Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 22 z 40
Strona 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Gigi napisał:ej na moim dashu właśnie zobaczyłam Wrena i Hannę porównanych do Dair lol. Wren i Hanna. o co chodzi i jak przeżywają to fani wrencera?? ahaha xD bru?? a może to stara wiadomość?? xDD
hahaha, serio ich porównali?
Obiektywnie rzecz biorąc, chyba żadnych podobieństw nie jestem w stanie zauważyć, ale się zastanowię, jak na coś wpadnę to napiszę
Go??- Gość
takie tam random shit ale jestem w szoku, że Hanna i Wren. Hannę lubiłam najbardziej <3
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi napisał:ej na moim dashu właśnie zobaczyłam Wrena i Hannę porównanych do Dair lol. Wren i Hanna. o co chodzi i jak przeżywają to fani wrencera?? ahaha xD bru?? a może to stara wiadomość?? xDD
To świeże dość, to znaczy od początku tego sezonu coś się kroi między nimi, a w ostatnich odcinkach powiedzmy że bywa goręcej, patrz Hanna prawie bez spodni na szafce w swojej kuchni xDD Ale nie porównywałabym ich do Dair raczej. A co do tego, jak ja to przeżywam, to na początku było ciężko, ale teraz chwilowo shipuję Wren/szczęście jako, że na Wrencer raczej nie ma szans obecnie Nawet w ostatnim odcinku zdarzyło mi się im chwilowo kibicować na zasadzie "no ku*wa pocałuj ją już" xDD Nie miałabym chyba nic przeciwko małemu romansowi, o ile to by Wrena doprowadziło z powrotem do Spencer
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Gigi, gify idealnie dobrane, ale obie pary nie mają nic wspólnego
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
hahahah xDD
Wren do tej pory był zakochany w jej przyjaciółce, teraz trochę zaczyna podbijać do Hanny. Pomógł jej ostatnio.
Hanna i Blair to bicz jak to określiła Kejt
Nie widzę innych podobieństw.
Gify fajnie dobrane, ale historie są zupełnie inne I szczerze, zaskoczyło mnie, że ktoś połączył ich tak xDD
A co do tego, czy mi to przeszkadza, hmm. Chciałabym Wrencer, ale skoro Spencer wygrała tego nieszczęsnego Toudiego, to czemu Wren ma sobie kogoś nie znaleźć. Dziwi mnie tylko, ze jej przyjaciółkę, która ma faceta
Wren do tej pory był zakochany w jej przyjaciółce, teraz trochę zaczyna podbijać do Hanny. Pomógł jej ostatnio.
Hanna i Blair to bicz jak to określiła Kejt
Nie widzę innych podobieństw.
Gify fajnie dobrane, ale historie są zupełnie inne I szczerze, zaskoczyło mnie, że ktoś połączył ich tak xDD
A co do tego, czy mi to przeszkadza, hmm. Chciałabym Wrencer, ale skoro Spencer wygrała tego nieszczęsnego Toudiego, to czemu Wren ma sobie kogoś nie znaleźć. Dziwi mnie tylko, ze jej przyjaciółkę, która ma faceta
Go??- Gość
O kurcze, ale paralele sceny faktycznie podobne, to im się udało, no ale na tym się podobieństwo kończy Ja jestem wciąż zdecydowanie na nie. Wren i wrencer akurat mnie mało obchodzą, no ale psują Haleba:/ a to już mi się nie podoba ;P Ale niestety wygląda na to, że szykuje nam się dłuższy wątek wrenny.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Ja po ostatnim odcinku też shippuję Wren/Szczęście bo było mi go bardzo szkoda Czemu one są takie ślepe wszystkie?!
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
ja shippuję Hanna/wszyscy. mimo że oglądałam tylko kilka odcinków tego serialu
bru trzymaj się xDD :**
bru trzymaj się xDD :**
Gigi- Gossip Dan & Girls
Dzięki, będzie ciężko, ale z tobą jakoś to przeżyję ;(
Dla mnie to takie trochę proste paralele, w końcu często zdarza się sytuacja, że laska jest załamana i koleś do niej podchodzi i siada obok Nie wmówicie mi, że tylko w tych dwóch scenach coś takiego widziałyście xD Albo tekst, że to się nie może więcej zdarzyć
Dla mnie to takie trochę proste paralele, w końcu często zdarza się sytuacja, że laska jest załamana i koleś do niej podchodzi i siada obok Nie wmówicie mi, że tylko w tych dwóch scenach coś takiego widziałyście xD Albo tekst, że to się nie może więcej zdarzyć
nie no ludzie dobierają to tak na otp jak im pasuje xDD ale zdziwiłam się z faktu, że Hanna/Wren kiedy wcześniej miałam wrencera na dashu i miałam małe wtf
Gigi- Gossip Dan & Girls
lol Kaś no co ty. nie pokażę tego co rebbloguję ahaha xDD < wstyd > < sodoma i gomora >
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:lol Kaś no co ty. nie pokażę tego co rebbloguję ahaha xDD < wstyd > < sodoma i gomora >
Nie widziałaś moich
hahahahahah
Go??- Gość
brulion napisał:To świeże dość, to znaczy od początku tego sezonu coś się kroi między nimi, a w ostatnich odcinkach powiedzmy że bywa goręcej, patrz Hanna prawie bez spodni na szafce w swojej kuchni xDD Ale nie porównywałabym ich do Dair raczej. A co do tego, jak ja to przeżywam, to na początku było ciężko, ale teraz chwilowo shipuję Wren/szczęście jako, że na Wrencer raczej nie ma szans obecnie Nawet w ostatnim odcinku zdarzyło mi się im chwilowo kibicować na zasadzie "no ku*wa pocałuj ją już" xDD Nie miałabym chyba nic przeciwko małemu romansowi, o ile to by Wrena doprowadziło z powrotem do Spencer
Też tak miałam, ale potem się ogarnęłam i było mi wstyd, że 'zdradzałam myślami' Wrencer xD
Ale nie powiem... szkoda było mi Wrena jak taki przybity wychodził z domu Hanny.
Miałam nadzieję, że Spencer ich zobaczy, zrobi awanture i ... znowu będzie WRENCER
Żebyś Ty Bru tylko całowanie kibicowałam dla Wrena i Hanny
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ja kibicuję Wren/Szczęście ale na pewno nie z Hanną bo za bardzo kibicuję Haleb Poza tym trochę Wren stracił w moich oczach po ostatnim odcinku, jakby nie mógł sobie życia ułożyć i jakby nie miał innych znajomych w swoim wieku tylko podbija do drugiej z kolei małolaty. Kocham go całym sercem ale trochę ofiarę z niego zrobili.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Mi się wydaje, że scenarzyści w ogóle zapomnieli o różnicy wieku między Wrenem i Ezrą a dziewczynami Pewnie traktują go na równi z Calebem, Toudim czy Noelem -.-
Gigi daj adres, ja ci dam swój, hahaha. Sandbox rules.
A co do kibicowania Wrennie, to nie kibicowałam im, tylko gorącej atmosferze w odcinku, którą stworzyłaby jakakolwiek seksscena Bo muszę przyznać, że inne seriale, które oglądam trochę mnie rozpuściły i brakuje mi w PLL takich ostrzejszych eeeee znajomości xD
Gigi daj adres, ja ci dam swój, hahaha. Sandbox rules.
A co do kibicowania Wrennie, to nie kibicowałam im, tylko gorącej atmosferze w odcinku, którą stworzyłaby jakakolwiek seksscena Bo muszę przyznać, że inne seriale, które oglądam trochę mnie rozpuściły i brakuje mi w PLL takich ostrzejszych eeeee znajomości xD
Bru nie bój się, niedługo będzie podobno gorąca scena Spoby także będziemy miały w końcu coś ostrzejszego
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgie na Spobym beda wszystkie wymiotowały xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
My będziemy wymiotować a amerykanki będą klęczeć przed telewizorami i płakać
ps.Ma ktoś może opisy odcinków do finału ?
ps.Ma ktoś może opisy odcinków do finału ?
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
prosze :*
3x11
3x12
3x11
- Spoiler:
- Związek Emily z Paige nie jest łatwy, ale Emily wreszcie odczuwa, że ich relacja idzie w dobrym kierunku. Kiedy Spencer przychodzi do niej (Emily) z okropną historią o przeszłości Paige z Alison, Emily nie jest gotowa jej posłuchać. Spencer wie o brutalnej przeszłości Paige i krwawych porachunkach z Alison zaraz przed zaginięciem Ali i nie może pozwolić, żeby jej przyjaciółka zbliżyła się do potencjalnego wroga. Czy Spencer przekroczy granicę i upewni się, że Emily dowie się, kim Paige jest naprawdę?
Aria czuje, że musi pomóc Ezrze odsunąć się od przeszłości, jeśli ich związek ma iść naprzód. Dowie się czegoś nieoczekiwanego.
3x12
- Spoiler:
- "Emily jest w krzyżowym ogniu, kiedy morderca Mayi zostaje ujawniony w "The Lady Killer". Wraz z procesem Garretta o zabójstwo Mayi, Rosewood staje się spektaklem dla mediów. Przy niezgodnościach z jej przyjaciółkami na temat Paige, Emily nie wie gdzie się zwrócić, kiedy uwaga mediów skupia się za bardzo na niej. "A" widzi w tym doskonałą okazję i cieszy się z przewagi nad sytuacją i posyła Kłamczuchy na ścieżkę do ewentualnego rozejmu. Ale czy oferowany pokój "A" jest prawdziwy, czy jest tylko pułapką do znacznie mroczniejszego zakończenia? Tymczasem Aria, Emily, Hanna i Spencer zostają zdradzone przez kogoś bardzo im bliskiego, który zostaje ujawniony jako członek "A" teamu."
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:Marta specjalnie dla ciebie :*
[You must be registered and logged in to see this image.]
Asia! ;**
Dziękuję Ci! Dziękuję! Teraz na pewno nie usnę
Go??- Gość
Strona 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 22 z 40
Pozwolenia na tym forum: