Pretty Little Liars
+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters
Strona 24 z 40
Strona 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Twoja ulubiona kłamczucha to:
Re: Pretty Little Liars
Dla Noela obejrzę <3333
Ewa, dokoczyłas odcinek?
Ewa, dokoczyłas odcinek?
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Gówno żadne nie działo i poszłam zła spać xd Ale to nie fair bo ludzie pisali obok na czacie co się dzieje jak oglądali i panikowali a ja .... ;( ;( ;( ( ;(
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Oj tam, oj tam. Ja sobie zobaczę wieczorem. Ale nie wyspałam się przez to oglądanie, i wypiłam już dwie kawy i dużego burna i dziwnie się czuję, mam jakiś szczękościsk xD
Haha xd Mówiłam Ci żebyś wcześniej szła spać
recenzje i opis walne jutro teraz tylko tak najważniejsze
Przed chwilą skończyłam oglądać nowy odcinek i
recenzje i opis walne jutro teraz tylko tak najważniejsze
Przed chwilą skończyłam oglądać nowy odcinek i
- Spoiler:
- wow.jak na początku mówiłam że nudy to zmieniam zdanie.później jest lepiej.
Akcja z Aria u Meggi ? nudna aż nagle BACH BUM i mamy małego Ezre ! 7 lat ma sobie.A Ezra nic nie wie...Akcja z wężem w przebieralni u Spencer ? wow...sama zadzierałam nogi za uszy leżąc na łóżku xd cała sprawa z Paige i jej przeszłością...jestem pewna,że to nie będzie ona,za łatwe...później jeszcze końcowa scena gdzie było 2A i stare płyty jak u Ezry na urodzinach ?! już sama nie wiem na kogo stawiać że to "A" będzie za tydzień
Ewa- Chair & Ness
Matko ale nudny odcinek... akcja z wężem hahahahaha, dobre, ale przynajmniej Troian dobrze to zagrała. Wkurza mnie, że wyciągają sprawy z pierwszego sezonu i przez jeden odcinek zdążą tę sprawę zamknąć xD No i znowu nadzieja na gorącą scenę w przymierzalni, to oczywiście musieli to spieprzyć Wątek z Maggie jest dla mnie dość nudny i typowo telenowelowy, do tego Maggie wygląda strasznie staro, ale widzę potencjał Aria/Wes ;D Ems i Paige nawet nie skomentuję, ale jak dla mnie to też nie chodzi o Paige, prędzej o Nate'a. W końcu Jenna powiedziała "uważaj na swojego przyjaciela", a nie "dziewczynę".
Promo finału:
A co do dwóch A i muzyczki na końcu to coraz bardziej mi się wydaje, że jednym z nich jest Ezra
Promo finału:
- Spoiler:
- Gdyby nie fakt, że Mona ma się pojawić w drugiej połowie sezonu, obstawiałabym, że zginie, ale teraz myślę, że to faktycznie Calebowi może się coś stać. Podobno Tammin (Jenna) powiedziała w jakimś wywiadzie, że ktoś prawie zginie w finale, więc pewnie chodzi o niego.
A co do dwóch A i muzyczki na końcu to coraz bardziej mi się wydaje, że jednym z nich jest Ezra
nom wszystko wskazywało,ze jednym z A moze byc Ezra... odcinek dla mnie nudnawy;p..Paige jest za bardzo podstawiona nam pod nos...ja mysle ze Nate zabil Maye...a Paige im pomoze....natomiast w tym odcinku mamy dowiedziec sie kto zdradzi badz jest w A-teamie?? Moze Tobby(bo ostatnio wyjezdzal) badz Mellisa??......
tylko zeby Calebowi nic sie nie stalo...ja mysle,ze jak Hanna placze to moze jej mama?....
tylko zeby Calebowi nic sie nie stalo...ja mysle,ze jak Hanna placze to moze jej mama?....
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Obejrzałam wreszcie ten ostatni odcinek. Nie był zły, ale, że się tak wyrażę, dupy nie urywa.
Boli mnie to totalne sflaczenie Ezry;/ W tej chwili wolę młodego Fitzgeralda od starego Fitza.
Paige to totalna świruska, Nate to samo - Em jest chora, że tego nie widzi. Mogliby już ją zabić i byłby spokój.
Najciekawsza scena odcinka to Spence w przebieralni i rozmowa Jenny z Emily, poza tym raczej przeciętnie. Liczyłam, że po tych wielkich przygotowaniach będą sceny z pokaz, ale nieee, bo i po co;/
Boli mnie to totalne sflaczenie Ezry;/ W tej chwili wolę młodego Fitzgeralda od starego Fitza.
Paige to totalna świruska, Nate to samo - Em jest chora, że tego nie widzi. Mogliby już ją zabić i byłby spokój.
Najciekawsza scena odcinka to Spence w przebieralni i rozmowa Jenny z Emily, poza tym raczej przeciętnie. Liczyłam, że po tych wielkich przygotowaniach będą sceny z pokaz, ale nieee, bo i po co;/
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
odcinek zaplusował tym ze nie było żadnego Spoby sexu na wszelki wypadek miałam przy sobie torebke i naszczescie nie musiałam jej używać
odcinek mi sie podobał w miare, scena w przebieralni i Spencer i Hanny, swoja droga proma i sneak peeki widziałam przed samym odcinkiem i moja pierwsza myśła kiedy zobaczyłam ze ktoś "porywa" Hanne bedzie Caleb i ha nie myliłam sie )
Spencer miała ładną sukienke, Emily też
Nate i Paige dwa świrusy, nie bede sie o nich rozpisywać bo nie ma sensu pisac po raz kolejny tego co inni podobnie myślący o tej parze bohaterów
Ezra to za .. brak mi słów , sflaczał ( lol jest takie słowo?? xD ) kompletnie, nudny a sceny z jego udziałem przewijałam bo zasypiałam w środku dnia przez niego ;P mam nadzieje że Aria poleci na brata Ezry który ma wiecej iskry w sobie i jest o niebo ciekawszy od swojego braciszka przepraszam zapomniałam imienia jego )
Maggie wiedziałam ze to sie tak skończy, kolejny zapychacz wątkowy ;/
boże w co oni ubierają Hanne, z najlepiej ubranej stoczyła sie dla mnie na samo dno ;/ może mam dziwny gust ale nawet kolory tego czegoś w co ja ubieraja ,nie podobaja mi sie ;/
Mam teraz nadzieje ze tym złym zdrajcą okaże sie Ezra, każdy wątek ( a szczególnie zdrajcy) będzie lepszy od tej ci*ty która teraz jest a liście potencjalnych zdrajców sie znajduje bede trzymać kciuki by to właśnie Ezra zdradził dziewczyny, a szczególnie Arie xD
co do sceny w przebieralni Haleba to myślałam ze bedzie sex xD w GG była winda, to w PLL nie mogłaby być przebieralnia??
odcinek mi sie podobał w miare, scena w przebieralni i Spencer i Hanny, swoja droga proma i sneak peeki widziałam przed samym odcinkiem i moja pierwsza myśła kiedy zobaczyłam ze ktoś "porywa" Hanne bedzie Caleb i ha nie myliłam sie )
Nate i Paige dwa świrusy, nie bede sie o nich rozpisywać bo nie ma sensu pisac po raz kolejny tego co inni podobnie myślący o tej parze bohaterów
Ezra to za .. brak mi słów , sflaczał ( lol jest takie słowo?? xD ) kompletnie, nudny a sceny z jego udziałem przewijałam bo zasypiałam w środku dnia przez niego ;P mam nadzieje że Aria poleci na brata Ezry który ma wiecej iskry w sobie i jest o niebo ciekawszy od swojego braciszka przepraszam zapomniałam imienia jego )
boże w co oni ubierają Hanne, z najlepiej ubranej stoczyła sie dla mnie na samo dno ;/ może mam dziwny gust ale nawet kolory tego czegoś w co ja ubieraja ,nie podobaja mi sie ;/
Mam teraz nadzieje ze tym złym zdrajcą okaże sie Ezra, każdy wątek ( a szczególnie zdrajcy) będzie lepszy od tej ci*ty która teraz jest a liście potencjalnych zdrajców sie znajduje bede trzymać kciuki by to właśnie Ezra zdradził dziewczyny, a szczególnie Arie xD
co do sceny w przebieralni Haleba to myślałam ze bedzie sex xD w GG była winda, to w PLL nie mogłaby być przebieralnia??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:odcinek zaplusował tym ze nie było żadnego Spoby sexu na wszelki wypadek miałam przy sobie torebke i naszczescie nie musiałam jej używać
Hahah,Asia widzisz ! To przechodzi z GG do krwi Ja tak samo myślałam ale sobie darowałam pisanie bo bałam się,że znowu zostanę osobą,która wszędzie widzi sex xd
Ewa- Chair & Ness
Ewa a jednak nie jesteś jedyna xD
teraz obie tak mamy xD
teraz obie tak mamy xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Dziewczyny, nie jesteście same. Też myślałam, że będzie seks scena w przebieralni xD
Mam nadzieje, że braciszek Ezry (nie pamiętam imienia) skłóci Ezre i Arie. Będzie tak długo mącił w ich związku aż się rozstaną i ... weźmie się za Arie, albo wróci Jason (który zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach) i to on poderwie panne Montgomery.
Co do wyjazdu Jenny... Coś mi się wydaje, że to przez Nate'a postanowiła opuścić Rosewood. Gdy ten dowiedział się, że J. przez jakiś czas udawała, że jest ślepa, krzyknął do niej: 'Widziałem Cię Jenna'. Może ma to związek ze śmiercią Mayi? Może widziała go z Mayą tuż przed jej śmiercią? A potem przychodzi do Emily i mówi by uważała z kim spędza czas.
I to zachowanie, gdy Emily go odtrąciła. Powiedział, że jest taka sama jak Maya. No sory, ale kuzyn chyba nie powinien się mówić takich rzeczy, nie?
Mam nadzieje, że braciszek Ezry (nie pamiętam imienia) skłóci Ezre i Arie. Będzie tak długo mącił w ich związku aż się rozstaną i ... weźmie się za Arie, albo wróci Jason (który zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach) i to on poderwie panne Montgomery.
Co do wyjazdu Jenny... Coś mi się wydaje, że to przez Nate'a postanowiła opuścić Rosewood. Gdy ten dowiedział się, że J. przez jakiś czas udawała, że jest ślepa, krzyknął do niej: 'Widziałem Cię Jenna'. Może ma to związek ze śmiercią Mayi? Może widziała go z Mayą tuż przed jej śmiercią? A potem przychodzi do Emily i mówi by uważała z kim spędza czas.
I to zachowanie, gdy Emily go odtrąciła. Powiedział, że jest taka sama jak Maya. No sory, ale kuzyn chyba nie powinien się mówić takich rzeczy, nie?
Juhuhu ! Jest nas coraz więcej GG spaczyło nam umysły
Młody Fitzgerald to Wesley czyli Wes
Młody Fitzgerald to Wesley czyli Wes
Ewa- Chair & Ness
Nadrobiłam dzisiaj te 2 odcinki i powiem tyle, mam nadzieję, że nie będą długo ciągnąć PLL. Takie to wszystko teraz nudne
2 sezon był najlepszy według mnie, a teraz takie dziwne te watki. Połowy bohaterów nie lubię, Nate i Paige to dwie porażki scenarzystów. Emily jak wkurwiała tak wkurwia. Ezra stał się ciotą, a tak go kiedyś lubiłam.. Pastor zarywa do mojej ulubionej serialowej mamuśki, a tak go nie cierpię;/
Hanna i Wren, NO BOŻE! Wren okropny w ostatnim odcinku
Uwielbiam go, ale jego zachowanie było żałosne Powinien znaleźć sobie jakąś ładną, starsza laskę, zakręcić się raz czy dwa przy Spencer, żeby zrozumiała swój błąd, a nie zarywać do jej przyjaciółki;/
Scena z wężem mi się podobała, nie ważne jak dwuznacznie to zabrzmiało.
No i najlepszym wątkiem jest Ella i jej hot facet, którego uwielbiam ;*
2 sezon był najlepszy według mnie, a teraz takie dziwne te watki. Połowy bohaterów nie lubię, Nate i Paige to dwie porażki scenarzystów. Emily jak wkurwiała tak wkurwia. Ezra stał się ciotą, a tak go kiedyś lubiłam.. Pastor zarywa do mojej ulubionej serialowej mamuśki, a tak go nie cierpię;/
Hanna i Wren, NO BOŻE! Wren okropny w ostatnim odcinku
Uwielbiam go, ale jego zachowanie było żałosne Powinien znaleźć sobie jakąś ładną, starsza laskę, zakręcić się raz czy dwa przy Spencer, żeby zrozumiała swój błąd, a nie zarywać do jej przyjaciółki;/
Scena z wężem mi się podobała, nie ważne jak dwuznacznie to zabrzmiało.
No i najlepszym wątkiem jest Ella i jej hot facet, którego uwielbiam ;*
Go??- Gość
Jak myślicie, kto zginie w finale, a kto zamordował Mayę? A może to jedna i ta sama osoba?
brulion napisał:Jak myślicie, kto zginie w finale, a kto zamordował Mayę? A może to jedna i ta sama osoba?
Mayę zabił Nate - mimo że wszystko wskazuje na psychiczną Paige. To mydlenie oczu widzom, tak myślę.
A że ktoś zginie to potwierdzone?
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
W sneak-peeku policjant przesłuchujący Em dwa razy wspomina o "deceased", czyli osobie zmarłej, więc tak, ktoś zginie.
Aha Nie mam zwyczaju oglądać sneak peeków, ponieważ wtedy odcinek jest nudny, gdyż większość scen widziało się wcześniej. Zrobię wyjątek i sobie obejrzę
E: Patrząc na reakcję Hanny to na pewno ktoś jej bliski, czyli: Ashley, Caleb i można wziąć pod uwagę jeszcze Monę, ale to dość naciągane. Najbardziej prawdopodobny wydaje się Caleb. Może 'A' się dowiedziało, że Hanna dalej z nim jest i postanowiło pokazać dziewczynom, że ono tu stawia warunki (co jest i tak oczywiste) i ich nieprzestrzeganie kończy się źle.
Tak nawiasem mówiąc, jeśli to Caleb, to Ashely nie dorównuje Shay, która miała do zagrania scenę z takim samym ładunkiem emocjonalnym. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to był szczyt jej umiejętności i scena (nie rola ) życia xD
E: Patrząc na reakcję Hanny to na pewno ktoś jej bliski, czyli: Ashley, Caleb i można wziąć pod uwagę jeszcze Monę, ale to dość naciągane. Najbardziej prawdopodobny wydaje się Caleb. Może 'A' się dowiedziało, że Hanna dalej z nim jest i postanowiło pokazać dziewczynom, że ono tu stawia warunki (co jest i tak oczywiste) i ich nieprzestrzeganie kończy się źle.
Tak nawiasem mówiąc, jeśli to Caleb, to Ashely nie dorównuje Shay, która miała do zagrania scenę z takim samym ładunkiem emocjonalnym. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to był szczyt jej umiejętności i scena (nie rola ) życia xD
Ostatnio zmieniony przez Vivien dnia Sob Sie 25, 2012 9:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
ktos bliski Hannie? bo ona najbardziej rozpacza. albo Caleb albo Mona.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Właśnie mi ani Mona, ani Caleb nie pasują, bo oboje kręcą dalszą część sezonu. Ewentualnie mogłaby to być Mona, a sceny, nad którymi teraz pracuje to flashbacki, ale jakaś naciągana ta teoria mi się wydaje xD
No to może jednak Ashley? No bo to musi być ktoś związany blisko z Hanną. Tylko do tego nie pasuje mi Em.
no i oni jeszcze sie Em pytaja czy ofiara byla jej friend, a to troche do Ashley nie pasuje.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Ale w USA "friend" traktują jako nasz "znajomy" Dla mnie to będzie Lucas.Rzecz dzieje się na podwórku domku Noela.Lucas miał kontakt z Moną a Mona z kolei ostrzegała Hanne i dziewczyny. "A" weszyło i padło na Lucasa.
Ewa- Chair & Ness
Strona 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Dirty Secrets
Strona 24 z 40
Pozwolenia na tym forum: