Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 23 z 40
Strona 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Marta napisał:Joanna napisał:Marta specjalnie dla ciebie :*
[You must be registered and logged in to see this image.]
Asia! ;**
Dziękuję Ci! Dziękuję! Teraz na pewno nie usnę
nie ma za co xD
ps. ciało to on ma xD tylko ze z twarz to kompletnie inna bajka ;/
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
A w którym odcinku będzie ta seks scena Spoby? Muszę wiedzieć żeby się jakoś przygotować psychicznie na to wydarzenie
ja czytałąm ze 3x11 czyli w następnym
Joanna- Blair & Naley
desertrose napisał:A w którym odcinku będzie ta seks scena Spoby? Muszę wiedzieć żeby się jakoś przygotować psychicznie na to wydarzenie
CO SCENA SPOBY?!?! COOOOO?!
Powiedz, że chciałaś napisać sexy scena Spoby (choć to raczej oksymoron) a nie seks scena... Ja wciąż żyję w głębokim i niezachwianym przekonaniu, że to Wren rozdziewiczy Spencer!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ale kto powiedział,że w ostatniej chwili nie wpadnie Wren i nie dokończy tego co zaczął Toby
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
no nikt xD
ale niestety ma być hot sex scena Spobiego ;/
trzeba sie do tego psychicznie i fizycznie przygotować trzymać na wszelki wypadek przy sobie kubły/ worki na wymioty bo w wiekszości przypadków taka bedzie reakcja na sex Spobiego xD ;p
ale niestety ma być hot sex scena Spobiego ;/
trzeba sie do tego psychicznie i fizycznie przygotować trzymać na wszelki wypadek przy sobie kubły/ worki na wymioty bo w wiekszości przypadków taka bedzie reakcja na sex Spobiego xD ;p
Joanna- Blair & Naley
Szczerze ?
Ja będę mieć o wiele gorzej xd Będe robić napisy i trzeba będzie je sprawdzać
ps.Bru przyznaj się,że specjalnie nie masz jak w środe ich robić bo nie chcesz wymiotować przy tym czymś
Ja będę mieć o wiele gorzej xd Będe robić napisy i trzeba będzie je sprawdzać
ps.Bru przyznaj się,że specjalnie nie masz jak w środe ich robić bo nie chcesz wymiotować przy tym czymś
Ewa- Chair & Ness
Karolina napisał:desertrose napisał:A w którym odcinku będzie ta seks scena Spoby? Muszę wiedzieć żeby się jakoś przygotować psychicznie na to wydarzenie
CO SCENA SPOBY?!?! COOOOO?!
Powiedz, że chciałaś napisać sexy scena Spoby (choć to raczej oksymoron) a nie seks scena... Ja wciąż żyję w głębokim i niezachwianym przekonaniu, że to Wren rozdziewiczy Spencer!
No niestety się nie pomyliłam Też bym chciała, aby za Spencer wziął się Wren, ale jak widać Toby go wyprzedzi.
Jakoś nie wyobrażam sobie seks sceny Spoby. Pomiędzy tą dwójką nie ma chemii !
możecie sobie ten odcinek odpuścić ale kto napisze taka piękna jak poprzednia recenzje odcinka w której zamiast ciąglego "sex,sex,sex" bedzie "wymioty, rzygi , wymioty " xD xD xD
Joanna- Blair & Naley
Może zestresowany Quasi zawiedzie
a rozczarowana Spence pobiegnie po Wrena i to on będzie jej pierwszym♥
a rozczarowana Spence pobiegnie po Wrena i to on będzie jej pierwszym♥
Recenzje mogę walnąć czemu nie xd Wzbogacę ją o reakcje z Bru (musisz ze mną oglądać Bru )
Karolina fajna opcja
Karolina fajna opcja
Ewa- Chair & Ness
Spencer obudzi sie jak z koszmaru jakiegos i poleci do Wrenna i dokończa to co z Tobym zaczeli xD
Joanna- Blair & Naley
Ojacież. Zarzucę tu prywatą, skoro mój nick się pojawił
Napisy do 3.11 w większości będą dziełem GossipGirl, bo ja pracuję od 10 do 18, a więc w godzinach, w których zazwyczaj tłumaczyłyśmy Z tego też względu napisy mogą być sporo później, gdzieś ok. 20-21.
Druga sprawa jest taka, że na moim osiedlu od poniedziałku przez cały tydzień nie będzie ciepłej wody i naprawdę rozważam przeprowadzenie się na ten okres do babci, więc jeśli tak faktycznie będzie, to na pewno nie będę miała w ogóle dostępu do odcinka :/ Postaram się coś pokombinować. Zresztą, nie wiem, jak to będzie z tym oglądaniem na żywo, bo chyba w poniedziałek się nie wyśpię, a zarywanie dwóch nocy to iście genialny pomysł xD
Koniec prywaty. Reakcja na sexscenę: FUJ FUJ FUJ.
e: tak mi się przypomniało. W serialach zazwyczaj jest tak, że droga do raju nie jest usłana różami Czyli nie jest tak, że jakaś tam wymarzona para od razu się schodzi, idzie do łóżka, bierze ślub xD Więc pozostaje tylko wierzyć, że Toudi jest tylko przystankiem dla Spence w drodze do jedynego, wymarzonego, cudownego Wrena
Napisy do 3.11 w większości będą dziełem GossipGirl, bo ja pracuję od 10 do 18, a więc w godzinach, w których zazwyczaj tłumaczyłyśmy Z tego też względu napisy mogą być sporo później, gdzieś ok. 20-21.
Druga sprawa jest taka, że na moim osiedlu od poniedziałku przez cały tydzień nie będzie ciepłej wody i naprawdę rozważam przeprowadzenie się na ten okres do babci, więc jeśli tak faktycznie będzie, to na pewno nie będę miała w ogóle dostępu do odcinka :/ Postaram się coś pokombinować. Zresztą, nie wiem, jak to będzie z tym oglądaniem na żywo, bo chyba w poniedziałek się nie wyśpię, a zarywanie dwóch nocy to iście genialny pomysł xD
Koniec prywaty. Reakcja na sexscenę: FUJ FUJ FUJ.
e: tak mi się przypomniało. W serialach zazwyczaj jest tak, że droga do raju nie jest usłana różami Czyli nie jest tak, że jakaś tam wymarzona para od razu się schodzi, idzie do łóżka, bierze ślub xD Więc pozostaje tylko wierzyć, że Toudi jest tylko przystankiem dla Spence w drodze do jedynego, wymarzonego, cudownego Wrena
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
[prywataon]
Oglądanie bez Ciebie to nie to samo z kim będę knuć spiski,teorie,komentować abc FAMILY ?! Już wiem,że odcinek będzie beznadziejny ;(
[prywataoff]
Oglądanie bez Ciebie to nie to samo z kim będę knuć spiski,teorie,komentować abc FAMILY ?! Już wiem,że odcinek będzie beznadziejny ;(
[prywataoff]
Ewa- Chair & Ness
Karolina napisał:Może zestresowany Quasi zawiedzie
a rozczarowana Spence pobiegnie po Wrena i to on będzie jej pierwszym
Podoba mi się Twój scenariusz Oby się sprawdził.
Przejrzyjcie powoli każdy gif po kolei i patrzcie na twarz Shay. Możecie mi powiedzieć co ona do cholery wyczynia? Szczególnie na pierwszym (nie licząc tego tekstu u góry), drugim i ostatnim obrazku to widać. Co ona robi? Próbuje być pociągająca czy jak?
Przejrzyjcie powoli każdy gif po kolei i patrzcie na twarz Shay. Możecie mi powiedzieć co ona do cholery wyczynia? Szczególnie na pierwszym (nie licząc tego tekstu u góry), drugim i ostatnim obrazku to widać. Co ona robi? Próbuje być pociągająca czy jak?
hahahahahahhahahhahahaahahhaha, Jak nie Toudi z długą szyją, tak Em z pociągającą mimiką. Zabijesz mnie kiedyś
Go??- Gość
Karolina napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
jeśli tak to troche jej to nie wychodzi xD
trudno nazwać jej zachowanie xD szalona xD
Joanna- Blair & Naley
Marta napisał:hahahahahahhahahhahahaahahhaha, Jak nie Toudi z długą szyją, tak Em z pociągającą mimiką. Zabijesz mnie kiedyś
No bo spójrz na to tylko!
To zdecydowanie nie jest normalne...
Karolina napisał:Marta napisał:hahahahahahhahahhahahaahahhaha, Jak nie Toudi z długą szyją, tak Em z pociągającą mimiką. Zabijesz mnie kiedyś
No bo spójrz na to tylko!
To zdecydowanie nie jest normalne...
No nie jest normalne, zgadzam się
Szkoda, ze taka duża waga gifu, dałabym sobie na avka
Go??- Gość
hahaha:D Może i na avatar jest za wielki gif, ale na podpis - idealne
i to wygląda, jakby ćwiczyła miny do jakiś słiiit fot
i to wygląda, jakby ćwiczyła miny do jakiś słiiit fot
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Dziewczyny, niestety, w tym tygodniu nie będzie naszych napisów. Ewie wyskoczyła sprawa rodzinna, a ja, jak wiecie, pracuję. Przepraszamy bardzo :/
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Pretty Dirty Secrets
Mini-serial internetowy nawiązujący do "Pretty Little Liars", składający się z 8 epizodów, którego akcja będzie rozgrywała się w sklepiku z kostiumami z odcinka 13. sezonu 2. ("The First Secret"). Wystąpią: Brant Daugherty (Noel), Yani Gellman (Garrett), Vanessa Ray (CeCe), Brendan Robinson (Lucas) i Drew Van Acker (Jason) oraz nowa postać grana przez Aerial Miranda. Webisody będą nawiązywały do wydarzeń z letniego finału sezonu 3. i przygotowań mieszkańców Rosewood do Halloween. Ma być to prawdziwa gratka dla fanów serialu, gdyż producenci zapowiadają, iż w każdym epizodzie pojawią się wskazówki co do fabuły nowych odcinków PLL powracających w styczniu 2013.
Ewa- Chair & Ness
Strona 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 23 z 40
Pozwolenia na tym forum: