odwrotnie.
Scena Sparii była boska, taka naturalna, zabawna i swobodna, oby więcej takich
Z tych 12 osób obstawiam: Paige i Melissę.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Nie wiem jak to się stało,że polskie strony podają,że ktoś z tej listy zrobił coś złego ale każda zagraniczna,którą śledzę a tym bardziej strona serialu mówi,że chodzi o kogoś z ""A" team"
Ja bym obstawiała na:Melisse,Paige,Lucas i może jakoś trochę Ezra
Jak dla mnie Cece i Jenna na bank mają wspólną przeszłość.Ktoś wrzucał zdjęcia gdzie jest mowa o tym,że Cece spędzała wakacje z Ali w tym samym miejscu co Jenna.Myślę,że wtedy mogły się poznać i coś je łączy.
Ja bym obstawiała na:Melisse,Paige,Lucas i może jakoś trochę Ezra
Jak dla mnie Cece i Jenna na bank mają wspólną przeszłość.Ktoś wrzucał zdjęcia gdzie jest mowa o tym,że Cece spędzała wakacje z Ali w tym samym miejscu co Jenna.Myślę,że wtedy mogły się poznać i coś je łączy.
Ewa- Chair & Ness
Męska o obsada o 'rozbieranych' scenach:
Quasi, zlitujże się...
Quasi, zlitujże się...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Opis 12 odcinka, letniego finału
- Spoiler:
- Emily jest złapana pośrodku wszystkiego, kiedy ujawnia się morderca Mai.
Kiedy rozpoczyna się proces Garetta, Rosewood zamienia się w spektakl multimedialny. W niezgodzie z przyjaciółmi w sprawie Paige, Emily nie wie do kogo się zwrócić, gdy media zwracają zbytnią uwagę jej osobę. ‚A’ dostrzega doskonałą okazję, korzysta z sytuacji i wysyła Arię, Emily, Spencer i Hannę na drogę do ewentualnego rozejmu. Ale czy ‚A’ oferuje pokój, czy to tylko kolejna pułapka na jeszcze mroczniejsze zakończenie?
Tymczasem Aria, Emily,Hanna i Spencer zostały zdradzone przez kogoś im bliskiego, kto okazał się być częścią drużyny ‚A’
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Karo napisał:Odcinek taki sobie. Właściwie to akcja ani trochę nie ruszyła do przodu. Na imprezie dziewczyny nie dowiedziały się praktycznie niczego, jedynie wiemy, że Emily w czasie "niepamiętnej" nocy odwiedziła dosłownie wszystkie miejsca
I coś mnie dziwi ta dobroć nowej koleżanki niby przekazała dokumenty Spencer, ale wcale bym się nie zdziwiła gdyby Spenc się jednak nie dostała na te studia.
Historia rodzinna Ezry jakoś nie porywa. W każdym serialu musi się pojawić jakaś szalona mamuśka z kasą, która ustawia syneczkowi życie. Nuda. Braciszek fajny:) Coś czuję, że będzie jeszcze mącił przez jakiś czas w życiu Ezry Już się zadomowił w mieszkaniu, odbiera jego telefon, jeździ jego samochodem, teraz pora zakręcić się wokół Arii
Emily i Paige, echh nie wiem czemu, ale one razem mnie irytują. O wiele bardziej lubiłam Emily z Mayą. I na prawdę żeby poświęcać pół odcinka na miłosne perypetie Emily to już przesada.
Haleb <3 nareszcieee ;P Pocałunek super, ale wciąż nie rozumiem co miało znaczyć zrzucenie kurtki przez Hannę trochę mnie to rozbawiło:D pewnie to miało dodać pikanterii, ale chyba do niczego nie doszło w ulicznym zaułku, a w pocałunku ta kurtka chyba nie przeszkadzała;P no,ale to taki drobny szczegół Ważne, że jest Caleb i już wie o wszystkim, mam tylko nadzieję, że teraz nagle A. go nie uśmierci, tfu tfu.
cuuudowny komentarz tego odcinka, swietnie to ujelas
Mialam takie same wrazenia - ta sciagnieta kurtka Hanny czy Emily podrozujaca po calym miescie, haha, no i oczywiscie brat Ezry, ktory zaraz wezmie sie za Arie
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
shiva89 napisał:a tak apropo tej ciązy to jest jeszcze taka teoria,ze :Ali kiedyś przyszła zapłakana i nie chciała powiedziec co sie stało (wtedy wzieła jabłko w kuchni Spencer i płakała ) no i może mieć to jakies powiązanie z Ezrą.. potem Ali zaszła w ciąże i matka Ezry dała jej kase na usunięcie ? Stąd Ali miała pieniądze - tylko właśnie nie pamiętam czy wkońcu wyjaśnilo sie skąd miała tą kase czy nie
Ezra mógł ją zabić bo znając Ali chciała go troche poszantażować czy może była w nim zakochana faktycznie.. nigdy nic wiadomo w tym serialu ,a potem Ezra przyszedl na jej pogrzeb choc jej nie znał? troche dziwne...takze nastepny punkt na to ze Ezra jest A
swietna teoria ... i ciekawe byloby, jakby np. tak to wytlumaczyli w serialu, calkiem logiczne, no bo wlasnie co robil Ezra na pogrzebie Ali ?
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
Oglądałam wczoraj 2 sezon PLL i bylo tam wspomniane ze Jenna jak tylko odzyska wzrok pojedzie na wakacje ( nie pamietam nazwy, ale na pewno te same co Cece )
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
nie podoba mi się zainteresowanie Hanny i Spencer tym anglikiem. Jest bardzo niezdrowe. Mam nadzieję, że scenarzyści nie pójdą w tym kierunku. Dziewczyny nie potrzebują wewnętrznego konfliktu. A może tylko ja je widzę lekkie spięcie gdy obie o tym gadają...?
Ezra coś strasznie kręci. Dlaczego Aria daje się tak ciągnąć za nosek???
Ezra coś strasznie kręci. Dlaczego Aria daje się tak ciągnąć za nosek???
KiNiaczek- Liczba postów : 11
Anglik jest dla Spencer Hanna niech sobie bierze Caleba i Wrena zostawi w spokoju :PP
nie tylko ty to widzisz bo Spencer jest zazdrosna o Wrena xD
Karolina Quasi vel Toudi wygląda obleśnie bede miec koszmary przez niego xD
nie tylko ty to widzisz bo Spencer jest zazdrosna o Wrena xD
Karolina Quasi vel Toudi wygląda obleśnie bede miec koszmary przez niego xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
od 5 rano na nogach i prawie ze juz zasypiam na stojaco ;//
bede oglądać odcinek jak przetłumaczysz z Bru napisy :*:*:*
ps. wczoraj mi sie pomieszało w głowie cos i myślałąm ze jest wtorek i chciałam czekać do 2 na odcinek xD
bede oglądać odcinek jak przetłumaczysz z Bru napisy :*:*:*
ps. wczoraj mi sie pomieszało w głowie cos i myślałąm ze jest wtorek i chciałam czekać do 2 na odcinek xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Cud, w końcu nadrobiłam i jestem na bieżąco.
Ej, dalej nie lubię Emily ale było mi jej szkoda gdy oglądała te filmiki z Mayą, bo to naprawdę dramatyczne, do momentu jak brulion napisała o tym wierszu xDD
Ej, dalej nie lubię Emily ale było mi jej szkoda gdy oglądała te filmiki z Mayą, bo to naprawdę dramatyczne, do momentu jak brulion napisała o tym wierszu xDD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Hahahahahahaha co za odcinek Po raz kolejny komentowanie okazało się lepsze od odcinka, ale szczególy to da wam Ewa, bo ja idę spać xD
Zagęszcza się sytuacja. A co do Hanki i Wrena to ja się nie wypowiadam, bo oboje są głupi
Zagęszcza się sytuacja. A co do Hanki i Wrena to ja się nie wypowiadam, bo oboje są głupi
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Odcinek oglądam z Bru ;* i powiem wszystkim fankom PLL,oglądajcie to z Bru bo od razu lepszy odcinek Rano opisze co było ale ogólnie pozytywny i ciekawy i zawierający interesujące momenty (wiesz o co chodzi Bru " a teraz..."
Także dobranoc i widzimy się rano ze wspaniałą recenzje z komentarzami Bru i GossipGirl
Także dobranoc i widzimy się rano ze wspaniałą recenzje z komentarzami Bru i GossipGirl
Ewa- Chair & Ness
GossipGirl napisał:Odcinek oglądam z Bru ;* i powiem wszystkim fankom PLL,oglądajcie to z Bru bo od razu lepszy odcinek Rano opisze co było ale ogólnie pozytywny i ciekawy i zawierający interesujące momenty (wiesz o co chodzi Bru " a teraz...")
Polecam się na przyszłość
Mocne te zdjęcia z finału. Coraz bardziej wydaje mi się, że to Ems zabiła Mayę, bo ktoś ją naćpał i tego nie pamięta. Albo A wrobi Emilkę, ale tak czy inaczej to ona będzie winna
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Już za chwilę umilę wszystkim oczekiwania na nasze wspaniałe napisy Recenzja jest jedyna w swoim rodzaju bo wzbogacona o emocje i komentarze Zatem zapraszam do lektury ale uprzedzam,że jest dość długa i szczegółowa
edit: żeby było jasne ;p recenzja pisana w nocy od razu po odcinku po co najmniej 16h bez snu i z głupawką ;p
- Spoiler:
- Dziś w nocy miałam przyjemność oglądać PLL z Bru (pozdrawiam ;* ).
Zaczęło się niewinnie (jejku jak to brzmi xd).Na początku scena z pocałunkiem Hanki i Wrena gdzie z Bru zgodnie stwierdziłyśmy „rzygam” xd Później scena gdzie Ezra był w liceum w ciąży (ehh uwielbiam tą scenę <3 ). Ale to już znacie zeszłego odcinka Teraz czas na jedyną taką recenzję w sieci stworzoną z komentarzy z archiwum gadu panny B. i panny E. (buduję napięcie pod kolejne sceny xd)A więc zaczynajmy !
Pierwsza scena to dziwne zachowanie matki Hanki xd Postanowiła przesunąć kwiatek na werandzie i co wtedy znalazła nasza Hanka ?! (nie domyślacie się pewnie nawet tego xd ) liścik podłożony Emilce przez Maye (przecież to oczywiste, że po pół roku czy ileś tam go znalazły, a w następnym odcinku przypomną sobie że wiedzą kim jest A i kto zabił Ali).Później było nudno bo Aria i Ezra i dylematy jak to on był w ciąży i czy kontaktował się z Maggie i takie tam xd Aria ma żal,że on jej nie powiedział a Ezra mówi że ona o A też nie mówiła (koleś nie ogarnia,że co innego prawie cię mordują a drugie być w ciąży xd)no i już mamy czołówke i nagle WREN (nawiasem mówiąc jestem jego fanką ! a raczej fanką klaty xd ).Wren gadał coś do Hanki ale ze dużo nie wiemy bo ma akcent co powoduje że nasze serce przyspieszają a tętno zwalania… w każdym razie gadał z Hanką w tej kawiarni co pracuje Emilka. Ogólnie Wren chce czegoś więcej ale Hanka go olała (brawo mało kłamczuszko !) Bo jego akcji stwierdziłyśmy jednoznacznie, że jest idiotą, powinien lecieć na Spencer (Bru musimy jej te imię ulepszyć) a nie uderzać do Hanki. W trakcie tej sceny stwierdziłyśmy z Bru że powinien lecieć na kolanach do Spencer i błagać o przebaczenie (na kolana i do rana !).Później mamy scenę Emilki i Spencer w szkole, Spencer się zmywa bo chyba się brzydzi a Emilka może mieć romansik z Paige (swoją drogą to zaczyna mi brzmieć jak „świania” xd ). A potem BUM ! Soł romantik rande wu ! Każdy marzy o randce w Sali w liceum xd ale są kieliszki jest imprezka :d Nagle i hot mama ma ochotę na całus w usteczka i……… wtedy wpada Aria (swoja drogą ma niezły timing xd) Kolejna scena to Hanka w pokoju, która się nudzi i ogląda zdjęcia Mayi z jej strony i wchodzi do pokoju Emilka i tez chce pooglądać. Wtedy odkrywają że zdjęcia, które Maya zrobiła sobie z rąsi są w domku Noela (Noel Kahn-to ciało i ciacho co kiedyś będzie Arii xd) Tutaj była scena Noela i Spencer gdzie ta go znowu przepytywała ale nudne to było widać bo zero komentarzy na ten temat mam xd Teraz były reklamy i komentowanie zdjęć z finału ale o tym innym razem bo byłby spoiler w spoilerze xd. Koniec reklam i pierwsze co widzimy to Nate w barze?(sama nie wiem co to jest xd) u Emilki. Nate gada z nią na jakiś nudny temat i widzi na kanapach Jenne i Noela. Później gada z Jenna ale nie wiem o czym bo byłam zajęta Bru (wiem dziwni brzmi ale nie bójcie się xd)Następie widzimy Spencer jako komando ninja xD zakradła się do szatni chłopaków od bejsbolu (org.baseball) i grzebie w szafce Noela i zabiera telefon. Słyszy, że ktoś nadchodzi i chowa się za wózkiem z ręcznikami (ale nikt jej nie widzi bo jest ninja !)Teraz można podziwiać klaty sportowców xd Tutaj nastąpił szereg uwag jak to możliwe że zdjeli koszulki ! przecież to abc FAMILY ! (chodzi w SaB nie żałują sobie, racja Bru ? xd) Teraz były reklamy xd za nami już 28 minut serialu z Reklami czyli półmetek ! xd Koniec reklam i mamy Noela (niestety w koszulce a co gorsza w tym śmiesznym wdzianku do bejsbola) i on wpada na Spencer chwile po tym jak ta odkłada jego telefon do szafki, tutaj mogła być fajna scena ale wpadli chłopaki z drużyny i Spencer skorzystała z okazji i nawiała a Noel patrzył czy wszystko ma. Teraz mamy scenę jak Hanka i Emilka wpadają do domku Kahnów, wchodzą a tam jak w burdelu na normy abc FAMILY, staniki pod sufitem (może zamiast lamp ? ),wszędzie czerwone piwne kubeczki . W tym momencie Bru miała cudowną wizję „może emily i hanna w tym domku nakryją alison i mayę w łóżku” ale stwierdziła po chwili, że to nie finał więc przyjdzie nam poczekać jeszcze 2 tygodnie xd Później znowu chyba nuda bo tylko rozmowa ogólna o wątkach na abc FAMILY xd Hanka i Emilka chodza po domku i nagle znajdują tajemnicze ukryte drzwi ! („a za drzwiami maya i Ali”by me xd)na razie pokazują łóżko (wiadomo jest łóżko jest imprezka, ale stół w kuchni tez wystarczy ale to później xd ) teraz dziewczyny są w jakimś małym pokoiku i znajdują torbę Ali („jasne, znajdźcie teraz torbę mayi, może od razu jej ciało znajdźcie i wielkimi literami podpis kto ją zabił xDDD” by BRU) znalazły teraz jakiś bilet należący do Majki ale nie wiemy gdzie bo słaba jakoś była xd Bru stwierdziła, że teraz będziemy mieć taki motyw „że wtedy co maya niby uciekła z rosewood to tak naprawdę mieszkała tutaj” (w sensie domku Kahnów)teraz zaczyna się napięcie ! Drzwi do pokoju gdzie są dziewczyny zamykają się ! Zamykają się też okiennice w oknach (blady strach pada na ludzi ale ja z Bru jesteśmy dzielne i na nas to nie działa).Emilka załącza mordercę (bo mamy teorie ,że to Emilka na prochach zabiła Majke ale w to też jest wmieszana Paige i możliwe że to ona zrobiła ale wina będzie Emilki xd )Teraz widzimy Spencer i video jakie dostaje od Noela które ma pomoc w znalezieniu mordercy Majki (bru : tam będzie na pewno widać jak ktoś zabija mayę a potem odwraca się do kamery i pokazuje twarz xD, ja: a trzecie ujecie to uśmiech xd )teraz na naszych ekranach prawdziwy szok ! Emilka morderca ! tłucze okna a Hanka łapie za nóż i rozwala sobie udo (choć nie wiem czy to nie wina Emilki ale rozmowa z Bru mnie wciągnęła) Bru stwierdziła, że to foreshadowing i w finale będzie pokazane jak zabija mayę tak samo. Emilka zabiera Hanke do domu i nalega aby zadzwonić do Caleba ale zmiast tego dzwoni do Wrena. Ten na kuchennym stole operuje Hankę (GG z Bru liczą na sex xd ale to teraz do końca co chwile mają teorie co do sexu bo taki sexowny odcinek xd) zamiast tego Wren gotuje kolacje Hance (bru: a Hanka mu śniadanie, ja stwierdzam, że Wren będzie gotować na Hance bo ona ciągle leży na stole xd Bru woli jednak kolacje na Wrenie, cały czas widzimy wizje sexu Hanki i Wren ale dopuszczamy inne opcje xd ) Mamy scene Nate i Emilki, gadają o Majce i koleś płacze (to takie smutne że się wzruszę xd) nagle bach i się całują xd (będzie sex na schodach przed domem ?! a nie, jednak nie : ( ) zamiast tego widzi to Paige i jest mega wkurwiona xd wyrzuca żarcie (które wzięła ze sobą p tym jak się umówiły w barze Emilki bo Paige taka smutna ale jej życie stało się lepsze gdy dostała całuski od Emiliki (Scena tylko dla ludzi o mocnych nerwach xd) i miota się niczym szatan po ulicy, możliwe że w nastepnych odcinkach Paige w ramach zemsty zechce zamordować Emilke xd Teraz mamy scene Arii i Ezry i sobie oglądają film, później gadają o Maggie a na koniec Ezra każe iść Arii do domu xd (nie będzie sexu jaka szkoda xd ) Teraz mamy scene jak Spencer ogląda nagrania z kamery (swoją drogą biedna ona,do tej pory jako jedyna nie miała szansy na sex xd )ogląda filmik i widzi Majke która przyjechala na rowerze do domku Kahnow i biegnie do tylnego wejscia REKLAMY xd i luźna rozmowa xd teraz pokazują nam Arie która wpadła do Spencer (budują napiecie pod sex Arii i Spencet bo dla Spencer tez się należy xd ) znowu teorie o wielokątach w tym serialu teraz mamy hot mama i barman ! (może jakiś sex ? xd ) nie tym razem, gawędzą sobie o tym, że barman nie miał dziewczyny i inne bzdety xd nudno xd Teraz mamy znowu Wrena i Hanne (Swoja droga porwał jej te rożowe portki ! będzie zaraz sex na blacie a nie jednak siedza na krzesłach ! chair sex ! )teraz zbliżenie twarzy cudownego Wren do twarzy Hanki i dalej kurwa ! całują ją! Wren marnuje kolejną okazje bo Hanka daje wywód ze nie mogą itd. Teraz mamy szatnie pływaków i rozmowe Paige i Emilki (bo po pamiętnej scenie całowanka Emilki i Nate które widziała Paige wysyła ona sms ze nie spotkają się bo źle się czuje)Emilka pyta jak się ona czuje, wchodzi trenerka i goni dziewczyny do basenu (przy okazji przypomnieli sobie ze Emilka pływała w drużynie xd)Teraz mamy scenę Specner,Arii i Emilki lub Hanki xd przy laptopie, widzimy jak przjezdza Noel ze ślepą Jenna i się całują przez co Aria ma śmieszną minę xd teraz widzimy jak wchodzą do domku a z niego wybiega Majka, nagle na dole ekranu widzimy ze ktoś łapie Majke i ją odciąga ale nie wiadomo kto ! teraz straszna scena z „A” ! Widzimy włączone TV na sprawie Garetta i Majki, później jest TV wyłączone ”a” odwiesza taki specjalny worek z ubraniem i głaszcze wieszaczki które już wiszą, ma ich 5,serio straszna scena. na tym koniec xd
edit: żeby było jasne ;p recenzja pisana w nocy od razu po odcinku po co najmniej 16h bez snu i z głupawką ;p
Ewa- Chair & Ness
Strona 20 z 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 20 z 40
Pozwolenia na tym forum: