Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 21 z 40
Strona 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
hahahahaha xD padłam xD
rozwaliły mnie komentarze xD
mam wrażenie ze wam tylko sex, sex, i sex w głowach xD
nie wiem czy to prawda ale przeczytałam ze
i coś dla czytajacych ksiażki PLL ( w tym mnie xD)
22 sierpnia bedzie premiera 8 czesci PLL
rozwaliły mnie komentarze xD
mam wrażenie ze wam tylko sex, sex, i sex w głowach xD
nie wiem czy to prawda ale przeczytałam ze
- Spoiler:
- prawdopodobnie w 11 lub w 12 odcinku 3 sezonu bedzie Spoby sex fuuj ;/
i coś dla czytajacych ksiażki PLL ( w tym mnie xD)
22 sierpnia bedzie premiera 8 czesci PLL
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Asia ale to wina odcinka ! serio ! tam cały czas były odnośniki takie xd a to abc FAMILY więc wyrażałyśmy swoje zdziwienie xd
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
tak, tak teraz to wina odcinka xD
Ewa nie zwalaj na odcinek tego o czym myślisz xD
bez sexu to FAMILY nie bedzie xD
edit: zmieniłam, przepraszam nie wiedziałam :*
Ewa nie zwalaj na odcinek tego o czym myślisz xD
bez sexu to FAMILY nie bedzie xD
edit: zmieniłam, przepraszam nie wiedziałam :*
Ostatnio zmieniony przez Joanna dnia Sro Sie 15, 2012 11:24 am, w całości zmieniany 1 raz
Joanna- Blair & Naley
Tylko nie Ewka ! Nie znoszę tego xd
Asia uwierz mi jakbyś 2h wcześniej dostałą mego głupawki i słuchała najbardziej bezsensowych rzeczy na yt jakie są to też by Ci odbiło przez odcinek xd
Co racja to racja ;p
Asia uwierz mi jakbyś 2h wcześniej dostałą mego głupawki i słuchała najbardziej bezsensowych rzeczy na yt jakie są to też by Ci odbiło przez odcinek xd
Co racja to racja ;p
Ewa- Chair & Ness
Hahaha dziewczyny dzięki Wam wiem, że mój dzień będzie mega pozytywny, recenzja odcinka wymiata
Moja recenzja będzie krótka i na pewno mniej pasjonująca i bardziej przyziemna
Moja recenzja będzie krótka i na pewno mniej pasjonująca i bardziej przyziemna
- Spoiler:
- Ogólnie odcinek mi się podobał, fajnie się oglądało, pojawiły się nowe wskazówki i było napięcie i emocje. Kilka głównych spostrzeżeń:
Paige i Nate to jacyś psychole, wcale się nie zdziwię jak Paige go zabije za to całowanie wybranki swego serca
Romantyczny posiłek w klasie rozwalił mnie na kawałki
Emilka wpadająca w szał i tłukąca kijem szybę rozwaliła mnie jeszcze bardziej
List od Mai pod doniczką to totalne przegięcie, bez sensu to wymyślili
Wrena jako dr Quinn i jego zalotów do Hanki nawet nie chce mi się komentować, Wren ma u mnie dużego minusa
Zac jest słodziutki i mam nadzieję, że zostanie na dłużej
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
GossipGirl napisał:Tylko nie Ewka ! Nie znoszę tego xd
Co racja to racja ;p
to coś ty oglądała xD ??
mi wystarczy wspomnienie najgłupszej rzeczy która z koleżanka zrobiłyśmy by dostac głupawki xD i poyczeć sie ze śmiechu xD każdy ma swoje momenty xD
głodnemu chleb na myśli Ewa xD xD
Joanna- Blair & Naley
Dziewczyny chcialam sie zapytac czy ma ktoras na swoim chomiku najnowszy odcinek do sciagniecia, ktory moglabym juz sciagnac i do ktorego pozniej beda pasowaly wasze napisy?? Dziekii
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
[You must be registered and logged in to see this link.] :>
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Zaczełam od beznadziejnów hitów a radia,poprzez disco polo i przez przypadek trafiając na bajki xd
Ewa- Chair & Ness
[You must be registered and logged in to see this link.]
Błagam niech już kończą wątek Maya+śmierć, bo straaasznie mnie on nudzi;/ odliczam dni do odcinka, w którym dowiedzą się w końcu kto ją zabił i mam nadzieję, że w styczniu już nie będą tego maglować...
Dowody to już w ogóle mają z nieba... A to list znaleziony przypadkiem lol, Noel wysłał Spencer to nagranie, to nagle chce pomóc? Skoro to dowód, że Garett nie zabił Majki to czemu z tym na policję nie poszedł?
Wren to taka biedna sierotka, piąte koło u wozu, ciekawe kiedy do Arii zacznie uderzać
Na plus: barman i mama Arii, i sceny Arii z matką
Ogólnie ocena odcinka:
[You must be registered and logged in to see this image.]
xDDD
Dowody to już w ogóle mają z nieba... A to list znaleziony przypadkiem lol, Noel wysłał Spencer to nagranie, to nagle chce pomóc? Skoro to dowód, że Garett nie zabił Majki to czemu z tym na policję nie poszedł?
Wren to taka biedna sierotka, piąte koło u wozu, ciekawe kiedy do Arii zacznie uderzać
Na plus: barman i mama Arii, i sceny Arii z matką
Ogólnie ocena odcinka:
xDDD
Ostatnio zmieniony przez April dnia Czw Sie 16, 2012 3:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Jestem w trakcie odcinka i musiałam napisać, bo mnie to po prostu zabija... Lubię Ellę, ale ona jest jakąś świruską Najpierw rozwiesza kiecki przed swoimi uczniami. Teraz organizuje sobie randkę na środku klasy, przy otwartych drzwiach... No błagam, to jest SZKOŁA, może amerykańska, ale wciąż szkoła:D I jeszcze dzwonek na lekcje zadzwonił a ona co? Zostawiła to całe żarcie tak jak leżało i spokojnie poszła do biurka, a jakże! Niech uczniowie posprzątają resztki po niej i jej kochanku, geeeeeeez...
e:
e:
Napalona Emily napisał:Na Mayi nawet pidżama wygląda sexy.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
jestem w trakcie oglądania xD i chciałam powiedzieć tylko ze:
przez Ewe i Bru i ich cudowną recenzje odcinka miałam nadzieje na sex scene Hanki i Wrena na stole xD
e:
Paige wygląda bardziej na faceta niz na dziewczyne xD
i nie wiem czemu ale momentami Hanna przypominała mi świnke xD szczególnie w zbliżeniach na jej twarz xD
przez Ewe i Bru i ich cudowną recenzje odcinka miałam nadzieje na sex scene Hanki i Wrena na stole xD
e:
Paige wygląda bardziej na faceta niz na dziewczyne xD
i nie wiem czemu ale momentami Hanna przypominała mi świnke xD szczególnie w zbliżeniach na jej twarz xD
Joanna- Blair & Naley
Skończyłam. Ogólne refleksje:
Ezra stał się śmierdzącym kapciem, nie lubię go już.
Wren jest piękny♥ Ale niech wreszcie zacznie się przystawiać do tej dziewczyny, co trzeba!
Emily to rozwiązła bicz.
Nate nie jest żadnym kuzynem Mayi tylko jakimś psychopatą.
Paige też jest niezrównoważoną psychopatką, która nie potrafi kontrolować agresywnych odruchów i pewnie zabiła Mayę (za co będę jej wdzięczna do końca życia).
Najciekawsze życie uczuciowe ma obecnie Ella.
Najlepszym elementem odcinka (oprócz Wrena) była bluzka Spencer.
Wren jest piękny♥ Ale niech wreszcie zacznie się przystawiać do tej dziewczyny, co trzeba!
Emily to rozwiązła bicz.
Paige też jest niezrównoważoną psychopatką, która nie potrafi kontrolować agresywnych odruchów i pewnie zabiła Mayę (za co będę jej wdzięczna do końca życia).
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Asia ! Widzisz,widzisz,widzisz ! Ja mówiłam z bru,że tam zaraz coś się będzie działo xd Ale lżej mi na sercu,że nie tylko my dwie tak miałyśmy
ps.to moj 2600 post xd
ps.to moj 2600 post xd
Ewa- Chair & Ness
Promo
dowiemy sie kto zdardzi...
ja mysle ze Jenna mowi o Natcie, nie Paige...Paige dla mnie to za prosty wybór. Wydaje mi sie ze Nate kill Maya
dowiemy sie kto zdardzi...
ja mysle ze Jenna mowi o Natcie, nie Paige...Paige dla mnie to za prosty wybór. Wydaje mi sie ze Nate kill Maya
shiva89- Delena & Nemily
[You must be registered and logged in to see this link.] a tutaj zdjecia z nastepnego odcinka. Ja wnioskuje z nich,ze Paige pomogla Emily(Ems ma krew) takze pewnie Nate chcial ja zabic .
Maggie wyglada staro. Nie sądzicie?
Maggie wyglada staro. Nie sądzicie?
shiva89- Delena & Nemily
[You must be registered and logged in to see this link.] a tutaj niezły fake;)
shiva89- Delena & Nemily
GossipGirl napisał:Asia ! Widzisz,widzisz,widzisz ! Ja mówiłam z bru,że tam zaraz coś się będzie działo xd Ale lżej mi na sercu,że nie tylko my dwie tak miałyśmy
ps.to moj 2600 post xd
po co robia takie dwuznaczne sceny xD
ona na stole z rozchylonymi nogami on nad nia , rozrywa spodnie xD
Joanna- Blair & Naley
Karolina napisał:Skończyłam. Ogólne refleksje:
Emily to rozwiązła bicz.
ja mysle,ze to nie Paige zabila Maye tylko Nate...a ta agresja zwiazana byla z zazdroscia. Mysle,ze tez bym sie wqrzyla jakbym zobaczyla mojego chlopaka calujacego sie z inną.
Ella po tym odcinku to dla mnie jakas wariatka? wtf? randka w klasie? smieszne..
i Noel i jego pomocna dłoń...dziwne
shiva89- Delena & Nemily
mi sie cały ten pomysł z randka w klasie podobał taki oryginalny jak miała okienko to czemu nie )
Nate jest podejrzany, ale za co miałby zabijać Maye, swoja kuzynke..?? no chyba ze to jej były facet jest a nie żaden kuzyn , to z zazdrości mógł Maye zabic
Nate jest podejrzany, ale za co miałby zabijać Maye, swoja kuzynke..?? no chyba ze to jej były facet jest a nie żaden kuzyn , to z zazdrości mógł Maye zabic
Joanna- Blair & Naley
Nie no jak dla mnie to na bank nie jest kuzyn Mai, zbyt wiele razy zachował się co najmniej dziwnie. O wiele bardziej pasuje na bycie prześladowcą Mai niż jej rodziną. Jak można wnioskować z jego rozmowy z Jenną ciężko mu zaakceptować odmowę.
I pewnie złudne moje nadzieje ale chciałabym żeby Noel okazał się jednak "dobry", ta pomoc Spencer rzeczywiście jest dziwna ale nie miałabym nic przeciwko jakby okazało się, że A w pewnym sensie napuszcza Noela i Jennę na dziewczyny i chce ich skłócić żeby nie mogli współpracować bo to mogłoby doprowadzić do zniszczenia jej/jego.
I pewnie złudne moje nadzieje ale chciałabym żeby Noel okazał się jednak "dobry", ta pomoc Spencer rzeczywiście jest dziwna ale nie miałabym nic przeciwko jakby okazało się, że A w pewnym sensie napuszcza Noela i Jennę na dziewczyny i chce ich skłócić żeby nie mogli współpracować bo to mogłoby doprowadzić do zniszczenia jej/jego.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
shiva, edytuj proszę posty. Zdjęcia z finału były już wrzucane.
Ja też chcę, żeby Noel był dobry, taki słodziak z niego <3 To znaczy pasuje mi na takiego szkolnego badboya, ale nie chcę, żeby miał coś wspólnego z A. ani z którymś z morderstw.
A co do Nate'a, to po tym odcinku coraz bardziej mi się wydaje, że to nie jest kuzyn Mayi, tylko ten jej były, który ją prześladował (chyba w 2 sezonie?). Koleś dla mnie jest strasznie dziwny, ale może dlatego, że ja go po prostu nie lubię Nie zdziwiłabym się, gdyby Ems miała teraz jakieś problemy skuli tego pocałunku, przecież nie chce z nim być.
Ja też chcę, żeby Noel był dobry, taki słodziak z niego <3 To znaczy pasuje mi na takiego szkolnego badboya, ale nie chcę, żeby miał coś wspólnego z A. ani z którymś z morderstw.
A co do Nate'a, to po tym odcinku coraz bardziej mi się wydaje, że to nie jest kuzyn Mayi, tylko ten jej były, który ją prześladował (chyba w 2 sezonie?). Koleś dla mnie jest strasznie dziwny, ale może dlatego, że ja go po prostu nie lubię Nie zdziwiłabym się, gdyby Ems miała teraz jakieś problemy skuli tego pocałunku, przecież nie chce z nim być.
ej na moim dashu właśnie zobaczyłam Wrena i Hannę porównanych do Dair lol. Wren i Hanna. o co chodzi i jak przeżywają to fani wrencera?? ahaha xD bru?? a może to stara wiadomość?? xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Strona 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 21 z 40
Pozwolenia na tym forum: