Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pretty Little Liars

+26
Vogue.
pwaldorf
Adrianna_
Limka
ronnie
KiNiaczek
s
frejabeha
Gigi
Lewandowska
Vivien
Klaudia
TheBlairBitchProject
CallMeLady
Lise
sund1ay
shiva89
Ewa
Kasia
Justyna
desertrose
Joanna
brulion
Karo
April
Karolina
30 posters

Strona 24 z 40 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Go down

Twoja ulubiona kłamczucha to:

Pretty Little Liars - Page 24 Vote_lcap35%Pretty Little Liars - Page 24 Vote_rcap 35% 
[ 24 ]
Pretty Little Liars - Page 24 Vote_lcap32%Pretty Little Liars - Page 24 Vote_rcap 32% 
[ 22 ]
Pretty Little Liars - Page 24 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 24 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
Pretty Little Liars - Page 24 Vote_lcap15%Pretty Little Liars - Page 24 Vote_rcap 15% 
[ 10 ]
Pretty Little Liars - Page 24 Vote_lcap9%Pretty Little Liars - Page 24 Vote_rcap 9% 
[ 6 ]

Wszystkich Głosów : 68

Poll closed

Pretty Little Liars - Page 24 Empty Re: Pretty Little Liars

Pisanie by brulion Sro Sie 22, 2012 11:12 am

Dla Noela obejrzę <3333
Ewa, dokoczyłas odcinek? Very Happy
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Sro Sie 22, 2012 12:46 pm

Gówno żadne nie działo i poszłam zła spać xd Ale to nie fair bo ludzie pisali obok na czacie co się dzieje jak oglądali i panikowali a ja .... ;( ;( ;( ( ;(
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Liczba postów : 3212

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sro Sie 22, 2012 12:53 pm

Oj tam, oj tam. Ja sobie zobaczę wieczorem. Ale nie wyspałam się przez to oglądanie, i wypiłam już dwie kawy i dużego burna i dziwnie się czuję, mam jakiś szczękościsk xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Czw Sie 23, 2012 12:58 am

Haha xd Mówiłam Ci żebyś wcześniej szła spać Razz

recenzje i opis walne jutro teraz tylko tak najważniejsze

Przed chwilą skończyłam oglądać nowy odcinek i
Spoiler:
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Sie 23, 2012 7:18 am

Matko ale nudny odcinek... akcja z wężem hahahahaha, dobre, ale przynajmniej Troian dobrze to zagrała. Wkurza mnie, że wyciągają sprawy z pierwszego sezonu i przez jeden odcinek zdążą tę sprawę zamknąć xD No i znowu nadzieja na gorącą scenę w przymierzalni, to oczywiście musieli to spieprzyć Razz Wątek z Maggie jest dla mnie dość nudny i typowo telenowelowy, do tego Maggie wygląda strasznie staro, ale widzę potencjał Aria/Wes ;D Ems i Paige nawet nie skomentuję, ale jak dla mnie to też nie chodzi o Paige, prędzej o Nate'a. W końcu Jenna powiedziała "uważaj na swojego przyjaciela", a nie "dziewczynę".

Promo finału:

Spoiler:

A co do dwóch A i muzyczki na końcu to coraz bardziej mi się wydaje, że jednym z nich jest Ezra Very Happy
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Czw Sie 23, 2012 8:43 am

nom wszystko wskazywało,ze jednym z A moze byc Ezra... odcinek dla mnie nudnawy;p..Paige jest za bardzo podstawiona nam pod nos...ja mysle ze Nate zabil Maye...a Paige im pomoze....natomiast w tym odcinku mamy dowiedziec sie kto zdradzi badz jest w A-teamie?? Moze Tobby(bo ostatnio wyjezdzal) badz Mellisa??......
tylko zeby Calebowi nic sie nie stalo...ja mysle,ze jak Hanna placze to moze jej mama?....
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Klaudia Pią Sie 24, 2012 5:09 pm

Sneak Peek

Klaudia
Klaudia
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 978

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Sie 24, 2012 7:49 pm

Obejrzałam wreszcie ten ostatni odcinek. Nie był zły, ale, że się tak wyrażę, dupy nie urywa.
Boli mnie to totalne sflaczenie Ezry;/ W tej chwili wolę młodego Fitzgeralda od starego Fitza.
Paige to totalna świruska, Nate to samo - Em jest chora, że tego nie widzi. Mogliby już ją zabić i byłby spokój.
Najciekawsza scena odcinka to Spence w przebieralni i rozmowa Jenny z Emily, poza tym raczej przeciętnie. Liczyłam, że po tych wielkich przygotowaniach będą sceny z pokaz, ale nieee, bo i po co;/
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pią Sie 24, 2012 8:28 pm

odcinek zaplusował tym ze nie było żadnego Spoby sexu Very Happy na wszelki wypadek miałam przy sobie torebke i naszczescie nie musiałam jej używać Very Happy

odcinek mi sie podobał w miare, scena w przebieralni i Spencer i Hanny, swoja droga proma i sneak peeki widziałam przed samym odcinkiem i moja pierwsza myśła kiedy zobaczyłam ze ktoś "porywa" Hanne bedzie Caleb i ha nie myliłam sie Smile)
Spencer miała ładną sukienke, Emily też Smile

Nate i Paige dwa świrusy, nie bede sie o nich rozpisywać bo nie ma sensu pisac po raz kolejny tego co inni podobnie myślący o tej parze bohaterów Razz

Ezra to za .. brak mi słów , sflaczał ( lol jest takie słowo?? xD ) kompletnie, nudny a sceny z jego udziałem przewijałam bo zasypiałam w środku dnia przez niego ;P mam nadzieje że Aria poleci na brata Ezry który ma wiecej iskry w sobie i jest o niebo ciekawszy od swojego braciszka Razz przepraszam zapomniałam imienia jego Smile)
Maggie wiedziałam ze to sie tak skończy, kolejny zapychacz wątkowy ;/

boże w co oni ubierają Hanne, z najlepiej ubranej stoczyła sie dla mnie na samo dno ;/ może mam dziwny gust ale nawet kolory tego czegoś w co ja ubieraja ,nie podobaja mi sie ;/

Mam teraz nadzieje ze tym złym zdrajcą okaże sie Ezra, każdy wątek ( a szczególnie zdrajcy) będzie lepszy od tej ci*ty która teraz jest Smile a liście potencjalnych zdrajców sie znajduje Razz bede trzymać kciuki by to właśnie Ezra zdradził dziewczyny, a szczególnie Arie xD

co do sceny w przebieralni Haleba to myślałam ze bedzie sex xD w GG była winda, to w PLL nie mogłaby być przebieralnia?? Very Happy
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Pią Sie 24, 2012 8:42 pm

Joanna napisał:odcinek zaplusował tym ze nie było żadnego Spoby sexu Very Happy na wszelki wypadek miałam przy sobie torebke i naszczescie nie musiałam jej używać Very Happy

odcinek mi sie podobał w miare, scena w przebieralni i Spencer i Hanny, swoja droga proma i sneak peeki widziałam przed samym odcinkiem i moja pierwsza myśła kiedy zobaczyłam ze ktoś "porywa" Hanne bedzie Caleb i ha nie myliłam sie Smile)
Spencer miała ładną sukienke, Emily też Smile

Nate i Paige dwa świrusy, nie bede sie o nich rozpisywać bo nie ma sensu pisac po raz kolejny tego co inni podobnie myślący o tej parze bohaterów Razz

Ezra to za .. brak mi słów , sflaczał ( lol jest takie słowo?? xD ) kompletnie, nudny a sceny z jego udziałem przewijałam bo zasypiałam w środku dnia przez niego ;P mam nadzieje że Aria poleci na brata Ezry który ma wiecej iskry w sobie i jest o niebo ciekawszy od swojego braciszka Razz przepraszam zapomniałam imienia jego Smile)
Maggie wiedziałam ze to sie tak skończy, kolejny zapychacz wątkowy ;/

boże w co oni ubierają Hanne, z najlepiej ubranej stoczyła sie dla mnie na samo dno ;/ może mam dziwny gust ale nawet kolory tego czegoś w co ja ubieraja ,nie podobaja mi sie ;/

Mam teraz nadzieje ze tym złym zdrajcą okaże sie Ezra, każdy wątek ( a szczególnie zdrajcy) będzie lepszy od tej ci*ty która teraz jest Smile a liście potencjalnych zdrajców sie znajduje Razz bede trzymać kciuki by to właśnie Ezra zdradził dziewczyny, a szczególnie Arie xD

co do sceny w przebieralni Haleba to myślałam ze bedzie sex xD w GG była winda, to w PLL nie mogłaby być przebieralnia?? Very Happy

Hahah,Asia widzisz ! To przechodzi z GG do krwi Razz Ja tak samo myślałam ale sobie darowałam pisanie bo bałam się,że znowu zostanę osobą,która wszędzie widzi sex xd
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pią Sie 24, 2012 8:47 pm

Ewa a jednak nie jesteś jedyna xD

teraz obie tak mamy Very Happy Very Happy xD
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Pią Sie 24, 2012 8:54 pm

Jest już nas 3 Razz
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pią Sie 24, 2012 9:00 pm

"święta" trójca Very Happy Razz
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Powrót do góry Go down

Pisanie by desertrose Pią Sie 24, 2012 11:09 pm

Dziewczyny, nie jesteście same. Też myślałam, że będzie seks scena w przebieralni xD

Mam nadzieje, że braciszek Ezry (nie pamiętam imienia) skłóci Ezre i Arie. Będzie tak długo mącił w ich związku aż się rozstaną i ... weźmie się za Arie, albo wróci Jason (który zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach) i to on poderwie panne Montgomery.

Co do wyjazdu Jenny... Coś mi się wydaje, że to przez Nate'a postanowiła opuścić Rosewood. Gdy ten dowiedział się, że J. przez jakiś czas udawała, że jest ślepa, krzyknął do niej: 'Widziałem Cię Jenna'. Może ma to związek ze śmiercią Mayi? Może widziała go z Mayą tuż przed jej śmiercią? A potem przychodzi do Emily i mówi by uważała z kim spędza czas.
I to zachowanie, gdy Emily go odtrąciła. Powiedział, że jest taka sama jak Maya. No sory, ale kuzyn chyba nie powinien się mówić takich rzeczy, nie?
desertrose
desertrose
Dair & Georgina
Dair & Georgina

Liczba postów : 1604

http://tbellisario.blogspot.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Pią Sie 24, 2012 11:13 pm

Juhuhu ! Jest nas coraz więcej Razz GG spaczyło nam umysły Razz

Młody Fitzgerald to Wesley czyli Wes Very Happy
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Sie 25, 2012 2:26 am

Nadrobiłam dzisiaj te 2 odcinki i powiem tyle, mam nadzieję, że nie będą długo ciągnąć PLL. Takie to wszystko teraz nudne Sad
2 sezon był najlepszy według mnie, a teraz takie dziwne te watki. Połowy bohaterów nie lubię, Nate i Paige to dwie porażki scenarzystów. Emily jak wkurwiała tak wkurwia. Ezra stał się ciotą, a tak go kiedyś lubiłam.. Pastor zarywa do mojej ulubionej serialowej mamuśki, a tak go nie cierpię;/
Hanna i Wren, NO BOŻE! Wren okropny w ostatnim odcinku Sad
Uwielbiam go, ale jego zachowanie było żałosne Sad Powinien znaleźć sobie jakąś ładną, starsza laskę, zakręcić się raz czy dwa przy Spencer, żeby zrozumiała swój błąd, a nie zarywać do jej przyjaciółki;/
Scena z wężem mi się podobała, nie ważne jak dwuznacznie to zabrzmiało.
No i najlepszym wątkiem jest Ella i jej hot facet, którego uwielbiam ;*

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sie 25, 2012 9:21 pm

Jak myślicie, kto zginie w finale, a kto zamordował Mayę? A może to jedna i ta sama osoba?
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Sob Sie 25, 2012 9:24 pm

brulion napisał:Jak myślicie, kto zginie w finale, a kto zamordował Mayę? A może to jedna i ta sama osoba?

Mayę zabił Nate - mimo że wszystko wskazuje na psychiczną Paige. To mydlenie oczu widzom, tak myślę.

A że ktoś zginie to potwierdzone?
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sie 25, 2012 9:29 pm

W sneak-peeku policjant przesłuchujący Em dwa razy wspomina o "deceased", czyli osobie zmarłej, więc tak, ktoś zginie.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Sob Sie 25, 2012 9:32 pm

Aha Wink Nie mam zwyczaju oglądać sneak peeków, ponieważ wtedy odcinek jest nudny, gdyż większość scen widziało się wcześniej. Zrobię wyjątek i sobie obejrzę Very Happy

E: Patrząc na reakcję Hanny to na pewno ktoś jej bliski, czyli: Ashley, Caleb i można wziąć pod uwagę jeszcze Monę, ale to dość naciągane. Najbardziej prawdopodobny wydaje się Caleb. Może 'A' się dowiedziało, że Hanna dalej z nim jest i postanowiło pokazać dziewczynom, że ono tu stawia warunki (co jest i tak oczywiste) i ich nieprzestrzeganie kończy się źle.

Tak nawiasem mówiąc, jeśli to Caleb, to Ashely nie dorównuje Shay, która miała do zagrania scenę z takim samym ładunkiem emocjonalnym. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to był szczyt jej umiejętności i scena (nie rola Razz) życia xD

Ostatnio zmieniony przez Vivien dnia Sob Sie 25, 2012 9:41 pm, w całości zmieniany 1 raz
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Sob Sie 25, 2012 9:39 pm

ktos bliski Hannie? bo ona najbardziej rozpacza. albo Caleb albo Mona.
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Sob Sie 25, 2012 9:47 pm

Właśnie mi ani Mona, ani Caleb nie pasują, bo oboje kręcą dalszą część sezonu. Ewentualnie mogłaby to być Mona, a sceny, nad którymi teraz pracuje to flashbacki, ale jakaś naciągana ta teoria mi się wydaje xD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Vivien Sob Sie 25, 2012 9:52 pm

No to może jednak Ashley? No bo to musi być ktoś związany blisko z Hanną. Tylko do tego nie pasuje mi Em.
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Powrót do góry Go down

Pisanie by CallMeLady Sob Sie 25, 2012 11:57 pm

no i oni jeszcze sie Em pytaja czy ofiara byla jej friend, a to troche do Ashley nie pasuje.
CallMeLady
CallMeLady
Eden & Revenge
Eden & Revenge

Liczba postów : 908

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ewa Nie Sie 26, 2012 12:36 am

Ale w USA "friend" traktują jako nasz "znajomy" Smile Dla mnie to będzie Lucas.Rzecz dzieje się na podwórku domku Noela.Lucas miał kontakt z Moną a Mona z kolei ostrzegała Hanne i dziewczyny. "A" weszyło i padło na Lucasa.
Ewa
Ewa
Chair & Ness
Chair & Ness

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 24 z 40 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Powrót do góry